|
|
#3841 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM
Cytat:
Ja mam zwykłą czarną bawełnianą, mój Pan mi zostawił..... A co do korka to pewnie zalezy od jakości, i czy ma wibracje, czy nie. Ja już nawet nie pamiętam, czy "mój" miał... ale zdaje się, ze tak. |
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ... witam się po przerwie
ciągle was podczytuje i jestem z wami na bieżąco ale niestety póki co nie mam o czym pisać. Kurlik z własnego doświadczenia mogę ci powiedzieć że vaniliowy facet jak ma wenę potrafi zaskoczyć. Mój TŻ też nie jest typem domina ale od czasu do czasu jak go najdzie to sama się zastanawiam czy mi go ktoś nie podmienia
|
|
#3843 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym własnie chciała jakiś ślad później, chociaż taki dwudniowy, a nigdy mi sie nie zdarzyło, nawet po ostrym laniu to może miałam jedynie czerwone trochę chwile po seksie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż i tak zawsze vanilia kończy się nie-vanilią.
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
Slave- bo ja strasznie boli. A ze ciało ma jakieś takie ze nie widać to nie ma za bardzo śladów. Takie 2-3 dniowe sie zdarzają, ale cienkie. Może używam złych narzędzi tortur? Pas, pejcz i ręka. Ponoć bambus zostawia super ślady, ale ponoć też mocno boli.
A co myślicie by z tak 'ozdobionym' tyłkiem iść na plaże? |
|
|
|
#3845 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
oki oki ... niezalapalam
przepraszam ...slaaave13 tez mam problem ze sladami ... raz na samym poczatku przy pierwszym czy drugim laniu sie udalo i mialam przez tydzien ... a tak to znikaja na 2 dzien ![]() Intrygujacy26 palcat (taki jak w avatarku) robi niezle slady ... choc i tak najlepszy dla mnie jest bacik zrobiony przez mojego Pana meza ... nie boli az tak jak palcat a slady lepsze ... sznurki takie ciensze powiazane razem ... super rzecz
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak pisalam, on widzial po mnie , co mnie najbardziej kreci, ale nie zdawal sobie sprawy, jak bardzo poza sfere seksualna to wychodzi, bo wychodzi. W moim przypadku, nie jest to tylko urozmawicenie seksu malzenskiego, to chec znalezienia sie w sytuacji, gdzie nie musialabym myslec, wylaczenie sie , a do tego potrzebuje bolu i upokorzenia, bo inaczej albo zaczne pic, albo zaczne cpac albo cos. W tym momencie jestem u skraju wytrzymalosci, wiec musze to wszstko jakos rozladowac. Cytat:
Cytat:
Jesli chodzi o pomysl z domina, to wlasnie o tym wczoraj rozmawialismy , no bo jego fantazja jest, aby ogladac mnie podczas bycia "trenowana" (no moze nie zupelnie) przez inna kobiete, i wczoraj podsunelam mu ten pomysl.Problem: nie tu, gdzie jestesmy, bo nikomu bym na tyle nie zaufala. Nie za kase, bo za kase, to kazdy sobie ubzdura ze jest domina i zle sie to moze skonczyc i...nie znam zadnej dominy, nawet nie wiedzialabym gdzie ja znalezc.... OGLOSZENIE: poszukuje sie Dominy w trybie spokojnym, aby zaspokoic fantazje jej i jego...i gdzie sie daje takie ogloszenia: w kolumnnie AAA? Tak czy owak, zastanawiamy sie. Bylo jednak pytanie , ktore zadal mi M , a mianowicie: a jesli tak bardzo spodba ci sie robienie tego (nie tylko seks, ale tez i dominacja) z inna kobieta, nie zrujnuje to naszego zwiazku? Jesli potem "normalny" seks bedzie dla ciebie nudny? Nie bedzie cie pociagal? Jesli to zrujnuje nasze malzenstwo? Jak sobie poradzic z tym? Co do pompowanych korkow: bardzo fajnie wyglada to na filmikach...ale, podejrzewam ze to nie jest gadzet dla nas ;(....musze popracowac nad miesniami (jak juz pisalam : ciaza i porod zostawiaja slady). Na marginesie: czy kulki gejszy dobre bylyby do kuracji podobnej przypadlosci czy raczej beda dzialaly odwrotnie? Jesli sa jakies "specjalistyczne" gadzety, to z mila checia sie o nich dowiem. Natomist co do sladow na skorze: moj M juz dawno powinien byl byc posadzony o matretowanie mnie, taka ilosc siniakow i w miejscach najdziwniejszych to chyba nikt inny nie ma...a zdarzalo sie i na pupie, i zdarzalo mi sie z tym i na plaze isc. Ale, niestety, niemal nigdy to nie on byl ich sprawca. Najprzyjemniej wspominam, jak na poczatkach sie probowalam wyrywac (krecilo to wowczas tak jego jak i mnie) i kiedys tak mocno mnie przytrzymal, ze na drugi dzien w pracy (a bylam w koszulce z bardzo krotkim rekawkiem) odkrylam na oby ramionach odciski jego rak, wskazujace dokladnie na pozycje osobnika, ktory je zrobil (od tylu)... jaka dumna wowczas chodzilam ![]() A ja, ze swej ztrony, tez na poczatkach zostawialam mu o wiele wieksze slady: symetrycznie ustawione ogromne , okragle maliny na ramionach, i przesliczne zadrapania na zebrach...dzien przed pojsciem na plaze tego nie dal rady ukryc, ale z jaka zadroscia jego znajomi sie na niego patrzyli ![]() Co do opaski na oczy: musze sobie taka przygotowac... Edytowane przez Kurlik Czas edycji: 2013-08-20 o 14:11 |
|||
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
do tatuaży mam dwa i każdy ma dla mnie jakieś znaczenie ale w planach mam kolejne dwa.
opaska - uwielbiam mieć związane oczy wtedy czuje się bardziej "jego" kulki gejszy - sama nie próbowałam ale dziewczyny pisały że pomaga na rozluźnienie po porodzie.
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) używamy palcata - prawdziwego, jeździeckiego, ból przy mocnych uderzeniach baardzo duży, ale ślady mam jedynie przez pierwsze 10 min po sesji. Później nic. Wniosek jest taki, że wszystko zależy od danego organizmu i podatności na takie "pamiątki". Mój TŻ ma zazwyczaj jakieś ślady po naszych walkach (sporo siniaków, zadrapań, otarć), choć ja tu jestem uległą i to ja jestem okładana. Po prostu on jest delikatniejszy pod tym względem.
|
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Raczkowanie
|
Bo palcat ma nie zostawiać sladów, nie rozcina skóry, powierzchnia uderzenia jest za duża. Trzcinka czy generalnie wszystkie cane'y zostawiają śliczne, całkiem długo utrzymujące się ślady, przynajmnie dwa dni siedzieć ciężko
Ciężko o dobry bat rozcinający skórę przy mocnych uderzeniach, nie mówię o pręgach, tylko o takim smagnięciu końcówkami, zostawiający ślady jak po paznokciach. Sam kiedyś długo szukałem, niestety straciłem przy końcu jednej z relacji. Najlepsze i tak są paznokcie, nie muszą być długie wcale, wystarczy by były lekko nadpiłowane po bokach, wbite w skórę, lekki obrót by rozcięły i przesuwamy, zostają cztery piękne, cieniutkie, charakterystyczne ślady jak po spotkaniu z tygrysem. Zawsze się uśmiecham jak u kogoś widzę ![]() Cytat:
Cytat:
Ale to tylko w sytuacji, kiedy on już ustawi się w 100% pozycji Pana i sam nie będzie chciał wracać do vanilli. Jak się w tym momencie wycofa z dowolnego powodu, a Ty już poczujesz jak to jest być czyjąś bezwolną zabawką, to może być źle. I tak już masz szczęście, że jest chętny, niech się najpierw poczuje pewnie. |
||
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Kurlik-szukajcie na bdsm.pl sa tam fajni ludzie
![]() innych stron też jest dużo, nawet popularny zbiornik ma dużo zwolenników bdsm ![]() tekst ogłoszenia już masz gotowy ![]()
|
|
|
|
#3853 | |
|
Przyczajenie
|
No , zeby poczytal to forum bedzie ciezko, bo musialabym wszystko tlumaczyc, a chyba cierpliwosci mi byloby brak (M nie jest Polakiem, choc cos rozumie, to jednak bym sie musiala napracowac).
Dziekuje Vallar, za naprowadzenie na odpowiednia kolejnosc dzialan. Nie chcialabym aby moj zwiazek rozlecial sie, poniewaz ja chce czegos, co nie wspolgra z moim M. Wolalabym , aby takie doswiadczenie nas zblizylo jeszcze bardziej do siebie a nie stalo sie powodem do rozstania. Tak czy owak do Pl w najblizszym czasie sie nie wybieramy, wiec i czas na utwierdzenie go w roli Pana jak i na wybor dominy mamy. Frusty i baty, oprocz skory, jakie sa dosc dobre (jesli nie najlepsze) z dostepnych na rynku? senira666, wlasnie o to mi chodzilo. Dziekuje. Cytat:
. Postaram sie zapamietac ta stronke, jak juz bedziemy wiedzieli kiedy i gdzie.
Edytowane przez Kurlik Czas edycji: 2013-08-20 o 15:57 |
|
|
|
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurlik ad pomyslow to moze zrobcie sobie karteczki z roznymi zadaniami / pomyslami / rozkazami ... wszystko do wora ... i Pan niech ci kaze wylosowac ... moga byc 2 woreczki z karami i z nagrodami ... ja jestem zawiedziona kulkami gejszy ... myslalam ze to to mocniejsze odczucia daje ... ale jako masaz chyba by bylo dobre ... opaske na oczy uwielbiam ... i zwiazane rece ... mmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
#3855 | |
|
Przyczajenie
|
chcialabym taki...
Cytat:
trzeba sprobowac...ciekawe... |
|
|
|
|
#3856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz gdzieś to foto?
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42354492]Tak, czarny, zwyczajny. Kolorowe mi się nie podobają, a o białym pierwsze słyszę
Masz gdzieś to foto?[/QUOTE]http://s3.amazonaws.com/ink_prod/pho...ion4_large.jpg ja tez czarne ... choc ten mnie bardzo zaciekawil ![]() Kurlik necik lub pierwszy lepszy konski sklep ... ja mam taki dluzszy ... mialam jeszcze kiedys ujezdzeniowy - taki baaardzo dlugi ... to bylby wypas ![]() ad cwiczenia miesni to tylko mi przychodzi zaciskanie i luzowanie miesni pochwy ... a i w czasie sikania w trakcie zatrzymac na chwile strumien ... ale te cwiczenia chyba znasz jak jestes po porodzie ... bo to zalecaja kazdej ![]() opaske na oczy dodawalam prawie zawsze jeszcze przed odkryciem ze ja jestem slejwka to bardzo wzmacnia odczucia ... rece to juz takie bardziej poddancze ...mam jeszcze w planie odciac kolejny zmysl - opaska na oczy i sluchawki do uszu ![]() u nas to ja raczej wymyslam rzeczy ktore robimy ... ja wynajduje ... poddaje pod dyskusje i Pan maz akceptuje lub nie
|
|
|
|
#3858 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() opaske na oczy dodawalam prawie zawsze jeszcze przed odkryciem ze ja jestem slejwka to bardzo wzmacnia odczucia ... rece to juz takie bardziej poddancze ...Cytat:
Cytat:
![]() A mam inne pytanie: czy i jakiej muzyki sluchacie podaczas sesji? Pytanie, ktore nie wiem czy sie tutaj pojawilo. Tak o tym myslalam, jak na Yuotubie znalazlam kompilacje z Greya, i doszlam do wniosku, ze przy takiej muzyce to ja bym predzej usnela... mnie pociagaja kawlki bardziej energiczne (dodam na marginesie ze lubie sluchac Linkin Park, wiec, kliematy z Greya sa jakby nie moje) i przy nich, wydaje mi sie, ze efekty bylyby niezle. Edytowane przez Kurlik Czas edycji: 2013-08-20 o 20:41 |
||||
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
Kurlik kurka ja mam normalnie wyswietlony obrazek
hmmm dziwne ...ad muzy ja wlaczam eske w tiviku i leci ... cos aby bylo w tle ale nie skupialo uwagi ... bardzo prosze wykozystywac pomysly do woli wiele skozystalam z porad innych ... wiec chetenie tez sie na cos przydam mimo ze mam male doswiadczenie
|
|
|
|
#3860 |
|
Konto usunięte
|
Krulik:
http://www.youtube.com/watch?v=xnFZQ2u8Te8 http://www.youtube.com/watch?v=IGwqJZWow3A http://www.youtube.com/watch?v=4sT54IEORII http://www.youtube.com/watch?v=XDD6yrQn9sc My nie słuchamy przeważnie muzyki, ale to są moje typy do seksu U nas kiedyś, gdy jeszcze była wanilia to leciało ColdplayA to w formie żarciku (w końcu w klimacie )http://www.youtube.com/watch?v=S04P32xOJ8Y U mnie obecnie największą panikę wywołuje zszywacz ( ) i duszenie - Tż zakrywa mi dłonią usta i nos, nie umiem tak wytrzymać nawet chwili, bo wpadam w panikę i zaczynam się miotać.A zamiast tracić czas na wiele klapsów to wystarczą 3-4 tak mocne, że wyciskają łzy z oczu - ma bardzo ciężką rękę. Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2013-08-20 o 21:54 |
|
|
|
#3861 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zeby nie było, przeczytalam. |
|
|
|
|
#3862 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42360839]prosze Cię nie porównuj muzyki z Greya do innych na wątku BDSM, ta książka i mądrości w niej zawarte z BDSM mają mało wspólnego i osoby, które lubują się mocniejszymi kombinacjami wręcz śmieją sie z tej ksiązki.
Zeby nie było, przeczytalam.[/QUOTE] Ja też Chyba największe literackie rozczarowanie ever. Tęcza i jednorożce.
|
|
|
|
#3863 |
|
Konto usunięte
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42361216]Ja też
Chyba największe literackie rozczarowanie ever. Tęcza i jednorożce.[/QUOTE]i bogini wyskakująca z ramienia. ale i tak miłość zwycięży wszystko ....nawet BDSM. |
|
|
|
#3864 |
|
Konto usunięte
|
A zapowiadało się nieźle... Dalsze części książki to przeplatające się "Och, kochanie, oh ana, oh christian...." i portret psychologiczny "Pana" Greya. I do tego wyjaśnienie, dlaczego wybrał akurat Anę i dlaczego tak lubi bdsm
... Ja bym to raczej nazwała książką o upadku dobrze zapowiadającego się domina
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Muzyki praktycznie nie używam, kiedyś lecial Devil Doll (prawie godzinne, psychodeliczne utwory) czy soundtracki, nawet z Requiem for a Dream czy Pirates of the Caribbean. Generalnie filmowe soundtracki puszczone na granicy słuchu, ale od dluższego czasu preferuję bez podkładu. Mam wyjątkowo cichą obecnie.
Z opaskami i zatyczkami jest bardzo fajnie, ale trzeba naprawde uważać, wrażliwsze osoby po paru godzinach w połączeniu z unieruchomieniem (dowolne wiązania) mogą mieć halucynacje. Nie żartuję, natomiast na krótką zabawę są idealne Polimaty - deprywacja sensoryczna - ładnie wyjaśnione. Biały tatuaż ciekawy, ale chyba zostanę przy brudnym, 3d, stylizowanym na postapo triskelionie BDSMowym. Już chcę jesień... |
|
|
|
#3866 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
Bo nie jestem aż tak twardy, by robić sobię dziarę jak może znów być te 35 stopni w cieniu. A jak tylko zacznę rozmawiać z ludzmi ze studia i zobaczę pierwsze szkice, to pewnie następnego dnia się pojawię i zrobię
|
|
|
|
#3868 |
|
Przyczajenie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42361573]A zapowiadało się nieźle... Dalsze części książki to przeplatające się "Och, kochanie, oh ana, oh christian...." i portret psychologiczny "Pana" Greya. I do tego wyjaśnienie, dlaczego wybrał akurat Anę i dlaczego tak lubi bdsm
... Ja bym to raczej nazwała książką o upadku dobrze zapowiadającego się domina [/QUOTE]Ok, ale spojrzmy prawdzie w oczy, szersza czesc czytelnikow ((kur domowych) nie zaakceptowaliby innego konca (on jej robi wielogodzinne sesje podczas ktorych ja dusi, oklada laskami , czy co tam ma jeszcze pod reka, masakrujac do krwi...bo ja kocha)... Musze sie zabrac za markiza de sade... |
|
|
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Ja stosuje zatyczki do uszu z apteki trochę jak guma czy plastelina. Super dopasowuja sie do ucha i nic nie słychać. Sa tanie i skuteczne, polecam.
Chociaż moim zdaniem najlepsza jest taka maska 5 zmysłów czy jakoś tak. Zakłada sie ja na cala głowę i nic nie słychać, nie czuć zapachów, nic nie widać i usta cały czas zamknięte wiec smaku też nie ma. Trudno sie oddycha ale jak ktoś nie ma wysilku fizycznego tylko grzecznie poddaje sie torturze i zabawa Pana to powietrza jest w sam raz. Jak uległa próbuje stawiać opor zaczyna jej brakować tlenu. Super zabawka tylko koszt ok 200 zł. Miałem to szczescie ja testowac ![]() co do greya- chyba zależy kto czego tam szukal. Ja nie żałuje ze czytałem, wręcz przeciwnie. Szczególnie w pierwszej części podanych było kilka fajnych pomysłów, a ochoty po lekturze na takie zabawy miałem jak ogier zamknięty trzy lata w klatce którego wypuscili do stada klaczy w rui. Co do zakończenia, chyba trudno sobie wyobrazić inne w książce dla mas. Chociaż jej chyba już od 2go tomu podobało sie bdsm w wersji sredniej/slabiej. Dużo akcji naciąganych (np pierwszy stosunek) ale to ma być takie kolorowe i z wróżkami-tą książka dla mas. Ja szukałem tam czegoś innego niz płety i ja przeczytalbym druga taka trylogie również z zapałem. |
|
|
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
ja tez czytalam Greya ... w zasadzie zaczelam od niego i ciagle cos czytam ... bardziej lub mniej erotycznego
tez mi sie podobal ... wiedzialam juz na poczatku ze tam nie bedzie ... nie wiem jak to nazwac ... prawdziwego BDSM ... i dobrze ... bo ciut mniej wypadkow bedzie ... jak ktos cos skopiuje ... pomyslcie gdyby byly takie ostrzejsze rzeczy ... łooo to by sie dzialo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

)

Masz gdzieś to foto?
... Ja bym to raczej nazwała książką o upadku dobrze zapowiadającego się domina