|
|
#241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
A przypomnisz mi jaką masz??[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42312847]Ja tylko napiszę, że właśnie doznałam największego szoku świata Dorotka ma prawą dolną jedynkę! To stąd ostatnia niechęć do jedzenia łyżeczką i 2 wodniste kupy! Przypominam - Agatka miała prawie 14 miesięcy przy pierwszych ząbkach [/QUOTE]gratulacje! Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42312943]A link fb zgłosiłam obsłudze fb i bardzo dobrze. Cytat:
|
|||
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Bokeh, o kurcze, to masakrycznie Ci siadl aparat
wspolczuje mocno ![]() A co do tej znajomej to slow szkoda, pani mloda tez nieciekawie, w ogole sie do fotografa nie odezwac??? No bez jaj ![]() Szajus, gratulacje zebala!!! Mala, przytulam mocno ![]() Wczoraj odparzenie juz bylo okej, a dzisiaj patrze.....az sie wyc chce wszystko przez ta pieronska czike, od tamtego czasu sie ciagnie i ciagnie i ciagnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Cytat:
a probowalas gsncjany Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42312847]Ja tylko napiszę, że właśnie doznałam największego szoku świata
Dorotka ma prawą dolną jedynkę! To stąd ostatnia niechęć do jedzenia łyżeczką i 2 wodniste kupy! Przypominam - Agatka miała prawie 14 miesięcy przy pierwszych ząbkach [/QUOTE]
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zuzia śpi , siedzimy pod drzewkiem bo mi się chodzić nie chce. To se siupłam na jakiś kamień i czytam Was. Mam pytanko :p przenieśliśmy Małą do spacerówki, ale ona strasznie się w niej poci. Czy Wasze dzieciaczki też tak ![]() :conf used:Nasza spacerówka ma siatke tylko na górze, a tak za główka jest cała zabudowana. No i Zuzia na razie w niej leży, bo jeszcze nie siedzi. W ogóle nie ma pozycji pół leżącej. Jest całkiem na płasko i na siedząco :banghead:Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42312847]Ja tylko napiszę, że właśnie doznałam największego szoku świata Dorotka ma prawą dolną jedynkę! To stąd ostatnia niechęć do jedzenia łyżeczką i 2 wodniste kupy! Przypominam - Agatka miała prawie 14 miesięcy przy pierwszych ząbkach [/QUOTE]Jupi ![]() gratulacje ![]() ![]() Bokeh ja bym się nie przejmowała tak. Gdybym miała taka sytuacje że oni się nic nie odzywali to też bym myślała że jednak zrezygnowali. Kurde ciężka sprawa. No bo co zrobisz. I ta naprawa taka droga. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-08-18 o 12:00 |
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś się odezwała pierwszy raz (przy okazji dowiedziałam się kim w ogóle jest..... ) napisała coś w stylu "hej potwierdzam ślub" ciekawe czy tamta jej w ogóle mówiła że zepsuł mi się aparat...? Żygam jak mam tam iść
|
|
#247 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też mi się taki marzy, żeby wyjśc z mężem wieczorem na starówkę na jakąs kolację,no ale u nas odpada bo nie mamy kompletnie z kim Blanci zostawić. Cytat:
Z tym że moja tak ma tylko w ciągu dnia a w nocy się na brzuch na szczęscie nie obkręca.Cytat:
Współczuje nocki Może to przez czikę ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42312847]Ja tylko napiszę, że właśnie doznałam największego szoku świata Dorotka ma prawą dolną jedynkę! To stąd ostatnia niechęć do jedzenia łyżeczką i 2 wodniste kupy! Przypominam - Agatka miała prawie 14 miesięcy przy pierwszych ząbkach [/QUOTE]no no to gratulacje ! ![]() Cytat:
Cytat:
Może tamten coś mu naopowiadał ![]() Cytat:
U nas nocka ok .pobudka o 9 Z tym że o 6 było jedzonko , a o 4 wypadł smoczek, no ale to wszystko na śpiocha także wyspałyśmy się.O 9 rano budzik tż otwieram oczy,coś mnie uwiera pod pachą patrzę a tam głowa Blanki, patrze na męża to on ma zdecydowanie gorzej bo miał na twarzy Blanki stópki Teraz dopiero miałam godzinny koncert bo bida nie mogła zasnąć nawet na rączkach było źle, aż w końcu padła na naszym łóżku zmęczona płączem. U nas cziiiiiikaaaa
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh,ja bym odpisała, ze za późno potwierdza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Kurde! Bujamy się z pleśniawkami już ponad tydzień! Chyba jutro znowu muszę iść do lekarza z Ola. W dodatku ma jakieś krostki szorstkie na szyi i dekolcie, wczoraj zrobiły się też przy ustach. Do Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-08-18 o 12:52 |
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dziękujemy dziewczyny
no mówię wam, z szoku wyjść nie mogę! królewna drugą drzemkę zalicza, a Agatka na działce u babci, się wyszykuję, pranie powieszę i też pójdziemy.
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova daliśmy pieluszkę flanelowa, ale wczoraj body miała wilgotne na plecach. Ja wiem że upały, ale strach ja gdzieś wyciągać by nie owialo.
Młoda dalej śpi. Dwa razy się budziła, myślę to idę do domu a ona dalej zasypiala. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
Czesc, jestem mama lutowa i w koncu znalazlam odpowiednia motywacje zeby sie odezwac (czyt. kop od TZ ktory juz pogodzil sie ze spedzam na podczytywaniu duzo czasu).
Tak naprawde czytam Was od samego poczatku i to bardzo nie fair z mojej strony (bo ja Was troche znam, a wy mnie w ogole) ale moj strach ciazowy byl naprawde ogromny ( po poronieniu w czerwcu 2011 odkryto u mnie wadliwy gen, przez cala ciaze zastrzyki i dopiero gdy tulilam moja Zosie uwierzylam, ze to mozliwe). Po porodzie to juz bylam 40 stron do tylu,a nie chcialam wparowac ot tak nie wiedzac co sie dzieje, co nie zmienia faktu, ze teraz jestem do tylu stron chyba znow 40 ale walcze.. ![]() Zosia urodzila sie we Wroclawiu, 2 lutego przez CC. Po tygodniu na patologii z powodu mojego problemu (o ktorym lekarze procz jednego z rozbrajajaca szczeroscia przyznawali, ze nie wiedza co to) i narastajacych wod plodowych, trzech oksytocynach i zadnej ochoty na opuszczenie mnie. Bylam juz w szpitalu kiedy urodzila Bokeh i pisala, ze porod to wszystko prawda a ja dalej nie wierzylam... Wiem, ze stracilam ogromnie duzo odzywajac sie dopiero teraz ale mam nadzieje, ze znajdzie sie dla mnie malutkie miejsce wsrod Was A przede wszystkim dziekuje Wam ogromnie, bo tak naprawde utrzymalyscie moje nerwy w ryzach przez tyle czasu i choc moje zycie to jeden wielki balagan gdziekolwiek bylam i jestem odkad tu trafilam nigdy nie jestem sama. Buziaki wielkie za to! (Uprzedzam, ze jestem gadula, ale niesmiala)
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy Dziewczyny nadrobiłam, ale nie cytuję... Gratuluję Dorciowego ząbka Wytłumaczcie mi tylko o co cho z Djerbą?! Foch za klub? |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dola jak stąd na Marsa i z powrotem.
Nienawidzę być sama ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Blugirl Witaaaaj w naszych skromnych progach
No i cóż kolejna mamusia z Wrocławia ![]() Właśnie ja też jestem ciekawa o co chodzi z Djerbą??? ![]() Fewciu |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiemy już że cóeczka Zosia i jestes z Wrocławia. Powiedz coś o sobie i pisz z nami Gaduły mile widziane Cytat:
u mnie też dupiato....
|
|
#257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lubimy gaduły , więc pisz śmiało Znowu Wrocław ![]() Cytat:
Gocha, bom się z Tobą nie przywitała. Fajnie, ze znowu jesteś i proszę mi tu nie znikać ![]() Szaja! Dziewczyny, taka sprawa: Oleslaw je obiadek, łyka jak pelikan, przy dosłownie ostatniej łyżeczce coś staje jej w gardle, odkasłuje odkasłuje, ale podrażni co trzeba i jest jeden wielki rzyg na całego! Pozbywa się całego obiadku i co wtedy mam robić? Dawać drugi, zrobić mleko, dac soku? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy chrupeczek Blanki : http://www.youtube.com/watch?v=VNO_B...ature=youtu.be
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystko razem... czuję się gruba, brzydka, niepotrzebna... Znowu moja samoocena leci na łeb na szyję
ech... to historia na pół wątku ![]() Ale dziękuję ![]() Kochana a o co chodzi? ![]() Cytat:
![]() Może spróbuj Jej dać, jak jest jeszcze głodna to zje. |
|
|
|
|
#260 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może sudocremem mu posmaruj to troche przyschnie.. Cytat:
ja pitole. jak można tak fotografa na ślub załatwiać, jak wszystko tak załatwiali to niezłe jaja mogą byc na tym slubie. Bokeh i co zrobisz? pozyczysz aparat? czy nie pojdziesz? no bo jak? szok. Cytat:
jutro dzwonie umawiac sie do pediatry na jakis dzien w tygodniu, niech to zobaczy. Cytat:
Witam nową mamusię Wrocławiankę Napisz coś więcej o sobie i powiedz z jakiej części miasta jesteś, bom ciekawa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- szaja, gratki za zębola!! ![]()
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta sprawa z tym ślubem, do tego nie moge patrzec na sibie w lustrze ;( wszystko mi się nie podoba na top listy oczywiście mój wielki tyłek i sadło na brzuchu, a nie umiem się wziąć za coś za jakąś diete czy ćwiczenia...
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o figurę, to lepiej bym tego nie ujęła jeśli chodzi o mnie... Dopisałabym tylko fakt, że M. wyjechał na ponad tydzień do Gdańska, nie mógł nas zabrać ze sobą
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu, no pewnie jest głodna , bo przecież cały żołądeczek opróżni. No ale z drugiej strony jak ja bym takiego pawia puściła to bym raczej nie miała ochoty jeść :/
Cała, to co to za pieroństwo? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-08-18 o 15:43 |
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
może daj jej najpierw coś do picia, wody może. i za jakiś czas jedzonko?
|
|
|
|
#265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Niestety nie ma rady, przyjdzie nowy dzień, inny humor, będzie lepiej. Poza tym kopal w Charlizz-ojej ale niedobrze z tym zwracaniem obiadu. Sama nie wiem... Może jej za dużo? Bokeh-dziewczyna jest niepoważna, od kiedy to się umawia tylko na słowo i nie potwierdza zdecydowania się? Ale głupia dziewczyna z tym gazem. Żarty żartami ale teraz, kiedy tyle się mówi o dzieciobójczyniach? U nas zębolowania ciąg dalszy. Tym razem znalałam dolną dwójkę. Czyli gorszych dni jeszcze trochę przed nami, czekamy na 2 zęby do pary. Witam nową Mamusie-Blugirl |
||
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też sie miałam wziąć za siebie, tydzień ćwiczyłam intensynie, teraz tydzien leniuchowania i nie umiem znów się wdrożyć Mam 68 kg czyli mam do zrzucenie 15 do wagi sprzed ciąży z Wojtkiem !!!---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ale mam dziś senny dzień
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tak rozbita że szkoda gadać...
Meduzka- wydaje mi się że chodzi o to że jak on jadł obiad,pił kawę to ja musiałam wyjść zrobić pranie,umyć naczynia i przygotować kąpiel małemu. Mariusz pewnie jest przekonany że z nim gadałam-a nie zamieniłam z nim nawet zdania. Zrobiłam swoje i wróciłam zająć się dzieckiem. Tyle było mojego. Mariusz pewnie zły jest o to że w ogóle mu się na oczy pokazywałam-ale przecież robiłam to co zwykle i to co do mnie należy. Gdybym nie musiała nie wychodziłabym z pokoju. Wczoraj cały dzień zajmowałam się Oskarem-M. Siedział naburmuszony. Dziś siedzę cały czas z dzieckiem a M. W samochodzie grzebie. Moglibyśmy spędzić fajny dzień bo rodziców nie ma a tu taka lipa ![]() Każdy osobno. Każdy w swoją stronę A oboje jesteśmy tacy że nie wyciągniemy ręki na zgodę... Nie prędko ![]() Dobra nie smęce już. Mój synuś śpi-ja w tym czasie nazrywałam malin i zamroziłam. Będzie miał na zimę. A za chwilę idę mu zrobić jakiś deserek dobry. Podczas takich chwil moje dziecko daje mi tyle miłości i ciepła... Cieszę się że go mam Witaj nowa mamo Czuj się jak u siebie w domu ![]() Fewcia- tule Cię mocno Bokeh Ciebie również ![]() Szajka- za zębalka
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam zwolnijcie... no nie daje rady nadrabiać.... niedawno wróciłam z pracy, siadłam chwilkę, ale że dziecie z tatusiem u dziadków to biorę się za porządki... Muszę wynieść przetwory do piwnicy.. szkoda, że w niedzielę muszę takie rzeczy robić, ale niestety na tyg ciągle same z Pauliną jesteśmy, popołudniu jak tż wraca z pracy to znowu ja w robocie.. no i nie mam kiedy... Jakaś taka zmęczona strasznie się czuję.. Rano to wogle wstałam na kacu, tylko nie wiem dlaczego bo % nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam, nie wspominając o piciu... No nic idę do piwnicy... miłego niedzielnego popołudnia...
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Bokeh nieładnie się bardzo zachowała panna. No bo sorry, ale jest coś takiego jak potwierdzenie z jakimś tam wyprzedzeniem, nawet jesli po znajomości kogoś się załatwia
![]() TZBokeh pokochaj ją tam od nas (aj si ju)Fewcia Ty gruba? A stuknij się w czółko Bokeh Ty tez ![]() A weźcie się wszystkie puknijcie Jo to żem jest kaszalot
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie zaraz zasnę, strasznie senny ten dzień :/
MAŁA szkoda że tak sie rozmijacie z tz, szkoda życia na kłótnie a to moje dzieciaczki z wczoraj. Wojtuś pracus , rwie się do każdej pracy która tata robi :P tz sie śmieje że go na budowe musi wziąć bedzie lepszy od nie jednego pracownika :P , ciekawe czy za kilka lat też taki pomocny będzie :P
ślubowaliśmy - 20.09.2008 Wojtuś - ur. 06.12.2009 Ewunia - ur. 10.01.2013 Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2013-08-19 o 15:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

A przypomnisz mi jaką masz??
Dorotka ma prawą dolną jedynkę! To stąd ostatnia niechęć do jedzenia łyżeczką i 2 wodniste kupy! Przypominam - Agatka miała prawie 14 miesięcy przy pierwszych ząbkach
[/QUOTE]

jest rewelacyjna bo niskokaloryczna a poza tym oczyszcza organizm z toksyn i odkwasza

:banghead:

Nienawidzę być sama