|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Hej
nie wiem czy już padło to pytanie bo nie zawsze odnajduje czas na przeglądanie dokładnie forum ale nurtuje mnie czy jest już druga część na każde jego żądanie po polsku?
|
|
|
|
#3422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja bardzo proszę o serie Dark Duet bo z tego co zrozumiałam dwie części są już przetłumaczone, tak? Caroline@notowany.pl |
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tom 1 i 2 skupia się na Raphaelu i Cynthii, rzeczywiście w 1 nie ma szczęśliwego zakończenia dopiero w 2 tomie się wszystko wyjaśnia. Później też Ci bohaterowie się pojawiają, w 4 jest o nich dość dużo (co mnie cieszyło, bo chyba najbardziej ich polubiłam). Minusem jest to, że 6 tom nie ma jeszcze tłumaczenia, nie wiem w sumie czy w planach są kolejne lilly78 wysłałam te wampirki, ale to nie są niestety książki K.Ashley |
|
|
|
|
#3424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W takim razie jak ktoś posiada drugą część na każde jego żądanie po polsku poprosiłabym na mail: magiczna.111@interia.pl Właśnie skończyłam czytać "wezwij mnie" końcówka tzrymała w napięciu
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogrzebię u tłumaczki i się dowiem czy będzie tłumaczyła dalej ![]() Dzięki kochana
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milcia_s@op.pl |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3428 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
arciszanka@gmail.com bede bardzo wdzieczna |
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Wbrew zasadom ma dwie części ?
Nie czytałam jeszcze, ale ktoś coś tutaj wspomniał o drugiej części a ja mam na kompie jeden pdf I czy ktoś z Was posiada w pdf'ie Bezdomną Kasi Michalak ? ![]() wertka71@gmail.com
|
#3430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wy już pewnie dziewczyny dawo przeczytałyście "Wallbanger" ale ja właśnie skończyłam i jestem zachwycona Chryste te ich teksy są znakomite. Śmiałam się w nocy jak szalona i jestem pewna,że kiedyś znowu ją przeczytam bo wbiła mi się do głowy |
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam Until....wspaniała historia!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w trakcie drugiej części.. Oderwać się nie mogę..
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Bierz się za drugą część
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Ja już uwielbiam tę serie..
Masumi, takie mam dziwne przeczucie, że ta cała rzadka choroba krwi Sonii, to jakaś bujda.. Nie wiem czemu ale cały czas chodzi mi po głowie myśl, że te zastrzyki mają zahamować jakieś jej super zdolności.. Uchyl rąbka tajemnicy.. Mam rację???
|
|
|
|
#3435 |
|
Raczkowanie
|
Sporo piszecie o serii trzech, czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat? Jakieś tytuły podać czy coś.
Nie wiem czy już koś wspominał o tej książce ale ja ostatnio przeczytalam Niewolnice Iris Johansen i powiem szczerze, że książka bardzo mi się podobała. Świetnie się ją czytało, szybko i lekko. Sam początek mnie tak wciągnął, że dopiero przy 8 rozdziale zauwarzylam , że książka podzielona jest jednak na rozdziały bo wcześniej tego nie zauwarzylam i byłam przekonana, że nie ma rozdziałów xDD Pojawiają się tutaj jakieś sceny lóżkowe ale niezbyt dużo ich jest. Jedyna rzecz która mi się nie podobala to to co się dzialo w mieście Liona o jego wyjeździe, mogłoby to się trochę inaczej potoczyć. Ale ogólnie polecam. http://lubimyczytac.pl/ksiazka/56165/niewolnica |
|
|
|
#3436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
chociaż Ciebie byłam prawie pewna ![]() kochana nie mogę Ci nic powiedzieć, nie zrobię Ci tego. Historia jest naprawdę misternie utkana nic nie będzie takie proste jak się wydaje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
![]() Dziękuję za polecenie jej |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś?
Cytat:
![]() Cieszę się Ją dzięki Tobie i dziewczynom przeczytałam mnóstwo dobrych książek jak Dark Duet. I właśnie on oraz Seria Trzech to obecnie moje perełki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie ja
Cytat:
Hej o jakiej serii mowa??? czy mogę prosić o przesłanie jej na maila? madziocha.m@gmail.comdziękuję z góry
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Przyczajenie
|
Specjalnie się tu zarejestrowałam żeby zdobyć kilka tytułów
![]() Mogłabym prosić o wyslanie Wbrew Zasadom,Until, Wezwij mnie i Dark Duet (jest po polsku?). Byłabym bardzo wdzięczna. paula_poland@wp.pl Edytowane przez greece Czas edycji: 2013-08-16 o 19:27 |
|
|
|
#3443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- nie ogarnelam sie juz mam ale chetnie przyjme wszystko co ciekawe
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie może czy jest już dostępne 3 tłumaczenie "Up in the air"?
|
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam Mistrza Michalak i jestem rozczarowana. Szybko się czyta ale to nie książka dla mnie. Moimi hitami tego wątku są dwie serie Darki Duet i Trzech. I ciężko będzie teraz znaleźć coś równie zachwycającego, ale liczę na Was
|
#3446 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Od razu się wzięłam
...ja się chyba dziś nie położę...---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
:d |
|
|
|
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
2:00 w nocy a ja nie śpię!
Wyczytalam, że jest o Wilczku? Oj, to moje ulubione chłopaki |
|
|
|
#3449 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
Jestem w Stanach i czytam i czytam. Ale nie czytam niestety forum i nie moge Was nadrobic, bo nie mam czasu. Powiedzcie mi prosze, czy jest druga czesc sekretu? Bo sie beznadzijenie skonczylo... Jesli jest, to przeslijcie mi na adres: aguha891@wp.pl |
|
|
|
#3450 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mogę prosić o 1 i 2 cz Until... Oraz o with everything... Grabiki@wp.pl
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

nie wiem czy już padło to pytanie bo nie zawsze odnajduje czas na przeglądanie dokładnie forum ale nurtuje mnie czy jest już druga część na każde jego żądanie po polsku?