Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-16, 08:17   #391
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Karolinę to wczoraj przeglądnełam pierwsze lepsze jej zdjęcie na fb-większość "lajkujących" dziewczyn jest w baaaaaardzo młodym wieku.
Młode to dobry target na to wciskanie kitu, stary już tak łatwo sie nie nabierze na te recenzje sponsorowane.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 08:51   #392
Munkaa
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

A ja mam jakis sentyment do karoliny. Pamietam jak rok temu wpadlam na nia i z miejscacwszystkie filmy obejrzalam. Byla dla mnie jedna z bardziej rozgarnietych dziewczyn, ktore ogladalam. Teraz 'plejlista' troche sie zmienila i nie jest ona juz jakas wyjatkowa dla mnie, ale czasem wracam do niej. Wiem, ze to juz nie to samo, co pamietne vlogi w samochdzie, ale jakos nie umiem jej skreslic.

Jejuuu jaki wywod jeszcze w lozku, z zaklejonymi oczami , a juz na wizaRZu

Dziewczyny, myslicie, ze jak widzialam extra torebke w Wawie w H&M, to jest szansa, ze bedzie ona tez w H&M w Kato? wiem, ze kolekcje sa te same, ale nie wiem jak z akcesoriami.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 09:06   #393
alevE
Wiecznie niezdecydowana

I, że my mówimy, że karola czy szusz sie wypaliły to im to powiewa. Dla tych małych dziewczynek się nie nudzą, dzięki tym małym dziewczynkom zarabiają, więc będą nagrywać niestety szajsy.

Silesia, przy Macu, 3 Stawy-może w którymś HMie znajdziesz :d jezeli jest ona w kolekcji to powinna być
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 09:09   #394
pendraiw
Zakorzenienie

Filmiki z małymi dziewczynkami które "doradzaja" są niesmaczne
Stary 2013-08-16, 09:10   #395
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Jeny Ana Saccony nazwała swoją córeczkę idiotką na filmiku, sama już nie wiem, ona nie myśli co mówi?? Jest na tyle nierozgarnieta żeby małe dziecko tak nazywać???
Minuta od 10:30
http://www.youtube.com/watch?v=4tZc4iQFCR4
nie przesadzałabym tak
to tak, jakby po naszemu powiedzieć "jakaś Ty głupiutka", w radośniejszym i mniej poważnym tonie nie brzmi to źle i nie ma wydźwięku typu "jakaś Ty głupia", albo "jaka z Ciebie idiotka"
Stary 2013-08-16, 09:37   #396
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=voGrvQoyhBQ calkiem przyjemnie sie oglada, jestem az zaskoczona w koncu mozna sie dowiedziec wiecej o jej malzenstwie, ogolnie zyciu - ja osobiscie bylam ciekawa jak to bylo niby mnie drazni, ale jakos ten filmik sympatyczny
Stary 2013-08-16, 09:47   #397
tylkokasia
Moderator

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:12   #398
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
Maxi, makijaż w minutę :O
https://www.youtube.com/watch?v=4tIl1ODxjvA
skubaaana dwoma rekami sie maluje
ja bym sobie tusz do oka włożyła
Stary 2013-08-16, 10:25   #399
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
I, że my mówimy, że karola czy szusz sie wypaliły to im to powiewa. Dla tych małych dziewczynek się nie nudzą, dzięki tym małym dziewczynkom zarabiają, więc będą nagrywać niestety szajsy.

Silesia, przy Macu, 3 Stawy-może w którymś HMie znajdziesz :d jezeli jest ona w kolekcji to powinna być

na 3 stawy nie bede sie tluc po silesii szczerze nie lubie chodzic, wiec pojde na stawowa pewnie juz nie moge sie swoja droga doczekac galerii katowice, zapowiada sie extra, mimo ze nie jestem fanka galerii handlowych, to jakos ta wyjatkowo napawa mnie ekscytacja
Stary 2013-08-16, 10:30   #400
Gofrzyca
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Tak, masz rację, też tak myślę
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:42   #401
czarno_to_widze
Raczkowanie

Re: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Ktos zapytal Joy na insta czy nie myslala o powrocie na YT. Ona na to ze myslala, ale ze sie boi.

