![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Wróciłam z wojaży.
ImmortalLover, strasznie mi przykro, ale u mnie tych masełek już nie ma. Szukałyśmy z dwoma ekspedientkami. Podobno wczoraj jeszcze były. Dzisiaj tylko te pomadki. Czy to komis - nie wiem. Tam sprzedają telefony i akcesoria do nich. Czy mają też używane - nie wiem. Używane to w lombardach. Widziałam u mnie. Sopor jest. Ja używam, kiedy mi się paznokcie złamią. A wytłumacz do czego tak naprawdę jest ten bronzer ? Cytat:
Dlatego ja wyłącznie w odcieniach czerwieni paznokcie maluję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4982 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Modelki jedzą watę-pamiętaj ![]()
![]() |
![]() |
#4983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dlatego, że nie widać aż tak bardzo pościeranych końcówek ![]() Głównie do konturowania twarzy, poprawiania kształtu. W moim przypadku do lekkiego wyszczuplenia policzków i próby "zrobienia" kości policzkowych, których u mnie w ogóle nie widać ![]() Strasznie zazdroszczę kobietom widocznych kości policzkowych. Do albumu wrzuciłam 2 fotki, które zrobiłam sobie ostatnio po mazianiu bronzerem i mam wrażenie, że wygląda to jakbym miała kości policzkowe ![]() Cytat:
A to dlatego mają wiecznie skrzywione miny albo sztuczne uśmiechy - wszystko jasne ![]() Patrzcie co znalazłam na perełkowym - już dawno miałam to wrzucić i cały czas zapominałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=706839 Edit. Ło matko, ale ten wizaż "zbrzydza" zdjęcia. W normalnej rozdzielczości wyglądają o niebo lepiej i są wyraźniejsze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4984 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Być może ... Ale chyba pamiętasz akcję z płynem micelarnym z Biedronki. Sama dałam się nabrać. Cytat:
Cytat:
Muszę sobie jednak bronzer sprawić. Jak bonie dydy - nigdy nie miałam. Do czego dobiera się odcień bronzera ? Przypuszczam, że nakłada się go na podkład. Kreskę masz ładną, Narcyzie. Zazdraszczam. Cytat:
Cytat:
Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4985 | ||
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Łyka się,a później powoli umiera ![]()
![]() |
![]() |
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam, że napisałam : " Ale ja taki efekt uzyskuję różem." Pąsem me lico spłonęło
![]() I nie zostawia Ci powłoki na twarzy ? Myślałam, że ja taka wrażliwa jestem, ale na paru blogach doczytałam, że inne też ten efekt odczuwają. Co prawda, kosmetyk ten dobrze "myje", ale ta powłoka dyskwalifikuje go u mnie. Kremu nie można nałożyć. Podpatrując na blogu u Asi, kupiłam micela z Bielendy - kolagenowe odmładzanie ( ![]() Cytat:
A jak było i ... jest z Adipex'em ? Siedzę w biusthalterach . Kobita, u której stołuję się z biustonoszami, namówiła mnie na cyckonosz z serii "soft". Ostatnio takie softy to ja na początku szkoły średniej nosiłam. A ona za mną łaziła : kup pani, kup, bo to rewelacyjny biustonosz. Taka sympatyczna Armenka, to kupiłam. I co ? REWELACJA ! To ten : http://www.e-lady.pl/produkt/15698/b...oft-b-224.html Trzyma, dobrze leży i rowek robi. Chciałam dokupić drugi z tej firmy i ... ceny w internecie wyższe niż u tej Armenki w sklepie. O prawie dwie dychy. A ten Wies Mann to w Poznaniu. Mamy kogoś w Poznaniu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4987 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bronzera to ja wybierałam taki, żeby nie robił pomarańczowej cegły na twarzy - mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...u-bronzer.html A co do kreski to u mnie wygląda to mniej więcej tak, że zazwyczaj zmywam ją ze 2 razy zanim wyjdzie mi taka jak powinna, albo tak ja poprawiam, że w końcu wychodzi za gruba ![]() Cytat:
![]() Te w wątkach wyglądają trochę lepiej, bo można je wrzucić w lepszej rozdzielczości. Skorzystałabyś z rad specjalistek zamiast sobie podśmiechujki urządzać ![]() Nogi możesz sama w domu ![]() ![]() Cytat:
Mogę Wam powiedzieć, że eyeliner Lovely to badziewie jakich mało. Nie dość, że trzeba nałożyć kilka warstw, żeby kolor był taki jak powinien (mam szary) to po kilku godzinach zaczyna odpadać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4988 |
Konto usunięte
|
Witam!
![]() Nie odzywałam się w ciągu ostatnich dni, bo TŻ zorganizował spontaniczny wyjazd na mazury ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4989 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czym robisz kreski? Ja mam pędzelek i jaskółki ładne wychodzą, tylko za każdym razem inne ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4990 | ||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A z kolorami to kombinowalam ale nic mi sie nie podoba. Jestem niebieskooką blondynką i probowalam z niebieskim (okropnie ![]() ![]() Milego wypoczynku ![]() A w Zakpoanem jest fajnie, pogoda na razie dopisuje ale zapowiadają deszcz na wtorek... ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4991 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie tez jest niezbyt ladnie w niebieskim i szarym, w brazach nie jest tak zle, ale najladniej wlasnie w rozach i fioletach. Moze sprobuj takich kolorow? Czytalam kiedys, ze rozowe cienie odmladzaja i nadaja spojrzeniu swiezosci-cokolwiek autor mial na mysli ![]() Aha, i zdecydowanie lepiej wygladam w cieniach perlowych niz matowych. Musisz pokombinowac. Ja np zawsze nakladam tez troche cienia na dolna powieke, jak naloze tylko na gorna to jakos tak dziwnie wygladam. I jeszcze cos-nie zrazaj sie tym jak wygladasz po uzyciu samych cieni, zanim umalujesz rzesy bo to naprawde duza roznica. Dziekuje ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-08-18 o 20:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4992 | ||||||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kabanos to zespół [chyba], a jak nie, to czy jest jakiś o mięsnej nazwie? Cytat:
![]() A tak na sero, to byłam sobie kiedyś na takim dużym zlocie blogerów, żaden tam meeting z giftami, po prostu pogadanka [akurat Budzich opowiadał co nieco] i poprzyłaziły takie wystrojone szatniary, normalnie się za głowę złapałam. Czapeczka w kolce, geterki, spódnica do tego kopertówka i jakiś ajpad oczywiście na wierzchu. Nie ma jak lans ![]() Cytat:
![]() Taki fajny Jarmark był i Holoenek Hungarica w tym roku Lublin odwiedzili ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie jesteś sama. Niedawno dopiero zaczęłam bliżej zgłębiać tajniki makijażu, bo też nie bardzo umiałam się malować, chociaż akurat kreski np. wychodziły mi dobrze [ale to zasługa płynnych eyelinerów]. Kurs makijażu nieco rozjaśnił mi pewne sprawy, ale tak naprawdę dopiero eksperymenty z pędzlami i praktyka przynoszą efekty. Obecnie jeszcze sporo mi brakuje co do umiejętności, ale jestem coraz bardziej zadowolona z tego, co mi wychodzi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MiAłam iść dzisiaj wcześniej spać [jutro znowu na 8 rano] ![]() ![]() Dobranoc!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4993 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Realistycznie szczera po prostu. Cytat:
Hej wczasowiczka ! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na te 50,oo złotych jestem przygotowana. Nie musisz zawracać sobie głowy i dalej szukać. Cytat:
Cytat:
Miłego dnia ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4994 | |
Konto usunięte
|
Było cudownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do końcówek to warto jak najszybciej podciąć. ![]() Jeżeli chodzi o makijaż to i ja muszę się bardziej zagłębić. Póki co używam błyszczyka, tuszu i podkładu płynnego. ![]() Wyjazd dobrze mi zrobił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Ja używam bronzera zamiennie z różem i tez nie do konca mi wychodzi modelowanie kosci policzkowych, które u mnie pokryl tłuszczyk^^, ale próbuję modelowac twarz tylko jak mam taki kaprys, bo na codzien sobie odpuszczam.
Ja mam ipoda i musze powiedziec, że ch. to warte. Dziadostwo nie przechowuje muzyki i ogólnie denerwujący jest ten cały iTunes. Zakupu żałuję. Kasiu, fajniuchny ten biustonosz ![]() Asiu, sprawdziłam i Kabanos to faktycznie zespół, ale nie znam go. W ogóle zrobiło mi się coś na oku, moja koleżanka twierdzi, że to jęczmień, natomiast mój kolega mówi żebym się nie przejmowała, bo sobie to jakoś tuszem zamaluje. xdxd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4996 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Od soboty jestem władcą kuchni- ogórki, dżem z cukinii i inne chciejstwa mamy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4997 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W piątek siedziałam do późna w pracy, a i tak nie wyrobiłam się do końca z papierami i musiałam iść tam dzisiaj rano i wszystko uzupełnić. Zlikwidowali mi połączenia do Ciebie i są o takiej godzinie, że kompletnie nie opłacałoby mi się jechać w sobotę po południu i wracać w niedzielę, nie wiem czy nawet byłabym u Ciebie 24h ![]() A miałyśmy wypić pyszne winko z liczi... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak miałam robiony makijaż do ślubu to wizażystka machnęła mi bronzerem po policzkach i rzeczywiście były bardzo fajnie podkreślone, a ja sama tak nie umiem. Cytat:
Cytat:
![]() Ja też kompletnie nie przejmuję się tymi wytycznymi i maluję się tak jak uważam, że dobrze wyglądam. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kasia, zrobiłam hennę ![]() ![]() Pasemka zrobiłam i włosy podcięłam, więcej niż zwykle, bo aż 4 cm ![]() Gosia, a propos kresek to stwierdziłam, że jednak najlepiej (i najłatwiej) robi mi się kreski zwykłą wykręcaną kredką ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche irytuje, ale jest małe ![]() Złotą obrączką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak. Pożyczam od mamy ślubną i pocieram oko.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio? Pierwsze słyszę. Muszę spróbować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5001 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Niezapomniany wyjazd ! W jakiej mieścinie byliście ? Cytat:
Jak nic muszę się w jakiś bronzer zaopatrzyć i zobaczyć jak toto działa. Miałam jechać dzisiaj do sklepu, ale leje jak z cebra i pewnie nie będzie mi się chciało. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cukinia to kabaczek ? Z tego też dżemy się robi ? Pamiętam, że mój Ojciec (to On był w domu szefem kuchni) robił w słoikach miedzy innymi : gruszki w słodko - kwaśnej zalewie ( matko kochana ![]() Cytat:
Cytat:
Rozejrzyj się po mieście. U mnie, w takiej pipidówie jest parę sklepów z bielizną, gdzie takie biustonosze można dostać. Sama noszę 75H. Kupuję u tej Armenki, bo płacą na bazarze mniejszy czynsz i zawsze taniej. Cytat:
Matko kochana, jak ja zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Na mój gust to już to osławione ombre (czy jak mu tam), to coś potwornego i paskudnego. Taka tandeta, zaniedbanie i niechlujność. ![]() Miłego dnia ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5002 | ||
Zakorzenienie
|
Spróbuj,mam nadzieję,że podziała
![]() Ktoś Ci musi w oko plunąć ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś ze słodkich rzeczy robiła mama kompoty,ale chyba się psuły i robi na bieżąco. Gruszki czy jabłka bym zrobiła do naleśników czy do ciasta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pasemka wsiowe? Nie słyszałam ![]()
![]() |
![]() |
#5003 |
Konto usunięte
|
Odp: Włosomaniaczki cz. VIII
Przyszłam się pożalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5004 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do mody w górach to górą są sandały - zarówno te bardziej sportowe jak i paseczkowe (jak dla mnie to żadne sandały nie nadają się na wyjście na szlak - nawet w dolinę...), adidasy, trampki i tenisówki... na Kasprowym ludzi w butach na obcasie czy klapkach nie widziałam, ale na innych szlakach już tak... Na dziś zapowiadali deszcz i burze więc mialam okazję zobaczyc parę osob w górach z parasolkami, niektóre miały takie fajne długie metalowe czubki... I do tego oczywiście obowiązkowe paseczkowe sandałki... Taki widok miałam dziś idąc na Sarnią Skalę czarnym szlakiem... Tego po prostu nie da się opisać, to trzeba zobaczyć... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosomaniaczki cz. VIII
Czesc
![]() Wladyslawowo tetni zyciem, jutro pewnie spedze pol dnia ogladajac stragany i buszujac po namiotach z ksiazkami ![]() Okazuje sie, ze internetu chyba tutaj nie ma, wiec zostaje mi tylko ten w telefonie. Tzn jest siec ale zabezpieczona haslem, jutro sprobuje podpytac wlascicielke. Kasia, rybki jeszcze nie jadlam, nadrobie jutro ![]() Co do brwi robila mi bronzem, a przynajmniej tak powiedziala, bo dla mnie wygladaja niemal jak czarne, zwlaszcza w trupim supermarketowym swietle ![]() ![]() Ale przynajmniej obie maja taki sam kolor ![]() Powiem Wam jeszcze tylko, ze podroz byla masakryczna-cala Polska jest rozkopana, jeszcze nigdy w zyciu nie trafilam na tyle korkow i to jeszcze w takich miejscach, ze nie mozna bylo nigdzie uciec i ominac. Moze znowu dostali jakas kase z unii i terminy ich gonia ![]() Dobranoc ![]() P.S. Chyba juz czas na kolejna czesc ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-08-21 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5006 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Istny cyrk z tymi moimi zwierzętami. Poszłam do kuchni po drugą kawę i co widzę przez okno. Maksymilian ponad godzinę temu dziurę wykopał. Deszcze były i mam inwazję kretów. Wykopał i legł se w łóżku (moim zresztą). A Agatka już od godziny w pozycji Sfinksa przy tej dziurze waruje. Zrobiło mi się szkoda Agadzili, bo i trochę chłodno, i trawa jeszcze mokra i podeszłam, żeby do domu ją wziąć. I Co ? Debilka śpi... A ja się dziwię : trzy koty, a cały ogród w krecich kopcach. ![]() ![]() Ja wierzę w tzw. zabobony, wierzę w mowę kart i inne takie, ale w takie coś to nawet ja nie uwierzyłabym . Cytat:
Cytat:
Nie musisz się kajać. To co ja teraz na ulicach widzę, to istny horror. Cytat:
![]() Zakonotuj sobie na przyszłość : szybkość jest wskazana jedynie przy łapaniu pcheł. Wiem, że to nie bardzo Cie pocieszy, ale każda z nas miała hocki klocki z fryzjerami i każda z nas drży jak osika przed wizytą w salonach fryzjerskich. Cytat:
Ty masz rybkę jeść, a nie książki kupować. Co najwyżej możesz kupić ciupagę z napisem : Władysławowo . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja samochodem nawet od siebie do Trójmiasta nie jeżdżę. Nikt rozsądny nie jeździ. Toż to powszechnie wiadomo, że rozkopują w czasie sezonu letniego. U mnie prawie całe miasto rozkopane i główną turystyczną atrakcją : deptakiem włącznie. Cytat:
Idę pod prysznic. Odżywkę Seri miodową będę próbować : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...szczonych.html Odlewkę dostałam. Miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Konto usunięte
|
Heroldin Byliśmy w Starych Jabłonkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko,że wszystkie kończyny mnie bolą ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze,gdyby tylko robili te drogi... A tu rozkopią, rozkopią i koniec pracy ![]() Moi znajomi jechali w tym roku do Władysławowa autem, wyjazd ok. 3w nocy i nie narzekali ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post42366574
![]() |
![]() |
#5009 |
Przyczajenie
|
Ja włoski myję różnymi szamponami raz mocno oczyszczającymi ,a raz z większą ilością silikonów ,ponieważ moje włosy po długim okresie mycia mocnymi slsami przechodzą w kolor siwy (mysi) z naturalnego brązu . A jeśli myję już któreś mycie z kolei szamponem z silikonami są oklapnięte. Odżywki niestety nie mogę Ci polecić , ponieważ każdy ma indywidualny typ włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5010 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.