Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 15:30   #2521
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Które łóżeczko:
http://www.ebay.de/itm/Beistellbett-...item2c6dfc4c23

Czy

http://www.ebay.de/itm/3in1-Beistell...item3cd34d3837
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:30   #2522
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
skoro masz w rodzinie osobę, która na to choruje to nie rozumiem czemu takie pierdoły opowiadasz o byciu silnym itp. jakby to miało jakiekolwiek znaczenie

ja jestem słaba, co nie raz bylo widać, ale nigdy w życiu twiedziłam, że mam depresję, bo wiem co ona oznacza. nerwicę owszem, ale nie depresję. bo za każdym razem coś jednak pchało mnie do życia.

na depresję chorowała moja ciocia. nie znam bardziej silnej i niezależnej osoby od niej. na prawdę mocny charakter, wręcz władczy. babcia wychowała ją tak samo jak moją mamę i wujka sama. ciotka też 3 dzieci odchowała. a i tak ta choroba ją dopadła. nigdy w życiu nie widziałam człowieka w takim stanie. i tu na prawdę nie chodzi o płacz czy lament, ale o samą niechęć do życia. o bycie cieniem własnego człowieka. tak jakby za jakimś szklanym murem. przez pare lat leczyła się psychiatrycznie, aż w końcu doszło do siebie i wróciła do stanu sprzed choroby.
ale pierniczenie, że nie można się nad sobą rozczulać, albo o dojrzałości, bla, bla, bla... to tylko działa mi na nerwy, bo widać wtedy, kto takie opinie wyraża, to albo życia nie doświadczył albo zbyt ograniczone myślenie o świecie, ludziach i ich zachowaniach ma, niewrażliwy zupełnie. na prawdę człowiek to nie wzór matematyczny, że 2+2 to zawsze jest 4. ja nie piszę, że bycie słabym czy silnym nie ma na to wpływu, ale nie jest też totalnie uzależnione od tego. to tak samo jak z dyskusja pare dni temu czy mozna wychować dziecko na wodzie mineralnej i spór między mamami. prawda jest taka, że póki tego nie przeżyjesz, to się nie przekonasz. życie, to nie książka kucharska, że masz gotowy przepis na wszystko.

o przyczynach, skutkach, czy tego jak wygląda depresja poporodowa nie chcę się wypowiadać, bo nie widziałam jak to wygląda. znam z opowieści osoby, która chorowała i znam ją na tyle dobrze, że wiem, iż wcześniej miała spore podłoże do tego, że mogło się u niej to rozwinąć. ale już mniejsza o to.
wiesz z całym szacunkiem co do Ciebie ale nie czytam twoich postów a już szczególnie takich długich bo wiem czym to się skonczy;]
nie bądź bezczelna bo widac, że masz jakiś problem ze sobą więc lepiej nie zaczynaj tematu chyba ze chcesz usłyszeć kilka słów prawdy,

tyle ode mnie

widac nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Aleksander

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-08-20 o 15:54
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:31   #2523
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
rubinka za wizyte
Amelka u mnie na SR był ten sam koleś od banku komórek

Matal co do bielańskiego to: ma III st referencyjności, neonatologie, sale są 3: 1 os, i 2x 2 os, oddzielone parawanami łóżka, położna mówiła, że niema opcji żeby finalna akcja porodowa przebiegała w tym samym momencie na obu łóżkach w jednej sali, a TŻ może być zawsze, jest gdzie spacerować, są piłki, prysznice itd, wszystkie oddziały są po remontach ( niema takiego prlu jak np na karowej), jest anestezjolog tylko na ginekologie więc jest całą dobe ktoś w sprawie zzo czy cc.
A to że mogą odesłać wynika z tego że mają 5 miejsc, a dużo chętnych bo w całej wawy do nich przyjeżdżają, a to że moga odesłać może się zdarzyć WSZĘDZIE no chyba że w szpitalu w którym nikt niechce rodzić i są pustki ale każdy szpital ma plusy i minusy
No, ale nadal dalej i te sale niejednoosobowe
Jeszcze mam czas, pewnie zdecyduję jadąc

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
może jej wpadł w oko i chce go mieć dla siebie i postanowiła że go nie wypuści ze szpitala
Ja jej dam

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Matall oni chyba pomylili pacjentów i stosują u Twojego TŻ kuracje odchudzającą

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

ja mam wyniki mofro i mocz tego samego dnia, najczęściej wieczorem o 20:15 ,już ich wyczaiłam
W sumie, z 5kg już schudł, ale jeszcze ze 3kg mu nie zaszkodzi Dorobił się 92kg

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:33   #2524
t_89
Zakorzenienie

Mi sie podoba biale
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:33   #2525
bajka1807
Zakorzenienie

przeciez tych wyr nie oplaca sie kupowac bo maja tylko 90x40 no i to z pierwszego linka wydaje mi sie ze w pl taniej bys kupila, bo gdzies mi sie ono o oczy obilo.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:34   #2526
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No, ale nadal dalej i te sale niejednoosobowe
Jeszcze mam czas, pewnie zdecyduję jadąc

Ja jej dam

W sumie, z 5kg już schudł, ale jeszcze ze 3kg mu nie zaszkodzi Dorobił się 92kg
ale ja nie chce cie namawiać, bo jak będzie coś "nie tak " to będzie na mnie
a Twój TŻ na zdjęciach wygląda szczupło, wg mnie oczywiście

mnie już nic w tych szpitalach nie zaskoczy
Stary 2013-08-20, 15:36   #2527
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:36   #2528
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Wiecie co zostałam bez swetrów na zimę, butów, kurtki bo teść się nie zmieścił, a teściowej było cieżko zabrać trochę rzeczy tylko wolała jechać wielkim pustym kombi
Stary 2013-08-20, 15:37   #2529
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co zostałam bez swetrów na zimę, butów, kurtki bo teść się nie zmieścił, a teściowej było cieżko zabrać trochę rzeczy tylko wolała jechać wielkim pustym kombi

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:38   #2530
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
B

Zapraszam do mnie
Ja Wam serio te słodycze powysyłam, bo mam pełną szafkę i się marnuje, zaraz będę wyrzucać
grzeszysz nie wyrzucaj!

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Hejka

Wpadłam zdać krótką relację z ostatniej wizyty.
Filip niestety się nie odkręcił i nadal siedzi sobie główką do góry. Tak więc szans na sn już prawie nie ma. Młody ma 2900 g w 36 tc. i póki co na razie nie wygląda na to, żeby się szykował na świat.
Ginek mówił, że on nie praktykuje wyznaczania cc przed terminem porodu. Chce, żebym donosiła ciążę aż zaczną się skurcze, bo podobno wtedy mniejsze jest krwawienie przy cc i do tego organizm szybciej się oczyszcza. W każdym razie zapewniał, że synuś powinien wysiedzieć do terminu czyli do tego 15 września. Zobaczymy.

W sumie pamiętam że na SR położna też wspominała o tym, że to dziecko wie kiedy jest gotowe do przyjścia na świat i robienie cc wcześniej niż "dziecko tego chce" nie jest dobrym rozwiązaniem. Tak więc póki co cierpliwie będę czekać na ten moment. Łóżeczko jednak mam już skręcone, tak na wszelki wypadek. Poza tym i tak dobrze żeby trochę zwietrzało zanim wpakuję tam Filipka.

Nasz remoncik cały czas trwa. Pierwsze 1,5 tygodnia to była głównie demolka mieszkania. Teraz hydraulika i elektryka są już prawie skończone. Trwa równanie ścian. Na dniach będą robione wylewki na podłogach, a potem ekipa bierze się w końcu za kładzenie płytek. Myślę, że chłopaki spokojnie się uwiną z remontem najdalej do końca pierwszego tygodnia września. No i pytają się tylko jak tam młody, czy "wysiedzi" (bo wspominałam ekipie, że chcę się wprowadzić jeszcze przed porodem ). Widać, że się przejęli. Byleby tylko nie spieszyli się z tego względu i nie robili na odpieprz... No ale ufam, że zrobią dobrze. Tym bardziej, że jest to ekipa z polecenia, która daje gwarancję na wykonane prace.

matal możesz mi wpisać wagę Filipka w 36 tc - 2900 g
misia a Ciebie proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 05.09. godz. 19:15
optymistyczne wieściu, duzy maluch
fajnie, że ekipa się spieła to już niedługo koniec

Aleksander
Stary 2013-08-20, 15:38   #2531
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
przeciez tych wyr nie oplaca sie kupowac bo maja tylko 90x40 no i to z pierwszego linka wydaje mi sie ze w pl taniej bys kupila, bo gdzies mi sie ono o oczy obilo.
Sprzedam potem trochę taniej i tyle.Ciężko mi na razie będzie upchać 2 łóżeczka w sypialni.Dopiero jesienią/ wczesną zimą planujemy osobny pokój dla Wiki.A z PL nie mam jak przetransportować, nie będę kombinować za te 10 procent więcej.

Nie no w PL jakieś 200 zł z hakiem kosztuje, bez sensu po to jechać...A z wysyłką do Niemiec wyjdzie jeden pieron

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-08-20 o 15:44
Stary 2013-08-20, 15:40   #2532
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
No nie są, ale ciężko się rodzi, jak nie ma gdzie chodzić. Prysznica nie ma na porodowce. A stopień ref ma jeden więcej. Pal licho na poporodowej, ale sam poród tam to ciężko, głównie się leży...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no napewno tak
a jaki ma stopien referencyjnosci porodowki a jaki neonatologii?
wiesz jeden wiecej na trzy stopniowej skali to duuuuzo

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Jak bedziesz kupować tetry to radzę na allegro, bo ja osobiście w krk nie uświadczyłam taniej niż 3,50zl za sztuke :/ moim zdaniem sporo, a patrzyłam nawet po hurtowniach

margot w.krakowie
tanio widzialam
ale musze.sprawic przyjemnosc babci mojej ktora ma 35m tetry i chyba pojade do niej i niech szyje
bedzie miala przynajmniej zajecie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
no widzisz, decydowałam si ena dziecko i nie dopuszczam do siebie mysli o depresji czy szoku, zawsze biore odpowiedzialnosc za siebie swoje czyny i teraz wezme za dziecko, obojetnie jakiej plci ny nie bylo

nie jestm ksiezniczka i nie bede siedziala i plakala z powodu tego ze moje zycie zmienilo sie pod wplywem dziecka pod kazdym wzgledem

wiem, ze jedyne co mogloby mnie podlamac to choroba dziecka, ale musialabym sie wziasc w garsc i issc dalej , pomoc mu
reszta to pikuś
lola masz fajne podejscie do tematu, ale nie mozna osadzac ludzi ktorzy takiego.podejscia nie maja ze.sa dziecmi.
stan psychiki w roznych sytuacjach jest nie do.odgadniecia dopoki to sytuacje nie nastapia
gdyby bylo tak jak.piszesz to nie byloby zadnej choroby psychicznej, porzuconych dzieci, matek ktore nie radza sobie z dziecmi i z wychowaniem, ojcow ktorzy odchodza od rodziny itd.

kazdy by wiedzial ze trzeba wziac sie w garsc,nie narzekac i do przodu

zycze ci oczywiscie zebys w kazdej trudnej sytuacji swojego zycia zachowala.zimna krew bo to jest pożądane ale wcale nie takie oczywiste

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:41   #2533
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Że niby Code jest ciężki ? To fajny słodziaczek miodowo-pomarańczowy

A testowałaś Kenzo Elephant albo Opium YSL czy Obsession CK ? To są kilery
Ja na zimę słonika uwielbiam. A latem to obowiązkowo Light Blue DG
Stary 2013-08-20, 15:41   #2534
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Heloł, przychodzę zajarana okropnie
Koleżanka pracująca w H&M dała cynk, że w przyszłym tygodniu dostaje zniżkę 45% na zakupy z działu dziecięcego i pragnie mi ją udostepnić Także w szafeczce już leżą odłożone ubranka w ilości hurtowej

Hmmm, czy ja coś mówiłam, że mam już dosyć ubranek Nieee, chyba nie

Porobiłam pranie najmniejszych rozmiarów (chyba jestem jedną z ostatnich na wątku w tej materii ) i razem z tż byliśmy posikani jak mierzyłam na nim najmniejszą skarpeteczkę dla małego Rozmiar 13-15 z H&M idealnie pasuje na duży palec u nogi teżeta
Nie ostatnia Pamiętaj ze tu jeszcze młode ciąże są ja to w tyle za wami 31tc. Muszę dopiero posegregować ciuchy. Nie wiem czy będę prała po segracji czy przy wyciąganiu?! Ale póki co mam złożoną komodę, pręty w szafce i jest miło. Lovelę też zakupiłam więc coraz bliżej

Tylko czekam na fajną pogodę, żeby ładnie wyschło i pachniało tym płynem bo te dzieciowe zapachy to poezja jest

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:41   #2535
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
ale ja nie chce cie namawiać, bo jak będzie coś "nie tak " to będzie na mnie
a Twój TŻ na zdjęciach wygląda szczupło, wg mnie oczywiście

mnie już nic w tych szpitalach nie zaskoczy
No na pewno lepiej niż jak miał 57 kg
Ale tak 85 kg wygląda najlepiej

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
grzeszysz nie wyrzucaj!

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

optymistyczne wieściu, duzy maluch
fajnie, że ekipa się spieła to już niedługo koniec
No, ale jak będą pół roku po terminie, to będę musiała wyrzucić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-20, 15:45   #2536
your Angel
czyli Endżi

Fajniste rzeczy No ale ta dżinsowa koszulka z falbanką to chyba nie dla Kornela, co ?

Swojego czasu przepracowałam wakacje w Zarze. Jak wchodziłam w Twoje hiszpańskie linki to przypomniały mi się jakieś pierdoły - że dział dziecięcy wymawiało się "nińjo", górna półeczka na ekspozycji to "paketeria" a ceny i aktualizacje czytało i drukowało się z "dżornady"
Przez wakacje tak mi się opatrzył i obrzydł ten sklep, że potem dłuuugo tam już nie polazłam jako klient

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie tabletki osłonowe na żołądek, ale chyba wylecę do apteki jednak np. po lacibios femina, bo one działają też na florę bakteryjną pochwy a trzeba ją trochę wspomóc Jak sądzicie, kupić jeszcze tą feminę?
Ten Lacibios Femina jest nawet rekomendowany w ciąży. Ja już szaleju dostawałam od tego, że dosłownie non stop właziła na mnie jakaś infekcja. W końcu kupiłam sobie ten Lacibios Femina, piję szklankę kefiru dziennie i przeszło jak ręką odjął. Mam rekordowy czas spokoju od infekcji w ciąży

Także nie wiem, jak uważasz, ale ja osobiście byłam bardzo zadowolona.

Cytat:
weź mnie ze sobą
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ty jesteś swój człowiek.
Ja jakbym raz w tygodniu czegoś nie kupiła, to bym umarła.
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Wow -super
Dziewczyny, chodźcie do mnie, pozakupujemy razem

Misia, oj fakt, do ubierania młodego mam teraz słabość Ale "nie potrafię" zapłacić pełnej ceny w sklepie. Wiem jak mocno są wyśrubowane więc jeśli nie ma wyprzedaży czy innej zniżki, to odpuszczam. Oszczędzamy też na wesele i wiem, że jeśli się zagalopuję, to nie będzie potem na inne ważne rzeczy

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-08-20 o 15:51
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:46   #2537
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
lola masz fajne podejscie do tematu, ale nie mozna osadzac ludzi ktorzy takiego.podejscia nie maja ze.sa dziecmi.
stan psychiki w roznych sytuacjach jest nie do.odgadniecia dopoki to sytuacje nie nastapia
gdyby bylo tak jak.piszesz to nie byloby zadnej choroby psychicznej, porzuconych dzieci, matek ktore nie radza sobie z dziecmi i z wychowaniem, ojcow ktorzy odchodza od rodziny itd.

kazdy by wiedzial ze trzeba wziac sie w garsc,nie narzekac i do przodu

zycze ci oczywiscie zebys w kazdej trudnej sytuacji swojego zycia zachowala.zimna krew bo to jest pożądane ale wcale nie takie oczywiste

myslę że nie do końca mnie zrozumiałyście
ja sama jestem z rozbitej rodziny
więc naprawde znam temat
moja mama tez miala depresje z powodu tego ze zostala sama z dziecmi
ale dala rade
mi tylko chodizlo o ta płeć
ale to juz niewazne
i o swoje podejscie,
mnie problemy z dzieckiem nie przerazaja i jestem pewna tego ze dam rade i nie wpadne w depresje poprodowa
przezyłam gorsze rzeczy i nawet nie pomyslalam by sie poddac

Aleksander
Stary 2013-08-20, 15:47   #2538
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no napewno tak
a jaki ma stopien referencyjnosci porodowki a jaki neonatologii?
wiesz jeden wiecej na trzy stopniowej skali to duuuuzo
Ale najmniej jak się da
A porodówka/neonatologia to nie wiem, bo to info od gin.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-20, 15:48   #2539
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie martw się ja też tak mam ostatnio może to ten wilczy głód, który podobno atakuje niedługo przed porodem
Mnie też dopadł...
Stary 2013-08-20, 15:49   #2540
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Mnie też dopadł...
Pozdrawiam znad żelki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-20, 15:49   #2541
Aaamelkaa
Zakorzenienie

ciekawe jak tam nasza Ladan, cos przycichła ,mam nadzieję że to z racji odwiedzin, pory obiadowej lub jakiegoś innego zajęcia

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-08-20, 15:49   #2542
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe bardziej doktora google chciałam wypytać jak to jest z tym odczuwaniem czkawki, nie czytam innych for internetowych bo ledwo co was w połowie jestem w stanie nadgonić fakty są takie że czkawkę czuję niziutko na samym dole brzucha, poprzednio też tak czułam i okazało się że dzidzia siedzi pupą w dół a główką do góry, a na forach internetowych laski piszą że czkawkę czują tam gdzie dzieci mają główkę... inne piszą że czka się przeponą a nie głową i w końcu stwierdziłam że nie dojdę ładu i może zmacam dzidzię ale boję się i nie umiem i nie chcę jej stresować więc niech się dzieje wola nieba... chociaż ciekawość mnie zżera czy dalej głowa w górze czy już w dole..
ja czuje czkawke na dole i na dole jest glowka...

zabije mojego meza :P wlasnie wyszla ode mnie kumpela... ja mam w mieszkaniu jak po przejsciu tajfuna bo obecnie przeprowadzka, mialam jakies 15 pralek do wyprasowania co tz odkladal jak bylam w szpitalu i poszpitalne i malego... do tego obiady, codziennie jezdzimy do nowego mieszkania, papiery przeprowadzkowe zalatwiac... wiec nic nie sprzatam...dzisiaj myslalam zeby szorowac lazienke ale w koncu wzielam sie za pakowanie ciuchow... i tak se siedze w samych majtach i porozciaganej koszulce a tu dzwoni ktos do drzwi... mysle se nie otwieram, na nikogo nie czekam, ale ten dzwoni i dzwoni wiec odbieram, a to moja kolezanka... tz wiedzial nie powiedzial, a mi glupio ze taki syf zastala...

w ogole to cos mi sie stalo pod prawa piersia...takie bable jakby odparzone czy cos...chyba stanik mnie odparzyl chociaz dziwne bo dlugo go mam... nio ale nie wiem..boli...smaruje alantanem ale nie pomaga... musze dzis wyprobowac bepanthen ale mam na 2 mieszkaniu :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:50   #2543
your Angel
czyli Endżi

Co do tetry, to ja ostatnio w Pepco kupowałam - za 2,99 za sztukę (z tych białych). Nie znam się, ale wydaje mi się ok.

Widzę też, że wyszedł temat moich kochanych perfum Uwielbiam te słodkie do zwariowania Angel (pewnie zużyłam już z 8 dużych flakonów), Magnetism, L, Lolita, Hypnose... Wanilia, czekolada, karmel i cynamon wymiatają
Stary 2013-08-20, 15:52   #2544
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Ale najmniej jak się da
A porodówka/neonatologia to nie wiem, bo to info od gin.
z tego co mówi wujek google to i Inflancka i Bródnowski ginekologię mają na poziomie II st referencyjności
Stary 2013-08-20, 15:54   #2545
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Co do tetry, to ja ostatnio w Pepco kupowałam - za 2,99 za sztukę (z tych białych). Nie znam się, ale wydaje mi się ok.

Widzę też, że wyszedł temat moich kochanych perfum Uwielbiam te słodkie do zwariowania Angel (pewnie zużyłam już z 8 dużych flakonów), Magnetism, L, Lolita, Hypnose... Wanilia, czekolada, karmel i cynamon wymiatają

Ja tego nie znoszę, Lolitę jakoś zdzierżę, reszty nie znam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:55   #2546
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
szykuja sie zakupy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 15:55   #2547
Aaamelkaa
Zakorzenienie

skończyła mi się mustela na rozstępy ,mam w planach większe zamówienie w aptece internetowej,czekam tylko na jutrzejsze zajęcia z SR i od piątku smaruje się oliwką z roska i wiecie co?! jest duża poprawa w wyglądzie moich rozstępów , jak na razie nie wracam do musteli,nie wiem,może moja skóra już się do niej przyzwyczaiła, nie spodziewałam się że olejek z roska będzie tak ładnie wybielał istniejące rozstępy , on jest chyba przeciw a nie na , także w szoku jestem ,mega pozytywne zaskoczenie za grosze w porównaniu do ceny musteli

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2013-08-20 o 15:57
Stary 2013-08-20, 15:58   #2548
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja Angel z kolei uwielbiam, ale w trochę chłodniejsze dni.
Stary 2013-08-20, 15:59   #2549
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
No właśnie czytałam, że nie zdzierżysz Ale powiem Ci, że ta bestia baaardzo różnie układa się na ludziach, na niektórych potrafi zajeżdżać okrutnie a na niektórych rozwijać się bosko.
Wiele razy, kiedy miałam je na sobie, ludzie pytali co to takiego
Ale już pomijając to, to faktycznie są te jedne z najbardziej kontrowersyjnych perfum popularnych Są bardzo wyraziste i specyficzne.
Stary 2013-08-20, 16:00   #2550
Aaamelkaa
Zakorzenienie

wiem że ten temat już kiedyś był,ale kompletnie nie pamiętam tytułów
jakie fajne seriale oglądałyście na necie i gdzie
polećcie coś

07-04-2015 Kamiś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości