|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() ja bym sobie pośpiewała,pograła na gitarce,ale ostatnio mało czasu:/ Cytat:
![]() oj,ja na początku to też wykręcałam się czasem,teraz też go nie mam,ale jak mam czas w weekend to nakładam różne oleje.Powoli,powoli i byś się wtrybiła ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''Za wszystkie Wasze ćwiczenia [/QUOTE] oj,to nie fajnie masz...a sama nie mogłabyś pochodzić,poszukać pracy?bo takie siedzenie to rzeczywiście niedobre.. Cytat:
Cytat:
za ćwiczeniaCytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
za ćwiczeniau mnie pogodnie jeszcze dziś
|
||||||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
kisiej, brawo
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- kasia spróbuję ograniczyć produkty mleczne i zobaczymy, jak organizm będzie reagował właśnie znalazłam wyfy i sobie siedzę
|
|
#2583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jest zbyt skomplikowane. Chcąc by gdzieś pracować choćby na polu lepiej by było jakbym mieszkała przy miejscu pracy, ale na taką pracę nie jestem przygotowana bo myślałam, że będę pracować tutaj gdzie Tż i nie mam nawet odpowiednich rzeczy. |
|
|
|
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
wypraszam sobie!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ta kreska to oddziela mięśnie brzucha ![]() dziewczyny |
||
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
dżonka gratulacje
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
witam się po długim i grzesznym weekendzie!
|
#2587 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42349071]Znacie jakąś stronkę gdzie można się pouczyć języków?[/QUOTE] stronki nie znam, przeważnie są płatne. ale polecam byś sobie na allegro kupiła jakąś książkę z ćwiczeniami i od podstaw nauczyła się niemieckiego. następnie możesz się podszkolić na miejscu. wysyłka za granicę pewnie nie jest aż tak tragicznie droga, albo zamów do Polski i niech brat Ci przywiezie [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42349289]Tutaj to raczej się nie dogadam bo nie znam niemieckiego, po za tym miejsce gdzie jestem stoi z dala od miejscowości, na około są pola. To jest zbyt skomplikowane. Chcąc by gdzieś pracować choćby na polu lepiej by było jakbym mieszkała przy miejscu pracy, ale na taką pracę nie jestem przygotowana bo myślałam, że będę pracować tutaj gdzie Tż i nie mam nawet odpowiednich rzeczy.[/QUOTE] jak poduczysz się języka będzie Ci łatwiej i na pewno się przyda w przyszłości zazdroszczę Ci tego wolnego czasu trochę. ja mam naukę do poprawek+pracę. nie mam czasu zbytnio nawet na czytanie ulubionej książki, no a jeszcze obiecałam sobie się uczyć języka, który jest niezbędny do mojej pracy. mam czas do października, bo od października chcę iść na kurs i zdobyć jakiś certyfikat z angielskiego + zacząć naukę niemieckiego. Głupia byłam, że tak późno zaczęłam się za to brać. W mojej branży bez języka nie masz szans na zatrudnienie. Pozatym za półtora roku jadę do Stanów na jakieś 3 miesiące i również wypadałoby się nauczyć by tam pracować. Cytat:
![]() ![]() klask i: za wodę, za trening, za ćwiczenia siłowe! ![]() A ja melduję tylko 4,3 km biegu. Straszne obym jak najszybciej wróciła do formy z przed wakacji. Dowaliłam sobie za karę 50 brzuszków na raz przy ostatnich 10 krzycząc w myślach "K.U.R.W.A" ![]() Katienka
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-08-20 o 13:37 |
||||
|
|
|
#2589 | |||
|
Tajka
|
traxx podaję Ci kilka stron, z których uczę się j. niemieckiego:
Słownictwo1 Słownictwo2 Zwroty i wyrażenia Ogólnie Podstawy Nie tylko niemiecki Youtube oraz książki i nagrania - Easy Deutsch i "Niemiecki w podróży" ![]() Ten drugi dość sporo mi daje, bo dużo jeżdżę komunikacją miejską ![]() Czym jest PayPal kochane !? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
2. Wafle są bezglutenowe
|
|
#2590 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za bieg ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
traxx napiszę później w klubie
![]() muszę Was nadrobić, trochę tego jest
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
siema
![]() Cytat:
![]() też klnę w myślach ![]() nie wygooglowałaś jeszcze? ![]() https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/we...PayPal-outside |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
PayPal to jest takie jakby konto bankowe ale nie masz numeru konta, tylko przelewasz kasę poprzez e-mail
powiązujesz z tym kontem swoje konto w banku i przelewasz na konto PayPal odpowiednią kwotę i później możesz komuś przelać na jego konto PayPal. Z tym, że ja nigdy nie płaciłam, tylko mi wysyłano kasę i ja ta kasę przelewałam na swoje konto. Sens tego jest taki, ze wysyłając kasę za granicę płacisz dużo mniej, niż robiąc to bankowym przelewem
|
|
|
|
#2595 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42349947]Tylko, że ja niemieckiego uczyłam się przez 3 lata w liceum, pierwszy rok był ok, drugi już mi nie szedł, a 3 sobie olałam bo postawiłam na maturę z angielskiego. Jakoś nie mam ochoty uczyć się tego języka, denerwuje mnie, w ogóle nie wchodzi do głowy i nie myślę tu siedzieć do końca życia. Wolałabym być w kraju anglojęzycznym
![]() Za bieg [/QUOTE]rozumiem Cie. ja np. z niemieckim nigdy nie miałam styczności, a jako drugi język wybrałam rosyjski świadomie, by uniknąć niemieckiego. Ale po latach się jednak okazuje, że może być konieczny w moim zawodzie ![]() jak masz podstawy jako takie to najgorsze za Tobą. co prawda po angielsku tam też się dogadasz, ale wiadomo że jeśli do pracy chcesz iść to lepiej z niemieckim. Wykorzystaj to, że tam jesteś, łatwiej przyswoić język to taki system płatności. Kupujesz coś w internecie to Cie przekierowuje przez paypal, wybierasz bank, wpisujesz swój NIK, PIN i już masz wszystkie dane do przelewu wprowadzone i tylko zatwierdzasz https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/we...PayPal-outside DZIEWCZYNY, PONAWIAM PYTANIE: Czy któraś stosowała olej kokosowy? Ponoć bardzo sprzyja odchudzaniu.
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to oklaski się należą ogromne! ![]() No siema! w końcu jesteś! ![]() Cytat:
niedługo znów wrócisz do dawnej kondycji
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2598 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() + dzięki na info odnoście PP. Wygooglowałam, ale chciałam informacje...po polsku :P
|
|
#2599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny artykuł: http://fitness.wp.pl/zdrowie/metody-...suplement.html Cytat:
myślę, że wpływ miało na to też że biegłam w lesie (miękki piach, jednak preferuję bieg na chodniku) no i to, że wolę biegać wieczorem na pusty żołądek (nic przez 3 h nie jeść wcześniej) niż po śniadaniu. Jutro będzie lepiej, o!
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
nie masz racji
http://olejkokosowy.zdrowylink.pl/od...luszczu-olejem ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
w sklepie z ekologiczną żywnością![]() musisz się rozejrzeć
|
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i za mineralkę też ![]() ja wczoraj byłam spokojna (tylko redd's i ciemne książęce )ale planuję sobie zrobić odwyk tak już na poważnie i konkretnie zacząć jeść, bo póki co to w sumie tylko kondycję robię na siłowni ![]() ale po wakacjach, a na pewno po sierpniu, bo jeszcze pare wyjazdów mi się szykuje. Ale potem ruszam z koskem ![]() Heja kochana Cytat:
![]() pogrubione -
|
|
#2603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42349071]Znacie jakąś stronkę gdzie można się pouczyć języków?[/QUOTE] ja polecam tą: http://livemocha.com/ bardzo fajnie zrobiona wybiera się tam kurs, pisze w danym języku jakieś teksty krótkie po skończonej lekcji, nagrywać można jak się mówi, a wszystko to oceniają inni użytkownicy i poprawiają ![]() dzięki niej poznałam też kilku fajnych ludzi, m.in. Freddiego, który teraz przyjeżdża ![]() Cytat:
Dżona, aleś zaszalała!!! ![]() witej, dziołszko Cytat:
za bieg i karniaki ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- no a mnie udało się już skoczyć na zakupy, pójść do banku wysłać przelewy na wakacje i do Urzędu Gminy oddać wniosek o stypendium, mryhyhy ![]() za 15min wyciągam z piekarnika faszerowane cukinie z ryżem basmati i mięsem mielonym oby były dobre
|
||||
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
noo sieeemka wszystkim!
a ja dalej nadrabiam, zostały mi jeszcze 22 strony z tego co już wyczytałam: Sikorko super, że przyjeżdżasz na tyle dni do PL, pewnie nie możesz się już doczekać dżonka ale miałaś przemyślenia! powiem Ci, że ja ogromnie cierpię z powodu moich zdjęć i filmu... ze studniówki. także życzę Ci, żebyś była tam faktycznie gwiazdą i fajnie, że myślisz o studiach, które Cię kręcą ! tak trzymaj!blaszok Ty też widzę ostro bierzesz się do pracy, brawo! motywujecie! też nie wytrwałam w SC do końca.Madziu na co się w końcu zdecydowaliście z wyjazdem? czy może niedługo przeczytam? ![]() co do tej obsesji o której piszecie... kurde właśnie łatwo się w tym wszystkim zatracić. czy np. myślenie i zapisywanie posiłków to już obsesja czy pilnowanie zdrowego odżywiania? wiem jedno na pewno, trzeba sobie zdać sprawę z tego, że jedzenie i ćwiczenia to nie jest nasze całe życie ![]() traxx dziewczyny włosomaniaczki chwalą niemieckie produkty firmy Alverde spróbuj, bo szkoda włoskównie znałam tego bloga Tygryskowym okiem - do nadrobienia będzie ![]() agila fajnie, że wróciłaś! ![]() dołączam do zwolenniczek maszynek do golenia ![]() Heroinko pJona! też mogłabym zamieszkać w Rossmannie skuszę się pewnie na ten arganowy olejek, ale to dopiero w październiku jak będę w MS, bo nie mam dostępu teraz do Hebe. przypomnijcie mi! ![]() anulciak za niedzielne spotkanie! ![]() kisiej coś Ty znowu z dietą wykombinowała ![]() zapiszę sobie tylko, że jestem na 68 stronie resztę nadrobię wieczorem, bo muszę lecieć. u mnie na wadze dzisiaj iście szatańsko, więc jest nadwyżka powakacyjno-przedokresowa
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-20 o 14:59 |
|
|
|
#2605 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42349289]Tutaj to raczej się nie dogadam bo nie znam niemieckiego, po za tym miejsce gdzie jestem stoi z dala od miejscowości, na około są pola.
To jest zbyt skomplikowane. Chcąc by gdzieś pracować choćby na polu lepiej by było jakbym mieszkała przy miejscu pracy, ale na taką pracę nie jestem przygotowana bo myślałam, że będę pracować tutaj gdzie Tż i nie mam nawet odpowiednich rzeczy.[/QUOTE] no to wszystko wyjaśnia...musisz się teraz z tym pomordować, przeczekać...dobry pomysł z tą nauką języka Cytat:
![]() ![]() klask i:hej! Cytat:
dobre i to ha ha ,a przy tych brzuszkach to dowaliłaś![]() Cytat:
Cytat:
takiej to dobrze ale ja jak siedziałam w domu to też mi się wszystko ciągnęło jak flaki z olejem
|
||||
|
|
|
#2606 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#2607 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczyłam jeszcze z tatą ping-ponga
on mnie wykończy
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no trzeba te studia zacząć z lepszą figurą i kondychą ![]() za pingla luubię czasem pograć pokracznie, ale zawsze ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- melduję pochłonięcie połowy faszerowanej cukinii była zaje.biaszcza lubię kucharzyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

na razie mam przerwę od radlerow 

wybiorę się na jakiś spacerek
)
. Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie
co myślicie? 
Na szczęście w pracy nie miałam nic pod ręką...miałam iść na loda ale jakoś wytrwałam.
jezuu jakie kolejki 

klask i: za wodę, za trening, za ćwiczenia siłowe!
obym jak najszybciej wróciła do formy z przed wakacji. Dowaliłam sobie za karę 50 brzuszków na raz przy ostatnich 10 krzycząc w myślach "K.U.R.W.A"

lubię kucharzyć