Miłośniczki Zary-cz. XXVI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-16, 00:04   #3241
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Sznurowance panterkowe , gdzie ?!?!?! Czy te wezowe ?! Poszukuje panterkowych

Ewcik

Gabi co Ty pitolisz o tym pasiaku? Pokaz sie nam a nie !!! Wyglądasz super, na pewno przesądzają

Idę nadrabiac dalej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Pamietam je !!!!! woznej

Kama tak to Ty tak mi się spodobałaś w pasiaczku pamiętasz nawet chciałam go od Ciebie jakby Ci się znudził
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Już się nad tym zastanawiałam nieraz i dalej nie wiem moze takie dostała?
hmm dostała... ok ale jak można chodzić w za małych butach... to już wolałaby co innego wziąść a buty kupić w swoim rozmiarze do tego jeszcze mieć bloga modowego, który ponoć ma taką popularność
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 00:29   #3242
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez claudiaaa_ Pokaż wiadomość
Witam wszystkich jakiś czas już was podczytuje. W moim mieście nie ma zary przez co najczęściej kupuje online. Nie ukrywam, że wiele ubrań kupiłam dzięki waszym fotkom. Z moich ostatnich nowości to słynne dziurawe spodnie, biała kopertowa koszula i sznurowane buty. Dzięki zdjęciom Gabi kupiłam tą cudowną spódniczkę simple Teraz czekam aż motylkowa sukienka będzie dostępna na stronie. Wrzucam zdjęcie spodni i koszuli

mogę prosić o linka do spodni?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 00:40   #3243
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
mogę prosić o linka do spodni?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...7p1406020.html

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 00:50   #3244
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Jakby ktoś się nudził to przesyłam wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post42284949 nawet cały przeczytałam
Zaczelam wczoraj to czytac, ale nie dostrzeglam drzemiacego potencjalu
A to z Dzikunem to na serio, bo zwatpilam
tiniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 01:09   #3245
Stace
Zakorzenienie

Opis zarowych gaci na allegro "spodnie rurki slim fit lans"

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-08-16, 01:17   #3246
monicar
Zakorzenienie

Corii- avatar
Stary 2013-08-16, 01:35   #3247
steam_engine
Zakorzenienie

Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
hmm dostała... ok ale jak można chodzić w za małych butach... to już wolałaby co innego wziąść a buty kupić w swoim rozmiarze do tego jeszcze mieć bloga modowego, który ponoć ma taką popularność
Od dawna obserwuje jej bloga, fakt dziewczyna dużo pracy w niego wkłada, jednak wydaje mi się, ze w kwestii ciuchów i reszty jej podejście jest bardzo hmm "lekkie"? Raz ją ktoś zapytał w komentarzu, czy z marynarkami z zary nic się nie dzieje po praniu, po czym odpowiedziała ze ma ich tyle, ze zakłada je 2-3 razy i żadnej jeszcze nie prala (btw serio? Kupuje w Z od lat i żadnej jeszcze nie prala?! Rzeczy na aukcjach tez sprzedaje nieprane?). Buty w ramach współpracy dostała za duże to zamiast wymienić na swój rozmiar, pokazała w stylizacji (bo trzeba) i oddała mamie. Kiedys na fb nawet jej chlopak napisal, ze charlize ma kilkaset par butow. Ogólnie chodzi mi o to, ze wg mnie ona kupuje rzeczy, bo fakt podobają jej się, ale wie ze 95% z nich złoży 3 razy i sprzeda/odda/cokolwiek. Ja kupując buty i nie będąc pewna rozmiaru zastanawiam się 30 min, które wybrać, ponieważ przecież mam zamiar w nich często chodzić i ważna dla mnie jest wygoda. Wy pewnie macie podobnie. Karoliny ten problem nie dotyczy, pewnie akurat nie było jej rozmiaru w sklepie, więc wzięła mniejsze, bo potrzebowała na wyjście i tyle.
Ufff rozpisalam się ale chciałam przedstawić swoje spostrzeżenia, ponieważ widzę niektóre dziewczyny zastanawiają się czemu laska ma tyle źle dobranych butów/ciuchów. Przepraszam za off

