Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 07:05   #661
senira666
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Dzień dobry.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania i na pewno wszystko będzie dobrze więc nie ma się co stresować.
Ja niestety do wizyty jeszcze mam czas b0 do 12.09 musze poczekać a to jeszcze tyyyyle czasu ..
Stary 2013-08-20, 07:33   #662
PawMaj13
Rozeznanie

Wyspałam się chce mi się pracować dziś
zabieram się do roboty, żeby mi nie przeszło

za wizyty i maluchy
Miłego dnia

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 07:36   #663
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam kochane ja już powoli szykuję się do lekarza muszę sama jechać a tak mi się nie chcę i jakoś mam dziwnego stresa przed wizytą więc trfzymajcie kciuki , żeby wszystko ok było i mam nadzieję , że zobacze moje maleństwo na USG
Ja rozważam zakup adaptera do pasów, ale jakos nie jestem przekonana czy to niezbędne
Stary 2013-08-20, 07:47   #664
em ma
Zadomowienie

Witajcie
Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Hm.... Próbuje... Dziś jeszcze zamówiliśmy tort na wesele, wisniowo-rumowy, rum czuc jakby kotek napłakał. TŻ zawiózł "próbkę" do domu, i co się okazało... Jak siostra TŻ będzie jadła owy tort na weselu, skoro on z alkoholem, a ona w ciaży!!!! Jak ja mogłam takie coś wybrać!!! Taa... bardziej w ciąży niż ja....
No jak to przeczytałam to po prostu śmiech mnie ogarnął Marieee współczuję takiej wariatki za szwagierkę.
Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
u mnie jutro USG genetyczne.. czuję że mam już po nocy.
Oczywiście trzymam kciuki
Cytat:
Witam kochane ja już powoli szykuję się do lekarza muszę sama jechać a tak mi się nie chcę i jakoś mam dziwnego stresa przed wizytą więc trfzymajcie kciuki , żeby wszystko ok było i mam nadzieję , że zobacze moje maleństwo na USG
Na pewno niepotrzebnie się stresujesz. Czekam na wieści powizytowe
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja rozważam zakup adaptera do pasów, ale jakos nie jestem przekonana czy to niezbędne
Mnie to też nie przekonuje. Na chwilę obecną zapinam pas i przekładam tylko tą górną część przez ramię, bo jednak po ostatnim awaryjnym hamowaniu (dziecko nam na drogę wybiegło) to jak mi się ten dolny pas wcisnął w brzuch to ja dziękuję
Stary 2013-08-20, 07:48   #665
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Patrycja-- współczuję sytuacji z dziadkiem. Cieszę się że znalazłaś domek i mam nadzieję że to będzie Wasze miejsce

kluska-- kciuki za kotka, biedny futrzaczek. Kocham koty i sama mam kicię i jak słyszę takie historie to mi się serce kraje

marie--- jak siostra nie chce niech tortu nie je. Bez pzesady od kawałka tortu nic się nie stanie. A właśnie czy Ty nie miałaś czasem kiecki pokazać ;>

upadły anioł-- za wizytę

Ja do kolejnej wizyty też mam daleko- dopiero 24.09 mam więc jeszze sobie poczekam
Stary 2013-08-20, 07:51   #666
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

U mnie dziś brak słońca i brak ochoty na cokolwiek...
Wczoraj przyszły ręczniki z kapturkiem,frotka nawet chłonna i z drugiej strony taki jakby polarek ocieplający...fajne są
Już nie mogę się doczekać 23 września...może mój dzidziuś się ujawni na połówkowym...oby
Miłego Dnia
Stary 2013-08-20, 08:05   #667
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Ja mam wizyte juz 30 sierpnia - ze wzgledu na galopujaca anemie lekarka chce mnie widzieć co 3 tygodnie, juz nie co miesiac.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 08:10   #668
marieee
Zadomowienie

GG do marieee
Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

marie--- jak siostra nie chce niech tortu nie je. Bez pzesady od kawałka tortu nic się nie stanie. A właśnie czy Ty nie miałaś czasem kiecki pokazać ;>
Kiecka w klubie Szykuję sie na wizytę. Jedziemy do Katowic. Siedzę z maseczką na włosach - odpręża mnie to.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:15   #669
mala098
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Adapter do pasów nie jest dla naszej wygody, tylko dla dobra dziecka.
Zanim miałam swój trzymałam zawsze swój pas dolny, żeby był luźniutki, ale co się może wydarzyć przy gwałtownym hamowaniu- tego nie przewidzimy.
Oglądałam crash-testy ciężarnych z adapterem i bez i to jak dolny pas wciska się w brzuch i dzieciaczka- przerażające...
A nigdy nie przewidzimy tego, co się może wydarzyć na drodze; choćby to było 5 km do sklepu a nie 200 nad morze.

Ja adapter do pasów odkupiłam od koleżanki za 50 zł, myślę, że warto popytać, czy jakaś była ciężarówka nie ma na zbyciu.
To w zasadzie jeszcze 5 miesięcy...

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
U mnie dziś brak słońca i brak ochoty na cokolwiek...
Wczoraj przyszły ręczniki z kapturkiem,frotka nawet chłonna i z drugiej strony taki jakby polarek ocieplający...fajne są
Już nie mogę się doczekać 23 września...może mój dzidziuś się ujawni na połówkowym...oby
Miłego Dnia
Pokażesz aukcję? Albo od którego sprzedawcy?
Stary 2013-08-20, 08:18   #670
lejdi_aga13
Rozeznanie

witajcie

ale Wy szybko piszecie

ja byłam wtedy u lekarza-wyniki mam OK cukier mam 61,2 a min to 70 ale poza nim jest OK wszystko. Mam l4 do piatku czyli 2 tyg siedzenia w domku a pozniej tylko 2 tyg praca i wyjazd do UK.

Moja kuzynka urodzila tydzien temucoreczka Karolinikarodziła.....16godzin

Ja juz jestem w 16tygodniu i widac mi ciaze a czasem tak wystadza jakby to byl z 6-7miesiac.

na poczatku wrzesnia 5-12 poznamy plec maluszka prawdopodobnie bo idziemy na 4d

w 13t4dzien moj maluszek mial 8 cm bez nozekciekawe co slychac u niego bo ruchow nie czuje

a dziewczyny jak tam waga? wreszcie kg przytyłam wiec jestem tylko 4,5kg ma minusie a to 16tydzien
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:25   #671
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez mala098 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Pokażesz aukcję? Albo od którego sprzedawcy?
Ja kupiłam ten tylko od innego sprzedawcy http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...480947889.html ten wzięłam ze względu na polarek z drugiej stony,canpol tez ma takie z polarkiem,mam jeszcze tego http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...485313768.html ale ten jest bez polarka ale tez jest bardzo chłonny
Stary 2013-08-20, 08:31   #672
san_g
Zadomowienie

Witajcie,
u nas dzisiaj pochmurno i mocno popadało w nocy ale to dobrze powietrze odświeżone i łatwiej się oddycha. Mój brzuszek już jest tak widoczny, że mnie wczoraj pierwszy raz przepuszczono w kolejce do laboratorium fajnie Jutro wizyta kontrolna u lekarza, dzisiaj odbiorę wyniki i mam nadzieję, że będzie dobrze. Zobaczę naszego bąbelka jak urósł po tych trzech tygodniach Pomyślnych wizyt lekarskich, wyników i humorów Wam życzę

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:34   #673
mala098
Raczkowanie

Cytat:
Ja kupiłam ten tylko od innego sprzedawcy http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...480947889.html ten wzięłam ze względu na polarek z drugiej stony,canpol tez ma takie z polarkiem,mam jeszcze tego http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...485313768.html ale ten jest bez polarka ale tez jest bardzo chłonny
Bardzo fajne
Stary 2013-08-20, 08:37   #674
sadlaczyca
Raczkowanie

Hej hej!
Wrócilismy znad morza Wypoczęliśmy troszkę, zintegrowaliśmy się z dawno niewidzianą rodzinką i zakupiliśmy łóżeczko w IKEI - trochę wcześnie ale nie wiem czy przed rozwiązaniem uda nam się jeszcze raz do tego sklepu zawitać - najbliższy mamy 250 km stąd

kluska - trzymam kciuki za kocura, też mam kota i wiem co czujesz

upadły_aniol - kciukasy za wizytę

Shiloh- mam nadzieję, że tż się opamięta, ale co by z nim si,ę nie wydarzyło to na pewno dasz radę, silna babka jesteś

Dziewczyny, ale miałam dziś w nocy jazdę - pierwszy raz mi się zdarzyło, że musiałam wstać w środku nocy i coś zjeść bo byłam tak wściekle głodna, że nie mogłam zasnąć Wchłonęłam kawałek szarlotki i poszłam dalej spać Całe szczęscie, że była ta szarlotka, bo jak robiłam przegląd szafek w pamięci to pamiętałam tylko o zupce chińskiej a faszerować dziecia tą chemią o 3.30 w nocy to tak średnio mi się uśmiechało
Stary 2013-08-20, 08:41   #675
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
witajcie

ale Wy szybko piszecie

ja byłam wtedy u lekarza-wyniki mam OK cukier mam 61,2 a min to 70 ale poza nim jest OK wszystko. Mam l4 do piatku czyli 2 tyg siedzenia w domku a pozniej tylko 2 tyg praca i wyjazd do UK.

Moja kuzynka urodzila tydzien temucoreczka Karolinikarodziła.....16godzin

Ja juz jestem w 16tygodniu i widac mi ciaze a czasem tak wystadza jakby to byl z 6-7miesiac.

na poczatku wrzesnia 5-12 poznamy plec maluszka prawdopodobnie bo idziemy na 4d

w 13t4dzien moj maluszek mial 8 cm bez nozekciekawe co slychac u niego bo ruchow nie czuje

a dziewczyny jak tam waga? wreszcie kg przytyłam wiec jestem tylko 4,5kg ma minusie a to 16tydzien
Fajnie, że się odezwałaś Mam nadzieję, że maluch ujawni swoją płeć na następnym usg
U mnie końcóweczka 5 miesiąca i 2 kg na plusie.
Cytat:
Ręczniki z babyono są bardzo fajne. Mam co prawda zestaw bez kapturka (z kaczuszką) i w dotyku są rewelacyjne.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Hej hej!
Wrócilismy znad morza Wypoczęliśmy troszkę, zintegrowaliśmy się z dawno niewidzianą rodzinką i zakupiliśmy łóżeczko w IKEI - trochę wcześnie ale nie wiem czy przed rozwiązaniem uda nam się jeszcze raz do tego sklepu zawitać - najbliższy mamy 250 km stąd

Dziewczyny, ale miałam dziś w nocy jazdę - pierwszy raz mi się zdarzyło, że musiałam wstać w środku nocy i coś zjeść bo byłam tak wściekle głodna, że nie mogłam zasnąć Wchłonęłam kawałek szarlotki i poszłam dalej spać Całe szczęscie, że była ta szarlotka, bo jak robiłam przegląd szafek w pamięci to pamiętałam tylko o zupce chińskiej a faszerować dziecia tą chemią o 3.30 w nocy to tak średnio mi się uśmiechało
Który model łóżeczka wybraliście?
Ja w sumie miałam 2 takie akcje w nocy głód jest taki straszny, że nie da się zasnąć i o niczym innym myśleć
Stary 2013-08-20, 09:00   #676
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
A na swoim dziadku sie zawiodlam po calosci.

Wspolczuje!

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
proszę o kciuki za mojego przytulaka
Trzymam z calej sily!
Musi byc dobrze!

Cytat:

Stary 2013-08-20, 09:05   #677
sadlaczyca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Który model łóżeczka wybraliście?
Ja w sumie miałam 2 takie akcje w nocy głód jest taki straszny, że nie da się zasnąć i o niczym innym myśleć
Ten najtańszy: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00115751/
Łóżeczko wyglądało całkiem solidnie, zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce Mój tż chciał sam łóżeczko robić ale te ikeowskie jest taniutkie i nie opłaca się bawić w samoróbki. Tż powiedział, że przemaluje je na biało i będzie git
Stary 2013-08-20, 09:06   #678
mezaga
Zakorzenienie

Wczoraj po pracy dopadł mnie taki ból głowy, że po wizycie nie miałam już siły włączać komputera.
Z dziećmi wszystko ok, podobno rozwijają się książkowo Są bardzo ruchliwe. Tętna obu w porządku. Z brzuchem moim tez ok. Dziwiłam się, że Wy macie tak brzuchy ciążowe niżej a mój wysoko pod samym biustem jest. Wytłumaczyła mi lekarka, że u mnie dzieciaki zajmują cały dół i wypychają jelita do góry. Więc to co naprawdę mi odstaje to nie ciąża
Myślałam, że skoro zaczęłam normalnie jeść już to i na wadze się to ujawni a tu proszę - dalej nic. No tyle, że nie chudnę już. 20 tydzień i -5 na wadze to chyba dobrze
Co do serca. W gabinecie akurat dostałam tych palpitacji więc od razu mnie osłuchała i powiedziała, że rzeczywiście to podejrzane jest. Z tym, że nie wypisała mi skierowania do szpitala a poprosiła o zrobienie EKG najpierw. Mam jutro iść do internisty z tym EKG i poprosić o skierowanie. Jeśli nie będzie mi chciała dać moja lekarka ogólna to mam przyjść do ginekologa w piątek i ona mi bez problemu wypisze. Także sprawa do jutra się wyjaśni. Moja internistka fajna babka i nie marudzi przy wypisywaniu skierowań więc jest szansa, że jutro uda mi się wszystko załatwić.
Stary 2013-08-20, 09:09   #679
forester
Zadomowienie

Kluska kciukasy za przytulaka. Dobrze będzie, wety to mądrzy ludzie

marieee ja po swoim ślubie nauczyłam się postawy lekko egoistycznej, ale za to zdrowej. To nasz związek, nasz ślub i zrobię go jak będzie mi się podobało. Przy tak toksycznej drugiej stronie i dzieciaczku w przyszłości, aby uniknąć "złotych rad" radzę się zaopatrzyć w ten tryb myślenia.

perfuzja ja też rozważam ten adapter, choć z czasem czuje, że coraz bardziej będę go potrzebować, bo ma zamiar jeździć do końca ciąży.

Co do umawiania się do lekarza- tydzień temu miałam przeprawę z próbą dostania się do neurologa. Nie udało mi się ani na nfz ani prywatnie pomimo, że nie chodziłam i wyłam z bólu, a wiadomo, że w ciąży nie można brać żadnych leków ani smarować się mazidłami. W końcu poddałam się. Załamka jak ciężko jest czasem o konsultacje lekarską.
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 09:09   #680
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Ten najtańszy: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00115751/
Łóżeczko wyglądało całkiem solidnie, zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce Mój tż chciał sam łóżeczko robić ale te ikeowskie jest taniutkie i nie opłaca się bawić w samoróbki. Tż powiedział, że przemaluje je na biało i będzie git
O łózeczkach Sniglar pisali ostatnio na onecie. Podobno IKEA wycofuje je ze sprzedaży na jakiś czas bo muszą w nich poprawić jakiś element metalowy, który pękał.
Stary 2013-08-20, 09:14   #681
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja mam wizyte juz 30 sierpnia - ze wzgledu na galopujaca anemie lekarka chce mnie widzieć co 3 tygodnie, juz nie co miesiac.
ja też mam 30 i trochę się martwię, bo będę wtedy w 19t2d wg om lub 20tc wg ostatniego usg a dopiero na nim mam dostać skierowanie na usg połówkowe, które miało być właśnie w 20 tygodniu... a przecież raczej nie będzie tego samego dnia:/
Stary 2013-08-20, 09:18   #682
sadlaczyca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
O łózeczkach Sniglar pisali ostatnio na onecie. Podobno IKEA wycofuje je ze sprzedaży na jakiś czas bo muszą w nich poprawić jakiś element metalowy, który pękał.
No to mnie trochę zdołowałaś Kurczę, mam nadzieję, że nasze będzie ok..
Stary 2013-08-20, 09:19   #683
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
ja też mam 30 i trochę się martwię, bo będę wtedy w 19t2d wg om lub 20tc wg ostatniego usg a dopiero na nim mam dostać skierowanie na usg połówkowe, które miało być właśnie w 20 tygodniu... a przecież raczej nie będzie tego samego dnia:/
Połówkowe możesz zrobić chyba do końca 23 tygodnia z tego co czytałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 09:21   #684
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala098 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Adapter do pasów nie jest dla naszej wygody, tylko dla dobra dziecka.
Zanim miałam swój trzymałam zawsze swój pas dolny, żeby był luźniutki, ale co się może wydarzyć przy gwałtownym hamowaniu- tego nie przewidzimy.
Oglądałam crash-testy ciężarnych z adapterem i bez i to jak dolny pas wciska się w brzuch i dzieciaczka- przerażające...
A nigdy nie przewidzimy tego, co się może wydarzyć na drodze; choćby to było 5 km do sklepu a nie 200 nad morze.

Ja adapter do pasów odkupiłam od koleżanki za 50 zł, myślę, że warto popytać, czy jakaś była ciężarówka nie ma na zbyciu.
To w zasadzie jeszcze 5 miesięcy...[COLOR="Silver"]
ja się pewnie też skuszę na niego, bo to jednak bezpieczeństwo, ale poczekam na większy brzuch, bo na razie i tak by mi jeszcze nie służył

miałam dziś koszmarną noc, ale opiszę ją Wam później

trzymam (nadal) kciuki za dzisiejsze badania i takie tam
Stary 2013-08-20, 09:32   #685
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Ja od niedawna profilaktycznie piję codziennie szpajs miodowo cytrynowy
Pół szklanki wody przegotowanej do tego łyżka miodu naturalnego - to zostawić na noc. Rano wcisnąć do tego pół cytryny i takie cóś wypić. Nie dość, że smaczne to zdrowe i poprawia odporność.
Fajnie, że o tym napisałaś Ostatnio zaczynają mnie dopadać lekkie kaszelki więc zacznę się poić tą miksturką

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość

A sklep askot mam pod nosem, dobrze wiedzieć, że mają takie promocje w przyszłym tygodniu po połówkowym odważę się do niego wejść.
Mówisz o tym na Braniborskiej? Jeżeli tak to mieszkamy bardzo blisko siebie

Lecę zaraz do lumpka, poszukać jakiś ciążowych ciuszków - a raczej szerszych tunik Bo o ile brzuszek jest słodki to chodzenie non stop w jednych ciuchach w które się mieszczę już takie fajne nie jest :P
Stary 2013-08-20, 09:44   #686
lidkaa82
Zadomowienie

Ja dzis kończe 18 tydzień i 1,5 kg na plusie. Ale wczoraj wybrałam sie do McDonalda więc jak tak będę sobie poczynać to sie rozmacham z wagą A tak serio z synkiem przytyłam 14 kg i uważam że to było optymalnie, obym nie przekroczyła tej magicznej granicy
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 09:56   #687
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj po pracy dopadł mnie taki ból głowy, że po wizycie nie miałam już siły włączać komputera.
Z dziećmi wszystko ok, podobno rozwijają się książkowo Są bardzo ruchliwe. Tętna obu w porządku. Z brzuchem moim tez ok. Dziwiłam się, że Wy macie tak brzuchy ciążowe niżej a mój wysoko pod samym biustem jest. Wytłumaczyła mi lekarka, że u mnie dzieciaki zajmują cały dół i wypychają jelita do góry. Więc to co naprawdę mi odstaje to nie ciąża
Myślałam, że skoro zaczęłam normalnie jeść już to i na wadze się to ujawni a tu proszę - dalej nic. No tyle, że nie chudnę już. 20 tydzień i -5 na wadze to chyba dobrze
Co do serca. W gabinecie akurat dostałam tych palpitacji więc od razu mnie osłuchała i powiedziała, że rzeczywiście to podejrzane jest. Z tym, że nie wypisała mi skierowania do szpitala a poprosiła o zrobienie EKG najpierw. Mam jutro iść do internisty z tym EKG i poprosić o skierowanie. Jeśli nie będzie mi chciała dać moja lekarka ogólna to mam przyjść do ginekologa w piątek i ona mi bez problemu wypisze. Także sprawa do jutra się wyjaśni. Moja internistka fajna babka i nie marudzi przy wypisywaniu skierowań więc jest szansa, że jutro uda mi się wszystko załatwić.
To super że po wizycie wszystko dobrze
Stary 2013-08-20, 10:04   #688
Lusso
Raczkowanie

u mnie 18 tydzień i 1kg na plusie brzuszek już widać bardzo ale specjalnie zakładam obcisłe bluzki aby go podkreślić

Ja usg połówkowe miałam mieć 10 września w 21 tygodniu ale gin powiedziała że woli mi zrobić w 23tygodniu bo serduszko już dużo większe niż w 20 i będzie więcej widać i od razu zrobimy mi 4d
tak wiec połówkowe mam na 26 września.

Moja mała Juleczka bardzo ruchliwa jest chyba w ogóle nie śpi , często czuje kopniaczki
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:10   #689
senira666
Zakorzenienie

kurcze wy już czujecie kopniaczki a ja nic nie czuje ... a połówkowe mam na 12.09 i nie mogę się doczekać ...
Stary 2013-08-20, 10:14   #690
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Kicio usnął mi na rękach i oddałam chirurgowi mam przyjechać po niego o 15.

Muszę sobie jakoś ten czas zorganizować bo oszaleję. Idę sprzątać.

Dziewczyny Wy tyle już macie dla maluszków a ja nadal tylko kombinezonik... we wrześniu po połówkowym powinnam mieć luźniej z czasem trochę to zacznę powoli kupować. No i chociaż podłogi będą w nowym mieszkaniu to tam już będę zwozić wyprawkę.
Ehh albo będę zajęta meblami i wyprawka poczeka do października i wprowadzki.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości