|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dzień dobry
![]() chyba nigdy nie nadrobię.... ![]() Dziewczyny od nieprzespanych nocek, wiem co czujecie i łącze się z Wami. U nas ciągle pobudki na jedzenie tak naprawdę co 3 godziny ![]() w ogóle to doznałam szoku, po powrocie z wakacji, musiałam 3/4 Wiktorkowych ubranek schować. Nie było nas miesiąc i z większości wyrósł żal mi strasznie i aż łza się w oku zakręciła jak chowałam te wszystkie maleńkie śliczne ciuszki. Ale nie ma tego złego... jest okazja na nowe zakupy ![]() ![]() ![]() dzisiaj byłam w centrum ale jakiś leń mnie dopadł i nie chciało mi się chodzić po sklepach i tylko jedne spodnie kupiłam. Już na zimę, ocieplane ciemno szare z czarnymi szelkami ![]() pianinko z fp. Polecam bardzo, bardzo przyjemne melodie, 3 różne rodzaje i co najważniejsze regulacja głośności A ja sobie sprawiłam nowy kuferek na kosmetyki i do niego dokupilam mała kosmetyczkę ecru w czarne kropeczki z kokardką na przodzie 4a teraz idę robić porządki w łazience. Z racji, że w Pl zrobiłam zapasy kosmetyczne w YR to muszę pozbyć się starych rzeczy, trzymanych tak naprawdę na "a może się przyda". już od dłuższego czasu stawiam na naturalne, porządne kosmetyki więc jakieś kosmetyczne bezfirmowe buble lądują w koszu ![]() jestem z siebie dumna ![]() doczytałam właśnie, Szajka brawo za ząbka ![]() to teraz chyba tylko czekamy na ząbki u Marsi i Black ![]() zapomniałam o zdjęciu ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- zdjęcie nie chce się dodać
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2013-08-18 o 16:45 |
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę patrzeć na swoje zdjęcia z przed ciązy bo chyba już nie wyjdę z tego doła....No i na zdjęciach tak nie widać tego brzucha, ale ja widze i źle mi, ja też uważam że np Fewcia nie ma na co narzekać taka laska super jest. Ale wiem, że tu chodzi o własne postrzeganie siebie i czucie się dobrze w swoim ciele i wiadomo, że może inni tego nie widzą i nie czują.
Mała, kurcze głupia sytuacja, bo przecież nic nie zrobiłaś!! ja rozumiem jakby nie wiem poszłabyś do niego on by was nakrył jak coś robicie, no ale robiłaś zupełnie inne rzeczy. Pozatym to nie twoja wina , że on przyjechał, przecież go nie zapraszałas.... A nie możesz powiedzieć rodzicom, że kiedyś byliście razem i że czujesz sie niekomfortowo i może żeby go nie zapraszali??? ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Moja dziś co pieluche ma troche kupy. Rano walnęła taka dużą a teraz co przebieram pieluche to jest troche ... no ale zębów jak nie ma tak nie ma. Znająć moje szczęście to będą wychodzić 4 na raz....
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
my też jeszcze ząbków nie mamy! halo halo
wywaliłam małża z piotrusiem na spacer, nie mam dzisiaj siły na nic Bokeh, też bym napisała lasce, że sorry, ale za późno potwierdza i masz już kogoś innego w tym terminie, no bez jaj! Onaella, hello!!! I Ty narzekasz na złe nocki? dałabym się pokroić za pobudki co 3 godziny hehCała, sudocrem nie działa aż mu pisiorek spuchł....Witam nową mamuśkę!!! ![]() Mała, przytulam z całego serducha! ![]() Fewciu, Ciebie też, i w ogóle, laski, które mają doła, akysz dół!!! Będzie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Lenova, z Ciebie jest tak piękna kobieta....
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też jeszcze bezzębne ale my młodsze sporo ![]() Lady my jak miałyśmy odparzenie, to tylko alatan pomógł. |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lutowki w czarnej d*pie ![]() bokeh, fewciu, dla mnie obie jestescie piekne!! ale tak, jak bokeh pisze - to raczej kwestia postrzegania siebie niz faktycznej wagi. Wiecej samoakceptacji!! dziekuje za odp odnosnie kaszek ![]() witam nowa mame dlaczego nie z Gdanska?
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
baska201 widzę Cię
byłaś z nami na początku chyba
|
|
|
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
halo halo my tez nie mamy zębów
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze, to ja to dopiero się pogubiłam. Byłam pewna, że Hania już ma. a co do swojej figury to ja się nie wypowiadam bo zaraz znowu będę ryczeć. Jak oglądałam zdjęcia z chrzcin Wiktorka to miałam ochotę wszystkie na których jestem wykasować. Tylko i wyłącznie ze względu na Małego tego nie zrobiłam. Ale od kilku dni jestem na diecie, zaparłam się i muszę schidnąć. Szczególnie po licznych tekstach do mnie jak strasznie przytyłam po ciąży i jak źle wyglądam Cytat:
Wiktorek jest dość absorbującym dzieckiem, w ciągu dnia nawet na minutę nie chce zostać sam, żadne maty, bujaczki, huśtawki nie pomagają. Ale masz rację nie narzekam bo często jest tak, że obudzi się na jedzenie, daję butelkę i już podczas niej zasypia |
||
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh-nie chce wracać do tych czasów. Tyle utrzymałam to w tajemnicy i nie chce żeby wiedzieli. Wiedzą tylko tyle że on do mnie zarywał (tylko nie wiedzą że dałam się ponieść fantazji i wstąpić w ten związek). Z resztą to stare dzieje więc by stwierdzili że przecież nic się nie stanie jak czasem wpadnie...
![]() A Mariusz zamiast powiedzieć o co mu chodzi to zwyczajnie najpierw się na mnie wydarł (o bzdet) a potem po prostu przestał rozmawiać. Ale widzę że próbuje odkupić winy bo zrobił rano śniadanie,kawę... Wziął małego żebym dokończyła obiad (bo jadłam mając go na kolanach). Ale co z tego jak czuje się taka zawiedziona przez niego... ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Śliczne szkrabiki
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
lady, a maka ziemniaczana?
probowalas?
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Lady-a może spróbuj mąką ziemniaczaną?
Musi być sposób na to odparzenie ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Uprzedziłaś mnie zanim wysłałam
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Szajka gratuluję zębolka
![]() Fewcia, Bokeh, jesteście super laski i zajefajne kobietki! I tak macie sie postrzegać Bokeh, laska nie powazna.. ale z drugiej strony jakby Ci sie udalo ogarnac aparat ro zarobilabyś na naprawe.. Ale pierwsza mysl po przeczytaniu jak potwierdzila to napisac, ze sie nie odzywala i masz juz inną rezerwacje ![]() Witam nową mamusie coreczka imienniczka mojej Zosi ![]() Mala, wspolczuje klotni z tz.. bez sensu, ze tak sie bez powodu obrazil.. My dziś z tz poszlismy na rowery i.. zgubilismy sie jezdzimy po takich polnych drogach i tak sobie skrecalismy w nieznane sciezki az w koncu nie wiedzielismy gdzie jestesmy dobrze, ze tz ma niezla orientacje w terenie z krotkiej przejazdzki zrobilo sie ponad 20 km..
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() i polepszenia sytuacji z mezem zycze
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, oj tak
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapowiada się ale dziękuje
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Lady zrezygnujcie na jakiś czas z chusteczek +tak jak dziewczyny radzą tylko mąka ziemniaczana. Nie chcę Cię martwić ale nam NIC nie pomagało a skoro nic nie pomaga to lepiej nie kombinować z maściami tylko wietrzyć pupę-najlepiej cały dzień
Oby szybko przeszło bo widok jest straszny wiem coś o tym![]() Mała no to ![]() Onaella a co np. kupujesz sobie z YR? Wszystko? Ale co jest Twoim hitem?Hope jak z TŻ, dalej Cię wkurza kolo?
Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-08-18 o 18:18 |
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyliśmy dziś jakieś 100 km trasy w nowym foteliku. Pola albo się wszędzie rozglądała, albo spała. Ja daję codziennie, teraz mm już tylko w nocy, a tak to cały czas kaszka. Cytat:
Szaja, Nie ma to jak niespodzianki.Mała, zazdrość, zazdrość. ![]() Hope, jak z tż? ![]() Sylwietta, ![]() Fewciu, Bokeh, łączę się z Wami w bólu. Z resztą, u mnie ostatnie 8 miesięcy, to są "miesiące paszteta."
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-18 o 18:28 |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
zwracam honory i Pietraszkowi też
No to czekamy..... ![]() btw ona ma geściejsza fryzure niz ja Kurcze Hania przed chwilą z takim odgłosem walnęła pierda w pieluchę że aż się wystraszyłam i zaś kupa.... chyba 5 dziś ![]() Mała... chyba musisz przeczekać az tz zmadrzeje ![]()
|
#291 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Poczekam z glutenem pare dni, bo jak cos byloby nie tak to nawet nie zauwaze Cytat:
Az boje sie tego powrotu.Cytat:
Bokeh nie doczytalam chyba, kiedy ten slub? Laska niepowazna, nie potwierdzic, nie spisac umowy ( bo przeciez nie robilabys foto za damke?). Nie ma prawa miec pretensji, jej niedopatrzenie-jej problem teraz. W ogole sie nie przejmuj nia. A z aparatem szkoda Oplaca sie tyle dac za naprawe? Pamietam, ze dosc drogi byl...edit. Dzieciaki z podworka racza mnie wlasnie " majteczkami w kropeczki" i hitami z radia. Help.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-08-18 o 18:30 |
|||
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co Ci napisać, bo hitem to jest dla mnie ten sklep ostatnio to trochę przyszalałam w stacjonarnym, dobiłam onaline a na swoją zgubę zalogowałam się w ukejowskim
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2013-08-18 o 19:04 |
|
|
|
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojapierdziu jak ona siedzi!!!!!!!!
zaczynam sie martwic, bo moj dalej nie usiadl ![]() Cytat:
![]() pamietam to wasze odparzenie ![]() Cytat:
![]() u nas tez zab byl 3 miechy temu i zniklo mu sie ![]() ide ratiwac malza bo n mlody nie chce zasnac a oczy zaraz wydlubie bylismy na spacerku wieczornym przy fontannach jejku jak super bylo
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ah dziewczyny-czekam aż zmądrzeje,czekam
![]() Rozumiem zazdrość ale kurdę mógłby to okazywać w zdrowy sposób. Ja mu wprost mówię że jestem o niego zazdrosna i nie podobało mi się to i to-a ten co? Foch i myśli że wszystko tym załatwi. Zmarnował cały dzień na dąsanie się- a ja dzięki wam jakoś ten dzień przetrwałam ![]() Właśnie wróciłam ze spaceru ze wsi
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Spoczko, Pola też sama nie siada, nie pełza (no, przesuwa się "jakoś" we wszystkie strony), ani tym bardziej nie raczkuje.
![]() Hmm... Bodajże "tango", kupiony w miejscowym groszku.
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
ja wtopilam, mamy komis dzieciowy obok domu
jutro ruszam z Mlodym
|
#297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ufff, mały zasnął, już się boję tej nocki
nie podałam dziś humany na dobranoc dałam mu zwykły kleik ryżowy, tak jak kiedyś, zobaczymy czy to mleko bo jak nie to, to już nie mam pomysłów dzień był super, Dzikus zaczyna "się puszczać" przy staniu i bach na dupkę zaraz no i wogóle to skończył dziś 8 miesięcy a ja go kocham coraz mocniej Cytat:
![]() no ale przecież jeśli tak Ci źle to czemu nie zaczniesz coś robić aby poprawić samopoczucie? ja się wzięłam ostro za treningi i widzę efekty- wczoraj pisałam Lady moj trening- trwa ok 8-10 minut ja widzę efekty i mam większą motywację a to od pieluchy wielorazowej????? u nas pomaga puder Altek czy jakoś tak Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#298 | |||
|
Zadomowienie
|
Uwaga nadrabiam
Przynajmniej dopóki mąż nie wróci z joggingu![]() Cytat:
tak, chyba, ze poranna drzemka sie przedłuży To ja też mam zapytanie odnośnie kaszek Po ile dajecie na śniadanie oraz czy dodajecie owoce, słoiczki z owocami, czy taką samą? P.S. są tu takie, które dają 'zwykłą' kaszkę dla dorosłych na wodzie, bez mm? Cytat:
Cytat:
a co to? ja też, tylko kasy mi szkoda
|
|||
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Cala- pytałaś o TZ, miał wrócić w zeszłym tygodniu ale ma jakiś problem na projekcie
nie wiem, jak dobrze pójdzie, poniedziałek/ wtorek powinien być na wieczór |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
No i my nie mamy zębów
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

żal mi strasznie i aż łza się w oku zakręciła jak chowałam te wszystkie maleńkie śliczne ciuszki. 
ecru w czarne kropeczki z kokardką na przodzie 

aż mu pisiorek spuchł....

jutro ruszam z Mlodym