|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Myśmy dopiero wróciły ze spacerku
a wyszłam z domu o 13 ![]() Byłam u znajomej która urodziła 14 grudnia. Miesiąc starsza Zosia raczkuje i ma ząbka. Ale się super bawiły razem ![]() Potem poszłam do auchan na zakupy. No i tak jakoś zeszło i dopiero wróciłyśmy. Idę robić zupę ogórkową. A potem będę nadrabiać, na szczęście tylko 2 strony są na razie
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie nie wiem, co dzisiaj tak krucho.
![]() Nie ma Charlizz, Całej i Illusion, to od razu spokojnie jakoś, dziwnie.
|
|
|
|
#513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem sklepy są cudne ale u mnie ceny.....kosmos wolę podpatrzeć a potem na allegro kupić ![]() Cytat:
Cytat:
jakakaja a w której części Wro mieszkasz? zazdroszczę Ci kwiaciarni, taka miła praca się wydaje czekamy z niecierpliwością na zdjęcie Krzysia i wogóle cieszę się,że w końcu jesteś z nami |
|||
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, pół dnia tu przebimbałam, więc teraz spadam. Może ewentualnie jeszcze wpadnę wieczorem, ale raczej przeznaczę ten czas dla męża.
![]() Miłego wieczoru i spokojnych, przespanych nocek wszystkim!
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, jakie cwiczenia polecasz na brzuch? bo nie wiem czy ta A6W to dobry pomysł .............hmmm brzuszkow mi sie nie chceeeeeeee, dzis mi sie nic w sumie nie chce, ajjj chyba sie zmusze na mel b
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Jak muszę gdzieś jechać i coś załatwić to jestem zła bo potem muszę tyle Was podczytywać...
![]() Ale w tym tygodniu będę z doskoku...no w niedzielę chrzciny a my sami organizujemy:banghead:
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko u mnie to było jedno wielkie nieporozumienie z wyborem tego kierunku ![]() Ale później... Gdy nawet radziłam sobie w tej dziedzinie przyszedł mi do głowy (również jak tobie) plan by pójść właśnie na farmacje. Ale wszystko stanęło w miejscu... No ! jeszcze nic straconego ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za pocieszenie
Lekarka twierdzi, ze skoro Kuba jest pogodny, smieje sie (ten to sie umie zachowac przy obcych :/) to pewnie nic groznego... Ale z drugiej strony moze te ostatnie histerie i steki wynikaja z jakiejs infekcji wlasnie... Okaze sie jutro. |
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
No Marsi gdyby nie Ty to w życiu bym się nie odważyła
Chyba udało mi sie wstawić zdjęcia te gdzie jesteśmy razem to najaktualniejsze z chrzcin. W "Heniu" jak miał tydzień i reszta jak Krzysiulek miał 2-3 miesiące.Aktualnie mieszkam na Różance a wcześniej była legnicka, daszyńskiego i czajkowskiego Mam do was pytanie a w sumie to mój mąż ma bo nie umiem mu w sensowny sposób wytłumaczyć dlaczego nie jest wskazane żeby takie maluszki oglądały tv ? Wiem wiem była tu dyskusja na ten temat ale wniosków jakoś nie wyłapałam ?! Dlaczego pytam - otóż jak jeździmy w rodzinne strony ( Góra 80 km pod Wrocławiem w stronę Poznania) to dziadkowie pięknie zajmują sie małym ale w ciągłym akompaniamencie tv i bardzo sie cieszą że mały zainteresowany. Mówimy im z mężem że raczej niech wymyślą inną formę zabawiania ale nie mam silnych argumentów i tu zwracam się do Was moje drogie co im konstruktywnego powiedzieć ![]() No wdrożyłam się już ładnie w wątek to od następnego poscika zacznę cytować jak się należy
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
My juz pogosciach
chlopaki interesowali sie soba jak... zeszlorocznym sniegiem ![]() ale generalnie byli bardzo grzeczni i bylo super hiper extrasnie. tylko jak to zwykle bywa w takich sytuacjach mlody rozregulował sobie drzemki :/ nadrabiam dzielnie ![]() nina i marsi - wszystkiego naj dla dzieciaczkow za 8 miesiecy!!!! Blue - piekna Sofijka! insolito - gratki za zebolka! ezzo - tule i sciskam. mam nadzieje ze e nocki wam sie wreszcie poprawia ![]() jakaja - witam! ![]() Deli - wwwwwwwwwooooooooooowwwww wwww!!!! Gratulacje! marta - fewcia - wprowadzicie miesko, zołtko i bedze ok ![]() iffonka - gratki z okazji zareczyn! CDN....
|
|
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór Paniom
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wystarczy, że zniknę z pola widzenia i mimo najlepszej zabawy zaraz jest jeden wielki ryk. Cytat:
![]() tylko, że mój Wiktorek nie rozbudza się, a płacze tak strasznie przez sen. Musimy go wtedy obudzić i dopiero się uspokaja. I nie wiem czy mu się coś śni czy o co chodzi. Najpierw zaczyna się strasznie wiercić w łóżeczku a po chwili krzyk. kurde, wciągnęłam się w weekend w serię "kwiaty na poddaszu" i jak zaczęłam czytać tak dzisiaj skończyłam już drugą część ![]() jeszcze muszę znaleźć i przerzucić na czytnik 3 część bom ciekawa jak to się wszystko skończy |
||||
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#526 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiesz co u nas jest podobna sytuacja, przy infekcji wychodza jakieś szmery i spazmy na oskrzelach. W czwartek mamy ponowną wizyte u pulmonologa. też robimy inhalacje ale z pulmicortu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a wiesz, ze nawet nie pamiętam ile je już mamy i nic się z nim nie dziejeFilip śpi, tż poszedł z sąsiadem na pifko. To ja będę nadrabiać klub. Ahahahah nadciągam
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładni jestescie Cytat:
Cytat:
tyle, ze ja na małzenskim łożu spię sama z małym, to miejsca mamy full ale asekuruje sie łóżeczkiem własnie, bo młody ostatnio strasznie po łózku skacze- pcheła mojaMARTA- noooo, poszło na noże rzec by można, w klubie sobie poczytasz ![]() Nie wiem, czy któras z Was ogląda ten serial, ale ja namiętnie- wlasnie leci odcinek Rancza, gdzie wójtowa uczy sie jezdzic ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- skoro kilka nowych mamus sie ujawniło to wzywam do tablicy kinię
|
|||
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrówka dla synka ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Marta-mam rozumieć że twoje dziecię już śpi na noc?
|
|
#529 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale fajnie sprząta ![]() Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ..!!!Cytat:
Czekamy na fote ![]() Cytat:
A Ty jaka ładna ![]() Mam pytanie czy są tu jeszcze jakieś dzieciaczki (oprócz mojej Darii) które jeszcze nie pełzają, nie raczkują????
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-19 o 19:47 |
||||||||
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Tak Silver-moja Blanka. Ale ona sporo młodsza. Tylko troszkę na rękach się dźwiga. Ale malutko.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Powiedzcie mi czy Wy też jesteście tak zmasakrowane przez swoje dzieci? Blanka podczas usypiania drapie mnie,szczypie itp. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wlansie usnęła, a ja...ja powinnam isc cwiczyć i prasować, a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko podczas usypiania. Jak je w dzien tez. silver, spokojnie, niektore styczniowe dzieciaczki tez jeszcze tego nie robia |
|
|
|
|
#535 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie rozpisalam rodzicielski do kwietnia no ale moge do roku Cytat:
Ale to tylko potwierdza slusznosc Twojej decyzji rodzinka cala p.o.r.a.b.a.n.a takze uciekaj od nich jak najdalej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- silver Moja nie raczkuje a pelza tylko wokol wlasnej Dzwiga sie bardzo ale z pleckow podnosi do gory mocno glowe i ramiona tez juz ida a jak pozycja pollezaca to juz calkiem Na boki sie obraca zabawki siega Na brzuszku tylko rece prostuje ale dupki nie chce podniesc |
||||||||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wczesnym rankiem tracę garść włosów,mam sprawdzane otwory nosowe,uszne (czy wszystko jest na miejscuczy żebra są elastyczne jak guma i w ogóle czy jestem sprawna ![]() Ot taki przegląd techniczny
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
moja niunka
Ja zalozy jej sie bransoletke na reke to zdejmuje ja sobie cwaniara mala Ookazuje jezyk gadamy ze soba a raczej naskadujemy swoje dzwieki |
|
|
|
#538 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
dziecie spi od godziny, sprzątnęłam po kąpanku, zjadłam kolacje, ide sie myc i myk na łóżko CHARLIZZ, napisz pozniej co załatwiłas ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- http://wezsietato.pl/17929 |
||
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ale historia!
Rozmawiam właśnie z moja siostra,ta co jest w NY. I mówi że ją napadł jakiś gość na rowerze,zabrał jej telefon,bilet do metra i słuchawki. Nic się jej nie stało. Ale znaleźli go z policja w parku tylko siostra nie potrafiła wskazać winnego,bo... było ich dwóch bliźniaków! Takie rzeczy tylko w Nowym Jorku się dzieją ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
My karmimy sie na leżąco zazwyczaj więc albo mam brzuch skopany albo paluszkami ugniata mi uda. jedno i drugie zaczyna coraz bardziej boleć bo mały rośnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

a wyszłam z domu o 13 

Pani dr była w szoku, że to tak długo trwa bo pierwszy raz byliśmy u niej 7.08 później 12 no i ostatnio 16 a poprawy ni hu hu nie widać. Lekarka stwierdziła, że mały na 99,9% jest alergikiem i przy byle infekcji uaktywnia sie też alergia i dlatego to tak trwa. Cały czas jedziemy na inhalacji z berodualu. poza tym dostaliśmy jakieś saszetki montelukast czy jakoś tak. Jak do jutra nie bedzie poprawy to mamy dołączyć jakieś tabletki na kaszel a po polejnych 3 dniach antybiotyk w razie braku poprawy. Na szczęście wydaje mi się że jakaś tam poprawa jest więc pozostaniemy na tylko inhalacji i tych saszetkach jeszcze ze dwa dni i zobaczymy co bedzie dalej.

utule, ukołysze i spi dalej 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ..!!!