Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-17, 23:56   #4351
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
dziewczyny - chwalę się, już oficjalnie moja, czeka w szafie na dopasowanie
jestem mega szczęśliwa
Pięknie Gratuluję!

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 23:57   #4352
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ad rem, trzymam kciuki, aby Wasze marzenie się spełniło

czekooczekolada, nie, no bez przesady. Chyba umiar znacie? My będziemy pić, ale z umiarem (szczególnie mój C. bo on ma słabą głowę).

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 00:00   #4353
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki by się udało!

Przyjaciele budują się od roku - jakie trzy tygodnie temu minął rok odkąd wbili łopatę w ziemię i właśnie dzisiaj stwierdzili, że pier**** - zostawili wszystko jak jest i pojechali odreagować nad morze! Nerwówkę mieli ostatnio fatalną!

Jak dobrze pójdzie wprowadzą się w listopadzie.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Naprawdę?

Oczywiście nie pochwalam upicia się, czy nawet przegięcia z % (trzeba trzymać fason), ale jesteśmy dorosłymi ludźmi, każdy z nas wie na ile może sobie pozwolić i nie wyobrażam sobie nie napicia się z rodziną i przyjaciółmi na własnym weselu.
u nas nikt nigdy na swoim weselu nie pije. na poprawinach zamierzamy sie napic z rodzina i przyjaciolmi, na weselu ebdziemy miec szampana w kielichach, i tyle.

Pozatym sama po sobie wiem, nie chce pic nie chce, ale jak juz wypije jednego kielona czy dwa, to chce mi sie wiecej i wiecej, i tak często przesadzam. A pozatym, na poprawinach musze jakos wygladac, a nie skacowana

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

czekooczekolada, nie, no bez przesady. Chyba umiar znacie? My będziemy pić, ale z umiarem (szczególnie mój C. bo on ma słabą głowę).
znamy umiar, ale na swoim weselu nie chcemy pić.
na poprawinach sie napijemy dość

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-18, 00:01   #4354
Blondi2989
Blond forever!

Hej

Witam nowe PM
Tym co mają rok do ślubu gratuluję
KaEs - mogę prosić o zdjęcie sukni na PW?

U mnie intensywnie, w końcu wzięłam się dziś ponownie za pisanie magisterki
Z TŻ ostatnio chcieliśmy na jarmarku dominikańskim kupić takie pudełeczko z muszelkami w kształcie serca na obrączki, ale zostały już takie brzydkie... Może w Gdyni coś jeszcze znajdziemy Kolejna rzecz byłaby załatwiona

Soul - widzę, że z Tobą będę mieć o czym gadać Bo my też mamy motyw morza

Kupiliśmy ostatnio rozgwiazdy, bo planujemy takie winietki (załącznik)
W planach jest właśnie to pudełko na obrączki z muszelkami i dekoracja sali - no właśnie ostatnio wymyśliłam, że może wcale nie ładować kwiatów - chciałam w te wysokie wazony naładować piasku na wierzch położyć muszle, rozgwiazdy, kryształy lodowe niebieskie i wiszące kryształki niebieskie - coś takiego jak w załączniku. A na koniec stołów takie rozgwiazdy... (załącznik) i tylko organza piaskowa i jeszcze świeczki niebieskie kule.
Ale nie wiem czy tak będzie fajnie bez kwiatów :conf used:

I jeszcze mam pomsył na dekorację auta - też bez kwiatów - na przyssawkach tylko kryształowy lód i rozgwiazdy układające się w taką falę... I tablice Skromnie, inaczej
I zaproszenia morskie wybrane: http://decorisus.pl/p/7/230/8648/DOPASUJ%20ZAPROSZENIA%20P O%20STYLU_morskie_30/akwn/z.html
W przyszły weekend wybieramy się do Warszawy, więc może skoczymy obejrzeć je na żywo

Soul pochwal się co Ty masz!
W załącznikach przesyłam jeszcze inne inspiracje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1610_3.jpg (54,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (34,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (27,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1019.jpg (41,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2987908117_1.jpg (43,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-w-stylu-morskim.jpg (45,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Tiffany-blue-beach-wedding.jpg (36,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winietki.jpg (22,1 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-08-18, 00:03   #4355
Ad rem
Zadomowienie

Wink Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
też bym nie ryzykowała, żeby mi ktoś spaprał najwazniejszy dzien w moim zyciu ? Nigdy.

Przy okazji opowiem Wam historię, opartą na faktach.
( zaraz sie wkur#$^^ bo wlasnie mi sie skasowało już 2 razy to co napisalam! od nowa więc )

Wesele siostry mojej koleżanki. Goście się bawią, jedzą , piją. Ojciec Weselny ( młodego) wielkie degustator wszelkiego rodgtzaju alkoholu, pije , pije i pije. Sam Pan Młody też nie gardzi alkoholem, nie odmawia, wręcz przeciwnie. W pewnym momencie dochodzi do ostrej wymiany zdań pomiędzy ojcem weselnym młodego, a młodym. Zaczynają się szarpać, wyzywać, popychać aż w końcu okładać pięściami ( wraz z % wydaje im się chyba, że to ring , a goście to kibice boksu). Nikt nie jest w stanie ich rozdzielić, są za bardzo agresywni, ktoś dzwoni po policje. Przyjeżdza policja, impreza kończy się (jakoś to była godzina 2 ), pan młody oraz jego ojciec dokańczają imprezę w izbie wytrzeźwień.

Historia autentyczna, nie było mnie tam, ale dużo ludzi mi to opowiadało. Jakaś totalna masakra Ja bym zabiła męża, a potem teścia.

Edit : Jak dobrze, że mój TŻ zdaje sobie sprawe z tego, ze na naszym weselu, ani ja, ani on nie wypijemy nawet kieliszka
maasakra! juzja tżta przypilnuje żeb sie upił
Cytat:
Trzymam kciuki by się udało!

Przyjaciele budują się od roku - jakie trzy tygodnie temu minął rok odkąd wbili łopatę w ziemię i właśnie dzisiaj stwierdzili, że pier**** - zostawili wszystko jak jest i pojechali odreagować nad morze! Nerwówkę mieli ostatnio fatalną!

Jak dobrze pójdzie wprowadzą się w listopadzie.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Nooo tak to właśnie wygląda...obyśmy w ogóle kredyt dostali

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 00:05   #4356
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
u nas nikt nigdy na swoim weselu nie pije. na poprawinach zamierzamy sie napic z rodzina i przyjaciolmi, na weselu ebdziemy miec szampana w kielichach, i tyle.

Pozatym sama po sobie wiem, nie chce pic nie chce, ale jak juz wypije jednego kielona czy dwa, to chce mi sie wiecej i wiecej, i tak często przesadzam. A pozatym, na poprawinach musze jakos wygladac, a nie skacowana [COLOR="Silver"]
Dla mnie to żaden argument, że 'u nas nikt nigdy na swoim weselu nie pije' - no, ale co kto lubi.
Ja mam swój rozum, sama decyduję, co, gdzie i kiedy.
Co do 'rozpędu' w alko - podobnie. Mogę, to coś wypiję, czuję, że nie chcę/nie powinnam.. nie piję.

Poprawin nie robię - niedzielę, mam zamiar spędzić do połowy w mężem w łóżku, a i później na równie relaksujących atrakcjach, więc lekki kacyk mi nie straszny.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 00:06   #4357
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Dziękujemy

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-18, 00:09   #4358
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
maasakra! juzja tżta przypilnuje żeb sie upił

Nooo tak to właśnie wygląda...obyśmy w ogóle kredyt dostali
mój tż jak wypije 2 kieliszki, to już mu sie oczy świecą, na kilometr widać, że już pił. ja jak wypije dwa kieliszki, to jestem czerwona na twarzy, tak mnie grzeje. nie moge sobie pozwolić,przy foto i kamerze, żebym wyglądała na swoim weselu jak jakiś niedorobek i jeszcze miec do tego wszystko na głowie. dlatego postanowiliśmy nie pić, będzie nam tak wygodniej

odnosnie budowy, tżta siostra wzięła kredyt na 350 tysięcy, postawili nieduży domek ( na dole salon + kuchnia, na gorze 3 pokoje + lazienka) i jeszcze im brakło kasy, musieli dobierać 50 tysięcy. Zaznaczam od razu, że w środku jeszcze prawie nic nie mają, żadnych mebli, nawet płytek . Także.. No i kredyt spłacać do 65 rż. Dla mnie to udręka, nie zdecydowałabym się. Ale ja mam swój dom, 2 piętrowy, zamierzamy z tż sobie wyremontować tak jak chcemy , i będziemy mieć dom

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-18, 00:13   #4359
poznanianka1990
Zakorzenienie

U nas kredyt na 30 lat tylko wchodzi w grę... Ale lepsze własne "m" niż wynajmowanie. Gdybyśmy mieli zdolność to byśmy od razu kupili, a nie wynajmowali, ale póki co przez to, że mamy inny kredyt to nie mamy zdolności...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-18, 00:14   #4360
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to żaden argument, że 'u nas nikt nigdy na swoim weselu nie pije' - no, ale co kto lubi.
Ja mam swój rozum, sama decyduję, co, gdzie i kiedy.
Co do 'rozpędu' w alko - podobnie. Mogę, to coś wypiję, czuję, że nie chcę/nie powinnam.. nie piję.

Poprawin nie robię - niedzielę, mam zamiar spędzić do połowy w mężem w łóżku, a i później na równie relaksujących atrakcjach, więc lekki kacyk mi nie straszny.
to nie był mój argument . Mój argument to - nie pije, bo nie chce, i tak wole.
Ja też mam swój rozum, dlatego z tż zdecydowaliśmy żeby nie pić na weselu, będzie lepiej, o zdrowym rozumie dla nas.
A z racji że poprawiny robimy, i beda zaproszeni na nie wszyscy goście, oczywiście kto przyjdzie ten przyjdzie, wtedy będzie okazja do konkretnego napicia się, dla mnie to nic straconego nie pić na weselu, dla mnie to lepiej, bo ja nadrobię na poprawinach

🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-08-18 o 00:16
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 00:17   #4361
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja pić będę, ale i tak zamierzam więcej tańczyć niż pić

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-18, 00:18   #4362
czekooczekolada
Zakorzenienie

Lecę spać, o 5 trzeba wstać

🤍

Stary 2013-08-18, 00:19   #4363
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
to nie był mój argument .
Ja też mam swój rozum, dlatego z tż zdecydowaliśmy żeby nie pić na weselu, będzie lepiej, o zdrowym rozumie dla nas.
A z racji że poprawiny robimy, i beda zaproszeni na nie wszyscy goście, oczywiście kto przyjdzie ten przyjdzie, wtedy będzie okazja do konkretnego napicia się, dla mnie to nic straconego nie pić na weselu, dla mnie to lepiej, bo ja nadrobię na poprawinach
No, taki 'argument' podałaś jako pierwszy.
Moje wypowiedzi co do.. 'my z TŻ nie wypijemy nawet kieliszka' odnosiła się do Twojej pierwszej wypowiedzi, jakoby nie będziecie pić bo właśnie u Was nikt nie pije no i nie daj Boże będzie z tego powodu bijatyka.

Jeśli macie z TŻ inne powody - nie neguję. Ja osobiście i mój TŻ również jako iż nie mamy powodów by czegokolwiek się bać (np. bójki z ojcem), tudzież, znamy swoje możliwości, nie mamy zamiaru odmówić sobie trochę % na własnej imprezie w gronie najbliższych nam osób.

Stary 2013-08-18, 00:19   #4364
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
mój tż jak wypije 2 kieliszki, to już mu sie oczy świecą, na kilometr widać, że już pił. ja jak wypije dwa kieliszki, to jestem czerwona na twarzy, tak mnie grzeje. nie moge sobie pozwolić,przy foto i kamerze, żebym wyglądała na swoim weselu jak jakiś niedorobek i jeszcze miec do tego wszystko na głowie. dlatego postanowiliśmy nie pić, będzie nam tak wygodniej

odnosnie budowy, tżta siostra wzięła kredyt na 350 tysięcy, postawili nieduży domek ( na dole salon + kuchnia, na gorze 3 pokoje + lazienka) i jeszcze im brakło kasy, musieli dobierać 50 tysięcy. Zaznaczam od razu, że w środku jeszcze prawie nic nie mają, żadnych mebli, nawet płytek . Także.. No i kredyt spłacać do 65 rż. Dla mnie to udręka, nie zdecydowałabym się. Ale ja mam swój dom, 2 piętrowy, zamierzamy z tż sobie wyremontować tak jak chcemy , i będziemy mieć dom
Ja tam muszę sobie coś chlapnąć na weselu, od razu jestem wtedy mniej stremowana i jakoś bardziej roztańczona tż w ogóle tańczyć nie potrafi więc na odwagę też zalecałabym kieliszeczek ale o upiciu nie ma mowy, na szczeście oboje znamy umiar i wiemy kiedy przestać, no i bedziemy się pilnować nawzajem

Nam się marzy parterowy domek,oboje teraz mieszkamy w bloku, po ślubie tż wprowadzi się do mnie i mamy nadzieje w ciągu kilku lat (max 4-5) mieć już swoje lokum czas i życie zweryfikuje te plany

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-18, 00:20   #4365
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pić będę, ale i tak zamierzam więcej tańczyć niż pić
I prawidłowo! Podzielam!

Stary 2013-08-18, 00:26   #4366
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
No, taki 'argument' podałaś jako pierwszy.
Moje wypowiedzi co do.. 'my z TŻ nie wypijemy nawet kieliszka' odnosiła się do Twojej pierwszej wypowiedzi, jakoby nie będziecie pić bo właśnie u Was nikt nie pije no i nie daj Boże będzie z tego powodu bijatyka.

Jeśli macie z TŻ inne powody - nie neguję. Ja osobiście i mój TŻ również jako iż nie mamy powodów by czegokolwiek się bać (np. bójki z ojcem), tudzież, znamy swoje możliwości, nie mamy zamiaru odmówić sobie trochę % na własnej imprezie w gronie najbliższych nam osób.
Nie obawiam się bójki z ojcem, bo mój tz nie jest głupi. A jedynym powodem dla którego nie zamierzamy pić jest - BO NIE CHCEMY i nie wiem co w tym jest takiego trudnego do zrozumienia. Mi nie trzeba % żeby się dobrze bawić na weselu więc z jeśli się nie napije to nie będzie to dla mnie koniec swiata.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

🤍

Stary 2013-08-18, 00:32   #4367
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

ja nie jestem pijaca ale wsrod pijacych costam trzeba chlapnac bo wiadomo jak sie wejdzie miedzy wrony.. mi wiele nie trzeba,strzele dwa drineczki i bedzie okej

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 00:32   #4368
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Nie obawiam się bójki z ojcem, bo mój tz nie jest głupi. A jedynym powodem dla którego nie zamierzamy pić jest - BO NIE CHCEMY i nie wiem co w tym jest takiego trudnego do zrozumienia. Mi nie trzeba % żeby się dobrze bawić na weselu więc z jeśli się nie napije to nie będzie to dla mnie koniec swiata.

OK. Bo widzę, że tor wypowiedzi drastycznie się zmienia.
Powtórzę: odnosiłam się do Twojej pierwszej wypowiedzi i Twojego pierwszego 'argumentu'.
I na tym pozwolę sobie zakończyć dywagacje na ten temat.

Stary 2013-08-18, 00:33   #4369
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Ja będę raczej piła wino - wino mnie nie bierze - bo piję jeden kieliszek przez 2h Winem się delektuje i to dlatego

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-18, 00:39   #4370
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja będę raczej piła wino - wino mnie nie bierze - bo piję jeden kieliszek przez 2h Winem się delektuje i to dlatego
Ja też miałam taki zamiar - lubię wino, w przeciwieństwie do czystej wódki.
Albo obawiam się, że w miare rozkręcania się imprezy będzie, to tu, to tam.. 'no ze mną nie wypijesz'', albo "no.. chodźcie się za zdrowie napić" i co..? Wolałabym nie mieszać.

Stary 2013-08-18, 00:41   #4371
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ewentualnie będziemy mieć swoją butelkę, a w niej wodę. Też tak niektórzy robią...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-18, 00:41   #4372
Ad rem
Zadomowienie

Kiedyś na weselu wpadłam w towarzystwo mocno pijące - wtedy ukradkiem polewałam sobie mineralna i wszyscy byli zadowoleni

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-18, 00:42   #4373
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ewentualnie będziemy mieć swoją butelkę, a w niej wodę. Też tak niektórzy robią...
To my też, ale to pod naszym stołem.
Ale jako Młodzi pewnie będziemy kursować i siądziemy/staniemy gdzieś i co będziemy lecieć po swoją butlę z wodą?

Stary 2013-08-18, 00:46   #4374
poznanianka1990
Zakorzenienie

Możecie chodzić ze swoją butelką

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-18, 00:48   #4375
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Możecie chodzić ze swoją butelką
Chciałabym to zobaczyć u kogoś w praktyce.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-08-18 o 00:52
Stary 2013-08-18, 00:50   #4376
Ad rem
Zadomowienie

Późno się zrobiło, zmykam do spania

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-18, 00:54   #4377
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
my tak mamy zamiar zrobić Tż zaproponował
ale kilka kieliszków na rozluźnienie pewnie wypijemy ale wiadomo, że nie da się ze wszystkimi gośćmi wypić
Cytat:
To my też, ale to pod naszym stołem.
Ale jako Młodzi pewnie będziemy kursować i siądziemy/staniemy gdzieś i co będziemy lecieć po swoją butlę z wodą?
zauważyłam, że młodzi zawsze chodzą ze swoim kieliszkiem, albo idą po swój czy coś i pewnie mają tam wodę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 01:00   #4378
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my tak mamy zamiar zrobić Tż zaproponował
ale kilka kieliszków na rozluźnienie pewnie wypijemy ale wiadomo, że nie da się ze wszystkimi gośćmi wypić

zauważyłam, że młodzi zawsze chodzą ze swoim kieliszkiem, albo idą po swój czy coś i pewnie mają tam wodę
Albo i tak można

Mykam spać, dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-18, 06:29   #4379
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
moja babcia jest mega nie zamienilabym jej na zadna inna. Nie nalezy do osob wylewnych, chociaz kocha dzieci, ale tak uczciwej osoby nie znajde nigdzie. Podziwiam ją za to, bo sama taka nie jestem. Spedzila cale zycie z moim dziadkiem mimo ze nie zasluzyla sobe na taki zly los. Ja bym dawno go rzucila... ale inne czasy byly.

Za to do 8 roku zycia za ojca uwazalam ówczesnego faceta mojej mamy. Był mi tata i tak mnie traktowal... ale zmarł . Nikt mi o tym nie powiedzial, nie bylam na pogrzebie . Do tej pory mam to za zle mamie i babci [COLOR=Silver]
Dla mnie moj ojciec nigdy nie istnial... jak bylam mala to plakalam, ze mimo nakazu sadu mnie nie odwiedza tzn. w calym swoim zyciu widzialam go 6 razy z czego raz na komunii. 4 lata temu powiedzial mi, ze on sie mnie wstydzi i ma teraz nowa rodzine, ze mam sie z nim nie kontaktowac bo ja dla niego jestem bledem zyciowym i nikim.

Moja babcia jest baaardzo kochana niestety zdarzaja jej sie teksty jak ten ze ktos kto mnie zgwalci nie zrobi nic zlego skoro mieszkam z TZtem bez slubu... bo to oznacza ze jestem puszczalska. Mowi to w dobrej wierze ale wychodzi to bardzo zle...
Cytat:
ja sie ciesze ze nie mam drugiego, bo niektóre kolezanki na studiach jak mowily jak maja na drugie to głowa mała i nie chciałabym meic na drugie takie imie, jakie by mi sie nie podobało, i dlatego dziecku tez nie chce dawac, bo jak mu sie nie bedaoba podobac? pozatym duzo pieprzenia jest w papierach roznych z wpisywaniem drugiego imienia ;P

ogladam sobie zabawy weselne, szukam jakis w miare normalnych, bez zadnych zboczenstw, ta nawet fajna ale za dluga, ja bym uszczupliła ilość facetów do 5 góra :P
ja mam podwojne imie ktore w sumie liczy 14 znakow i drugie imie i trzecie imie, lubie swoje imiona ale wypelnianie rubryczek w PL jest bezcenne. Wszyscy sie upieraja, ze nie moge tak naprawde miec podwojnego imienia.

Co do picia na weselu ja pic nie bede... nie trawie wodki, piwa i bog wie czego jeszcze, lubie wino wiec moge sobie saczyc w miedzy czasie Ale i TZta zamierzam poprosic o picie z umiarem nie widze naszej nocy pslubnej jako nocy spedzonej przez niego kochajac sie z kiblem...

A no i witam watek z rana... a ja sie mialam wyspac dzis... No i co?!

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 07:29   #4380
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dla mnie moj ojciec nigdy nie istnial... jak bylam mala to plakalam, ze mimo nakazu sadu mnie nie odwiedza tzn. w calym swoim zyciu widzialam go 6 razy z czego raz na komunii. 4 lata temu powiedzial mi, ze on sie mnie wstydzi i ma teraz nowa rodzine, ze mam sie z nim nie kontaktowac bo ja dla niego jestem bledem zyciowym i nikim.

Moja babcia jest baaardzo kochana niestety zdarzaja jej sie teksty jak ten ze ktos kto mnie zgwalci nie zrobi nic zlego skoro mieszkam z TZtem bez slubu... bo to oznacza ze jestem puszczalska. Mowi to w dobrej wierze ale wychodzi to bardzo zle...

ja mam podwojne imie ktore w sumie liczy 14 znakow i drugie imie i trzecie imie, lubie swoje imiona ale wypelnianie rubryczek w PL jest bezcenne. Wszyscy sie upieraja, ze nie moge tak naprawde miec podwojnego imienia.

Co do picia na weselu ja pic nie bede... nie trawie wodki, piwa i bog wie czego jeszcze, lubie wino wiec moge sobie saczyc w miedzy czasie Ale i TZta zamierzam poprosic o picie z umiarem nie widze naszej nocy pslubnej jako nocy spedzonej przez niego kochajac sie z kiblem...

A no i witam watek z rana... a ja sie mialam wyspac dzis... No i co?!
Co za gość... Jak tak można dziecku swojemu powiedzieć ? :/ a babcie tak mają, niby chcą powiedzieć coś pozytywnego, a wychodzi..
Co do picia to pjona

🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości