|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Hej dziewczyny, czy któraś z Was już przetestowała krem dostępny jako niespodzianka w sierpniu i może coś na jego temat powiedzieć?
Bo kliknęłam sobie wczoraj zamówienie (błyszczyk morela, krem przywracający blask - uzupełniacz, żel grejpfrut z Florydy + krok3 za oszałamiającą cenę 39,80 ![]() Swoją drogą, wcześniej podczytywałam ten wątek regularnie i śledziłam niczym wariatka wszelkie zmiany na stronie YR, a teraz max 1 zamówienie miesięcznie czynię i to nie droższe niż 40 zł Aż sama nie wiem, czy to znudzenie, czy po prostu oferty ostatnio jakieś takie do pupy mają... Portfel oczywiście się cieszy z tego stanu rzeczy
|
|
|
|
#3692 |
|
Rozeznanie
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam zrobić małe podsumowanie mojej przygody z YR
z firmą zaczęłam obcować ok 2miesiące temu i od tego czasu moja skóra na twarzy i na ciele znacznie się poprawiła Chciałam zaznaczyć, ze nie borykałam sie nigdy z bardzo dużymi problemami skórnymi. Jedynie skóre ciała miałam sucha, a twarz jakby nienawodnioną, szarą, zmęczoną. Na co dzień używam do twarzy żelu HV, tonik HV i żel-krem z tej samej serii na wieczór zmywam mocny makijaż dwufazowym płynem do demakijażu, później żel i tońik HV i krem CS do twarzy i CS pod oczy 1-2 razy w tygodniu stosuje peeling brzoskwiniowy (wcieram go płatkami kosmetycznymi), a po nim maseczka winogronowa. i naprawde po niespełna dwóch miesiacach stwierdzam, że moja twarz wyglada dużo zdrowiej, jest gladsza, nawilzona, i nawet bez makijazu wyglądam calkiem całkiem ![]() Pod prysznic używam zelu Monoi. Na wieczór smaruje się balsamem kokosowym PN, a w dzien czesto stosuje suchy olejek Monoi a na co dzień dodatkowo psikam sie w zależnosci od nastroju Naturelle, MdB, Monoi lub woda kokosową PN ![]() Jesli chodzi o makijaz z całego serca pokochałam khol,ktory spisuje się rewelacyjnie, róz do policzków i arbuzową połyskującą szminkę To chyba tyle teraz czekam na jakiś super kodzik, zeby znów cos zamowic
|
|
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, umieszczałyście może gdzieś na wątku swatche tej pomadki arbuzowej?
|
|
|
|
#3696 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
Pysiaku, to brzmi jak bajka o Yves Rocher albo artykuł sponsorowany o cud dietach Cieszę się, że masz tak dobre relacje z Yves Rocher. ![]() W mojej kosmetyczce mimo pełnego misz- maszu , panuje zgodność. Nie potrafiłabym wejść w tryb i konwencję mazania się jednego typu kosmetykami. Dobrze funkcjonuję w otoczeniu różnorodności. Yves Rocher pełni jedną z bardziej kluczowych pozycji, ale monopolu jeszcze nie zdobył. ![]() Parafrazując, żeby życie miało smaczek raz yvesroszerek raz dowolniaczek. ![]() PS. Maseczka winogronowa jest naprawdę dobra! Ołł jeee ![]() Ma dość dziwną konsystencję, ni to żelową, ni to kremową. Dobrze się rozprowadza na skórze, pozostawiając specyficzny, nieco silikonowy film. Pachnie orzeźwiająco, słodko- kwaśno, w moim odczuciu winogronami zielonymi w stronę dojrzewających. Zapach lekki, nikogo nie zmęczy. Działanie ( producent zaleca trzymać maseczkę 3 min, jednak wiadomo jak to jest, nikt z zegarkiem w ręku nie siedzi, no chyba, że jakiś wyjątkowy FRIK, którego z tego miejsca pozdrawiam ) jest zaskakująco dobre. Skóra już po pierwszym seansie jest nawilżona, delikatne podrażnienia złagodzone, koloryt skóry wyrównany. Jak na 3 minutowe mazidło, bardzo fajny efekt.Winogrona znane są ze swoich właściwości antyrodnikowych. Dzięki zawartości dużej ilości flawonoidów pozwalają zachować młodość. Polifenole natomiast poprawiają mikrokrążenie. Nie wspomnę już o masie dobroczynnych minerałów i witamin, głównie C. Także Kobietki nic tylko wcinać winogrona i kupować kosmetyki z ich wyciągiem.
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Dziele sie pierwszymi wrazeniami po uzyciu szamponu z nowosci:
http://www.yves-rocher.de/control/pr...cmSrc=Category YR obiecuje wygladzenie, odbudowe, latwiejsze rozczesywanie, dzialenie przeciw elektryzowaniu sie wlosow. Moje wrazenia: Konsystencja szamponu jest prawie kremowa, zapach delikatny, mleczno-roslinny, calkiem przyjemny. Produkt dobrze sie pieni. Juz przy splukiwaniu czulam, ze wlosy sa faktycznie gladsze/bardziej sliskie, calkiem latwo rozczesywaly sie miedzy palcami. Gdybym sie spieszyla i nie uzyla odzywki, pewnie i tak udaloby mi sie je rozczesac (co przy innych produktach jest niemozliwe). Wlosy jeszcze mi schna, wiec reszte dopisze pozniej, ale na razie jestem zadowolona ![]() Edit. dopisuje wrazenia na sucho. Wlosy sa faktycznie gladziutkie, sypkie. Fajne ![]() jesli efekt po kazdym myciu bedzie taki, to dla mnie bedzie super. I w ramach wyjasnienia - bo moze przy doborze produktu byc wazne - mam wlosy proste, poldlugie, dosc grube i raczej niepoddajace sie "ukladaniu", takie zyjace swoim zyciem
Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2013-08-19 o 21:20 |
|
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie po długiej nieobecności.
Mam pytanie, ponieważ jakiś czas temu kupiłam dezodoranty z JdM i niestety zawiodłam się. Myślałam, że zmieniły się tylko wyglądowo ale jednak nie - już nie są tak świetne jak te, we wcześniejszych opakowaniach polecicie jakiś sprawdzony?
|
|
|
|
#3699 | |||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() Ja trochę się odkochałam, od lutego szalałam jak jacieżniemogę, a teraz w lipcu zamówienie za 40 zł, sierpień bez zamówień... jeśli jesienią bedą nowości to pewnie się skuszę, jeśli asortyment pozostanie bez zmian - poczekam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() czekam... a portfel oczywiście... jest w 7 niebie
|
|
#3700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zmienił się skład i to znacznie. Co do antyperspirantów Ziaja ma świetny Bloker, jest bardzo skuteczny, wystarczy raz na kilka dni się nim wysmarować i spokój z poceniem się W dni kiedy się nim nie smarujemy warto właśnie używać zwykłych dezodorantów.
|
|
|
|
|
#3701 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3702 |
|
Raczkowanie
|
Zależy kto czego oczekuje od tego rodzaju kulek pod pachy
![]() Jeśli skutecznej ochrony przed poceniem to wiadomo antyperspirant będzie lepszy. Dezodoranty, pozbawione podobno "szkodliwych" substancji nie mają takiego działania, człowiek nadal się poci, a dezodorant tylko ma za zadanie maskować zapach. Większość osób na wszystko mówi "dezodorant" i potem się dziwi że coś nie działa tak jak według nich powinno (wystarczy czytać co jest napisane na opakowaniu) :P |
|
|
|
#3703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam! Mam trądzik różowaty i krem nie podrażnia mnie, stosuję od 2 tygodni.
|
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
poznikaly promocyjne ceny min TDH, czyzby kod -50% mial nadejsc? super, czekam
Edytowane przez fehn Czas edycji: 2013-08-19 o 20:12 |
|
|
|
#3705 | |
|
Raczkowanie
|
http://www.yves-rocher.pl/reduktor_g...dzien_i_na_n oc
Ten krem to jest CUD Cytat:
Gutschein ist gültig bis zum 07.09.2013 |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.yves-rocher.pl/reduktor_g...dzien_i_na_n ocn A ja mam ten reduktor i chcę sie go pozbyć
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą różne cery mają różne wymagania
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś czas temu korzystałam z Waszej pomocy w kodach i utonęłam już na zawsze w YR
![]() nie dość, że najpierw jak nawiedzona napadłam na sklep stacjonarny, to potem dołożyłam online, a na już całkowite pogrążenie zarejestrowałam się w UK-jowskim ![]() to moja skromna część zakupów i gratisów, na jeszcze jedną paczkę czekam
|
|
|
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Jest nowy kod LUNE13 minus 50% ale bez zestawów, promocji i zielonych punktów.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam kod - nie skorzystam
![]() Ciekawa jestem jaki gratis będzie w stacjo z wrześniową ulotką
|
|
|
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehehe nie nastawiajcie się na nic super ![]() Za dowolny zakup będzie kalendarzyk na rok 2014 z długopisem- fioletowy w kwiatki- muszę przyznać że całkiem fajny, na pewno sobie go sprawię, a za zakup powyżej 69zł będzie wisiorek z kryształkiem swarowskiego
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kalendarzyk taki w okładce?
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Kalendarzyk pewnie taki:
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie ten
|
|
|
|
#3717 |
|
Konto usunięte
|
mogą sobie wsadzić te kody -50% na cały koszyk, gdy tak naprawdę obejmuje małą gamę produktów. Wolałabym raz na parę mcy kod, który NAPRAWDĘ obniża koszt o 50% a nie taki co miesiąc, co tylko ma zachęcić do wykupowania kosmetyków, których 'katalogowa' cena jest zbójecka. Trzymam kciuki za wrześniowe gratisy, zaczynają mi się kończyć zapasy migdałowego balsamu i szamponów a przez całe lato e-sklep nie skusił mnie niczym.
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
We wrześniu już kalendarz - nie wpadłabym na to
|
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
hej
Dawno nie pisałam, ale nie ma o czym ![]() Aż trudno uwierzyć, że złożyłam w tym miesiącu jedno zamówienie. W maju było ich 5 Czekam na wrzesień i nowe gratisy ... |
|
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
porazka z tym kodem -50%... So elixir teraz z magicznym kodem za jedyne 87,50zl.normalnoe kpiny robia:/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

teraz czekam na jakiś super kodzik, zeby znów cos zamowic