|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
jak miło ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
Kochana tak bardzo szkoda, że się nie udało... ściskam Cię bardzo mocno A jeśli chodzi o śmieszne sytuacje to mieliśmy z małżem kilka, ale jedna nam zapadła w pamięć ![]() Jeszcze na długo przed ślubem leżeliśmy sobie z tżetem i nagle napadła nas ochota na igraszki. Zapaliliśmy świece... w pokoju półmrok. Zapomnieliśmy o roletach w oknach, a że to domek to pokój na parterze był Teściowej się przypomniało, że musi kwiatki podlać, ale nie te w pokoju a na zewnątrz, które wisiały centralnie nad oknem... No więc my robimy swoje a tu nagle ona... Schowaliśmy się pod kołdrę - przeczekaliśmy aż sobie pójdzie. Na bank nas widziała Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2013-08-17 o 07:12 |
||
|
|
|
#4022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
Cytat:
gratulacje Kochana Cytat:
ciężko cokolwiek napisać gdy dzieją się takie rzeczy ale będzie dobrze. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Cytat:
oooooo co za głupia krowa..... nie ładnie tak powiedzieć
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się prosi o pałką w łeb.---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Dziękuję
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Tempka troszkę w górę, chyba jednak była bardzo późna owulacja i na 100% nie zajdę, bo mało serc w tamtym czasie z powodu bólu podbrzusza (może dlatego mnie tak rwało )Dopiero 2 wyższe temperatury a do @ zostały 6-8 dni ![]() Śmieszne macie historie ![]() Barboletta no i po co Ci to było? |
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć pięknotki
Dziś mam świetny humor, bo według dzisiejszej tempki ovu przesunęło mi termin owulki na dzień później, czyli dzien, który sama według własnych objawów obstawiałam Czyli jakaś szansa jest... Na pewno większa niż w poprzednim cyklu, kiedy tak długo czekałam na owu i strzeliliśmy jak kulą w płot - w końcu serduszkowanie wyszło tylko dzień przed Ale z drugiej strony gdybym wtedy zaciążyła, to przynajmniej znałabym konkretny termin
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już obmyślam strategie w następnym cyklu, bo w tym na bank nie pykło, a wszystko przez stres zapewne
|
|
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze czekanie mnie wykończy, jestem przed @ także do kolejnej owu mam ok 25 dni...toż to masakra, a ja nigdy nie lubiłam czekać ;/ ja nie wiem jeszcze tyle ciężarnych i z małymi maluszkami osób się kręci...tak jakby włączył mi się radar mamusiowy i odwracam głowę zawsze na maluszka i ciężarną.
|
|
#4030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wczoraj naoglądałam ciążowych wykresów na ovu i powiem Ci, że czasem laski zachodziły przy tak nietrafionym serduszkowaniu, że szok ![]() U mnie objawy owu są dość bolesne, co sprawia, że mimo wszystko muszę się troszkę przemóc do fikania Ale jak już przychodzi co do czego, to jest fajnie, nie powiem ![]() Czasem tak jest, zdarzają się dłuższe cykle ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
A może będziesz krócej czekać? Ja też w tym cyklu byłam przygotowana na długie czekanie, a się miło zaskoczyłam ![]() Eeeee, no bez przesady Luzik. Przyjdzie pora i na nas |
|||
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba będę miała szybszą owu niż mi wyznaczyło, bo niby ma być za tydzień, ale coś czuje że to będzie troszkę szybciej. Zresztą chyba po tabsach może być dużo szybciej?
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po czym czujesz, że może być szybciej?
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Mokro mi
ale jeszcze to zbadam w trakcie dnia ![]() Chciałam zmolestować Tżta przed pracą ale nie chce się obudzić
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz mam pierwszy cykl wiesiołka i miałam taki fajny rozciągliwy i wodnisty - a ten wodnisty to aż na rękę mi się wylewał
|
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4036 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
czekamy teraz na rezultat Coś czuję, że niebawem założymy nowy wątek w którym będziemy wszystkie się dzieliły objawami ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() A ty kiedy je odstawiłaś? Pewnie gdzieś o tym pisałaś, ale przegapiłam ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
skocz na niego i już ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Tak sobie patrząc na mój wykres podejrzewam, że żołnierzyki musiały być silne. Przed owulką i po nic nie było przez dłuższy czas więc nabrały mocy. Ale to chyba dobrze, bo podczas owulki wyznaczonej przez program nie miałam śluzu płodnego Ehhh... siłacze ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ciekawa jestem, czy rzeczywiście działa cuda Naprawdę jest tak mokro? ![]() Jejuuu... jaka tu cisza, gdzie Wy wszystkie jesteście?
Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2013-08-17 o 11:00 |
|||||
|
|
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajnie to wygląda i zapowiada się ciekawie trzymam kciuki, bo szanse są naprawdę duże!!! ![]() no ja przez 2 godziny od 9-11 prasowałam, bo mi się tyle nazbierało i zawsze sobie mówię, że nie dopuszczę, żeby mi się tyle nagromadziło ale co tam a teraz siedzę sama, bo mąż w pracy...spijam kawkę, wczoraj ogarnęłam już chałupkę, więc dziś będę się lenić
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubię prasować, ale za niedługo będę musiała polubić ![]() Ja wczoraj cały dzień się 'byczyłam', za to dziś muszę ogarnąć bałagan bo nie wytrzymam dłużej w tym nieładzie No i obiadek... co gotujecie? Ja gulasz + fasolka szparagowa + pomidorki z bazylią i cebulką
|
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam specjalne garnki do gotowania na parze. |
|
|
|
|
#4041 |
|
Konto usunięte
|
Cześć.
![]() My dziś jedziemy sobie nad jeziorko, trochę odpocząć. |
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Odpoczywajcie
Dziś piękna pogoda, korzystajcie bo od poniedziałku ma być zimno
|
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my tylko staramy się zachowywać względnie cicho - kołdra nam nie potrzebna, bo zawsze słyszymy jak wstaje z łóżka, więc w razie czego zdążymy się nakryć
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część I
A ją mam dziś jednak wolne i grillujemy. Pierwszy raz pisze z tel, bo jesteśmy u teściów i nie chce na ich kompie korzystać, żeby przez przypadek się o czymś nie dowiedzieli...
Jutro też wolne także będziemy się z mężem byczyc. Może na basen skoczymy? No i kupiłam kawę inke aby przestawić się że zwykłej. Bo będzie mi ciężko rzucić. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- A co do nakrycia na figlach to nas teściowa złapała raz jak szła na balkon wieszać pranie, bo trzeba bylo przez nasz pokój przejść...ale wiecie weszła bez pukania. No a tak to bez żadnych wpadek, tylko wtedy jakiś czas nie rzucalam się w oczy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Cześć
![]() Nareszcie jutro wolne ostatnio non stop siedzę w pracy a następny tydzień znów cały po 12, i do tego sobota i niedziela jakie to są warunki na zachodzenie?? Ale powiem Wam, że czekam teraz na @ i normalnie od 3 dni nie zaczynam już dnia od kawy tylko najpierw śniadanie, herbatka i kwas foliowy, a dopiero potem kawa Ovu mi daje już 22/100
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Cytat:
brałam 3 msce.Był, ale nie chciał ![]() No jest takie inne uczucie hehe Cytat:
|
||
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 20
Cytat:
Ja się boję jak to będzie na początku ciąży - czy to dzwiganie nie zaszkodzi Potem wiadomo, zwolnienie, bo pracodawca nie jest w stanie zapewnić mi warunków do pracy w ciąży - ale zanim lekarz nie potwierdzi ciąży, to będę mieć jeden wielki stres Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pycha.---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- ![]() Ja gdy miałam bodajże 38% to zrobiłam test ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Zdrowie Twoje i dziecka będzie najważniejsze... A mnie dziś od rana krzyż tak napierdziela, że masakra... no i spałam po południu 3 godziny |
||
|
|
|
#4049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
My dziś byliśmy całą rodzinką w Dinolandii w Inwałdzie Moja mama miała urodzinki dziś i chciała spędzić je gdzieś poza domem Fajnie było No ja bym mojego chciała codziennie, ale nie ma szans... Mój nie taki znowu chętny Cytat:
Ja średnio na dzień widzę jakieś 4-5 ciężarnych a małych dzieciaczków to już nie zliczę. Ale co mnie cieszy - mój TŻ zaczął zwracać uwagę na maleństwa w wózeczkach Dostałam nawet opierdziel, bo nie spojrzałam jak go mama wyciągnęła z wózeczka na chwilę Rozczula mnie jak faceci zwracają uwagę na takie rzeczy ![]() Cytat:
Córka na szczęście mocno śpi a i nie słychać za bardzo bo ściany grube. Ale jak się zdarzy w dzień w pokoju a córcia u siebie w pokoju obok się bawi, to w każdej chwili może wejść - dlatego lepiej pod kołderką, choć bez też się zdarzało, ale to jednak za duży stres ![]() Robiłam dziś 4 test owulacyjny. I nie wiem sama czy mam zaznaczyć + czy jeszcze - Kreska wyszła lekko bledsza niż kontrolna. W instrukcji którą dostałam jest napisane coś takiego: Cytat:
|
|
|
#4050 | |
|
Rozeznanie
|
Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV
Cytat:
Jak Wam minęła sobota? Ja bym bardzo chciała juz wrócić do domu do tż. Taki urlop a nie moge myśleć o niczym innym przez ostatnie dni. Dzis cisza, widzę wszytskie sie wzięły do roboty
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

suuper!! GRATULACJE!!!
Nawet mój tż o Tobie wiedział, bo mu mówiłam i teraz wrócił z pracy i pytał czy w ciąży jesteś
Kochana tak bardzo szkoda, że się nie udało... ściskam Cię bardzo mocno 

a teraz szybko szybko, bo dziecko, bo praca
wątpię, że zajdę w takim czymś 
((
ciężko cokolwiek napisać gdy dzieją się takie rzeczy ale będzie dobrze. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
oooooo co za głupia krowa..... nie ładnie tak powiedzieć
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

)