|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
Mam za sobą drugi raz i było jeszcze lepiej, tylko przy opuszczaniu już tyłka miałam wrażenie, że robię bardzo luźną kupę. Ale to tylko wrażenie. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4173 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się jeszcze dziś trafi anal, mój P. is back z delegacji
|
|
#4174 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez czeka to gdy chlop wróci
i mam nadzieję, że tym razem pójdzie gladko, bo z lubrykantem W ogole jak wiecie balam się tej niespodzianki i czy to parcie to tylko takie wrażenie czy naprawde zrobię jakąs niespodziankę, ale ostatnio bawiłam się sama ze sobą i stwierdzam, że to jednak tylko takie wrażenie oby było tak równie dobrze z TZ
|
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
Nig-dy w zyciu!
Moze z mezczyzna ze sredniej wielkosci, lub mniejszym przyrodzeniam bym sie skusila. Hmm... na pewno bym sie skusila, bo paluszkiem jest fajnie Ale takiego "sredniego" mezczyzny jeszcze nie spotkalam
|
|
|
|
#4176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kwestia przyzwyczajenia na początku boli strasznie, a po kilku razach już ja sama zaczynam go namawiać na taki sex
|
|
#4177 | |
|
Przyczajenie
|
Trafiłam przypadkowo na ten temat i ostatnie kilkanaście stron przeczytałam jednym tchem, a resztę mam nadzieję przeczytam niebawem. Dotyczy mnie więc postanowiłam się zarejestrować i napisać kilka słów.
Zgadzam się z patiasym w pełni , nadajesz chyba na tych samych falach co ja. Cytat:
patiasym, pisałaś o dwóch pozycjach, a pozycji jest tyle ile fantazji. Na przykład dwóch facetów od tyłu na pieska tylko muszą być bez brzuchów piwnych, bo wtedy ciężko no i penisy nie mogą być za krótkie, a sama musisz mieć mocno wypięty tyłek do góry. Wtedy zostaje jeszcze miejsce dla leżącego faceta na pochwę jednym słowem 2 w tyłek i 1 w pochwę albo odwrotnie, ale to już wyższa szkoła jazdy, która wymaga wprawy. Mnie się marzy to + 1 facet oralnie, w ogóle to ja lubie orgię i dużo facetów, ale niektórych rzeczy raczej niewypada pisać na forum, więc na tym zakończę chyba.Co do higieny to polecam gruszkę. Ja lubię być tam czysta i nie chciałabym żadnych niespodzianek. Mam wtedy komfort psychiczny i mogę się zrelaksować, dlatego nie zawsze korzystam ze spontanów. |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też marzę o seksie z dwoma , nie koniecznie dwóch na raz . Jeden w środku i jeden oralnie i żebym się nie wstydziła . Na razie to zostaje w strefie marzeń . Wiadomo na necie to sporo chętnych bym znalazła , ale nie czuła bym się pewnie z nieznajomymi . Dobrze by było jak bym chociaż jednego znała , był moim facetem Chociaż nie wiem , czy nie będzie jak z bdsm Tak chciałam , kilka razy mnie kręcił , a potem totalna olewka na ten temat .---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Albo ja i kilka facetó i seks oralny |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. ytaaa do tego typu spraw trzeba na prawdę brać rozsądne osoby, które znamy tym bardziej bedąc bez TŻta. Nie zgodziłabym się na facetów o których nic nie wiem, żeby nie mieć później problemów. Nie wiadomo na kogo człowiek trafi. Chociaż mając TŻta jest o wiele łatwiej, bo jakiś zbok raczej nie zrobi kobiecie krzywdy wiedząc, że jest ze swoim TŻtem. Tak!!!! Najlepiej jak najwięcej i żeby wszyscy skończyli mi na twarz . Wybaczcie moją perwersyjność. A co było takiego z bdsm? Edytowane przez aga_waw Czas edycji: 2013-08-18 o 15:53 |
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo pchanie w dupe bez przygotowania .... Zresztą on za szybko przechodził do akcji i nie miałam szansy się rozgrzać , a jak człowiek nie przygotowany to potem wszystko boli Może kiedyś z kimś innym .... ![]() Ja też marzę o kutasach , tym bardziej , że uprawiałam seks tylko dwa razy w tym miesiącu . Może to głupio zabrzmi , ale lubię robić lody Więc przydało by się teraz kilku chętnych panów . Jestem taka napalona , że mogłabym jakiegoś na ulicy zaatakować co się ze mną dzieje .... |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Dwa razy w miesiącu? Dlaczego? Ja bym chyba umarła . Ja też uwielbiam robić lody . Mojemu TŻtowi mogę robić godzinami i ciągle mi mało, a najbardziej połykać, a po piątym razie już prawie nic nie leci .
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam do was dziewczyny pytanie (do tych, które próbowały z 2 na raz bądź nawet i 3) - w jaki sposób znalazłyście chętnych?
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może w jakimś seks klubie .... No ja takiego szczęscia nie miałam niestety
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Bo coraz bardziej kusi mnie, co by spróbować
no nic, może się uda kogoś znaleźć
|
|
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
@joasiaa89
@ytaaa Na pewno kilku już napisało PW ![]() (prowokacja?)
|
#4186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
@aneszna
Po prostu... forum i ten "temat" odwiedza pewnie wielu facetów. Jest to jedno z miejsc, gdzie potencjalnie (czyimś zdaniem) można znaleźć partnera. Kto wie, może to miejsce jest nawet lepsze od niezliczonych portali erotycznych... (?)
|
#4188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jakoś nie zauważyłam Zresztą mam ich w Pisałam co myślę , o czym marzę itd. Mam ponad 200 postów , więc to na pewno nie jest prowokacja . Nie szukam partnerów seksualnych na forum
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja ze swoim Tż praktykujemy BDSM ale nasz związek jest w miare świeży, może, za pare miesięcy/lat(?) mój Pan zaprosi jakiegoś swojego kolege do naszego łoża już raz jak zapytałam co robi odpowiedział "ide po kolege bzykniemy Cie we dwóch" hehe ale to był zart wtedy tylko ja nie chciałabym żeby on później chciał, żebym zaprosiła koleżankę, bo to by mi mocno nie odpowiadało. Cytat:
) i znowu mam jakąś "blokadę" chocbym chciała dać mu tą przyjemność! najcudowniejsze co dla mnie jest, to gdy palcuszy mnie w dwie dziurki i robi minetkę. albo chociaż dłonią stymuluje łechtaczkę. najszybciej i najlepiej wtedy przychodzi orgazm
|
|
#4191 |
|
Przyczajenie
|
Ja bylam bardzo przeciwna temu rodzajowi seksu, ale z racji ze juz z moim partnerem bylismy dlugo, a on jest strasznym fanatykiem "anala" dla swietego spokoju (po dobrym winie) sie "przemoglam"... I nie zaluje...
Pierwsze 3-4 razy byly nie tyle co bolesne jak poprostu niekomfortowe.. No kurcze przeciez siusiak moze byc brudny i w ogole i bardziej wlasnie chodzilo mi o ta cala higiene itp niz bol... Final Finalem. Teraz juz po dwoch latach to ja go namawiam do teg rodzaju seksu, zaopatrzylam sie nawet w pare akcesoriow analnych .. Przeciwniczka bylam straszna, do tej pory troche jestem bo np. paluszkow wkladac nie wolno... Ale nie spodziewalam sie ze moze mi sprawiac to taka przyjemnosc .Z ciekawostek to ogolnie mam problem z orgazmem, potrafi mi byc niesmowicie dobrze itp, ale orgazmu ni ma ;( . Przez cale moje zycie mialam taki prawdziwy orgazm tylko dwa razy i oba z udzialem wlasnie seksu analnego.... Niektorzy uwazaja ze to juz BDSM albo ze to "niestosowne", i nie ganie ich za to poniewaz do takiego rodzaju seksu trzeba miec naprawde zaufanego partnera, takiego przed ktorym sie nie wstydzimy, i czujemy sie komfortowo. Moj partner o to pracowal ponad 4 lata, ale efekty sa naprawde niesamowite to przeszlam sama siebie... ![]() Tyle takiej wolnej opinii ode mnie ^^' . |
|
|
|
#4192 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
[QUOTE=ytaaa;42326502]A są tutaj jacyś faceci ?
Ja jakoś nie zauważyłam Zresztą mam ich w Pisałam co myślę , o czym marzę itd. Mam ponad 200 postów , więc to na pewno nie jest prowokacja . Nie szukam partnerów seksualnych na forum [/Witam, tak są tutaj faceci. Czasami czytam to forum i nie ukrywam, że chciałbym tu kogoś poznać. Chce poznać uległą, jestem dominujący, lubie ostre klimaty, a wprost uwielbiam kontrolować kobietę za pomocą pięści we włosach. Po szczegóły proszę na priv ;-) |
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
ale to raczej na wątek o BDSM zapraszam skoro lubisz te klimaty
|
|
|
#4194 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
|
|
|
|
#4195 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Zasmialam sie wczoraj do mojego Tz ze jest wiele chetnych kobiet na "anal" a on ma ze mna takie problemy po czym podniosl glowe znad laptopa i zapytal "a gdzie ta kopalnia zlota?! "
![]() Bo to takie forum miedzy nami babami, ale faceci tez czytaja, dzisiaj to nawet na jakies ogloszenie trafilam od faceta ze z checia pozna mile panie w celu dluzszej znajomosci... lol |
|
|
|
#4196 |
|
Rozeznanie
|
Bo jak się dziewczyna odblokuje psychicznie, bez żadnych barier i na luzie podejdzie do anala, to jest sama przyjemność. Na mnie w ogóle działa podniecająco najbardziej to, że jak już mnie P. posuwa, to sobie myślę, że jest w tyłku - w miejscu "zakazanym", a ja całkowicie poddańcza
działa to na mnie tak, że w momencie odpływam. Jeszcze jak mnie do tego trzyma za włosy, szarpie i wbija się po same jaja, to... ahhh
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nakręcam na samą myśl o tym .. ale co zabawne jak się "przygotuję" i zaplanuje to jakoś nic nam z tego nie wychodzi więc najlepszy anal w naszym wypadku to na totalnym spontanie
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
witam
pisałem kiedyś, że przełamałem lody i podczas minetki do atrakcji dokładam paluczek w pupe u mojej kobiety problem w tym, że trochę mi marudzi po jakimś czasie penetracji, że ona nie chce, że dziwne uczucie, że woli tylko wyżej ![]() macie jakiś pomysł ? co prawda dominuje podczas takich sytuacji ale nie chce robić czegoś wbrew jej woli i ją zmuszać ![]() wydaje mi się ze jest jej przyjemnie ale dochdza jakies dziwne odczycia może jakiś wstyd ? nie wiem ciagle próbuje porozmawiać,ale nie mogę sienic konkretnego dowiedzieć :/ jakieś rady ? |
|
|
|
#4199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
a odpuścić już w ogóle czy coś tam delikatnie smyrać ? ^^
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

kolejne stosunki analne były raczej nastawione na powtórne przeżycie tego uczucia (moim zdaniem o wiele lepszgo od typowego orgazmu) ale niestety juz się nie powtórzyło choćbym nie wiem jak rozgrzana była ;/

Tak chciałam , kilka razy mnie kręcił , a potem totalna olewka na ten temat .
Albo pchanie w dupe bez przygotowania .... Zresztą on za szybko przechodził do akcji i nie miałam szansy się rozgrzać , a jak człowiek nie przygotowany to potem wszystko boli 

już raz jak zapytałam co robi odpowiedział "ide po kolege bzykniemy Cie we dwóch" hehe ale to był zart wtedy