|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
|
|
|
|
#542 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczególnie, że dużo kobiet zaniedbuje właśnie tą część ciała i w tym przypadku nawet idealny kształt nie pomoże. PS. Od kiedy Susz moderuje komentarze? Edytowane przez Pigeons Czas edycji: 2013-08-16 o 21:11 |
|
|
|
|
#544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Ceci3 czerwca 2013 21:33 Hahaha, jak się w oczy rzuca napis "Open finance" na grupowym! ![]() Było przeeeeecudownie ![]() Odpowiedz Odpowiedzi
Dziwne trochę... ![]() Trudno mi uwierzyć w to, że te dziewczyny tak się lubią i spotykają się tylko po to, żeby porozmawiać o nowym szablonie na blogu czy kodzie HTML. Ale cóż... któżby się nie skusił na kaszę gryczaną???????? |
|
|
|
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#546 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
dalszy ciąg jeśli kogoś to interesuje
![]() ale poważnie. Jak pokazywałam mojemu chłopakowi zdjęcia ze spotkania, i "zobacz ile prezentów dostały!" to mnie zapytał "to dlaczego nie poszłaś?" i rozpoczęła się dyskusja bo w ogóle nie rozumiał tego że ja nie chcę dostawać nic za darmo. A co Wy o tym myślicie? Jakbym była jakąś super blogerką włosową jak Anwen to z chęcią przystałabym na jakąś współpracę typu dostać szampon czy odżywkę którą sama wybiorę w zamian za niezależną recenzję. Ale tak dostawać prezenty za nic, za to że się przyszło na jakieś spotkanie?
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=x4BrDOOm6vE
CZY ona tego ślimaka zjadła? OKOŁO 15:50? Bo najpierw widzę ślimaczka, a potem słyszę mlaskanie...
|
#549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Sto procent się zgadzam z Hanką co do punktu 6, od minuty 9:
http://www.youtube.com/watch?v=o2Mg2DnoUi8 A w ogóle jaki dramat ostatnio przezyłam , w trakcie wakacji pojechałam ze wsi speccjalnie do ZG do Dougiego po mój best ever podkład love.... i tam... pani mnie uświadomiła, że został wycofany I tak jest jakiś zamiennik, pewno go kupie, ale czy mnie zadowoli :???:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-08-16 o 22:23 |
|
|
|
#553 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-08-16 o 22:26 |
||
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwalił mnie ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Jsh7u...izjEN8RR7yB9Fg lubię za to Radzkę,
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-08-16 o 22:30 |
|
|
|
|
#555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego użyłam czasu przeszłego, chciałam kiedyś się spotkać, ale już mi się odechciało żadne to moje koleżanki, nikogo stamtąd nie znam, pierwszy raz w ogóle napisałam cokolwiek na tej stronie. Nie czuję się źle z tego powodu że to tutaj udostępniłam, te informacje nie są jakieś top secret... A dla mnie ciekawy temat do dyskusji. Zresztą napisałam im tam co o tym myślę, nie jest tak że tam piszę że taaak, chętnie się spotkam i nazbieram giftów, a tutaj wyśmiewam. |
|
|
|
|
#557 |
|
Konto usunięte
|
Ale wątek wolno idzie
![]() Nawet nie chce mi się odzywać, bo ostatnio prawie w ogóle filmików nie oglądam |
|
|
|
#558 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#559 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=BE2d7GBMHu4
zakupy ubraniowe u litllestar |
|
|
|
#560 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
a co do prezentów - wiedziałam, że dostaniemy coś od firm, które przyszły na spotkanie, ale nie spodziewałam się, że Angel tyle rzeczy przyszykowała! powiem szczerze, że kopara mi opadła... ale te prezenty musimy zrecenzować wszystkie na blogach ![]() jeszcze nie zapłacony, ale ciiii... ![]() Cytat:
od nazwiska po mężu ale wcale nie jestem znów taka drobniutka, przydałoby się zrzucić ze 4kg
|
||
|
|
|
#561 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
Aż ostatnio zrobiłam sobie rundkę po filmikach podróżniczki, którą poleciła Oleska ostatnio. Fajny ma ten kanał, co prawda Oleska poleciła tylko jeden jej kanał, raczej związany z outfitami, ale dziewczyna ma też drugi kanał związany z podróżami. Od razu lepiej mi się zrobiło po obejrzeniu
|
||
|
|
|
#562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=GqpmFELqewM |
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli lubicie dzieciaki i podróże oraz krótkie vlogi to polecam: https://www.youtube.com/user/maniekR...ature=g-subs-u
Bardzo lubię
|
|
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma.sa.kra.
|
|
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
A w tym załączniku ktoś pyta czy przyjmą osobę bez bloga kosmetycznego
to dopiero porażka jak dla mnie. Chce wpaść by dostać? Niby musi być recenzja ale co jesli ktoś nie ma ochoty i idzie na takie spotkanie a tu dostaje i |MUSI
|
|
|
|
#566 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42300579]A w tym załączniku ktoś pyta czy przyjmą osobę bez bloga kosmetycznego
to dopiero porażka jak dla mnie. Chce wpaść by dostać? Niby musi być recenzja ale co jesli ktoś nie ma ochoty i idzie na takie spotkanie a tu dostaje i |MUSI [/QUOTE] to nie bierze kosmetyków, proste ![]() Cytat:
jadłam raz w życiu ślimaka, ale on nie był surowy rzeczywiście smakuje jak kurczak
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- A wiecie, że mąż słoneszko jest od niej o 19 lat starszy? W sumie na 44 lata nie wygląda
|
|
#568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Kobity z kato- jakies fajne miejsca z jedzonkiem oprocz magla, mad micka, kredensu i sieciowek? Jutro jade na nikiszowiec i potem chcialam zjesc obiad. Mimo, ze bywam czesto od lat, to nie wiem czy mam dobrze obczajone miejscowy pomozcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
Aaale dalej uwazam, ze 'pokaz swoj niepowtarzalny styl...' jest zenujace ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2013-08-17 o 00:32 |
|||
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Dla widzów wszystko...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

, w trakcie wakacji pojechałam ze wsi speccjalnie do ZG do Dougiego po mój best ever podkład love.... i tam... pani mnie uświadomiła, że został wycofany
I tak jest jakiś zamiennik, pewno go kupie, ale czy mnie zadowoli :???:
Aż ostatnio zrobiłam sobie rundkę po filmikach podróżniczki, którą poleciła Oleska ostatnio. Fajny ma ten kanał, co prawda Oleska poleciła tylko jeden jej kanał, raczej związany z outfitami, ale dziewczyna ma też drugi kanał związany z podróżami. Od razu lepiej mi się zrobiło po obejrzeniu