|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
A na zachętę Cytat:
Teraz to kawał baby ze mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzeba matką wynalazków ![]() Układa mi się w głowie pewien plan na przyszłość, jak mi się go uda zrealizować to zaproszę Was wszystkie na wyżerkę ![]() Cytat:
Zdradliwe, ale taaakie dobre Cytat:
I włosy masz świetne! Dzień dobry Kończę kawkę, idę ogarnąć śniadanko (muszę przed wyjazdem wyjeść swoje zapasy z lodówki ), a później jadę szukać stroju ![]() Ostatnio jak wyszłam na miasto w poszukiwaniu stroju, to wróciłam z żółtą ombre maxi spódnicą i z sukienką w kwiatki, w której wyglądam jak dziecko
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-08-19 o 08:37 |
|||
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to udanych łowów byś w końcu dorwała ten strój ![]() Ja miałam iść na rynek po dynię, a taaakiego mam lenia jeszcze śniadania nie jadłam, bo jakoś mi niedobrze kawę właśnie sobie zrobiłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2344 | |||
|
Konto usunięte
|
Kochana może powinnaś coś zmienić? Inne ćwiczenia lub coś z dietą masz nie tak
Wiem po sobie, że chudłam głupi 1kg miesięcznie, ale chudłam. Przy większej ilości ruchu właśnie Cytat:
Cytat:
)![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie no, dynie już są? Bo mi w ogrodzie pierwszy raz rosną, trochę się nawet wymknęły spod kontroli tylko że peeełno "pnączy" a owoc aż 1, mały i jeszcze zielony ![]() Poranne mdłości? ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
ChocoMonster za wagę
i również życzę powrotu do zdrowiaanulciak może wróć na siłownie, skoro Ci to pomaga? Ja też się zastanawiam czy nie kupić karnetu...wczoraj miałam okropny kompuls a jak chodziłam na siłownie to jakoś lepiej się trzymałam i nie miałam takich akcji. Dobrze, że z serduchem małego wszystko w porządku Heroine dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. joannatcz hej (mam 155cm).Pipson udanego wyjazdu Gomra dobrze Cię znów widzieć Akurat myślałam jakiś czas co u Ciebie a tu proszę - jesteś![]() blaszok to normalne ![]() Nie pisałam chyba od czwartku...u mnie średnio, jak pisałam wyżej dopadł mnie kompuls wczoraj i to taki konkretny. Jedyny plus taki, że po tych wszystkich kompulsach na następny dzień potrafię się ogarnąć i chyba to mnie ratuje Wczoraj byłam na tej "niebiańskiej" plaży. Wypad zaliczam do tych najbardziej nieudanych, w sumie żałowaliśmy z TZ, że się zgodziliśmy jechać bo tylko czas zmarnowaliśmy. Na szczęście po lunchu wszyscy zgodnie stwierdzili, że chcą jechać do domów Dziś mam dzień wolny, właśnie piję kawkę. W ramach zadośćuczynienia sobie ( ) poćwiczyłam więcej niż zwykle:60 minut na skakance (4700 skoków) 60 minut na rowerku 40 minut hula-hop
|
#2347 | ||
|
Konto usunięte
|
JAk Ci fajnie
Cytat:
![]() Hejka piękne ![]() Zaliczyłam też wczoraj drugiego Shred'a i 30 min hula hop. Za wszystkie ćwiczenia, które pominęłam Spamiary jedne, ciężko za Wami nadążyć ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() U mnie pora na śniadanie
|
||
|
|
|
#2348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ten uśmiech na bank kogoś oczaruje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czyli nie taka niebiańska ![]() i za ćwiczenia![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325105] Hejka piękne ![]() Zaliczyłam też wczoraj drugiego Shred'a i 30 min hula hop. Za wszystkie ćwiczenia, które pominęłam Spamiary jedne, ciężko za Wami nadążyć [/QUOTE]i ja wczoraj tak seee jadłam, nie za dużo, za to, jak zwykle piłam No to wczoraj spotkaliśmy się po 18, poszliśmy do biedry, kupił po 3 piwa na głowę i poszliśmy nad Wisłę, siedliśmy gdzieś na kamieniu, z dala od ludzi, woda, zachód słońca, całkiem fajnie, no i komarów nie było rozmawialiśmy, większość on, ja też, ale mniej, no i stwierdził, że małorozmowna jestem, to mówię, że mam tak na początku, jak kogoś poznam, to powiedział, że poczeka, jak się rozkręcę i spytał czy do Kazika może mnie zabrać samochodem w środę wieczorem, no i zaprosił mnie na wesele 14 września... żeby nie było rączki mieliśmy przy sobie, znaczy on, więc bardzo grzecznie no i to na tyle by było
|
||||
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No są! wczoraj u teściów już jadłam pyszny kremik z dyni i pozazdrościłam uwieeeelbiam! wczoraj troszkę zaszalałam z jedzeniem, to dzisiaj mi niedobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie podobało się na plaży? czemu? ![]() Za ćwiczenia ![]() odpokutowałaś wczorajszy dzień ![]() Tez piję kawkę ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325105] Hejka piękne ![]() Zaliczyłam też wczoraj drugiego Shred'a i 30 min hula hop. [/QUOTE] Jak powinnaś to dostaniesz, a co Za ćwiczenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie właśnie rozcięłam kciuka
a jak piecze Cytat:
nie no dżołk fajnie, że miło spędziliście czas ![]() ogólnie jesteś zadowolona ze spotkania, tak? Jak widać on jest zainteresowany dalszą znajomością, bo zaproponował kolejne spotkanie i zaprosił Cię na wesele, a to duuuużo znaczy
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedawctwo![]() ja też powinnam z nożem ostrożnie, 3 lata temy kroiłam arbuza nowym nożem super ostrym i w pewnym momencie tak mi się wbił w wewnętrzną część dłoni, że ohohoh, bandaże następnego dnia przesiąkały jeszcze krwią, także i ja sierotka Marysia jestem
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to też miałaś przygodę rzadko się kaleczę, no ale czasem się zdarzy a kupiłam jeszcze takie super ostre noże w Lidlu i naprawdę powinnam uważać... no ale Heroinka wie lepiej nie? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325366]Dzisiaj już ładnie Wcinam owsianeczke z banankiem z rana [/QUOTE]I banan na buzi widzę ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my do tego czasu utrzymywaliśmy kontakt przez fb i to dość długo, troszeczkę się poznaliśmy przez to wydaje się być w porządku co do odchudzania, nic nie chudnę, mierzyłam się w cm i nic a nic kompletnie.. trochę mnie to podłamuje.. ok może chleje za dużo ostatnio to przyznaję, ale żeby żaden cm nei spadł ? ![]() Nie poddam się, ale troszkę mnie to demotywuje... |
|
|
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325366]Dzisiaj już ładnie
Wcinam owsianeczke z banankiem z rana ![]() Aga znajomość się rozkręca Przystojny ten boy ?[/QUOTE]a rano nie miałam bananka do mojego musli ![]() Jest okey ładny ma kolor oczu no i wyższy ode mnie sporo, a sama mam 173![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Konto usunięte
|
Wiecie tyłek mi w ogóle nie spada, ale z tym szczegół bo szerokie tyłki są fajne
Za to brzuszek leci było 100cm jest 88cm ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
) To warto spróbować |
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto zaryzykować, a nuż coś fajnego się z tego rozwinie trzymam kciuki ![]() To na pewno demotywujące [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325471]Oczywiście @ też już praktycznie za mną, od razu humor dopisuje. Czuję szczęście mimo, że od wczoraj jest beznadziejna pogoda i pada deszcz.[/QUOTE] No i super! Ja właśnie jestem przed @ i czuję się jak pasztet brzuch mnie boli i kurde już mogłabym dostać tą @ bo tylko się wkurzam i warczę na TŻ-ta oczywiście bez powodu
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325500]Wiecie tyłek mi w ogóle nie spada, ale z tym szczegół bo szerokie tyłki są fajne
Za to brzuszek leci było 100cm jest 88cm ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Eeee no to jak ok i w miarę z charakteru porządny (nie rwie się do nie wiadomo czego ) To warto spróbować 88 cm bosko też tak myślę, na pewno na nic się nie nastawiam itp bo potem, aby człowiek się rozczarowuje, żyję chwilą ooo i tyle ![]() spadam w maliny hej
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybciej w powietrzu i jeszcze opierając czasem chleb o klatkę piersiową ![]() traxx, ale Ci leci ![]() Agula, miłego dnia
|
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam dostać @ wczoraj, ale zrobiłam sobie taki wysiłek, że mnie dopadło w czwartek ![]() Cytat:
![]() Masz rację korzystaj z życia, wszystko się samo ułoży Jak tam u Ciebie spadki? Nigdy się nie chwalisz, a ja chcę wiedzieć co i jak |
||
|
|
|
#2362 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jeśli jest jakieś "ale" to jasne, przemyśl sobie co musisz ![]() biedna ![]() Cytat:
udanej podróży! Cytat:
Cytat:
za ogrom ćwiczeń! ![]() Cytat:
dobrze, że nie mam aż tak daleko ![]() owocnych zakupów! [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325105] Zaliczyłam też wczoraj drugiego Shred'a i 30 min hula hop. [/QUOTE] brawo
|
|||||
|
|
|
#2363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że znajomość ma się dobrze! Cytat:
![]() Cytat:
chyba, że tylko go tak przepoławiasz? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325500]Wiecie tyłek mi w ogóle nie spada, ale z tym szczegół bo szerokie tyłki są fajne Za to brzuszek leci było 100cm jest 88cm ![]() [/QUOTE] no z brzuszka to Ci konkretnie zleciało! ![]() wstałam sobie dziś wcześniej, nadrobiłam Was (spamiary jedne! ) i lecę zrobić jakieś śniadanko
|
|||
|
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już myślałam, że zostanę ciocią ![]() Oo, to też się rozejrzę dzisiaj na targu Nigdy nie jadłam dyni ![]() Cytat:
![]() Miszcz! ![]() Do wesela (do narodzin ) się zagoi ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325500]Wiecie tyłek mi w ogóle nie spada, ale z tym szczegół bo szerokie tyłki są fajne Za to brzuszek leci było 100cm jest 88cm ![]() [/QUOTE] Dobrze Cię widzieć taką radosną z rana Aż się sama cieszę do monitora
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka
Czeeeść ![]() A właśnie miałam pytać, gdzie Cię wywiało ![]() Za ćwiczenia ![]() Agula Widzę, że spotkanie udane Trzymam za rozwój sytuacji ![]() Miał być omlet twarogowo-kokosowy na śniadanie, ale bliżej mu jednak było do jajecznicy
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325695]Zrób to co ja
Miałam dostać @ wczoraj, ale zrobiłam sobie taki wysiłek, że mnie dopadło w czwartek [/QUOTE]No właśnie zamarzałam poskakać na skakance, bo to zawsze u mnie działało no i do skalpela się przymierzam odkąd wstałam... ale to dłuższa robota bo muszę przestawiać wszystko w salonie no i mi się nie chce i jeszcze mnie brzuch boli ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325695] Jak tam u Ciebie spadki? Nigdy się nie chwalisz, a ja chcę wiedzieć co i jak Spadki nie chcę się dołować
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do exa, nie przejmuj się, nie warto I na pewno jesteś ładniejsza od niej!
|
|
|
|
#2368 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz dostaniesz właśnie pomiary i ważenie motywują jak nie w jedną stronę to w drugą. Jak jest za dużo wiemy, że trzeba ruszyć tyłek, a jak spada to cieszy bardzo
|
||
|
|
|
#2369 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś piękną i wartościową dziewczyną, no i jeszcze bardzo młodą więc całe życie przed Tobą! poznasz niejednego przystojniaka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja spróbowałam dopiero dwa lata temu, więc wiesz i to też tylko w zupie ale się zakochałam! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42325914]
Oj tam skalpel to nuda, dawaj Shreda!!!! Ja go pokochałam, przynajmniej szybko mija, a pot leje się ze mnie na koniec strasznie czego po skalpelu nie miałam ![]() Zaraz dostaniesz właśnie pomiary i ważenie motywują jak nie w jedną stronę to w drugą. Jak jest za dużo wiemy, że trzeba ruszyć tyłek, a jak spada to cieszy bardzo [/QUOTE]Próbowałam kiedyś Shreda, moje ręce błagały o litość jak już go będę robić bez zająknięcia to wtedy spróbuję Shreda Mnie motywują gatki spadające z du.py
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

ja bym sie w moje nie wcisnęła 
Teraz to kawał baby ze mnie 

Niestety muszę się z Wami pożegnac na jakiś czas
Jutro ta impreza o której wspominałam, później sprzątanie i we wtorek jadę na wakacje

orzechy tak samo zresztą
), a później jadę szukać stroju
jeszcze śniadania nie jadłam, bo jakoś mi niedobrze
kawę właśnie sobie zrobiłam
szukam XS a tu same większe rozmiary łeeee 

i pozazdrościłam 

) i lecę zrobić jakieś śniadanko
A już myślałam, że zostanę ciocią