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Aha! Corii co prawda jestem na tel i Twój avatar ma tu jakieś 0,5cm kwadratowego ale tez mi się podoba

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 01:45   #3248
Pani Lennon
Rozeznanie

Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez tiniaczek Pokaż wiadomość
Zaczelam wczoraj to czytac, ale nie dostrzeglam drzemiacego potencjalu
A to z Dzikunem to na serio, bo zwatpilam
To już wiem co poczytam do śniadania)

Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 02:06   #3249
Stace
Zakorzenienie

Znalazłam moje skórzane spodenki na ebayu, ale za 70 $

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-08-16, 08:10   #3250
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Kama tak to Ty tak mi się spodobałaś w pasiaczku pamiętasz nawet chciałam go od Ciebie jakby Ci się znudził

bardzo mi miło słoneczko, pamietam o Tobie jak coś

czy jakaś szczęściara jest też dzisiaj w pracy?
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 08:25   #3251
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Od dawna obserwuje jej bloga, fakt dziewczyna dużo pracy w niego wkłada, jednak wydaje mi się, ze w kwestii ciuchów i reszty jej podejście jest bardzo hmm "lekkie"? Raz ją ktoś zapytał w komentarzu, czy z marynarkami z zary nic się nie dzieje po praniu, po czym odpowiedziała ze ma ich tyle, ze zakłada je 2-3 razy i żadnej jeszcze nie prala (btw serio? Kupuje w Z od lat i żadnej jeszcze nie prala?! Rzeczy na aukcjach tez sprzedaje nieprane?). Buty w ramach współpracy dostała za duże to zamiast wymienić na swój rozmiar, pokazała w stylizacji (bo trzeba) i oddała mamie. Kiedys na fb nawet jej chlopak napisal, ze charlize ma kilkaset par butow. Ogólnie chodzi mi o to, ze wg mnie ona kupuje rzeczy, bo fakt podobają jej się, ale wie ze 95% z nich złoży 3 razy i sprzeda/odda/cokolwiek. Ja kupując buty i nie będąc pewna rozmiaru zastanawiam się 30 min, które wybrać, ponieważ przecież mam zamiar w nich często chodzić i ważna dla mnie jest wygoda. Wy pewnie macie podobnie. Karoliny ten problem nie dotyczy, pewnie akurat nie było jej rozmiaru w sklepie, więc wzięła mniejsze, bo potrzebowała na wyjście i tyle.
Ufff rozpisalam się ale chciałam przedstawić swoje spostrzeżenia, ponieważ widzę niektóre dziewczyny zastanawiają się czemu laska ma tyle źle dobranych butów/ciuchów. Przepraszam za off
.
Moje odczucia na temat tego bloga są jeszcze gorsze Nie rozumiem jego popularności.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:

Tak, przybijam 5

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 08:29   #3252
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Moje odczucia na temat tego bloga są jeszcze gorsze Nie rozumiem jego popularności.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Tak, przybijam 5

i ja niestety w pracy...
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 08:30   #3253
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Corii- avatar
Cytat:
Aha! Corii co prawda jestem na tel i Twój avatar ma tu jakieś 0,5cm kwadratowego ale tez mi się podoba

Dziękuję Dziewczyny

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 08:38   #3254
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkich jakiś czas już was podczytuje. W moim mieście nie ma zary przez co najczęściej kupuje online. Nie ukrywam, że wiele ubrań kupiłam dzięki waszym fotkom. Z moich ostatnich nowości to słynne dziurawe spodnie, biała kopertowa koszula i sznurowane buty. Dzięki zdjęciom Gabi kupiłam tą cudowną spódniczkę simple Teraz czekam aż motylkowa sukienka będzie dostępna na stronie. Wrzucam zdjęcie spodni i koszuli
jestes baaardzo zgrabna!! masz piekna proporcjonalna figure to i swietnie wygladasz w obu rzeczach
Cytat:
Napisane przez fir_anka Pokaż wiadomość
Arinka_dziekuje

mam do Was pytanie, co sadzicie o tej sukience? nie widzialam jej w sklepie, ale z racji materialu obawiam sie ze moze byc ciasna a ja nosze s na m......
http://www.zara.com/pl/en/sale/trf/c...2p1094042.html

poza tym, jestem wielka fanka Gabi, uwazam ze powinnas byc zarowa modelka, we wszystkim wygladasz rewelacyjnie

Cytat:
Chciałabym kupić ażurki ale na allegro widzę tylko w rozmiarze 39 a potrzebuje 38. Sznurowańce mam w rozmiarze 38, jak wypada rozmiarówka ażurków?
to ja jeszcze raz:
azurki - mierzylam 40 i kupilabym je bo lezaly ok, gdyby nie to ze przy wyjsciu zauwazylam 39 i wziealam 39

panterki sznurowane - mam 40 i dobrze wygladaja, bardzo mi sie podoba ze ciut spodu widac spod paluszkow

czarne sznurowance - wahalam sie miedzy 39 a 40, tz nie widzial roznicy, zostawilam 39
Cytat:
Ja mam pasiaka i zupełnie mam odmienne wrażenia. Krępuje ruchy?
Miałam szczerą nadzieje, że mój pasiak mi się nie będzie podobał, wrzucę go na allegro, podreperuje budżet i będę żyła długo i szczęśliwie . I nic z tego, świetna sukienka
no nic nie poradze na to ze mnie denerwuje i drazni ten material
Stary 2013-08-16, 08:38   #3255
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Dziewczyny
Bardzo ładny Avatar
Podoba mi sie najbardziej, że wszystkich
Jade wlasnie do Krakowskiej trzeba zobaczyć co ciekawego przyjechało do Krakowa i aztecka kurtka nie daje mi spokoju któraś bardzo jej poszukiwała

Komuś cos sprawdzić? Poszukać?

Edytowane przez OnaZakupoholik
Czas edycji: 2013-08-16 o 08:40
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 08:52   #3256
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Mi właśnie też tak się wydaje

A jak myślisz u tej granatowej ze złotymi guzikami dało by się, jak oceniasz wielkość tych poduszek ?
W ostateczności zostaje krawcowa

A masz może tą marynarkę granatową? Bo między innymi o nią mi chodzi.
Kurczę nie chciałabym żeby wyszło gorzej.
Pewnie będę musiała przyspieszyć poszukiwania krawcowej
Niestety nie mam granatowej marynarki

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Mnie i faktura i krój tylko kolor trochę mniej, ale nie skreślam go, zobaczę jak będzie prezentował się na żywo i jak będę w nim wyglądała
Też jestem go ciekawa jak na żywo wygląda Mnie ten kolor nawet sie podoba dla mamy, bo ona nosi takie kolory

Cytat:
Okropnie to wygląda Powinno byc idealnie, a wyszło jak wyszło z tymi paluchami

Cytat:
Prawda taka, ze azurki sa troszkę wieksze - mam w nich wiecej miejsca pustego z przodu, a w sznurowańcach mniej, prawie na styk są.
Nowy avatarek z ludzka twarzą

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
Charlize ma z tych butów 39.. a nosi chyba 40/41...
O matko

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia też mnie to zastanawia może nie było jej rozmiaru, a chciała się w nich pokazać nie wiem
Modną być za wszelka cenę

Cytat:

Też tego nie umiemi pojąć jak można chodzić w za małych butach? Może chciała żeby stopa na mniejszą wyglądała?

Cytat:

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Według mnie na blogu powinno się pokazać/pokazywać siebie z jak najlepszej strony, a jej to nie wychodzi często mam wrażenie że robi niektórum ciuchom antyreklamę

Cytat:

Ja siedzę dzisiaj w pracy - ale mam nadzieję że szybko mi przeleci
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 09:00   #3257
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

no nic nie poradze na to ze mnie denerwuje i drazni ten material
No chyba nie poradzisz ale trochę Ci zazdroszczę, też chciałabym umieć się go pozbyć ;-)

Dziewczyny znacie jakąś fajną stronę o doborze szminki do typu urody? Wszędzie piszą, że przy oliwkowej cerze to ciemne kolory, ale ja sama nie wiem. Nie jestem przekonana czy jestem typem zimy, bo mam dosyć jasne, zielone oczy i zazwyczaj te burgundy i śliwkowe szminki są jakby za mocne (może dlatego, że mam wąskie usta?). Macie jakieś przemyślenia/doświadczenia z tym?

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42286527]

Według mnie na blogu powinno się pokazać/pokazywać siebie z jak najlepszej strony, a jej to nie wychodzi często mam wrażenie że robi niektórum ciuchom antyreklamę

[/QUOTE]

No właśnie. Mnie rażą na tym blogu dwie rzeczy - jedna to taka, że nie jest sztuka założyć 3 najbardziej na topie ciuszki, sztuką jest je zestawić tak, aby nie nastąpił przesyt. A dwa, że dziewczyna jest szczuplutka i wysoka (chyba) a zamiast robić z tego swoją przewagę, często wdziewa rzeczy przez które wygląda na nieludzko chudą i wysoką. Wygląda to nieapetycznie. Podobają mi się blogi gdzie dziewczyny są świadome swojego ciała i potrafią podkreślać zalety swojej sylwetki.

Moja pielęgnacja
Stary 2013-08-16, 09:08   #3258
Konto usunięte

Cytat:
No chyba nie poradzisz ale trochę Ci zazdroszczę, też chciałabym umieć się go pozbyć ;-)

Dziewczyny znacie jakąś fajną stronę o doborze szminki do typu urody? Wszędzie piszą, że przy oliwkowej cerze to ciemne kolory, ale ja sama nie wiem. Nie jestem przekonana czy jestem typem zimy, bo mam dosyć jasne, zielone oczy i zazwyczaj te burgundy i śliwkowe szminki są jakby za mocne (może dlatego, że mam wąskie usta?). Macie jakieś przemyślenia/doświadczenia z tym?

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

No właśnie. Mnie rażą na tym blogu dwie rzeczy - jedna to taka, że nie jest sztuka założyć 3 najbardziej na topie ciuszki, sztuką jest je zestawić tak, aby nie nastąpił przesyt. A dwa, że dziewczyna jest szczuplutka i wysoka (chyba) a zamiast robić z tego swoją przewagę, często wdziewa rzeczy przez które wygląda na nieludzko chudą i wysoką. Wygląda to nieapetycznie. Podobają mi się blogi gdzie dziewczyny są świadome swojego ciała i potrafią podkreślać zalety swojej sylwetki.
Całkowicie się z Tobą zgadzam

W ogóle wychodzę z założenia, że swoje atuty trzeba gustownie podkreślać, pokazywać, a to co mniej ciekawe - chować
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 09:17   #3259
earthpace
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42286677]Całkowicie się z Tobą zgadzam

W ogóle wychodzę z założenia, że swoje atuty trzeba gustownie podkreślać, pokazywać, a to co mniej ciekawe - chować [/QUOTE]
Dokładnie! Czasami obserwuje sobie dziewczyny na ulicy i jest wiele, młodziutkich i ładnych dziewczyn, które noszą pewne kroje tylko dlatego, że są modne (baskinki, legginsy, toporne i wysokie buty) a one niekoniecznie podkreślają walory ich figury - wręcz przeciwnie. Same się szpecą.
Kasiula, masz jakieś ulubione blogi?

Moja pielęgnacja
Stary 2013-08-16, 09:24   #3260
Lukardis
Zaczytanie

Oj, ja bym aż tak nie generalizowała. Przecież nie każdy ma idealną figurę/wzrost/nogi/cokolwiek i to nie jest powód by np. odmawiać sobie noszenia czegoś.

Według mnie modą trzeba się też bawić i nie, nie jestem za tym, by ślepo podążać za tym co serwują nam gazety/projektanci/sieciówki, ale za tym by z dostępnych trendów i możliwości wybierać dla siebie to, co jest w miarę korzystne.

I nieważne jak bardzo podobają mi się np. spódnice maxi na kimś; ja sama nie czuję się w niej dobrze. Nawet nie tyle "czuje" co nie wyglądam tak jakbym chciała - więc odpuszczam i szukam czegoś innego.

Kiedyś kupowałam rzeczy, bo spodobały mi się na kimś, ale z czasem zrozumiałam, że rzeczy, które "mi się podobają" dzielą się na takie, które mogę założyć i czuć się dobrze i na takie, które podobają mi się jedynie na kimś.

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 09:29   #3261
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Oj, ja bym aż tak nie generalizowała. Przecież nie każdy ma idealną figurę/wzrost/nogi/cokolwiek i to nie jest powód by np. odmawiać sobie noszenia czegoś.

Według mnie modą trzeba się też bawić i nie, nie jestem za tym, by ślepo podążać za tym co serwują nam gazety/projektanci/sieciówki, ale za tym by z dostępnych trendów i możliwości wybierać dla siebie to, co jest w miarę korzystne.

I nieważne jak bardzo podobają mi się np. spódnice maxi na kimś; ja sama nie czuję się w niej dobrze. Nawet nie tyle "czuje" co nie wyglądam tak jakbym chciała - więc odpuszczam i szukam czegoś innego.

Kiedyś kupowałam rzeczy, bo spodobały mi się na kimś, ale z czasem zrozumiałam, że rzeczy, które "mi się podobają" dzielą się na takie, które mogę założyć i czuć się dobrze i na takie, które podobają mi się jedynie na kimś.
Myślę Lukardis, że mamy dokładnie to samo na myśli tylko może nie wyraziłam się zbyt precyzyjnie. Ja też ciągle szukam krojów w których dobrze wygląda sylwetka szersza w ramionach niż w biodrach i mam wrażenie, że łatwiej jest gruszkom Ma to swoje plusy, bo podoba mi się sporo rzeczy w Zara - np te krótkie swetry, ale wiem, że nie będą na mnie dobrze leżeć, więc portfel odpoczywa ;-)

Moja pielęgnacja
Stary 2013-08-16, 09:43   #3262
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie! Czasami obserwuje sobie dziewczyny na ulicy i jest wiele, młodziutkich i ładnych dziewczyn, które noszą pewne kroje tylko dlatego, że są modne (baskinki, legginsy, toporne i wysokie buty) a one niekoniecznie podkreślają walory ich figury - wręcz przeciwnie. Same się szpecą.
Kasiula, masz jakieś ulubione blogi?
Często bardzo młode dziewczyny tak do końca jeszcze nie wiedzą co powinny nosić a co nie, zazwyczaj eksperymentują
Mam kilka ulubionych blogów ale pewnie je znasz bo są ogólnie znane

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość

Też uważam, że trzeba wybierać dla siebie jak najkorzystniejsze fasony, wzory, kolory itp. szkoda, że nie każdy jest tego świadomy, albo po prostu mu nie zależy na tym jak wygląda To są już indywidualne wybory....
Ja akurat jestem estetką - i często "cierpię" jak ciuchami dziewczyny sobie krzywdę robią i często nawet to widzę tutaj, na wizażu ale wtedy wolę się powstrzymać od komentarza
Stary 2013-08-16, 09:48   #3263
earthpace
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42287051]Często bardzo młode dziewczyny tak do końca jeszcze nie wiedzą co powinny nosić a co nie, zazwyczaj eksperymentują

Też uważam, że trzeba wybierać dla siebie jak najkorzystniejsze fasony, wzory, kolory itp. szkoda, że nie każdy jest tego świadomy, albo po prostu mu nie zależy na tym jak wygląda To są już indywidualne wybory....
Ja akurat jestem estetką - i często "cierpię" jak ciuchami dziewczyny sobie krzywdę robią i często nawet to widzę tutaj, na wizażu ale wtedy wolę się powstrzymać od komentarza [/QUOTE]

Nie no ale chętnie się dowiem, które A nuż nie znam.

Kasiula jak zobaczysz kiedyś moje zdjęcie na którym robię sobie krzywdę to mi mów Czasami człowiek nie ogarnia

Moja pielęgnacja
Stary 2013-08-16, 09:54   #3264
martitkaa
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42286527]Niestety nie mam granatowej marynarki [/QUOTE]

To nic, bardzo dziękuję za wszystkie rady
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:03   #3265
Konto usunięte

Cytat:
Nie no ale chętnie się dowiem, które A nuż nie znam.

Kasiula jak zobaczysz kiedyś moje zdjęcie na którym robię sobie krzywdę to mi mów Czasami człowiek nie ogarnia
Najbardziej lubię Wendy i Carlę Closet (może czasami bardziej za mistrzowskie foty niż ciuchy ), jeszcze jest kilka blogów które lubię ale mam je na domowym kompie a nie pamiętam linków

O.K.

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
To nic, bardzo dziękuję za wszystkie rady
Polecam się na przyszłość
Stary 2013-08-16, 10:05   #3266
gabi1234
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42287051]Często bardzo młode dziewczyny tak do końca jeszcze nie wiedzą co powinny nosić a co nie, zazwyczaj eksperymentują

Ja akurat jestem estetką - i często "cierpię" jak ciuchami dziewczyny sobie krzywdę robią i często nawet to widzę tutaj, na wizażu ale wtedy wolę się powstrzymać od komentarza [/QUOTE]
a ja nie

i tego też oczekuje, bo czasem człek się zaślepi czymś a wygląda w tym fatalnie...dlatego jak mam wątpliwości to Was prosze io opinie/radę

myslę dokłądnie tak jak ty

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2013-08-16 o 10:06
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:12   #3267
earthpace
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42287345]Najbardziej lubię Wendy i Carlę Closet (może czasami bardziej za mistrzowskie foty niż ciuchy ), jeszcze jest kilka blogów które lubię ale mam je na domowym kompie a nie pamiętam linków
[/QUOTE]

Karla jest boska. Przepiękna dziewczyna, może dlatego wszystko mi się u niej podoba? A Wendy, widzisz, chyba nie kojarzę?

Moja pielęgnacja
Stary 2013-08-16, 10:32   #3268
Konto usunięte

Cytat:
Karla jest boska. Przepiękna dziewczyna, może dlatego wszystko mi się u niej podoba? A Wendy, widzisz, chyba nie kojarzę?
Chodzi o tą Wendy
http://www.wendyslookbook.com/
Stary 2013-08-16, 10:36   #3269
earthpace
Zakorzenienie

A to kojarzę. Też przepiękna dziewczyna Ogólnie wydaje mi się, że popularność bloga bazuje w dużej mierze na urodzie blogerki.

Moja pielęgnacja
Stary 2013-08-16, 10:40   #3270
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
a ja nie

i tego też oczekuje, bo czasem człek się zaślepi czymś a wygląda w tym fatalnie...dlatego jak mam wątpliwości to Was prosze io opinie/radę

myslę dokłądnie tak jak ty

A ja tak

A robię tak zazwyczaj jak jestem w zdecydowanej opozycji - tzn. tylko ja mam odmienne, negatywne zdanie i wtedy nie chce mi się robić na wizażu "burzy w szklance wody" Wolę przemilczeć i tak jestem jedną z wielu

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
A to kojarzę. Też przepiękna dziewczyna Ogólnie wydaje mi się, że popularność bloga bazuje w dużej mierze na urodzie blogerki.
Piękna dziewczyna lubię ją między innymi za to że trochę utożsamiam się z nią tzn. chodzi o drobną sylwetkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości