|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Super, TŻ postanowił własnie uciąć sobie dłuugą kąpiel, a ja jak głupia siedzę z czepkiem i ręcznikiem z Bioetiką IV na włosach i modlę się, żeby już wyszedł. Chcę to zmyć!
|
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale moje mięśnie na udach to kozak więc trochę ważą (tak to sobie tłumaczę :P )Tzn chyba. Teraz jak mi ta woda zeszła to nie wiem nie wazyłam sie. Zważę się dopiero we wtorek.
Edytowane przez Krrem Czas edycji: 2013-08-15 o 18:24 |
|
|
|
|
#663 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280298]
Ja też zapominam o smarowaniu się Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja też Ale niedawno dostałam balsamy od Dove, także nadrabiam
|
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280298]U mnie jest o tyle prościej, że tata chodzi na 6 do pracy, a moją mame to nie rusza
![]() Ja też zapominam o smarowaniu się Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja nie tyle zapominam co smarowałam się olejkiem. Ale moja skóra potrzebuję tez nawilżaczy. Zazwyczaj nie używam mocnych żeli pod przysznic ale ostatnimi czasy używałam tylko ich. A moja skóra strasznie się przesusza. Dziewczyny wytłumaczycie mi jedno? O co chodzi z takimi Nieposklejane rzesy to są takie ![]() O co z tym chodzi? Tona tuszu ściekająca z rzęs lub owadzie nóżki to jakas nowa moda?
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
pojechałam na to pogotowie. Przyjął mnie siwy staruszek co to dawno na emeryturze był. Skwitował tylko, że do laryngologa mam iść bo to jego działka. Dał skierowanie. a jutro miałam jechać do TŻ-ta na cały dzien bo 4 dni sie nie widzieliśmy. i teraz mam dlemat... zobacze co będzie jak rano wstane, najwyżej weekend spędze na zupkach i papkach
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie, ząb mądrości to akurat na pewno nie jest. Ból pojawił się nagle prz zbyt silny ugryzieniu. i nie boli cały czas tylko przy ruszaniu żuchwą, gryzieniu, otwieraniu itp
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Staw Ci wyskoczył w takim razie. Nie jestem lekarzem ale tak samo brzmiał opis koleżanki której wyskoczył staw.
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli iść do tego laryngologa czy odpuścić i iść do rodzinnego po skierowanie do innego lekarza?
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie masz możliwośći jechac na inny ostry dyżur? Albo poczekac jeszcze kilka godzin isć na nocną pomoc lekarską i tam już nie będzie tego dziadka.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oni tam mają dyżury po wieeele godzin. i sami... dziwni. jak byłam ostatnio to była jakaś Ukrainka czy inna lekarka z tamtych stron co średnio po polsku mówiła ![]() A większość dioagnozn brzmi proszę iść jutro do rodzinnego/specjalisty. Następny czynny ośrodek jest 40 km ode mnie. To juz wolę poczekać do jutra jak będzie. Tylko nie mam pomysłu gdzie iść,rodzinny, chirurg, ortopeda, laryngolog, dentysta?
|
|
#673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie prawie wszystko, a i bez tego często biegam do kibella
kiedy byłam na usg z nerkami dowiedziałam się, że lewy jajnik przylega do pęcherza i stąd częste uczęszczanie do toalety i mówił, że mogę miewać zapalenie pęcherza od tego Tak, że i bez tego muszę latać Chociaż jak piłam tą pokrzywę to tak po 2 tyg już było w miarę ok Najgorsze jest dla mnie piwo piję tylko wtedy kiedy wiem, że w każdej chwili mogę skorzystać z toalety Ja sobie 2h temu dociapałam isany kakowej wymieszanej z glutem, gdyż jako żel go nie zmęczę, a szkoda żeby się zasmrodził ![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42280233]Super, TŻ postanowił własnie uciąć sobie dłuugą kąpiel, a ja jak głupia siedzę z czepkiem i ręcznikiem z Bioetiką IV na włosach i modlę się, żeby już wyszedł. Chcę to zmyć! [/QUOTE]Cytat:
Ja zauważyłam w swoim otoczeniu taką tendencję, że tak podkreślają oczy osoby które używają tylko tuszu nie wiem jak jest u was
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choby pieron w sznitloch trzas. Tyla z nimi jes roboty, byda miała richtig szpas. Jo to dupca, jo niy szczymom, już mom ała na tyn szajs, wtorki, czwartki wolne trzimom, oraz na lakiery hajs. ![]() Pogrubione- a okulary kupiłaś, żeby mnie lepiej widzieć. Jasna cholera, czy Ty się czasem za dużo Czerwonego Kapturka nie naoglądałaś?! BOJĘ SIĘ!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-08-15 o 19:11 |
|
|
|
|
#676 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tutaj pocieszyli, że przez noc może samo się nastawić. Oby ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Ha ha ha, jesteś po prostu genialna ![]() I gdzie Ty się ukrywałaś tyle czasu?
|
|
#677 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Ja mam Isane kakaową
Cytat:
Też tego noe rozumiem, dlatego jak maluję rzęsy to wkurza mnie nawet, gdy dwie mi się skleją ale i tak preferuję delikatny makijaż oczuCytat:
Tak w temacie balsamów, oliwek i innych nawilżaczy: używacie jakiś specjalnych balsamów przeznaczonych do biustu? Ja mam takie serum z Bielendy, ale za jakiś czas skończy mi się i szukam czegoś innego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W mojej klasie tylko jedna dziewczyna tak mlauje oczy. Ale ona robi obwódkę dookoła oka i w dodatki jeszcze dziwne kreski. A w szkole chyba tylko ze dwie trzy osoby. Ja sama czesto maluje sie tylko tuszem. I tego bardzo pilnuję. Nie rozumiem mody na takie owadzie nogi. Przeciez to nawet nie wygodne Spróbowałam tak sie umalowałam i boże rzesy mi ciążą. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280944]Ja mam Isane kakaową Ja przez dłuższy okres też tylko oliwka, ale później stwierdziłam, że to za mało, wiéc od dziś akcja balsamowanie się! Też tego noe rozumiem, dlatego jak maluję rzęsy to wkurza mnie nawet, gdy dwie mi się skleją ale i tak preferuję delikatny makijaż oczuHmm... Może faktycznie poczekaj do rana, a potem chyba najlepiej będzie gdy pójdziesz do rodzinnego Tak w temacie balsamów, oliwek i innych nawilżaczy: używacie jakiś specjalnych balsamów przeznaczonych do biustu? Ja mam takie serum z Bielendy, ale za jakiś czas skończy mi się i szukam czegoś innego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja czesto sie maluję mocniej. Kreska na powiekach gości czesto. Odkąd dostałam paletę cieni to czesto jej używam. Nawet do szkoły mam zamiar ( nie nie jakiś bóg wie jaki mocny makijaż. Lekkie cieniowanie i kreski cienkie. nie lubię cieni bez linera )Ale rzesy mają być długie, podkręcone, i pogrubione a nie obklejone toną tuszu.
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nienawidzę, co prawda nakładam dwie warstwy tuszu ale u mnie wygląda to inaczej ![]() Natomiast na uczelni widzę różne potworasy zamiast rzęs. W liceum również był taki przypadek i co najlepsze co przerwę w łazience dokładała tuszu przy lustrze ![]() TŻ mi się na dole na kanapie ululał zatem przyszłam sobie na wizaz
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-08-15 o 19:26 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
Własnie naolejowałam włosy na mokro. I co? Mama wymyśliła spacer po parku. Wyglądają jak po prostu mokre ale i tak pewnie będzie zabawnie xD
|
|
#681 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przed chwilą dowiedziałam się od ciotki, że ''tyle tego nakładam na włosy że w końcu wyłysieję". Mocne słowa jak na kobietę używającą całe życie tylko Head&Shoulders
|
|
#683 | |
|
Raczkowanie
|
Blondynki, które używały cassi, jakie efekty zauważyłyście na włosach? Czy odżywiła wam je ona? Wydawały się grubsze? Wpłynęła jakoś na kolor?
Cytat:
Wyciągałam włosy garściami.No cóż, niektórzy mają swoje przyzwyczajenia, myją tylko szamponem i myślą, że minimum pielęgnacji = bardzo dobrze dla włosów.
oprócz błękitnego nieba Ćwiczę: nie, jednak nienic mi dzisiaj nie potrzeba Edytowane przez luxorzyna Czas edycji: 2013-08-15 o 19:52 |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mi kiedyś szczęka przeskoczyła. Po jakimś czasie jak przestałam na nią zwracać uwagę to wróciła na swoje miejsce
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42280944]Też tego noe rozumiem, dlatego jak maluję rzęsy to wkurza mnie nawet, gdy dwie mi się skleją ale i tak preferuję delikatny makijaż oczu[/QUOTE]Też kiedyś się delikatnie malowałam. Ale od czasu kiedy koleżanki się mnie spytały czemu się wcale nie maluję mam taki makijaż, żeby widzieli wszyscy ![]() Cytat:
![]() Scar, napisz może coś fajnego o dbaniu o włosy, będzie do pierwszego posta ![]() Dobra, czytnik już działa
|
|
|
#685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#686 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio gdy robiłam maskę z miodu, siemienia lnianego oleju i odżywki ![]() Cytat:
I dołączam się do prośby wierszyka na pierwszą stronę, o taaaaak ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naolejowałabym się, ale rodzina u mnie nocuje. Znowu.
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
A, izaa - ja mam spore wady układu wydalniczego, zapalenie pęcherza to dla mnie codzienność, jeśli się nie pilnuję, leki odstawiłam, bo po kilkunastu latach brania non stop byłam wrakiem zdrowotnym. Teraz jest dobrze
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie dzisiaj powitali, spróbowali tego co im nazwoziłam i sie rozeszli a podobno za mną tęsknili ![]() więc ja się zaolejowałam wreszcie, niech przynajmniej włosy się cieszą z powrotu do domu
|
|
#690 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam ubytki w szafie, więc 300zł na rok to dla mnie zdecydowanie za mało, zwłaszcza,że ubrania bardzo szybko się niszczą, a i rocznie kilka par butów trzeba. Wystarcza Tobie wydawanie tylko 300 zł rocznie? A może masz dużą szafę i dlatego nie masz "niedoborów"? ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ja czytam po 3-4 książki równocześnie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.