|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Wybralam film 'obecnosc'. Stwierdzam, ze to byl zly wybor, po mialam isc biegac, a nie poszlam, bo za ciemno
to bylo straszne..
|
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4229977 9]nk to potwierdzilas to co slyszalam
[/QUOTE]Prawie kazda z nas Ci to powie. A i sporo z nas od niej zaczynalo, takze wiemy o czym mowa ![]() Jillian jest ok, wyjasnia jak robic poszczegolne cwiczenia bez wyrzadzenia sobie krzywdy. Nie jest monotonna, ma w sobie zycie Zreszta Mel B i Tiffany Rothe rowniez. Bardzo pozytywne osoby. ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Musze koniecznie wyciagnac tz-ta do kina, o ile w niemieckich kinach tez go nadaja uwielbiam sie bac ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Jeeest ale ja za to dopiero za tydzien w sobote bede sie mogla wybrac do kina
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i c
wstyd, ale ja nadal się do tego nie zabrałam
![]() Cytat:
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
zrobilam pyszno kolacje salatka brokul - ogorek swiezy, groszek - sos czosnkowy na jogurcie z koperkiem i slodka papryka, sol i pieprz - polecam lekkie a jak syci
![]() dobranoc bym zapomniala - witam nowe Panie
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
haha, ja tez
![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4229962 1]A polecilybyscie cos dla poczatkujacego?[/QUOTE] 30 day shred Jillian bedzie odpowiedni ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Ja chyba wroce do Shreda na rozruszanie po letnim lenistwie
![]() No to lece spac, moje piekne, dobrej nocki |
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy musicie aż tyle pisać? Przeleciałam Was na szybko
ale nie mam siły odnosić się do czegokolwiek.Napiszę jeszcze tylko tyle, że jak mnie nie ma pod ręką to Tż potrafi nawet swoją sławną pizzę spie**olić Zawsze robił takie dobre, ale ta to mu naprawdę nie wyszła, ale już nie będę go dobijać i przełknę jutro rano haha.
|
#488 |
|
Konto usunięte
|
Re: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
witam sie o swicie
dzisiaj z narzutem lecimy na slub wiec duzo z Wami nie popisze milego dnia dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzien dobry. uciekam do pracy
|
|
|
|
|
#490 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4229951 3]zastanawialam sie nad chodakowska ale jak zobaczylam filmik skalpel to bolalo mnie od samego patrzenia ale! doscwymowek pora ja cos sie zdecydowac i zaczac cos roboc.[/QUOTE] Nie taki skalpel straszny ![]() Cytat:
![]() Ja zaczynam od poniedziałku Cytat:
![]() I hejka z rana U mnie ponuro i deszczowo, chociaż mam nadzieję, że przejdzie Poszalałam z hantlami wczoraj i dzisiaj czuję zakwasy w niektórych miejscach, ale przejdzie Dzisiaj jeszcze coś poćwiczę, a jutro robię rest |
||||||
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam zakwasy, chyba po wczorajszych monkey squats ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Hej
Wypije kawe i chyba wezme sie za shreda. Musze sie wziac w garsc, czuje normalnie jak sie tluszcz na mnie odklada
|
|
|
|
#493 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Następnym razem się bardziej przyłożę
![]() Zakwasy: dzień 3
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie wiem o co choo, ale padłam wczoraj przed 22. No jak to tak?! Strasznie bolały mnie kolana i ta zakichana kostka Dopóki się nie napiję rano, nie jestem głodna. A że popić muszę tabletkę to nie minie minuta a mnie już skręca. Chciałam dospać, ale nie mogłam Zjadłam owsiankę z bananem i nektarynką, orzechami i siemieniem i jestem nienajedzona
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Traxx, po spadkach widac, ze znika. Ja osiadlam na laurach i mam za swoje. Najgorsze, ze wkurzam sie na siebie i... dalej siedze na kanapie!
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Tak z rana pijesz?
|
|
|
|
|
#497 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
|
|
|
|
#498 |
|
Adwokat diabła
|
heeeeeeeeeeeeeej.
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
całą noc nie spałam przez wczorajszy film.. no i jak ja pójdę dzisiaj biegać
|
|
|
|
#500 |
|
Adwokat diabła
|
Red,
x2, wiesz czemu..czuje, że dzisiejszy dzień będzie do luftu.
|
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam!
Ja już po owsiance na mleku z brzoskwinią, malinami, serkiem wiejskim i wiórkami - była pyszna! Zaraz idę się ogarniać i do pracy, także jedyne co uda mi się dzisiaj zrobić, to może pobiegać wieczorem
|
|
|
|
#502 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje pol godziny na laweczce i z hantlami (ramiona, barki, plecy)
|
|
|
|
#503 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzesz
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42302130]
[/QUOTE]Az sama jestem z siebie dumna ![]() Jeszcze sie porozciagam i ide pod prysznic
|
|
|
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie spalam przez pelnie a teraz w pracy ale naszczescie ostatni dzien i urlop
dobrze bo kazdy wchodzacy czlowiek dziala mi na nerwy juz
"Everyday is a step closer" Edytowane przez La_Mezcla Czas edycji: 2013-08-17 o 09:54 |
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często
|
|
|
|
#508 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często
wrzuciłam Wam w klubie fotę z wesela
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
haha dobre!
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42301231]dzięki ![]() Ja zaczynam od poniedziałku I hejka z rana U mnie ponuro i deszczowo, chociaż mam nadzieję, że przejdzie Poszalałam z hantlami wczoraj i dzisiaj czuję zakwasy w niektórych miejscach, ale przejdzie Dzisiaj jeszcze coś poćwiczę, a jutro robię rest to może ja też zacznę od poniedziałku? w grupie raźniej ![]() to nic dziwnego na tym wątku ładnie wyglądałaś
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
a co dzis na obiad przy sobocie srednio dietetycznie kotlet z piersi kurczaka, kasza gryczana i kapusta mloda moooocno zasmazana
(za duzo zasmazki dalam ale jest pyszna) kotlecik cieniutki wiec spoko bez maki tylko jajo i bulka, kasza gryczana tez ok ale ta kapucha mi dowali a na sniadanie owsianka od 2 tyg nie jem chleba, czekam az @ sie skonczy i zobaczymy jak tam moj brzuch dzis bedzie standardowo ab riper i mel b
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

to bylo straszne..

[/QUOTE]
Zreszta Mel B i Tiffany Rothe rowniez. Bardzo pozytywne osoby. 

ale nie mam siły odnosić się do czegokolwiek.

x2, wiesz czemu..