Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-15, 18:19   #661
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Super, TŻ postanowił własnie uciąć sobie dłuugą kąpiel, a ja jak głupia siedzę z czepkiem i ręcznikiem z Bioetiką IV na włosach i modlę się, żeby już wyszedł. Chcę to zmyć!
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 18:20   #662
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ronnea Pokaż wiadomość
Z brwiami to ja się potrafię bawić naprawdę długo
Mój tłuszczyk też już troszkę zniknął, ale jeszcze z nim walczę. Z czego jest tutaj mały problem, bo ważę 51 kg przy wzroście 163cm, co nie jest wg mnie dużo, a wręcz za mało, a wyglądam na ładne kilka kilo więcej. I jak schudnę, to będę ważyć mniej niż 50 kg, a chcę oddawać krew po 18stce, więc wychodzi na to, że schudnąć nie mogę
Jedyne wyjście? SCHUDNĄĆ I NABRAĆ MIĘŚNI.
Ważę 55kg przy wzroście 162 Ale moje mięśnie na udach to kozak więc trochę ważą (tak to sobie tłumaczę :P )
Tzn chyba. Teraz jak mi ta woda zeszła to nie wiem nie wazyłam sie. Zważę się dopiero we wtorek.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY

Edytowane przez Krrem
Czas edycji: 2013-08-15 o 18:24
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 18:25   #663
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Ronnea Pokaż wiadomość
Ja bym wolała biegać rano, bo po bieganiu mam mnóstwo energii i nie mogę potem zasnąć, ale i tak rodzice się na mnie krzywo patrzą, że wychodzę, więc wolę nie irytować ich jeszcze bardziej wstając o 6
U mnie jest o tyle prościej, że tata chodzi na 6 do pracy, a moją mame to nie rusza

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Ja też bladzioch straszny Na zdjęciach czasem wyglądam jak albinos. Tzn nie teraz bo teraz jestem opalona. I mi tak dziwnie z tą opalenizną. TŻ mówi że mi pasuje taka opalenizna bo mam ciemne brwi i rzęsy no i ciemne włosy, no i ładnie z zielonymi oczami wygląda. Ale ja siebie wolę w wersji "white"

A ja muszę czekać z kolacja do 20 bo musze leki wziąć o 20

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Z brwiami szybciej
Mi się trochę tłuszczyk zgubił już. Może po "diecie dobrej dla watroby" mi się dodatkowo zmniejszy? A wgl muszę zacząć się smarować balsamami. Oprócz filtrów i olejków moje ciało dawno nie widziało mazideł. A skóra tak sucha i tak swędząca od żelu pod prysznic że trzeba zużyć limitowankę z Isany i wrócić do kakaa
Ja też zapominam o smarowaniu się

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 18:29   #664
201704240919
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280298]

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Ja też Ale niedawno dostałam balsamy od Dove, także nadrabiam
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 18:34   #665
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280298]U mnie jest o tyle prościej, że tata chodzi na 6 do pracy, a moją mame to nie rusza

Ja nie tyle zapominam co smarowałam się olejkiem. Ale moja skóra potrzebuję tez nawilżaczy. Zazwyczaj nie używam mocnych żeli pod przysznic ale ostatnimi czasy używałam tylko ich. A moja skóra strasznie się przesusza.

Dziewczyny wytłumaczycie mi jedno? O co chodzi z takimi
rzęsami? Ciągle na blogach spotykam fotki makabrycznie posklejanych rzęs a autorki piszą że są nie posklejane i wgl.
Nieposklejane rzesy to są takie
O co z tym chodzi? Tona tuszu ściekająca z rzęs lub owadzie nóżki to jakas nowa moda?

14.02.14

Stary 2013-08-15, 18:40   #666
patu323
Wtajemniczenie

pojechałam na to pogotowie. Przyjął mnie siwy staruszek co to dawno na emeryturze był. Skwitował tylko, że do laryngologa mam iść bo to jego działka. Dał skierowanie. a jutro miałam jechać do TŻ-ta na cały dzien bo 4 dni sie nie widzieliśmy. i teraz mam dlemat... zobacze co będzie jak rano wstane, najwyżej weekend spędze na zupkach i papkach
Stary 2013-08-15, 18:44   #667
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
pojechałam na to pogotowie. Przyjął mnie siwy staruszek co to dawno na emeryturze był. Skwitował tylko, że do laryngologa mam iść bo to jego działka. Dał skierowanie. a jutro miałam jechać do TŻ-ta na cały dzien bo 4 dni sie nie widzieliśmy. i teraz mam dlemat... zobacze co będzie jak rano wstane, najwyżej weekend spędze na zupkach i papkach
Do laryngologa po strzeleniu w stawie? To już prędzej bym zab mądrości podejrzewała

14.02.14

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 18:47   #668
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Do laryngologa po strzeleniu w stawie? To już prędzej bym zab mądrości podejrzewała
jakbyś zobaczyła tego dziadka to żadna diagnoza by cie nie zdziwiła

nie, ząb mądrości to akurat na pewno nie jest. Ból pojawił się nagle prz zbyt silny ugryzieniu. i nie boli cały czas tylko przy ruszaniu żuchwą, gryzieniu, otwieraniu itp
Stary 2013-08-15, 18:52   #669
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
jakbyś zobaczyła tego dziadka to żadna diagnoza by cie nie zdziwiła

nie, ząb mądrości to akurat na pewno nie jest. Ból pojawił się nagle prz zbyt silny ugryzieniu. i nie boli cały czas tylko przy ruszaniu żuchwą, gryzieniu, otwieraniu itp
Staw Ci wyskoczył w takim razie. Nie jestem lekarzem ale tak samo brzmiał opis koleżanki której wyskoczył staw.

14.02.14

Stary 2013-08-15, 18:54   #670
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Staw Ci wyskoczył w takim razie. Nie jestem lekarzem ale tak samo brzmiał opis koleżanki której wyskoczył staw.
czyli iść do tego laryngologa czy odpuścić i iść do rodzinnego po skierowanie do innego lekarza?
Stary 2013-08-15, 18:59   #671
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli iść do tego laryngologa czy odpuścić i iść do rodzinnego po skierowanie do innego lekarza?
Nie masz możliwośći jechac na inny ostry dyżur? Albo poczekac jeszcze kilka godzin isć na nocną pomoc lekarską i tam już nie będzie tego dziadka.

14.02.14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 19:04   #672
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie masz możliwośći jechac na inny ostry dyżur? Albo poczekac jeszcze kilka godzin isć na nocną pomoc lekarską i tam już nie będzie tego dziadka.
u nas jest tylko ten jeden ośrodek. mieszkam w nie za dużym mieście. Obawiam sie, ze na nocnej zmianie będzie nadal ten sam doktorek Oni tam mają dyżury po wieeele godzin. i sami... dziwni. jak byłam ostatnio to była jakaś Ukrainka czy inna lekarka z tamtych stron co średnio po polsku mówiła
A większość dioagnozn brzmi proszę iść jutro do rodzinnego/specjalisty.

Następny czynny ośrodek jest 40 km ode mnie. To juz wolę poczekać do jutra jak będzie. Tylko nie mam pomysłu gdzie iść,rodzinny, chirurg, ortopeda, laryngolog, dentysta?
Stary 2013-08-15, 19:07   #673
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas jest tylko ten jeden ośrodek. mieszkam w nie za dużym mieście. Obawiam sie, ze na nocnej zmianie będzie nadal ten sam doktorek Oni tam mają dyżury po wieeele godzin. i sami... dziwni. jak byłam ostatnio to była jakaś Ukrainka czy inna lekarka z tamtych stron co średnio po polsku mówiła

Następny czynny ośrodek jest 40 km ode mnie. To juz wolę poczekać do jutra jak będzie. Tylko nie mam pomysłu gdzie iść,rodzinny, chirurg, ortopeda, laryngolog, dentysta?
Znalazłam takie forum może coś pomoże

14.02.14

Stary 2013-08-15, 19:07   #674
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Dlaczego na mnie nic nie działa moczopędnie ?
Na mnie prawie wszystko, a i bez tego często biegam do kibella kiedy byłam na usg z nerkami dowiedziałam się, że lewy jajnik przylega do pęcherza i stąd częste uczęszczanie do toalety i mówił, że mogę miewać zapalenie pęcherza od tego Tak, że i bez tego muszę latać Chociaż jak piłam tą pokrzywę to tak po 2 tyg już było w miarę ok Najgorsze jest dla mnie piwo piję tylko wtedy kiedy wiem, że w każdej chwili mogę skorzystać z toalety

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
U mnie wędruje cały czas Alterra z migdałem
Ja sobie 2h temu dociapałam isany kakowej wymieszanej z glutem, gdyż jako żel go nie zmęczę, a szkoda żeby się zasmrodził

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42280233]Super, TŻ postanowił własnie uciąć sobie dłuugą kąpiel, a ja jak głupia siedzę z czepkiem i ręcznikiem z Bioetiką IV na włosach i modlę się, żeby już wyszedł. Chcę to zmyć! [/QUOTE]

Cytat:
rzęsami? Ciągle na blogach spotykam fotki makabrycznie posklejanych rzęs a autorki piszą że są nie posklejane i wgl.
O co z tym chodzi? Tona tuszu ściekająca z rzęs lub owadzie nóżki to jakas nowa moda?
Wiele osó tak się maluje, widocznie tak im się lepiej podoba, mam znajomą na uczelni i uwierz mi, że to 1 zdjęcie to jest pikuś
Ja zauważyłam w swoim otoczeniu taką tendencję, że tak podkreślają oczy osoby które używają tylko tuszu nie wiem jak jest u was
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:09   #675
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie umiem wbić się w rozmowę, ale zarzucę życzeniem. Scarrabeo, domagam się poezji śluńskiej

No i zapomniałam, że poniedziałek też odpada. Idę do laryngologa, żeby Cię lepiej słyszeć
Jo z kudłami mom kłopoty-
choby pieron w sznitloch trzas.
Tyla z nimi jes roboty,
byda miała richtig szpas.

Jo to dupca, jo niy szczymom,
już mom ała na tyn szajs,
wtorki, czwartki wolne trzimom,
oraz na lakiery hajs.

Pogrubione- a okulary kupiłaś, żeby mnie lepiej widzieć. Jasna cholera, czy Ty się czasem za dużo Czerwonego Kapturka nie naoglądałaś?! BOJĘ SIĘ!

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-08-15 o 19:11
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 19:12   #676
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki
tutaj pocieszyli, że przez noc może samo się nastawić. Oby

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Tyla z nimi jes roboty,

oraz na lakiery hajs.

Pogrubione- a okulary kupiłaś, żeby mnie lepiej widzieć. Jasna cholera, czy Ty się czasem za dużo Czerwonego Kapturka nie naoglądałaś?! BOJĘ SIĘ!

Ha ha ha, jesteś po prostu genialna
I gdzie Ty się ukrywałaś tyle czasu?
Stary 2013-08-15, 19:14   #677
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ja też Ale niedawno dostałam balsamy od Dove, także nadrabiam
Ja mam Isane kakaową

Cytat:
Ja nie tyle zapominam co smarowałam się olejkiem. Ale moja skóra potrzebuję tez nawilżaczy. Zazwyczaj nie używam mocnych żeli pod przysznic ale ostatnimi czasy używałam tylko ich. A moja skóra strasznie się przesusza.

Ja przez dłuższy okres też tylko oliwka, ale później stwierdziłam, że to za mało, wiéc od dziś akcja balsamowanie się!

Też tego noe rozumiem, dlatego jak maluję rzęsy to wkurza mnie nawet, gdy dwie mi się skleją ale i tak preferuję delikatny makijaż oczu

Cytat:

Hmm... Może faktycznie poczekaj do rana, a potem chyba najlepiej będzie gdy pójdziesz do rodzinnego

Tak w temacie balsamów, oliwek i innych nawilżaczy: używacie jakiś specjalnych balsamów przeznaczonych do biustu? Ja mam takie serum z Bielendy, ale za jakiś czas skończy mi się i szukam czegoś innego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:22   #678
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Na mnie prawie wszystko, a i bez tego często biegam do kibella kiedy byłam na usg z nerkami dowiedziałam się, że lewy jajnik przylega do pęcherza i stąd częste uczęszczanie do toalety i mówił, że mogę miewać zapalenie pęcherza od tego Tak, że i bez tego muszę latać Chociaż jak piłam tą pokrzywę to tak po 2 tyg już było w miarę ok Najgorsze jest dla mnie piwo piję tylko wtedy kiedy wiem, że w każdej chwili mogę skorzystać z toalety

Ja sobie 2h temu dociapałam isany kakowej wymieszanej z glutem, gdyż jako żel go nie zmęczę, a szkoda żeby się zasmrodził

Wiele osó tak się maluje, widocznie tak im się lepiej podoba, mam znajomą na uczelni i uwierz mi, że to 1 zdjęcie to jest pikuś
Ja zauważyłam w swoim otoczeniu taką tendencję, że tak podkreślają oczy osoby które używają tylko tuszu nie wiem jak jest u was
Najciekawsze że siemię już kilka dni pije a dopiero dzisiaj latam. Mam nadzieje że jutro nie bd bo mam być w pracy koło 9-10 godzin i nie pasi mi latanie szczególnie że to będzie takie 4p "przynieś-podaj-pozamiataj-przetłumacz"

W mojej klasie tylko jedna dziewczyna tak mlauje oczy. Ale ona robi obwódkę dookoła oka i w dodatki jeszcze dziwne kreski. A w szkole chyba tylko ze dwie trzy osoby. Ja sama czesto maluje sie tylko tuszem. I tego bardzo pilnuję. Nie rozumiem mody na takie owadzie nogi. Przeciez to nawet nie wygodne Spróbowałam tak sie umalowałam i boże rzesy mi ciążą.
Cytat:
dzięki

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Ha ha ha, jesteś po prostu genialna
I gdzie Ty się ukrywałaś tyle czasu?
Uda się uda

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280944]Ja mam Isane kakaową

Ja przez dłuższy okres też tylko oliwka, ale później stwierdziłam, że to za mało, wiéc od dziś akcja balsamowanie się!

Też tego noe rozumiem, dlatego jak maluję rzęsy to wkurza mnie nawet, gdy dwie mi się skleją ale i tak preferuję delikatny makijaż oczu

Hmm... Może faktycznie poczekaj do rana, a potem chyba najlepiej będzie gdy pójdziesz do rodzinnego

Tak w temacie balsamów, oliwek i innych nawilżaczy: używacie jakiś specjalnych balsamów przeznaczonych do biustu? Ja mam takie serum z Bielendy, ale za jakiś czas skończy mi się i szukam czegoś innego

Ja czesto sie maluję mocniej. Kreska na powiekach gości czesto. Odkąd dostałam paletę cieni to czesto jej używam. Nawet do szkoły mam zamiar ( nie nie jakiś bóg wie jaki mocny makijaż. Lekkie cieniowanie i kreski cienkie. nie lubię cieni bez linera )
Ale rzesy mają być długie, podkręcone, i pogrubione a nie obklejone toną tuszu.

