|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
-ist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 | |
|
-ist
|
Cytat:
Za to z Nissia zamienilabym sie wszystkim innym, uwazam, ze ogolnie jest przesliczna
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdzieś mówiła/pisała, że mąż ją do tego nakłaniał a teraz, że niby nie podziela jej zdania. Nie wiem jak MM ale ja nie chciałam nigdy by ktoś mi współczuł tego co się działo. Akcja na fb, że niby zaginęła. Moze to też jest sposób na zwrócenie uwagi bo czuje się samotna w tym kraju. Chociaż ja jej nie wierzę. Jesli to jej taka forma terapii to niech to robi nadal. I prawdą jest to, że DDA jest bardzo ciężko w życiu. Nawet nie zdają sobie z tego sprawy czasem, że robią coś źle. Jeśli dziecko wychowuje się w rodzinie gdzie lanie pasem i krzyki są na początku dziennym to cięzko mu wychować swoje dziecko bez tego :/ Wie, że tak nie powinno być ale taką metodę tylko zna. I musi się uczyć na nowo inaczej rozwiązywać problemy. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2013-08-17 o 21:13 |
|
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
ja powiem szczerze, że nie tylko jej wierzę, ale umiem ją zrozumieć i moje odczucia co do niej zmieniły się w 100%.
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#670 |
|
Dossisława I
|
Ja pani MM nie wierze. Nie lubie takich zwierzeń na YT, blogach i innych portalach, ale jak ma jej to w jakikolwiek sposób pomóc to prosze bardzo. Dla mnie to jakieś dziwne ocieplanie swojego wizerunku.
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że skończyła 30 powinno raczej znaczyć że trądzik jest już tylko wspomnieniem a u niej tak nie jest. |
|
|
|
|
#672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: sorry ale chciałam jej wierzyć po przeczytaniu. Ale po filmiku stwierdzam, ze jednak nie...
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak się nazywa kanał katOsu ten fit na fb ?
|
|
|
|
#674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mało się wypowiadałam wcześniej na temat Pani MM, bo mi ten temat nie odpowiada. Ktoś wcześniej napisał, że wymyślała historie o wizytach Dody i innych. Przecież to chyba z założenia miała być fikcja, takie sobie historyjki, w których po prostu zmyśla o sobie, nigdzie nigdy nie pisała, że tak było i w to święcie wierzy. Nie podobała mi się ta cała wojenka, którą przecież Pani MM podsycała, wklejając ludziom chamskie komentarze na blogi, nagrywając filmiki - słynne odezwy do WizaRZu (swoją drogą filmik ma ponad 1200 wyświetleń, inne po około 300 ), przeklejanie wiadomości i błyskawiczne reakcje na każde zdanie napisane tu o niej. Nadal nie podobają mi się jej makijaże, nadal uważam, że nie powinna mazać cieniem po samą brew, ani krzyczeć na dzieci (ani w ogóle angażować ich w swoje filmy), ale skoro jak sama tak twierdzi - robienie tego sprawia jej przyjemność, a niech sobie nagrywa. O ile nie jest agresywna w stosunku do innych to nikomu nie wadzi to co robi. Ogólnie szerzenie idei dbania o siebie w każdym wieku i niezależnie od posiadania dzieci jest przecież pozytywne.
|
|
|
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42309683]
![]() ![]() klask i: sorry ale chciałam jej wierzyć po przeczytaniu. Ale po filmiku stwierdzam, ze jednak nie...[/QUOTE]Co takiego było w filmiku, że jej nie wierzysz? Według mnie wygląda tu na smutną - zupełnie, jakby coś zrobiło jej dużą przykrość. Wydaje się być szczera, ona nas tutaj po prostu grzecznie prosi, byśmy dały jej spokój. W każdym razie dzieci MM wydają się być radosne, wesołe - nie zachowują się jakoś nienaturalnie nieśmiało. |
|
|
|
#676 |
|
Dossisława I
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42309683]
![]() ![]() klask i: sorry ale chciałam jej wierzyć po przeczytaniu. Ale po filmiku stwierdzam, ze jednak nie...[/QUOTE]Dlaczego jednak nie? Ja myśle, że opowiadanie o sobie co się działo w jej rodzinbie nie jest dobre przede wszystkim dla jej najbliższej rodziny, dzieci itd. Nie zamierzam oceniać tego czy jest chora czy nie. Jeśli makijaż jest jej pasją to niech to robi. My tego nie musimy oglądać, a napewno nie musimy się nim w jakikolwiek sposób inspirować. |
|
|
|
#677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu chodzi o jakąś racje?I czy w ogóle można mówić tu o czyjejś racji? Napisałam już wyżej co oznacza dla mnie piękna cera i nie chodzi tu o brak wyprysków.
Edytowane przez maleeva Czas edycji: 2013-08-17 o 21:30 |
|
|
|
|
#678 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A pamiętacie jak na początku wyglądała Lady Kamila z newlifecośtam? I jak się wyrobiła.
|
|
|
|
|
#679 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
nieesia robiła.
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
|
#683 |
|
Dossisława I
|
Pustaki-zapraszam na projekt denko u MrOlimpi
http://www.youtube.com/watch?v=I_LVpAvHzWI Piękny tytuł. Myślałam, że mówi na swoje widzki "pustaki"
|
|
|
|
#684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tłumaczenie, ze ojciec jej zabronił się uczyć. Właśnie takie dzieci uczą się po nocach bo tego bardzo chcą. I to nie tłumaczy jej błędów - moje zdanie. Nie ma co o niej pisać, niech sobie robi co chce. Jeśli to jej sprawia radość to niech to robi. A krzyczenie na dzieci nie jest dobre. A to, że są szczęsliwe to chyba dobrze ![]() Jak sama powiedziała, że nikt nie musi wierzyć. A nabijać się przecież nie będziemy z niej i jej życia. ![]() Jesli to co powiedziała jest prawdą to zdaje sobie sprawę co źle robi i stara się być lepsza Więc życzę jej powodzenia. By było tylko lepiej.
Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2013-08-17 o 22:03 |
|
|
|
|
#686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#687 |
|
Dossisława I
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42310183]Bo jak ktoś już napisał "Dla mnie to jakieś dziwne ocieplanie swojego wizerunku". Robienie z siebie ofiary. Dobrze wie o tym wątku i wiedziała, że w końcu ktoś tu zacznie komentować.
Tłumaczenie, ze ojciec jej zabronił się uczyć. Właśnie takie dzieci uczą się po nocach bo tego bardzo chcą. I to nie tłumaczy jej błędów - moje zdanie. Nie ma co o niej pisać, niech sobie robi co chce. Jeśli to jej sprawia radość to niech to robi. A krzyczenie na dzieci nie jest dobre. A to, że są szczęsliwe to chyba dobrze ![]() Jak sama powiedziała, że nikt nie musi wierzyć. A nabijać się przecież nie będziemy z niej i jej życia. [/QUOTE]Nie każde dziecko jest na tyle ambitne, żeby się uczyć po nocach i w takich warunkach. Może to jst prawda co mówi, ale po akcji z piersią, wklejaniem naszych rozmów na bloga, videoodpowiedzi i teraz tych zwierzeń, aż wole nie myśleć co będzie dalej. |
|
|
|
#688 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cały czas mam w pamięci jakie komentarze pisala dziewczynom na blogach, że na smyczy czy tam łańcuchu by uwiązała w chlewie dla świń czy jak to tam było Ta kobieta mnie przeraża.
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42310183]Bo jak ktoś już napisał "Dla mnie to jakieś dziwne ocieplanie swojego wizerunku". Robienie z siebie ofiary. Dobrze wie o tym wątku i wiedziała, że w końcu ktoś tu zacznie komentować.
Tłumaczenie, ze ojciec jej zabronił się uczyć. Właśnie takie dzieci uczą się po nocach bo tego bardzo chcą. I to nie tłumaczy jej błędów - moje zdanie. Nie ma co o niej pisać, niech sobie robi co chce. Jeśli to jej sprawia radość to niech to robi. A krzyczenie na dzieci nie jest dobre. A to, że są szczęsliwe to chyba dobrze ![]() Jak sama powiedziała, że nikt nie musi wierzyć. A nabijać się przecież nie będziemy z niej i jej życia. ![]() Jesli to co powiedziała jest prawdą to zdaje sobie sprawę co źle robi i stara się być lepsza Więc życzę jej powodzenia. By było tylko lepiej.[/QUOTE]Poza tym, jaka nagła z miana tonu, w porównaniu z filmikiem "do forum wizarz". |
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

klask i: sorry ale chciałam jej wierzyć po przeczytaniu. Ale po filmiku stwierdzam, ze jednak nie...
Tu chodzi o jakąś racje?I czy w ogóle można mówić tu o czyjejś racji? Napisałam już wyżej co oznacza dla mnie piękna cera i nie chodzi tu o brak wyprysków.
Cały czas mam w pamięci jakie komentarze pisala dziewczynom na blogach, że na smyczy czy tam łańcuchu by uwiązała w chlewie dla świń czy jak to tam było