|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zadomowienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Kochane czy któreś dziecko z września jeszcze nie staje na nóżkach?
#1293 |
Zakorzenienie
|
Lewek mam to samo gowno i co chwilę mi wyskakuje jak odp "you not have permission..." I
![]() ![]() Ula u nas tak samo buty rządzą. Nazywamy Jagode Al Bundy ![]() Dziś jednak dorwala pigment ![]() ![]()
#1294 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny my nadal w szpitalu niestety.. Zuzi wyniki niby nie najgorsze ale wskazywaly juz na lekkie odwodnienie i musiala jeszcze przyjac kroplowke i ponownie pobrali krew. Caly dzien sie pokladala i spala bo ciagle goraczka jej dokuczala, az serce sie krajo ogladac ja w takim stanie. Na szczescie pod wieczor po leku temp ustapila i Zuzia troche ozyla. Lekarka pozwolila podawac mleko, byly 4 kupki ale test na rota ujemny. Jak temp sie unormuje i wyniki poprawia to nas wypuszcza. Mam nadzieje ze jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
korzystałam ale jest jeszcze niedopracowany i wróciłam do 2. Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
oooo no to powodzenia ![]() Cytat:
nie no on do aa sie nie nadaje jeszcze ![]() A Jagoda co pochłaniała że mlaskała?? ![]() Cytat:
moj twz chce buty ale chowam ![]() Moj staje |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Lewek u nas podobnie z odstawieniem,czyli marnie.
W dzień cyc jest nad ranem. Drzemka jest w czasie spaceru-tak omijamy usypianie w dzień na cycu od jakiegoś czasu. Gorzej jak deszcz będzie lał to albo jazda w deszczu albo armagedon w domu ![]() Najgorzej jest na noc i nadranem ![]() ![]() ![]() Także jestem w totalnej czarnej ![]() ![]() ![]()
#1297 |
Raczkowanie
|
Kurcze czuje ze znowu ciepla sie robi, no nie wytrzymam... Niech ta goraczka juz sobie idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Narriko dobrze, ze pojechalqs z Zuzia do szpitala. Bidna niunia
![]() ![]()
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, czy któreś dziecko nosi już pieluszki w rozmiarze 5??? Bo ja się przymierzam do zakupu, bo widzę że 4+ zaczynaja Alę na nózkach uciskać i "wzrostowo" się biodrówki robią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |||||||
Zadomowienie
|
Witam.Dziś nienajlepiej się czułam.Dopadła nas wirusówka
![]() ![]() ![]() Biedny mój...nie ma w nim tego żywiołu co zawsze...mam nadzieję,że mu to szybko przejdzie... ![]() Boje się nocy ![]() Cytat:
![]() Udanego wypoczynku.Bawcie się dobrze! ![]() Cytat:
![]() ![]() na to wychodzi ![]() Cytat:
![]() Skalpel1-lekki i działa.Choć ja po miesiącu nie ćwiczenia,nie dałam rady wytrwać do końca w niektórych ćwiczeniach(tych gdzie czuć dobrze uda)Muszę wrócić do tej aktywności,bo się znowu rozleniwiłam ![]() Cytat:
![]() Co się dzieje? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Narriko dużo zdrówka dla Zuzi.Trzymajcie się! ![]()
![]() |
#1301 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uciekam,bo nie wiem jaka noc nas czeka... ![]() Dobranoc dziewuszki
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-08-16 o 20:30 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa odnośnie zdrowia Zuzieńki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katee, no ja oczywiście zamierzam zaangażować TŻ i on o tym wie i oczywiście chce mi pomóc. Mimo wszystko boję się że oboje się poddamy, w dodatku w takich stresowych sytuacjach się zazwyczaj kłócimy, a chciałabym to zrobić po jak najmniejszych kosztach, ale czuję że się nie da... Narriko, Misiek smoczka ssie coraz więcej ale nie jest on mu w stanie zastąpić cyca... Ja właśnie potrzebowałabym takiego kopa co by mnie zmotywował. W sumie to po części mam ![]() Zdróweczka jeszcze raz dla Zuzi. Katee dla Was też dużo zdrówka i oby Kubuś w nocy był spokojny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
anusia powodzenia ze skalpelem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też najgorzej by było z jedzeniem na noc. Mała nie to, że nie trąci w ogóle butli, pije przed cycem moje odciągnięte, ale wypije 60-80 ml jak ma dobry dzień! Dziś np wypiła 40 ml... no to co to jest...później zawsze cycem dojada ![]() A poza tym mała nie toleruje smaku mm z butelki zjada tylko moje odciągnięte i raz jej dałam krowskie, spróbować czy wypije, no to też ładnie zjadła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak mi jakieś 2 tyg temu zabrakło pampków to wynalazłam jeszcze gdzieś w szufladach 4 i 3 i też mogłyby być na upartego ![]() ![]() Katee27 zdrówka dla Kubusia i obserwuj go bo ja zawsze słyszę od pediatry, że temp na zęby może być ale do max 38 więc pewnie to jakaś wirusówka ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-16 o 20:54 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Buziaki dla malutkiej z całego serca ![]() ![]() Cytat:
Jak mi mały zachorował w listopadzie to beczałam jak dziecko, a wtedy był taki mały ![]() Kurcze teraz mi sie Alanek rozpłakał okropnie na spaniu ![]() 10minut uspokajania i zasnął na szczęście. Aż sie sztywny zrobił ze strachu ! Musiało sie bidulkowi coś przyśnić brzydkiego ![]() Aż mi go żal ![]() Dziewczynki, chyba udało mi sie sprzedac wózek ![]() Mają w niedziele przyjechać ![]() Trzymajcie kciuki bo kasiorka potrzebna strasznie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Nas mało, bo byliśmy 2 dni u rodziców TŻ-ta, a jutro jedziemy odebrać nad jezioro moją mamę z długiego weekendu. Ogólnie u nas stare nudy, więc nie bardzo jest nawet o czym pisać. ![]() Wszystkiego najlepszego, dla świętujących dziś maluszków! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dużo zdrowia dla biednej Zuzi!
Jeśli chodzi o karmienie cycem, to tu na działce Henio tylko raz dziennie się domaga cyca! Plus wieczorem, w nocy i rano. W dzień zasypia w wózku i co najważniejsze - zaczął się zajadać wszystkim co my jemy! Hitem są pomidory. Tylko coś wjeżdża na stół, a ten pokazuje palcem i "da,da,da!", żeby mu dać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wróciliśmy wczoraj wieczorem z wesela. Było super, Jasiu dał radę, chociaż w nocy dzisiaj trochę się rzucał - pewnie musiał odreagować. Wytańczyłam się i objadłam ![]() Nariko dużo zdrowia dla Zuzi. Podjęłaś dobrą decyzje. Kroplówki czynią cuda ![]() Katee szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Czekam, aż Jasiu będzie śpiący i idziemy spać dalej ![]()
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Dziś u nas pobudka o 6... dawno już tak wcześnie nie musiałam wstawać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a co najlepsze... Jutro dziewczyna po niego przyjedzie na 100% !!! ![]() ![]() Powiedziała że bardzo jej zależy i że jutro do południa sie pojawi po niego. Przypuszczam że mieszka niedaleko ![]() Ale mam radoche jak dziecko ![]() Dzień dobry ![]() U nas słonko świeci i bedzie ciepełko ![]() Dzisiaj bardzo kiepska noc bo Alanek cos często sie budził i popłakiwał ![]() Chyba z 15 razy wstawałam ![]() No a poza tym z rana juz fotki ciuszków napstrykałam co by znowu potem wystawić na sprzedaż. Takie fajne a nawet w niektórych nigdy nie był bo teraz za małe bedzie a jak dostał to było za duże ![]() Eh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nocka ciężka bo faktycznie temp znow skoczyła i trzeba było podać lek a o 2 było rozwolnienie i Zuzię bolał brzuszek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- katee jak tam Kubuś? Jak nocka? iwoncia super, że wózek się sprzedał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Kurcze już się cieszyłam, że wychodzimy bo lekarz na obchodzie potwierdził trzydniówkę i że pójdziemy do domu a za chwilę przyszedł i powiedział że jak popatrzył w karte to jednak kiepsko jeszcze wyglądał wczorajszy dzień i dzisiaj poobserwują jeszcze i dopiero jak gorączka zupełnie ustąpi, nie będzie brzydkich kup i Zuzia trochę ożyje to nas wypuszczą... Prawdopodobnie jutro rano albo jakby mocno się poprawiło to dzisiaj wieczorem. Ahh ja chcę to moje żywe i uśmięchnięte i radosne a nawet brojące dziecko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Anusia żyjesz??? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
Iwoncia ty załóż sklep internetowy tak dobrze Ci ta sprzedaż idzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Wtajemniczenie
|
Nariko zdrowka dla Zuzi!! Biedna, taka slabiutka
![]() Iwa my juz od dawna uzywamy pampkow 5, a Kinga wazy ok 11 kg i 4+ to biodrowki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Nariko trzymam kciuki by Zuzi się poprawiło
![]() Hej ![]() My dzisiaj idziemy na wesele ![]() Ale nie na całe bo z Zuzią ale i tak się cieszę,planujemy gdzieś do 22,mam nadzieję że wytrzyma. Dobra lecę prasować koszule męża i sukienkę. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Ivoncia super że się udało z wózkiem ![]() Ja nasz zostawiam dla drugiej pociechy. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Byłam wczoraj w ciucholandzie i kupiłam bluzeczki dla Zuzi na jesień i sobie legginsy i 3 bluzki.
#1318 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U nas podobnie jak u Iwonci kiepska noc ![]() ![]() Zbudziła się ok 3 dałam jej cycka i zasnęłam, budzę się patrzę a ta dalej cycka w buźce trzyma, patrzę a tu 6 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Buziaczki dla Zuzinki A jeszcze zapomniałam napisać, że wczoraj zamówiłam małej kurteczkę z 5.10.15 na jesień lub wiosnę ![]() ![]() Dziewczyny co Wy dajecie dzieciom na śniadanie? Otylka od kilku dni nie chce w ogóle jeść kaszy ![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-17 o 09:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Ja jadę na wesele przyjaciółki we wrześniu i biorę Henia ze sobą. Plus moją mamę, która go potem popilnuje w pokoju hoteliku obok sali. Ja pewnie będę biegać z cycem co jakiś czas do tego pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa miałam jeszcze Was zapytać może będziecie się oriętować ![]() Mamy to wesele w Gdańsku, my jesteśmy z lubelszczyzny...podróż samochodem nie wchodzi w grę z naszą małą awanturnicą, myśleliśmy nad pociagiem no ale 9 godz też kiepsko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.