14.02.14

Stary 2013-08-15, 19:24   #679
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Najciekawsze że siemię już kilka dni pije a dopiero dzisiaj latam. Mam nadzieje że jutro nie bd bo mam być w pracy koło 9-10 godzin i nie pasi mi latanie szczególnie że to będzie takie 4p "przynieś-podaj-pozamiataj-przetłumacz"

W mojej klasie tylko jedna dziewczyna tak mlauje oczy. Ale ona robi obwódkę dookoła oka i w dodatki jeszcze dziwne kreski. A w szkole chyba tylko ze dwie trzy osoby. Ja sama czesto maluje sie tylko tuszem. I tego bardzo pilnuję. Nie rozumiem mody na takie owadzie nogi. Przeciez to nawet nie wygodne Spróbowałam tak sie umalowałam i boże rzesy mi ciążą.
Może się unormuję
Ja też nienawidzę, co prawda nakładam dwie warstwy tuszu ale u mnie wygląda to inaczej Akurat miałam kiedyś tuszowy wpis : KLIK Kiedy się coś sklei wtedy biorę szpilkę i ewentualnie rozdzielam ale rzadko mi się to zdarza
Natomiast na uczelni widzę różne potworasy zamiast rzęs. W liceum również był taki przypadek i co najlepsze co przerwę w łazience dokładała tuszu przy lustrze

TŻ mi się na dole na kanapie ululał zatem przyszłam sobie na wizaz

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2013-08-15 o 19:26
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-15, 19:35   #680
Krrem
Wtajemniczenie

Własnie naolejowałam włosy na mokro. I co? Mama wymyśliła spacer po parku. Wyglądają jak po prostu mokre ale i tak pewnie będzie zabawnie xD

14.02.14

Stary 2013-08-15, 19:45   #681
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Dawka śmiertelna wcale nie jest wysoka

Po paracetamolu w niewielkiej dawce mam objawy ataku serca
Szok.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość

Jakie macie plany na dziś?

U mnie dzisiaj szykuje się spotkanie z TŻ
A mój jest za granicą, siedzę sama
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:46   #682
lemonadegirl
Rozeznanie

Cytat:
Tyla z nimi jes roboty,

oraz na lakiery hajs.

Przed chwilą dowiedziałam się od ciotki, że ''tyle tego nakładam na włosy że w końcu wyłysieję". Mocne słowa jak na kobietę używającą całe życie tylko Head&Shoulders
Stary 2013-08-15, 19:47   #683
luxorzyna
Raczkowanie

Blondynki, które używały cassi, jakie efekty zauważyłyście na włosach? Czy odżywiła wam je ona? Wydawały się grubsze? Wpłynęła jakoś na kolor?

Cytat:
Napisane przez lemonadegirl Pokaż wiadomość

Przed chwilą dowiedziałam się od ciotki, że ''tyle tego nakładam na włosy że w końcu wyłysieję". Mocne słowa jak na kobietę używającą całe życie tylko Head&Shoulders
Ja już staram się nie zwracać uwagi na to, co niektórzy mówią. Kiedyś nałożyłam wcierkę z cebuli na noc. Pomyśleć, że naturalne to, więc nikt się czepiać nie będzie, a na pewno nie dziadki, których to pielęgnacja kiedyś była jak najprostsza i w miarę naturalna. No cóż, oczywiście się myliłam, usłyszałam tak jak ty, że mi włosy wylecą, a potem mi się to przyśniło Wyciągałam włosy garściami.
No cóż, niektórzy mają swoje przyzwyczajenia, myją tylko szamponem i myślą, że minimum pielęgnacji = bardzo dobrze dla włosów.

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.

Edytowane przez luxorzyna
Czas edycji: 2013-08-15 o 19:52
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:48   #684
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
Też mi kiedyś szczęka przeskoczyła. Po jakimś czasie jak przestałam na nią zwracać uwagę to wróciła na swoje miejsce
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280944]Też tego noe rozumiem, dlatego jak maluję rzęsy to wkurza mnie nawet, gdy dwie mi się skleją ale i tak preferuję delikatny makijaż oczu[/QUOTE]
Też kiedyś się delikatnie malowałam. Ale od czasu kiedy koleżanki się mnie spytały czemu się wcale nie maluję mam taki makijaż, żeby widzieli wszyscy
Cytat:
Własnie naolejowałam włosy na mokro. I co? Mama wymyśliła spacer po parku. Wyglądają jak po prostu mokre ale i tak pewnie będzie zabawnie xD
Aż mi gorączka podskoczyła

Scar, napisz może coś fajnego o dbaniu o włosy, będzie do pierwszego posta

Dobra, czytnik już działa

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:52   #685
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, naprawdę. Ja bym z czymś takim nie chodziła, chociaż często widuję na ulicach
Cytat:
Na pewno nie czekaj cały weekend, jeśli jutro nie będzie wszystkiego w porządku. Staw się zastoi w niewłaściwej pozycji i nastawianie może bardzo boleć.
Cytat:
Chirurg.
Cytat:
Tyla z nimi jes roboty,

oraz na lakiery hajs.

kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:55   #686
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lemonadegirl Pokaż wiadomość

Słyszę to regularnie od mamy Ostatnio gdy robiłam maskę z miodu, siemienia lnianego oleju i odżywki

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Też mi kiedyś szczęka przeskoczyła. Po jakimś czasie jak przestałam na nią zwracać uwagę to wróciła na swoje miejsce

Też kiedyś się delikatnie malowałam. Ale od czasu kiedy koleżanki się mnie spytały czemu się wcale nie maluję mam taki makijaż, żeby widzieli wszyscy

Aż mi gorączka podskoczyła

Dobra, czytnik już działa
Ha ha ha, właśnie mocno kichnęłam i wróciła na swoje miejsce. Jej, jakie to cudowne uczucie móc gryźć

I dołączam się do prośby wierszyka na pierwszą stronę, o taaaaak

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Nie wiem, naprawdę. Ja bym z czymś takim nie chodziła, chociaż często widuję na ulicach

Na pewno nie czekaj cały weekend, jeśli jutro nie będzie wszystkiego w porządku. Staw się zastoi w niewłaściwej pozycji i nastawianie może bardzo boleć.

Chirurg.

Jak się powtórzy będę już wiedziała, dzięki swoją drogą oby nie
Stary 2013-08-15, 19:56   #687
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
HUEHUEHUE.

Naolejowałabym się, ale rodzina u mnie nocuje. Znowu.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 19:59   #688
kascysko
Zakorzenienie

A, izaa - ja mam spore wady układu wydalniczego, zapalenie pęcherza to dla mnie codzienność, jeśli się nie pilnuję, leki odstawiłam, bo po kilkunastu latach brania non stop byłam wrakiem zdrowotnym. Teraz jest dobrze
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 20:01   #689
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
HUEHUEHUE.

Naolejowałabym się, ale rodzina u mnie nocuje. Znowu.
a co się rodziną przejmujesz

mnie dzisiaj powitali, spróbowali tego co im nazwoziłam i sie rozeszli
a podobno za mną tęsknili

więc ja się zaolejowałam wreszcie, niech przynajmniej włosy się cieszą z powrotu do domu

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 20:10   #690
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
No ja z tego powodu na razie nie kupuję nic więcej. Te ciuszki, które kupiłam, nie zwisną na mnie "za pięć kilo"

Dokładnie

Kocham Anonimki, które mają inny gust ode mnie, tak nawiasem

Na staniki wydaję 3o-50 zł w roku
Kascysko, czyli Ty kupujesz tylko na wyprzedażach?

Cytat:
Napisane przez versatille
Mhm Ja na ubrania wydaję jakieś 200-300 zł na rok. (Za to na staniki więcej)
Ja na staniki w tym roku wydałam 120 zł.
Mam ubytki w szafie, więc 300zł na rok to dla mnie zdecydowanie za mało, zwłaszcza,że ubrania bardzo szybko się niszczą, a i rocznie kilka par butów trzeba. Wystarcza Tobie wydawanie tylko 300 zł rocznie? A może masz dużą szafę i dlatego nie masz "niedoborów"?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
15?? Nigdy nie zaczynam drugiej książki zanim pierwszej nie skończę
Ja czytam po 3-4 książki równocześnie.
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości