|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Mówię, zdezelowane już, żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia zaraz po wyjściu, wtedy były jak u laleczki
![]() Polecam, i nie bój się długości ![]() Cytat:
![]() Jak będziemy friendsami, to się okaże, że reszta taka szałowa nie jest ![]() Ogólnie, to ja nie mam brązowych, tylko... czorne. Tylko na tym zdjęciu mam jakieś źrenice malutkie. Śmieję się, że mam łoczy pluszaka ![]() I jeszcze krzywo zdjęcie zrobiłam ![]() Cytat:
Revitalash można używać też przy przedłużonych rzęsach ![]() Peszek, może masz za słabe rzęsy na rozmiar, który miałaś zakładany? Ja dlatego mam 12, a koleżanka 13, bo ja mam krótkie rzęsy, do tego niektóre rosną w dół, są sztywne... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Konto usunięte
|
Hadilan, dopiero teraz spojrzałam na załączone wyżej zdjęcia Twoich oczu i rzeczywiście, efekt końcowy jest jedną z najbardziej zachęcających do tego zabiegu reklam, jakie kiedykolwiek widziałam. Nie spodziewałam się, że może to wyglądać aż tak dobrze.
Idealnie komponują się z oprawą Twojego oka. Od razu skojarzyłaś mi się z postacią z Twojego awataru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nie spodziewałam się, że będą Wam się podobały, bo na zdjęciu wyszły dziwne, krótkie, na żywo wyglądały lepiej. No i były już popsute ![]() Spodziewałam się hejtu ![]() Co Wy wszyscy z tą Esmeraldą??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
psy-chopatka
|
A mi się nie podobają takie długie przesadzone rzęsy, raz że jak zaczną wypadać to będzie bardzo widać prześwity a dwa że wyglądają sztucznie, ja wolałabym usłyszeć "wow, jakie ładne rzęsy, co z nimi zrobiłaś?" "wow, jakie ładne rzęsy, u kogo doklejałaś?".
BTW, wydaje mi się że Basia Blondiee ma uzupełniane rzęsy a ktoś tu pisał że w komentarzach stwierdziła że robiła tylko hennę? ![]() Niesia wylatuje u mnie z subskrypcji, teraz to chyba tylko świeżo upieczone mamy moga coś wynieść z jej kanału bo na pewno nie dziewczyny zainteresowane kometkami/makijażem. Nuda, nuda, nuda.... Za to bardzo spodobała mi się 19AN92 ![]() ![]()
#725 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-08-18 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
MsDoncellita
http://www.youtube.com/watch?v=JXE-PMJWxPo Fajny makijaż, taki świeży, ale tak krótkie spodenki do szkoły to przesada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzęsy też świetne i w twoim przypadku (przy ciemnej oprawie oczu) bardzo bardzo dobrze się komponują. Tylko co do tego wypadania i przekrzywiania się to na serio zwróć uwagę czy to na pewno przez przemoczenie, bo ja nie moczyłam swoich w ogóle a i tak leciały już od pierwszego dnia. Przycięłam pozostałe niedobitki żeby zrównać ze swoimi i na razie odpuszczam. Choć efekt przedłużonych uzależnia ![]()
![]() |
#728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nadrobiłam 20 stron
![]() Maxi bez makijażu... O mamo, nie ta kobieta. Tam zachodzi jakaś magia. Muszę się pochwalić, że moje ciało samo wie, żem jest feszyn. Na udzie wywaliło mi wysypkę, która wygląda jak wzór galaxy ![]() Myślicie, że rzęsy 1:1 fajnie by wyglądały przy małych oczach? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ogólnie śpię na brzuchu, teraz staram się na plecach lub pół boku, zasypiam na plecach i budzę się na plecach, ale w nocy chyba wpadam w jakiś dziki szał i trę gębą o poduszkę, bo rzęsy same by się nie wygięły ![]() Oj, uzależnia efekt, wstajesz rano i jest WOW ![]() ![]() Maxi uroku odbierają... oczy. Sińce pod nimi i wątłe brwi, bo kolor oczu, cerę, uśmiech, usta ma fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pracuje, nie ma małych dzieci i innych obciążeń. a bez makijażu wygląda po prostu źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I dopełnienie co 3-4 tygodnie. Ja mam za ok. 50 zł, a jeśli salon, to około 100, jeszcze zależy jakie są ubytki. ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Dobra, Dziewczyny, prosiaczki moje, żegnam Was na tydzień, znajdziecie mnie w Kołobrzegu ![]() ![]() Baj! Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-08-18 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno omijaj oferty poniżej 100 zł - to jest podejrzenie tanio. Sama kiedyś skusiłam się na zabieg za 59 zł (z grupona). Wiem, głupota. Opisałam sprawę na blogu i do dzisiaj właściciel straszy mnie sądem, ale nie sądziłam, że można tak spartolić rzęsy. Dlatego też ostrzegam przed wszelkimi ofertami z kuponów. Znajdź sprawdzone miejsce, najlepiej z realnymi fotami. Dobrze jak takie Panie prowadzą swoje strony, czy blogi, gdzie wklejają fotki klientek z efektami wykonanej pracy.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-08-18 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam fajną dziewczynę z salonem (okolice Kato), robi za 150zł. Machnę sobie, a co tam - rzęsy nie ręka, odrosną ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
Nie jestem z Kato, ale w Poznaniu robiłam za 250 zł. Trzymały się prawie 3 miesiące i nie żałowałam sobie spania na brzuchu, a już w dniu, w którym założyłam musiałam iść w śnieżycę na pociąg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
-ist
|
Cytat:
![]() Rozbawila mnie tylko ta apaszka, dla ochrony przed chlodem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
taa i kurtałka a spodenki tak krótkie że pośladki widać
![]()
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze, że w komentarzu pisze, że ona wie, jak się poprawnie ubrać i że już tak była i takie spodenki są ok. I to jest właśnie problem. Teraz w szkole wszystko jest dopuszczalne - krótkie spodenki, bluzki odsłaniające brzuch, bluzki na cieniutkich ramiączkach... Ja kiedyś słyszałam od mamy, że tak do szkoły nie wypada iść ubranym, a jedynie na podwórko.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W mojej dawnej gimbazie nikt by jej w takich szortach nie wpuścił. U mnie były wąty jak ktoś miał np. bluzkę z widocznym fragmentem pleców, a co dopiero takie spodnie. ![]() Poza tym czy ze mną coś jest nie tak? Bo nie rozumiem tego strojenia się do szkoły. Ja biorę pierwszą lepszą bluzkę, jeansy, wybieram buty pasujące do pogody i idę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
-ist
|
Cytat:
Widze, ze w komentarzach tez pisze, ze przez "szkole" ma tez na mysli uczelnie i powiem szczerze, ze mniej razilaby mnie ubrana tak licealistka, ktorej smak jeszcze sie ksztaltuje, niz studentka, ktora jednak traktuja na uczelni jako osobe dorosla, a dla mnie dorosla osoba potrafi dobrac stroj do okazji. Krotkie spodenki - owszem, w czasie wolnym, ale dla mnie zawsze studia czy teraz praca to miejsca, w ktorych pewien ubior po prostu nie wypada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
summer vibes;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
Widzę, że tu sporo dziewczyn z Katowic i okolic-jak będę miała jakies pytanie to się odezwę
![]() tez podobają mi się te rzęsy, ale boję się efektu kiedy już nie będę sobie ich zagęszczać, moje rzęsy i tak są już cieniutkie, rzadziuchne, takie zabiegi niszczą naturalne rzęsy. Poza tym musiałabym znać właśnie jakiś dobry salon, bo nie lubię efektu zbyt widocznej sztuczności. ![]()
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.` Mój skromny kosmetyczny blożek ![]() Edytowane przez alevE Czas edycji: 2013-08-18 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
![]() ![]() Stroj doncellity mi sie nie podoba i szorty kawalek za tylek sa.przegieciem do szkoly, ale.nie popadajmy w skrajnosci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.