W sumie sie nie dziwie:p

czarno_to_widze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:43   #402
Leseratte
Wtajemniczenie

.
Leseratte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:50   #403
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
Karolona STYLIZACJE mam nadzieje,ze to przeczytasz,albo ktos uprzjmie doniesie Tobie.Jest to MOJE odczucie,ze totslnie sie wypalasz.Do nie dawna z przyjemnoscia ogladalam wszystkie Twoje filmiki.Przestalam,bo czuje sie przesycona (slowo do konca nie jest odzwierciedleniem).Spokoj nie mozna podpiac do Ciebie cos,co ktos tutaj kiedys napisal (dot.innej osoby,zeby nie bylo - "boje sie otworzyc lodowke,bo moze wyskoczyc z niej.....) Jest Ciebie wszedzie za duzo i to ":duzo"nie ma zadnej wartosci.Nie zapychaj dziur, nie krec na sile,wroc do swojego poprzedniego wcielenia.Na FB co kilka przyslowiowych sekund - skadnijcie,kogo fotki i zdjecia? Nie napisalam tego ani w kom.pod filmikami,ani na FB, bo nie chce rozpetac niezdrowej burzy obronczyn. ACHA! Jeszcze sie zastanawiam,czy moze Twoimi widzkami sa dziewczyny baaaardzo mlode i im to pasi. Mnie niestety NIE. Ale powtorze sie - to tylko moje odczucia.I nie wiem, czy ktos ma podobnie jak ja?Pozdrawiam
Tu chodzi o kase, im więcej fimilków o byle czym, tym więcej wyświetleń, reklam itd, kasa kasa kasa, byznes byznes byznes, a małoaltom wciśniesz wszycho i i mają czas oraz te młodzieńczą naiwność.
Cytat:
Dokładnie
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
nie przesadzałabym tak
to tak, jakby po naszemu powiedzieć "jakaś Ty głupiutka", w radośniejszym i mniej poważnym tonie nie brzmi to źle i nie ma wydźwięku typu "jakaś Ty głupia", albo "jaka z Ciebie idiotka"
Ja bym z kolei tak nie bagatelizowała, proponuje obejrzeć więcej filmików i poczytać komy pod nimi, nie jestem jedyną, która widzi, że Ana ma problem z wysłowieniem sie co do małej
Stary 2013-08-16, 10:50   #404
imbaa
Rozeznanie

Heej dziewczyny Chyba się przyłącze do dyskusji bo poczytuję już chyba 3 wątek Nieśmiała taka jestem trochę się wstydzę

Moim zdaniem Karolina też się wypaliła, nie mogę jej już oglądać. W ulubieńcach tysięczny raz powtarzała jak to ona lubi ciężką muzykę, uwielbia bieganie i jak wpieprza burgery Ile można słuchać o tym samym.
Kiedyś ją bardzo lubiłam, fajne fryzury, ciekawe testy na żywo, podziwiałam za to że pokazała swoją twarz bez makijażu a teraz to same głupoty wrzuca

Swoją drogą denerwuje mnie na YT właśnie to jak dziewczyny czasem gadają takie głupoty, ze głowa boli, nie mają pojęcia o temacie a mówią żeby mówić. (np. jak mądrzą się na temat pielęgnacji włosów, to ja nie mogę tego słuchać, od razu unsub leci ). Mistrzem w tym to jest chyba Panna Joanna.
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:57   #405
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość

Maxi zupełnie nie wyszedł ten makijaż w minutę, ale to tylko minuta, więc cóż Malowanie rzęs mnie rozwaliło
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:58   #406
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Maxi zupełnie nie wyszedł ten makijaż w minutę, ale to tylko minuta, więc cóż Malowanie rzęs mnie rozwaliło
Ateneyka
Stary 2013-08-16, 10:59   #407
Leseratte
Wtajemniczenie

Dot.: Re: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez czarno_to_widze Pokaż wiadomość
Ktos zapytal Joy na insta czy nie myslala o powrocie na YT. Ona na to ze myslala, ale ze sie boi.

W sumie sie nie dziwie:p

Wiadomo, czemu Joy przestała nagrywać?
Leseratte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 10:59   #408
201604211118
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Ogladam ich od jakiegos czasu, lubie, ale to "such an idiot" do dziecka troche mnie zrazilo...

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Masz racje jednak i tak uwazam, ze to nie na miejscu, a zwlaszcza puszczac to w internet... To tak jak by u nas powiedziec "ty debilku" :P
Już się czasami za bardzo czepiacie zwłaszcza w sprawach wychowywania dzieci, zauważyłam to od jakiegoś czasu podczytując ten wątek. Każdy ma prawo wychowywać dziecko tak, jak chce, temu dziecku się krzywda nie dzieje więc nie wiem o co wam chodzi. Zachowujecie się jak alfy i omegi w sprawach wychowania dzieci, jakby w waszych domach i rodzinach wszystko było przez cały czas perfekcyjne i idealne. Zresztą ten dzieciak nawet tego nie rozumie a ona mówi to żartem. Moja mama też do mnie mówiła często żartobliwie w taki sposób jak byłam mała i jakoś żyję i mam się dobrze a moje stosunki z mamą są świetne.
Nie piszę tego złośliwie tylko uważam, że to wasze wypatrywanie każdego szczegółu w stosunku do wychowania dzieci już jest jakąś paranoją. ;P Poza tym WHO CARES jak ona mówi do swojego dziecka nie wasza sprawa więc się tak nie ekscytujcie
201604211118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:01   #409
Munkaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez spekulantka Pokaż wiadomość
Już się czasami za bardzo czepiacie zwłaszcza w sprawach wychowywania dzieci, zauważyłam to od jakiegoś czasu podczytując ten wątek. Każdy ma prawo wychowywać dziecko tak, jak chce, temu dziecku się krzywda nie dzieje więc nie wiem o co wam chodzi. Zachowujecie się jak alfy i omegi w sprawach wychowania dzieci, jakby w waszych domach i rodzinach wszystko było przez cały czas perfekcyjne i idealne. Zresztą ten dzieciak nawet tego nie rozumie a ona mówi to żartem. Moja mama też do mnie mówiła często żartobliwie w taki sposób jak byłam mała i jakoś żyję i mam się dobrze a moje stosunki z mamą są świetne.
Nie piszę tego złośliwie tylko uważam, że to wasze wypatrywanie każdego szczegółu w stosunku do wychowania dzieci już jest jakąś paranoją. ;P Poza tym WHO CARES jak ona mówi do swojego dziecka nie wasza sprawa więc się tak nie ekscytujcie
Dziecko rozumie wiecej niz ci sie wydaje. Umysl malego dziecka jest jak gabka i chlonie najwiecej. Prawda jest taka, ze rzeczy zaslyszane w mlodym wieku zapadaja w swiadomosc na zawsze. Sama pamietam sytuacje z wczesnego dziecinstwa nawet ze szczegolami, wiec nie masz racji raczej

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2013-08-16 o 11:02
Stary 2013-08-16, 11:04   #410
patisia123
Zakorzenienie

mam skręconą kostkę

trochę lipa ,że i Kajmanowa poleciała na glossyboxa. A była taka normalna
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:05   #411
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Żebyś się nie zdziwiła.
Nie mówi się do nikogo obraźliwych słów, nawet do dorosłych. Niestety mało kto to kuma w dzisiejszym świecie.
Pod filmikami Sacconych bez przerwy są jazdy o to, że Emilia jest źle traktowana przez Ane, Ana ma krzywe akcje i nic tego faktu nie zmieni, dowodem są filmiki. Które sami wrzucają na YT... a najlepsze jest to, że Jofy je edytuje, czasem mam wrażenie, że on specjalnie wali te fragmenty jak Ana coś spartoli, a on wychodzi na takiego wspaniałego tatucia, ale prawda jest taka, że facet ma podejście do tej małej...
Temat ten wyjątkowo mnie ekscytuje *

*ironia

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-08-16 o 11:09
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:11   #412
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Żebyś się nie zdziwiła.
Nie mówi się do nikogo obraźliwych słów, nawet do dorosłych. Niestety mało kto to kuma w dzisiejszym świecie.
Pod filmikami Sacconych bez przerwy są jazdy o to, że Emilia jest źle traktowana przez Ane, Ana ma krzywe akcje i nic tego faktu nie zmieni, dowodem są filmiki. Które sami wrzucają na YT... a najlepsze jest to, że Jofy je edytuje, czasem mam wrażenie, że on specjalnie wali te fragmenty jak Ana coś spartoli, a on wychodzi na takiego wspaniałego tatucia, ale prawda jest taka, że facet ma podejście do tej małej...
Temat ten wyjątkowo mnie ekscytuje *

*ironia

a ta cala ana ma jakies problemy natury psychicznej, cyz po prostu jest 'specyficzna'? nie znam ich za dobrze, obejrze potem kilka filmikow, ale teraz nie mam na to czasu i w sumie tak mnie zaciekawil ich temat chyba wiesz wiecej o nich
Stary 2013-08-16, 11:11   #413
201604211118
Konto usunięte

Cytat:
Żebyś się nie zdziwiła.
Pod filmikami Sacconych bez przerwy są jazdy o to, że Emilia jest źle traktowana przez Ane, Ana ma krzywe akcje i nic tego faktu nie zmieni, dowodem są filmiki. Które sami wrzucają na YT...
Temat ten wyjątkowo mnie ekscytuje
No to napisz do social services jak cię to tak obchodzi i jeśli uważasz, że temu dziecku się dzieje krzywda bo to co w tej chwili robisz zaspokaja tylko twoją potrzebę wtrącania się w czyjeś życie i komentowania go (nie ukrywajmy każdy ma czasem takie złe potrzeby :P) ale dziecku w ten sposób nie pomagasz ^^
Stary 2013-08-16, 11:17   #414
201604211118
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziecko rozumie wiecej niz ci sie wydaje. Umysl malego dziecka jest jak gabka i chlonie najwiecej. Prawda jest taka, ze rzeczy zaslyszane w mlodym wieku zapadaja w swiadomosc na zawsze. Sama pamietam sytuacje z wczesnego dziecinstwa nawet ze szczegolami, wiec nie masz racji raczej

Wow pamiętasz jak sobie rozsmarowywałaś kaszkę na twarzy w wieku kilku miesięcy? Tak małe dziecko jak jej czyta mimikę twarzy a nie słowa... A ona się do dziecka nie wykrzywia tylko uśmiecha... Strasznie mnie wkurzają takie laski, którym się wydaje, że wiedzą wszystko o dzieciach. Ja nie wiem więc nie wnikam jak ktoś wychowuje swoje dziecko. A to, że najwięcej do powiedzenia na temat wychowania/porodu/opieki nad noworodkiem mają nastolatki to już w ogóle jest jakiś śmiech na sali. Zwłaszcza widać to w necie. Z jakiegoś powodu ludziom wydaje się, że mają prawo komuś mówić jak ma postępować ze swoim dzieckiem.
Stary 2013-08-16, 11:17   #415
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to napisz do social services jak cię to tak obchodzi i jeśli uważasz, że temu dziecku się dzieje krzywda bo to co w tej chwili robisz zaspokaja tylko twoją potrzebę wtrącania się w czyjeś życie i komentowania go (nie ukrywajmy każdy ma czasem takie złe potrzeby :P) ale dziecku w ten sposób nie pomagasz ^^

Stary 2013-08-16, 11:18   #416
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
a ta cala ana ma jakies problemy natury psychicznej, cyz po prostu jest 'specyficzna'? nie znam ich za dobrze, obejrze potem kilka filmikow, ale teraz nie mam na to czasu i w sumie tak mnie zaciekawil ich temat chyba wiesz wiecej o nich
Z Ana jest coś nie halo czasem, ale nie wiem na ile to jest powazne

Cytat:
Woooow, aż mi poszło w pięty
Wybacz, ale nie mam wprawy w prowadzeniu dyskusji na takim poziomie, dlatego nawet w to nie brnę dalej
Stary 2013-08-16, 11:19   #417
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wow pamiętasz jak sobie rozsmarowywałaś kaszkę na twarzy w wieku kilku miesięcy? Tak małe dziecko jak jej czyta mimikę twarzy a nie słowa... A ona się do dziecka nie wykrzywia tylko uśmiecha... Strasznie mnie wkurzają takie laski, którym się wydaje, że wiedzą wszystko o dzieciach. Ja nie wiem więc nie wnikam jak ktoś wychowuje swoje dziecko. A to, że najwięcej do powiedzenia na temat wychowania/porodu/opieki nad noworodkiem mają nastolatki to już w ogóle jest jakiś śmiech na sali. Zwłaszcza widać to w necie. Z jakiegoś powodu ludziom wydaje się, że mają prawo komuś mówić jak ma postępować ze swoim dzieckiem.

nikomu nie mowie jak ma wychowywac dziecko. Cos co jest wrzucone do internetu mozna komentowac i ja to robie jak wielu innych. Nie czuje sie z tym zle. A o dzieciach troszke wiem, nie znasz mnie, wiec nie oceniaj mnie i mojej wiedzy na ten temat.

I tak - pamietam sytuacje jak siedzialam w moim łóżeczku oraz wiele innych rzeczy - widac da sie.
Stary 2013-08-16, 11:20   #418
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
A to, że najwięcej do powiedzenia na temat wychowania/porodu/opieki nad noworodkiem mają nastolatki to już w ogóle jest jakiś śmiech na sali. Zwłaszcza widać to w necie. Z jakiegoś powodu ludziom wydaje się, że mają prawo komuś mówić jak ma postępować ze swoim dzieckiem.
Masz okres czy coś???
Bardzo narwana jesteś jak na "dojrzałą kobietę"

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-08-16 o 11:22
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:20   #419
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Masz okres czy coś???
Bardzo narwana jesteś jak na "dojrzałą kobietę"
D
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-16, 11:28   #420
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Ateneyka

Cytat:
.Poza tym WHO CARES jak ona mówi do swojego dziecka nie wasza sprawa więc się tak nie ekscytujcie
Brawo za postawęNajlepiej się nie wtrącać do niczego i niczym nie interesować. Potem są takie Kasie W. i inne. Dobrze, że nie wszyscy mają taki tok rozumowania jak Twój. Ten wątek jest po to, żeby dyskutować o filmikach, wiec Twoje pretensje nie są uzasadnione A tak w ogóle przychodzisz tu z doskoku i myślisz, że błyszczysz
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości