Masochistki - nasz świat BDSM - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 11:16   #3841
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Margot- opaska na oczach? Ciekawi mnie czy każdy taki jest, czy to zależy od jakości?
Dziękuję za odpowiedź
Opaska - o tak
Ja mam zwykłą czarną bawełnianą, mój Pan mi zostawił.....

A co do korka to pewnie zalezy od jakości, i czy ma wibracje, czy nie. Ja już nawet nie pamiętam, czy "mój" miał... ale zdaje się, ze tak.
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:19   #3842
senira666
Zakorzenienie

hej hej ... witam się po przerwie
ciągle was podczytuje i jestem z wami na bieżąco ale niestety póki co nie mam o czym pisać.
Kurlik z własnego doświadczenia mogę ci powiedzieć że vaniliowy facet jak ma wenę potrafi zaskoczyć. Mój TŻ też nie jest typem domina ale od czasu do czasu jak go najdzie to sama się zastanawiam czy mi go ktoś nie podmienia
Stary 2013-08-20, 12:57   #3843
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Co do lania moja też to bardzo lubi, ale powiedziałbym w wersji soft. Długie, albo mocne lanie powoduje ze ucieka ciałem, znika podniecenie, blaga bym przestał ze nie chce (lubię ten stan ]:-> ) ale niestety nie mogę jej zlać bardzo mocno by na długo zostały ślady. Ale bdsm bez lania też wg niej jest nie pełny.
czemu nie możesz tak by zostały ślady?
ja bym własnie chciała jakiś ślad później, chociaż taki dwudniowy, a nigdy mi sie nie zdarzyło, nawet po ostrym laniu to może miałam jedynie czerwone trochę chwile po seksie.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja mogę powiedzieć tyle, ze nie pęka a same doznania są niesamowite - tyle wiem z doświadczenia, ale na oczy go nie widziałam, raczej wprost przeciwnie...
ooo, chciałabym

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Witajcie
Dziewczyny, czy macie jakąś bardziej zamkniętą grupę? Chciałabym Was o coś zapytać, poradzić się, ale raczej nie publicznie
jak chcesz to możesz pw

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
hej hej ... witam się po przerwie
ciągle was podczytuje i jestem z wami na bieżąco ale niestety póki co nie mam o czym pisać.
Kurlik z własnego doświadczenia mogę ci powiedzieć że vaniliowy facet jak ma wenę potrafi zaskoczyć. Mój TŻ też nie jest typem domina ale od czasu do czasu jak go najdzie to sama się zastanawiam czy mi go ktoś nie podmienia
ja się zastanawiam czy mi ktoś Tż nie podmienia, jak jest vaniliowo.
chociaż i tak zawsze vanilia kończy się nie-vanilią.
Stary 2013-08-20, 13:32   #3844
Intrygujacy26
Raczkowanie

Slave- bo ja strasznie boli. A ze ciało ma jakieś takie ze nie widać to nie ma za bardzo śladów. Takie 2-3 dniowe sie zdarzają, ale cienkie. Może używam złych narzędzi tortur? Pas, pejcz i ręka. Ponoć bambus zostawia super ślady, ale ponoć też mocno boli.

A co myślicie by z tak 'ozdobionym' tyłkiem iść na plaże?
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:41   #3845
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ja bym tak poszła z dziką rozkoszą

(pomijając fakt, ze nie ma mi kto zlać tyłka ani też nie mam plaży w pobliżu )

Szpicruta zostawia ekstra ślady
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:46   #3846
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

jasne!
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:52   #3847
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Toć mówię, że nie mogę, bo ustrojstwa nie widzialam na oczy.
oki oki ... niezalapalam przepraszam ...

slaaave13 tez mam problem ze sladami ... raz na samym poczatku przy pierwszym czy drugim laniu sie udalo i mialam przez tydzien ... a tak to znikaja na 2 dzien

Intrygujacy26 palcat (taki jak w avatarku) robi niezle slady ... choc i tak najlepszy dla mnie jest bacik zrobiony przez mojego Pana meza ... nie boli az tak jak palcat a slady lepsze ... sznurki takie ciensze powiazane razem ... super rzecz
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:06   #3848
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aneszna
on cię kocha i cudownie ze rozumie, że tego potrzebujesz, gratulacje!
Aneszna , wiem o tym . Ale mimo wszystko zeszlo mi sporo czasu, aby tak doglebnie o tym z nim porozmawiac. Moj M interesuje sie ezoteryzmem, wiec wyjasnienie tego, co czuje ,pod tym katem, bylo niemal szokujace.
Jak pisalam, on widzial po mnie , co mnie najbardziej kreci, ale nie zdawal sobie sprawy, jak bardzo poza sfere seksualna to wychodzi, bo wychodzi.
W moim przypadku, nie jest to tylko urozmawicenie seksu malzenskiego, to chec znalezienia sie w sytuacji, gdzie nie musialabym myslec, wylaczenie sie , a do tego potrzebuje bolu i upokorzenia, bo inaczej albo zaczne pic, albo zaczne cpac albo cos. W tym momencie jestem u skraju wytrzymalosci, wiec musze to wszstko jakos rozladowac.

Cytat:
Kurlik - takie uzewnętrznienie sie często pomaga. Co do tatuaży, to mnie sie dużo bardziej podobają male, subtelne, ale ile ludzi tyle gustów
Zgadza sie, ale ja jestem ciut ekstremistka..jak juz cos robic, to na serio, malenstwa mnie nie pociagaja. Poza tym ten tatuaz, ktory pokazalam ma tez znaczenie ezoteryczne, ktorego w tym momencie nie pamietam. A chcialam taki, jeszcze zanim wiedzialam o co w nim chodzi...

Cytat:
nie każdego interesuje bdsm, a znaleźć Pana jeszcze trudniej, wiec miej wyrozumialosc dla swojego M. Dobrze ze robi kroczki do przodu, może z czasem sie rozkręci. Mnie od zawsze sie to podobało, wiec nie doradzę jak z wanili zrobic bdsmowca- ale z tego co piszesz jestes na dobrej drodze.
Jak tobie by to odpowiadało, może zaproponuj ze dołączy do was domina? Nawet na zasadach nauczycielki dla twojego M, bez sexu z nim...
Ano wlasnie, nie kazdego to interesuje. Jestem wiec bardzo wyrozumiala, nie naciskam, staram sie troche pomagac z pomyslami (co jednak burzy we mnie obraz Pana...nie ja mam nim rzadzic, ale on mna), przez co narasta we mnie jeszcze wieksa frustracja.
Jesli chodzi o pomysl z domina, to wlasnie o tym wczoraj rozmawialismy , no bo jego fantazja jest, aby ogladac mnie podczas bycia "trenowana" (no moze nie zupelnie) przez inna kobiete, i wczoraj podsunelam mu ten pomysl.
Problem: nie tu, gdzie jestesmy, bo nikomu bym na tyle nie zaufala. Nie za kase, bo za kase, to kazdy sobie ubzdura ze jest domina i zle sie to moze skonczyc i...nie znam zadnej dominy, nawet nie wiedzialabym gdzie ja znalezc....
OGLOSZENIE: poszukuje sie Dominy w trybie spokojnym, aby zaspokoic fantazje jej i jego...i gdzie sie daje takie ogloszenia: w kolumnnie AAA?
Tak czy owak, zastanawiamy sie.

Bylo jednak pytanie , ktore zadal mi M , a mianowicie: a jesli tak bardzo spodba ci sie robienie tego (nie tylko seks, ale tez i dominacja) z inna kobieta, nie zrujnuje to naszego zwiazku? Jesli potem "normalny" seks bedzie dla ciebie nudny? Nie bedzie cie pociagal? Jesli to zrujnuje nasze malzenstwo?
Jak sobie poradzic z tym?

Co do pompowanych korkow: bardzo fajnie wyglada to na filmikach...ale, podejrzewam ze to nie jest gadzet dla nas ;(....musze popracowac nad miesniami (jak juz pisalam : ciaza i porod zostawiaja slady).
Na marginesie: czy kulki gejszy dobre bylyby do kuracji podobnej przypadlosci czy raczej beda dzialaly odwrotnie? Jesli sa jakies "specjalistyczne" gadzety, to z mila checia sie o nich dowiem.

Natomist co do sladow na skorze: moj M juz dawno powinien byl byc posadzony o matretowanie mnie, taka ilosc siniakow i w miejscach najdziwniejszych to chyba nikt inny nie ma...a zdarzalo sie i na pupie, i zdarzalo mi sie z tym i na plaze isc. Ale, niestety, niemal nigdy to nie on byl ich sprawca.
Najprzyjemniej wspominam, jak na poczatkach sie probowalam wyrywac (krecilo to wowczas tak jego jak i mnie) i kiedys tak mocno mnie przytrzymal, ze na drugi dzien w pracy (a bylam w koszulce z bardzo krotkim rekawkiem) odkrylam na oby ramionach odciski jego rak, wskazujace dokladnie na pozycje osobnika, ktory je zrobil (od tylu)... jaka dumna wowczas chodzilam
A ja, ze swej ztrony, tez na poczatkach zostawialam mu o wiele wieksze slady: symetrycznie ustawione ogromne , okragle maliny na ramionach, i przesliczne zadrapania na zebrach...dzien przed pojsciem na plaze tego nie dal rady ukryc, ale z jaka zadroscia jego znajomi sie na niego patrzyli

Co do opaski na oczy: musze sobie taka przygotowac...

Edytowane przez Kurlik
Czas edycji: 2013-08-20 o 14:11
Kurlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:26   #3849
senira666
Zakorzenienie

do tatuaży mam dwa i każdy ma dla mnie jakieś znaczenie ale w planach mam kolejne dwa.
opaska - uwielbiam mieć związane oczy wtedy czuje się bardziej "jego"
kulki gejszy - sama nie próbowałam ale dziewczyny pisały że pomaga na rozluźnienie po porodzie.
Stary 2013-08-20, 14:44   #3850
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
palcat (taki jak w avatarku) robi niezle slady ... choc i tak najlepszy dla mnie jest bacik zrobiony przez mojego Pana meza ... nie boli az tak jak palcat a slady lepsze ... sznurki takie ciensze powiazane razem ... super rzecz
Ja (my ) używamy palcata - prawdziwego, jeździeckiego, ból przy mocnych uderzeniach baardzo duży, ale ślady mam jedynie przez pierwsze 10 min po sesji. Później nic.
Wniosek jest taki, że wszystko zależy od danego organizmu i podatności na takie "pamiątki". Mój TŻ ma zazwyczaj jakieś ślady po naszych walkach (sporo siniaków, zadrapań, otarć), choć ja tu jestem uległą i to ja jestem okładana. Po prostu on jest delikatniejszy pod tym względem.
Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:02   #3851
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Bo palcat ma nie zostawiać sladów, nie rozcina skóry, powierzchnia uderzenia jest za duża. Trzcinka czy generalnie wszystkie cane'y zostawiają śliczne, całkiem długo utrzymujące się ślady, przynajmnie dwa dni siedzieć ciężko Ciężko o dobry bat rozcinający skórę przy mocnych uderzeniach, nie mówię o pręgach, tylko o takim smagnięciu końcówkami, zostawiający ślady jak po paznokciach. Sam kiedyś długo szukałem, niestety straciłem przy końcu jednej z relacji.

Najlepsze i tak są paznokcie, nie muszą być długie wcale, wystarczy by były lekko nadpiłowane po bokach, wbite w skórę, lekki obrót by rozcięły i przesuwamy, zostają cztery piękne, cieniutkie, charakterystyczne ślady jak po spotkaniu z tygrysem. Zawsze się uśmiecham jak u kogoś widzę

Cytat:
Napisane przez Kurlik Pokaż wiadomość
W moim przypadku, nie jest to tylko urozmawicenie seksu malzenskiego, to chec znalezienia sie w sytuacji, gdzie nie musialabym myslec, wylaczenie sie , a do tego potrzebuje bolu i upokorzenia, bo inaczej albo zaczne pic, albo zaczne cpac albo cos. W tym momencie jestem u skraju wytrzymalosci, wiec musze to wszstko jakos rozladowac.
(...)
Ano wlasnie, nie kazdego to interesuje. Jestem wiec bardzo wyrozumiala, nie naciskam, staram sie troche pomagac z pomyslami (co jednak burzy we mnie obraz Pana...nie ja mam nim rzadzic, ale on mna), przez co narasta we mnie jeszcze wieksa frustracja.
Może po prostu pokaż mu ten temat? Co chwila ktoś pisze co robił/co będzie robił, może coś mu się spodoba? Pan MUSI mieć wyobraźnię i samemu szukać urozmaiceń.

Cytat:
Bylo jednak pytanie , ktore zadal mi M , a mianowicie: a jesli tak bardzo spodba ci sie robienie tego (nie tylko seks, ale tez i dominacja) z inna kobieta, nie zrujnuje to naszego zwiazku? Jesli potem "normalny" seks bedzie dla ciebie nudny? Nie bedzie cie pociagal? Jesli to zrujnuje nasze malzenstwo?
Jak sobie poradzic z tym?
Raczej będzie nudny. Ale o ruinę bym się nie obawial, on będzie częścią tego przedstawienia, świadomość, że obserwuje wszystko pewnie będzie Cię kręcić równie mocno, co dominacja.
Ale to tylko w sytuacji, kiedy on już ustawi się w 100% pozycji Pana i sam nie będzie chciał wracać do vanilli. Jak się w tym momencie wycofa z dowolnego powodu, a Ty już poczujesz jak to jest być czyjąś bezwolną zabawką, to może być źle. I tak już masz szczęście, że jest chętny, niech się najpierw poczuje pewnie.
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:13   #3852
Intrygujacy26
Raczkowanie

Kurlik-szukajcie na bdsm.pl sa tam fajni ludzie
innych stron też jest dużo, nawet popularny zbiornik ma dużo zwolenników bdsm

tekst ogłoszenia już masz gotowy
Stary 2013-08-20, 15:51   #3853
Kurlik
Przyczajenie

No , zeby poczytal to forum bedzie ciezko, bo musialabym wszystko tlumaczyc, a chyba cierpliwosci mi byloby brak (M nie jest Polakiem, choc cos rozumie, to jednak bym sie musiala napracowac).
Dziekuje Vallar, za naprowadzenie na odpowiednia kolejnosc dzialan. Nie chcialabym aby moj zwiazek rozlecial sie, poniewaz ja chce czegos, co nie wspolgra z moim M.
Wolalabym , aby takie doswiadczenie nas zblizylo jeszcze bardziej do siebie a nie stalo sie powodem do rozstania.
Tak czy owak do Pl w najblizszym czasie sie nie wybieramy, wiec i czas na utwierdzenie go w roli Pana jak i na wybor dominy mamy.

Frusty i baty, oprocz skory, jakie sa dosc dobre (jesli nie najlepsze) z dostepnych na rynku?

senira666, wlasnie o to mi chodzilo. Dziekuje.

Cytat:
Kurlik-szukajcie na bdsm.pl sa tam fajni ludzie
innych stron też jest dużo, nawet popularny zbiornik ma dużo zwolenników bdsm

tekst ogłoszenia już masz gotowy
Dzieki, nie wiedzialam ze pisanie ogloszen jest takie proste . Postaram sie zapamietac ta stronke, jak juz bedziemy wiedzieli kiedy i gdzie.

Edytowane przez Kurlik
Czas edycji: 2013-08-20 o 15:57
Stary 2013-08-20, 16:40   #3854
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Ja (my ) używamy palcata - prawdziwego, jeździeckiego, ból przy mocnych uderzeniach baardzo duży, ale ślady mam jedynie przez pierwsze 10 min po sesji. Później nic.
Wniosek jest taki, że wszystko zależy od danego organizmu i podatności na takie "pamiątki". Mój TŻ ma zazwyczaj jakieś ślady po naszych walkach (sporo siniaków, zadrapań, otarć), choć ja tu jestem uległą i to ja jestem okładana. Po prostu on jest delikatniejszy pod tym względem.
ja tez mam taki konski

Kurlik ad pomyslow to moze zrobcie sobie karteczki z roznymi zadaniami / pomyslami / rozkazami ... wszystko do wora ... i Pan niech ci kaze wylosowac ... moga byc 2 woreczki z karami i z nagrodami ...
ja jestem zawiedziona kulkami gejszy ... myslalam ze to to mocniejsze odczucia daje ... ale jako masaz chyba by bylo dobre ...

opaske na oczy uwielbiam ... i zwiazane rece ... mmmmmmmmmmm
Stary 2013-08-20, 17:25   #3855
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
ja tez mam taki konski
chcialabym taki...
Cytat:
ja jestem zawiedziona kulkami gejszy ... myslalam ze to to mocniejsze odczucia daje ... ale jako masaz chyba by bylo dobre ...
mi nie chodzi o masaz czy odczucia (to moze byc ale jako efekt uboczny) ale o wzmocnienie miesni...nie wiem tylko, czy one za duze na to nie sa. Z tego, co pamietam ( ale zawsze moge sie mylic) to one chyba w roznych rozmiarach sa... musze jeszcze poszukac opini. Bo zwyczajne cwiczenia tych partii miesni maja marne, jak dla mnie skutki.

Cytat:
opaske na oczy uwielbiam ... i zwiazane rece ... mmmmmmmmmmm
trzeba sprobowac...ciekawe...
Stary 2013-08-20, 17:31   #3856
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Cytat:
wiem wiem ... ale na tyle jestem juz wiekowa i malo spontaniczna ze wiem ze to na cale zycie ... wiec moja bedzie az za natto przemyslana ... hi hi hi ...
mam juz pomysly tylko jeszcze musze je poukladac w calosc ...
czy Twoj tattoo jest - normalny - czarny ?? ostatnio widzialam bialy - niestety tylko na fotce i mi sie baaardzo spodobal ... musze popytac w jakims studio tattoo o to ...
Tak, czarny, zwyczajny. Kolorowe mi się nie podobają, a o białym pierwsze słyszę Masz gdzieś to foto?
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 19:15   #3857
azbra
Raczkowanie

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42354492]Tak, czarny, zwyczajny. Kolorowe mi się nie podobają, a o białym pierwsze słyszę Masz gdzieś to foto?[/QUOTE]

http://s3.amazonaws.com/ink_prod/pho...ion4_large.jpg
ja tez czarne ... choc ten mnie bardzo zaciekawil

Kurlik necik lub pierwszy lepszy konski sklep ... ja mam taki dluzszy ... mialam jeszcze kiedys ujezdzeniowy - taki baaardzo dlugi ... to bylby wypas
ad cwiczenia miesni to tylko mi przychodzi zaciskanie i luzowanie miesni pochwy ... a i w czasie sikania w trakcie zatrzymac na chwile strumien ... ale te cwiczenia chyba znasz jak jestes po porodzie ... bo to zalecaja kazdej
opaske na oczy dodawalam prawie zawsze jeszcze przed odkryciem ze ja jestem slejwka to bardzo wzmacnia odczucia ... rece to juz takie bardziej poddancze ...
mam jeszcze w planie odciac kolejny zmysl - opaska na oczy i sluchawki do uszu
u nas to ja raczej wymyslam rzeczy ktore robimy ... ja wynajduje ... poddaje pod dyskusje i Pan maz akceptuje lub nie
Stary 2013-08-20, 20:40   #3858
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
http://s3.amazonaws.com/ink_prod/pho...ion4_large.jpg
ja tez czarne ... choc ten mnie bardzo zaciekawil
Nie widac obrazka ;(

Cytat:
ad cwiczenia miesni to tylko mi przychodzi zaciskanie i luzowanie miesni pochwy ... a i w czasie sikania w trakcie zatrzymac na chwile strumien ... ale te cwiczenia chyba znasz jak jestes po porodzie ... bo to zalecaja kazdej
Mowisz, ze zalecaja kazdej? Ja nic takiego nie pamietam, sama na necie szukalam info, bo od lekarzy to sie nic nie dowiedzialam (ale to tematu Sluzba Zdrowia). Jakos na mnie specjlanie nie dzialaja te cwiczenia...potrzebuje czegos wiecej...sprobuje kulki...kupimy kilka rozmiarow
opaske na oczy dodawalam prawie zawsze jeszcze przed odkryciem ze ja jestem slejwka to bardzo wzmacnia odczucia ... rece to juz takie bardziej poddancze ...

Cytat:
mam jeszcze w planie odciac kolejny zmysl - opaska na oczy i sluchawki do uszu
chyba zaczne zapisywac pomysly...

Cytat:
u nas to ja raczej wymyslam rzeczy ktore robimy ... ja wynajduje ... poddaje pod dyskusje i Pan maz akceptuje lub nie
U nas to pewnie bedzie podobnie wygladalo, no chyba , ze moj M mi sie rozpanoszy na dobre

A mam inne pytanie:
czy i jakiej muzyki sluchacie podaczas sesji? Pytanie, ktore nie wiem czy sie tutaj pojawilo.
Tak o tym myslalam, jak na Yuotubie znalazlam kompilacje z Greya, i doszlam do wniosku, ze przy takiej muzyce to ja bym predzej usnela...
mnie pociagaja kawlki bardziej energiczne (dodam na marginesie ze lubie sluchac Linkin Park, wiec, kliematy z Greya sa jakby nie moje) i przy nich, wydaje mi sie, ze efekty bylyby niezle.

Edytowane przez Kurlik
Czas edycji: 2013-08-20 o 20:41
Stary 2013-08-20, 21:13   #3859
azbra
Raczkowanie

Kurlik kurka ja mam normalnie wyswietlony obrazek hmmm dziwne ...
ad muzy ja wlaczam eske w tiviku i leci ... cos aby bylo w tle ale nie skupialo uwagi ...
bardzo prosze wykozystywac pomysly do woli wiele skozystalam z porad innych ... wiec chetenie tez sie na cos przydam mimo ze mam male doswiadczenie
Stary 2013-08-20, 21:52   #3860
Konto usunięte

Krulik:

http://www.youtube.com/watch?v=xnFZQ2u8Te8
http://www.youtube.com/watch?v=IGwqJZWow3A
http://www.youtube.com/watch?v=4sT54IEORII
http://www.youtube.com/watch?v=XDD6yrQn9sc

My nie słuchamy przeważnie muzyki, ale to są moje typy do seksu U nas kiedyś, gdy jeszcze była wanilia to leciało Coldplay

A to w formie żarciku (w końcu w klimacie )

http://www.youtube.com/watch?v=S04P32xOJ8Y

U mnie obecnie największą panikę wywołuje zszywacz () i duszenie - Tż zakrywa mi dłonią usta i nos, nie umiem tak wytrzymać nawet chwili, bo wpadam w panikę i zaczynam się miotać.
A zamiast tracić czas na wiele klapsów to wystarczą 3-4 tak mocne, że wyciskają łzy z oczu - ma bardzo ciężką rękę.

Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:54
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:30   #3861
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kurlik Pokaż wiadomość
Tak o tym myslalam, jak na Yuotubie znalazlam kompilacje z Greya, i doszlam do wniosku, ze przy takiej muzyce to ja bym predzej usnela...
mnie pociagaja kawlki bardziej energiczne (dodam na marginesie ze lubie sluchac Linkin Park, wiec, kliematy z Greya sa jakby nie moje) i przy nich, wydaje mi sie, ze efekty bylyby niezle.
prosze Cię nie porównuj muzyki z Greya do innych na wątku BDSM, ta książka i mądrości w niej zawarte z BDSM mają mało wspólnego i osoby, które lubują się mocniejszymi kombinacjami wręcz śmieją sie z tej ksiązki.

Zeby nie było, przeczytalam.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:49   #3862
Konto usunięte

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42360839]prosze Cię nie porównuj muzyki z Greya do innych na wątku BDSM, ta książka i mądrości w niej zawarte z BDSM mają mało wspólnego i osoby, które lubują się mocniejszymi kombinacjami wręcz śmieją sie z tej ksiązki.

Zeby nie było, przeczytalam.[/QUOTE]

Ja też Chyba największe literackie rozczarowanie ever. Tęcza i jednorożce.
Stary 2013-08-20, 22:51   #3863
Konto usunięte

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42361216]Ja też Chyba największe literackie rozczarowanie ever. Tęcza i jednorożce.[/QUOTE]
i bogini wyskakująca z ramienia.

ale i tak miłość zwycięży wszystko ....nawet BDSM.
Stary 2013-08-20, 23:12   #3864
Konto usunięte

A zapowiadało się nieźle... Dalsze części książki to przeplatające się "Och, kochanie, oh ana, oh christian...." i portret psychologiczny "Pana" Greya. I do tego wyjaśnienie, dlaczego wybrał akurat Anę i dlaczego tak lubi bdsm ... Ja bym to raczej nazwała książką o upadku dobrze zapowiadającego się domina
Stary 2013-08-20, 23:50   #3865
Vallarr
Raczkowanie

Muzyki praktycznie nie używam, kiedyś lecial Devil Doll (prawie godzinne, psychodeliczne utwory) czy soundtracki, nawet z Requiem for a Dream czy Pirates of the Caribbean. Generalnie filmowe soundtracki puszczone na granicy słuchu, ale od dluższego czasu preferuję bez podkładu. Mam wyjątkowo cichą obecnie.

Z opaskami i zatyczkami jest bardzo fajnie, ale trzeba naprawde uważać, wrażliwsze osoby po paru godzinach w połączeniu z unieruchomieniem (dowolne wiązania) mogą mieć halucynacje. Nie żartuję, natomiast na krótką zabawę są idealne Polimaty - deprywacja sensoryczna - ładnie wyjaśnione.

Biały tatuaż ciekawy, ale chyba zostanę przy brudnym, 3d, stylizowanym na postapo triskelionie BDSMowym. Już chcę jesień...
Stary 2013-08-20, 23:55   #3866
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Już chcę jesień...
czemu?

ja nie, bo będzie zimno
Stary 2013-08-21, 00:00   #3867
Vallarr
Raczkowanie

Bo nie jestem aż tak twardy, by robić sobię dziarę jak może znów być te 35 stopni w cieniu. A jak tylko zacznę rozmawiać z ludzmi ze studia i zobaczę pierwsze szkice, to pewnie następnego dnia się pojawię i zrobię
Stary 2013-08-21, 02:44   #3868
Kurlik
Przyczajenie

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42361573]A zapowiadało się nieźle... Dalsze części książki to przeplatające się "Och, kochanie, oh ana, oh christian...." i portret psychologiczny "Pana" Greya. I do tego wyjaśnienie, dlaczego wybrał akurat Anę i dlaczego tak lubi bdsm ... Ja bym to raczej nazwała książką o upadku dobrze zapowiadającego się domina [/QUOTE]
Ok, ale spojrzmy prawdzie w oczy, szersza czesc czytelnikow ((kur domowych) nie zaakceptowaliby innego konca (on jej robi wielogodzinne sesje podczas ktorych ja dusi, oklada laskami , czy co tam ma jeszcze pod reka, masakrujac do krwi...bo ja kocha)...

Musze sie zabrac za markiza de sade...
Stary 2013-08-21, 08:06   #3869
Intrygujacy26
Raczkowanie

Ja stosuje zatyczki do uszu z apteki trochę jak guma czy plastelina. Super dopasowuja sie do ucha i nic nie słychać. Sa tanie i skuteczne, polecam.

Chociaż moim zdaniem najlepsza jest taka maska 5 zmysłów czy jakoś tak. Zakłada sie ja na cala głowę i nic nie słychać, nie czuć zapachów, nic nie widać i usta cały czas zamknięte wiec smaku też nie ma. Trudno sie oddycha ale jak ktoś nie ma wysilku fizycznego tylko grzecznie poddaje sie torturze i zabawa Pana to powietrza jest w sam raz. Jak uległa próbuje stawiać opor zaczyna jej brakować tlenu. Super zabawka tylko koszt ok 200 zł. Miałem to szczescie ja testowac

co do greya- chyba zależy kto czego tam szukal. Ja nie żałuje ze czytałem, wręcz przeciwnie. Szczególnie w pierwszej części podanych było kilka fajnych pomysłów, a ochoty po lekturze na takie zabawy miałem jak ogier zamknięty trzy lata w klatce którego wypuscili do stada klaczy w rui. Co do zakończenia, chyba trudno sobie wyobrazić inne w książce dla mas. Chociaż jej chyba już od 2go tomu podobało sie bdsm w wersji sredniej/slabiej.
Dużo akcji naciąganych (np pierwszy stosunek) ale to ma być takie kolorowe i z wróżkami-tą książka dla mas.

Ja szukałem tam czegoś innego niz płety i ja przeczytalbym druga taka trylogie również z zapałem.
Stary 2013-08-21, 09:45   #3870
azbra
Raczkowanie

ja tez czytalam Greya ... w zasadzie zaczelam od niego i ciagle cos czytam ... bardziej lub mniej erotycznego tez mi sie podobal ... wiedzialam juz na poczatku ze tam nie bedzie ... nie wiem jak to nazwac ... prawdziwego BDSM ... i dobrze ... bo ciut mniej wypadkow bedzie ... jak ktos cos skopiuje ... pomyslcie gdyby byly takie ostrzejsze rzeczy ... łooo to by sie dzialo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości