|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
W nocy po 1.karmieniu odkladalam 3x. Bez skutku. Teraz probowalm 2x - tez NIC. Kciuki [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42359872] to polecam wziąć ci karimatę + dużo zapychaczy czasu Trzymam kciuki ![]() [/QUOTE] Karimaty brak ![]() Kurde, ja nie wiem czy Kuba mi pozwoli nic nie robic... ![]() Jeczy niemilosiernie ostatnio. |
|
|
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=sylwietta1988;42352 578]pamiętam
a tak powaznie- nie wiem czy to powód do dumy, ze mi taki bisurman rosnie zamawiałam grzecznego dziecia ![]() chciałabym to zobaczyc ![]() ja też..... dziękuje jaka grzeczna i posłuszna żonka ![]() brawa za wagę ![]() prawie jak sudoku ![]() co do glutenu- biszkopta dałam w łapke, ale jak mi sie zakrztusił to rozmoczonego z jabłkiem, nie powiem, zeby był szał, bo nie było, ale troche wmuszałam ![]() to Ci Hanisława postępowa mój tez wlasnie drugie spanko zarządził- pewnie pogoda mu sprzyja bo pochmurno, czasami deszcz przelecijesli tylko nie taką do prania to niech poznaje swiat ![]() Bartulo reaguje, jak cos psoci i stanowczo mówie Bartuniu, nie rób tak, to odwraca łepetynke, smieje sie dwoma zębiszczami i wraca do swej szkodniczej działalnosci MARSI- pytałas o wspólne plany na czas urlopu- żadnych, żadnych i jeszcze cos... a wiem- EWULKA bedą baty za milczenie ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- hej ELLLMI- wreszcie sie na grzedę wygrzebałas niech ktoś za mnie zlew ogarnie bo gary zaraz z niego wyjdą [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- [/C OLOR]CAŁA- zawsze podziwiam Julaskowe kitajce ] Cytat:
sYLWIEta Zrobilas sobie 3 kopie z telefonu??????? Bo sie kurna denerwuje Co do kont to mamy jedno wspolne i 2 karty do niego Nawijko 3 dni szybko mina trzymam kciuki zeby bylo ok |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko,
![]() A za szczepienie , w końcu taki duży chłopiec, to jak miał płakać??![]() Zaś nie zasnę...
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem bywają niezłe narwańce, ale z reguły chyba tak jest.
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Hje ja słyszałam że miałaś już isć
już dłuższy czas temu |
|
|
|
#908 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Synek książkowo zasnął o 21 a ja grzecznie pocytowałam to ide spać bo jutro rano giełda. No i teraz pytam się jeszcze raz czy któraś chciała by prowadzić kwiaciarnię z myślą że trzeba średnio dwa razy w tygodniu wstawać o 4 żeby wszystko ogarnąć, małego nakarmić, szczelić mejkap i na 5 stawić sie na zakupach ??? Mówię wam dzień się dłuży a dziecka przecież nie wyłączę bo zmęczona jestem. teraz to luksus tylko 1-2 x w tygodniu a jak sie sezon zbliża to co drugi dzień śmigam masakrama - takie to uroki tego zawodu ale i tak go kocham. Wychodzę z założenia że trzeba robić w życiu to co się lubi bo inaczej jest się wiecznie nieszczęsliwym. taka o dygresja na dobranoc......
|
|||||
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, poszłam, ale zaś przyszłam, bo spać nie mogę.
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja a co od tego Będzina... jeszcze nigdy tam nie byłam. Wiem że pociągiem zajadę ale co dalej to nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Ja też miałam już iść ale zaś przylazłam. Ale już na serio idę Pa Pa Buziole
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
a później psioczy że nie wyspana
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niewyspana? A skąd.
![]() Nie no, problemy ze snem mi wróciły i tak jest... ![]() Ale idę pod kołdrę, bo zimno. Najwyżej pogram w milionerów. ![]() |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Na te buty szkolne we Wschodniej Japonii mowi sie uwabaki wlasnie, w Zachodniej, czyli u mnie - uwagutsu. |
|
|
|
|
#914 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 2 strony mi zostały
ale troszkę pocytuję, choć jakoś mi tak dziwnie, nie wiem jak się wbić![]() i widziałam, że moja nagła dezercja zostałą przyuważona ![]() Cytat:
![]() no i super fryzzzzz ![]() my też i to do Ciebie hope jedziemy imprezować (stodoła)![]() Cytat:
na samą myśl o pobycie w szpitalu pewnie Cię otrzepuje, ale szybko minie ![]() Cytat:
a na swoim koncie nigdy nic nie ma i właśnie musimy je zamknąć, bo bez sensu; on woli mieć gotówkę, bo i tak wszystkie rachunki ja płacę ze swojego konta; a "jego" kasa idzie na budowę domu, samochody, wieksze zakupy; i też jak mi się kasa kończy, to mam jakieś takie dziwne opory jak to powiedzieć, bo niby wiem, że jesteśmy małżeństwem i kasa jest wspólna, i nie wydaję na duperele itd., ale mi dziwnieCytat:
|
|
#915 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
pierwsza ma małe kółka, druga z przodu jedno, też kiepsko na śnieg, no i wygląda zdezelowaną mocno
|
||
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do stodoły?
|
|
|
|
|
#917 |
|
Konto usunięte
|
Silver, a pkp w samym centrum
do mnie 10 minut spokojnym spacerkiem, na zamek kwadransik :d
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42361238]bardzo fajna!
dla mnie żadna pierwsza ma małe kółka, druga z przodu jedno, też kiepsko na śnieg, no i wygląda zdezelowaną mocno [/QUOTE]to napisałam że wysłużona... |
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
Na blogu efekty Blankowej sesji .
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki rozmiar wzięłaś?jesli chodzi o brak cienia, to na basenach to samo, porażka; co to OWCA? taaa, do stodoły
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Witaj w klubie, my tez tylko kp (jeszcze sie nie rozszerzamy), 18 pol roku i 7010. O pluciu to juz nawet wspominac nie bede. |
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, nadrobiłam
zniknęłam, bo jakoś tak wyszło, TŻ był na długi weekend, nadrabialiśmy odwiedziny u wszystkich po kolei, jakieś grille, ognisko się też trafiło, wypad do koleżanki z liceum, parę fochów też się trafiło (dzień bez focha dniem straconym ) i tak mi prawie tydzień umknął; no i mamy drugiego zębola (pierwszego mało sobie nie wybił, jak rąbnął dziubem o ziemię przy próbach raczkowania, czy tam czworakowania ); Filip nauczył się też sam siadać, poza tym zaczął zwracać uwagę na jakieś szczególiki i drobinki, których ja nawet nie zauważam, np. z uwagą kontempluje paprochy na podłodze albo to, co mu się akurat uleje jak pełza i fajnie reaguje jak pytam, gdzie jest tata, lampa albo bozia teraz go nauczyłam patrzeć, gdzie ejst tik tak, ale jeszcze mu się z lampą myli
|
#923 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie mogę spać
![]() Widziałam już na facebooku Piękne zdjęcia, piękna Blanka i pięknie się blog zapowiada Cytat:
Wzięłam 74 bo jakeiś takie duże było, jutro na spokojne zmierzę Piotrkowi i w razie co wymienię na 80, ale myślę, że będzie dobre
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
to piękne zdjęcia teraz będziecie miały
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Dupa pisac nie mam jak bo tylko ciagle Was nadrabiam
Do konca wakcji jestesmy nad morzem |
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pod szyję wysoko sie zapina? dobrze chroni od wiatru?
|
|
#927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taką przejściówkę to już Wam pisałam, że kupiłam ładną w 5-10-15 na wyprzy za 29,90, więc póki co mam. A o zimówce będe myśleć potem Cytat:
Męczycie z tym blogiem... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#928 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za siadanie i wszystkie nowe umiejętności. Jak nauczyłaś go reagować na takie pytania? A kiedyś miałaś pisać co u Leosia ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zaczął się czymś bardziej interesować i często na to patrzeć, to mówiłąm co to i tak za każdym razem; podchodziłam, pokazywałam i mówiłam i po paru takich powtórzeniach załapał i jak pytam o tą rzecz, to od razu szuka a "gdzie jest tata" nauczyłam go, żeby TŻowi było miło, bo jeszzce tata nie mówi; ale jak to słodko wygląda, jak pytam, a on szuka TŻ wzrokiema co do Leosia, to miałam pisać, ale jakoś w klubie takie ważne tematy były na tapecie, że nie chciałam się wbijać; ale napiszę tu: ostatecznie ma zdiagnozowane pęcherzowe oddzielanie się naskórka, na szczęście nie ten najgorszy typ, ale też nie najlżejszy; choroba na razie nieuleczalna, można tylko łagodzić objawy, najprawdopodobniej ich geny jakoś tak się niefortunnie "spotkały", że przez to mały ma jakiś tam gen uszkodzony (czekają na wyniki badań); jak na razie pęcherze pojawiają się głównie na stópkach i dłoniach, czasem większe, czasem mniejsze, ale są po nich zostają blizny i taka jakby kaszka manna się na nich robi, takie białe gródki i to już podobno ma zostać takie ma pokiereszowane te łapki i jak na paluszkach robią się ranki, to muszą opatrywać każdy osobno, żeby się nie zrosły przypadkiem; podobno jeszcze paznokietki zejdą, bo już ma takie dziwne brązowe i coraz ciemniejsze się robią; czasem sobie sam te pęcherze zdziera, jak zaczyna kopać nóżkami, biedactwo ale poza tym jest taki pogodny, smieje sie dużo, guga tak fajnie, mamy nadzieję, że może się troszkę wyciszy ta choroba i nie będzie go bardzo męczyć; najgorszy ma być okres, jak będzie raczkował i zaczynał chodzić, bo ciężko będzie jakoś ochronić te rany---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

odkladam, pospi 20min, 40, czasem nawet 3godz, ale po pierwszym karmieniu nocnym odllzyc do lozeczka juz sie nie da - dzisiaj 4 x probowalam i ni chuchu, wzielam do nas do lozka, odlozylam, majtnal sie na brzuszek i spi. ehh

zamawiałam grzecznego dziecia 

masakrama - takie to uroki tego zawodu ale i tak go kocham. Wychodzę z założenia że trzeba robić w życiu to co się lubi bo inaczej jest się wiecznie nieszczęsliwym. taka o dygresja na dobranoc......