|
|
#3001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Jestem zawiedziona obsługą w Intimo
Nowa "brafiterka" twierdziła, że biustonosz świetnie leży. Mnie wydawało się inaczej, pytam jej jeszcze raz, ona mówi, że ten leży super i nie ma co mierzyć innego. Ja jednak poprosiłam o większą miseczkę, bo według mnie była za mała i też biustonosz nie przylegał do mostka. I co? Oczywiście leżał duuuużo lepiej, ale nie przylegał jeszcze do mostka tak jak powinien, więc nie kupiłam ![]() Pisałam do nich jakiś czas temu czy obsługa została bez zmian, twierdzili, że tak, ale ilekroć jestem w Plazie, zaglądam tam i ani razu nie spotkałam tamtych pań Trafiłyście na nie? Miałam swoją ulubioną. Teraz muszę iść do konkurencji. Cytat:
Cytat:
![]() Transportoid (jeśli korzystasz z MPK), alarm clock plus, dysk google, gmail, handycalc, myDays, vCommunicator
|
|
|
#3002 |
|
Matka Smoka
|
mmmm - dobrze pamiętam, że Ty namawiałaś kiedyś do zakupów tutaj? http://allegro.pl/sonia-xs-mala-kope...424383436.html
Kupiłaś w końcu? Ktoś ewentualnie reflektuje? Np. na rozebranie zestawu tych 3? Interesuje mnie większa ogólnie, ale ponieważ muszę trafić z dziwnym kolorem, to rozważam zakup tej malutkiej i potem ewentualne drugie zamówienie. |
|
|
|
#3003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam, ale nic nie wzięłam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42360935]Ja u niej kupowałam I jak z jakością? Mnie się podoba ta: http://allegro.pl/listonoszka-ida-to...457609421.html ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Czy jest tu Cholerka? Bo mam pytanie
|
|
#3005 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W dodatku materiał łatwo się odbarwia, bo położyłam pasek i zostawiłam na 2 dni tak i teraz mam takie 2 pręgi, które brzydko wyglądają. |
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42361312]Ja mam kopertówkę XXL i średnio zadowolona jestem. To znaczy moja jest jeszcze w miarę sztywna, ale koleżanka wzięła sobie tą zamszową i ona taka rozklapiucha jest
![]() W dodatku materiał łatwo się odbarwia, bo położyłam pasek i zostawiłam na 2 dni tak i teraz mam takie 2 pręgi, które brzydko wyglądają.[/QUOTE] To wspaniale, już mi się odechciało zakupów! Dzięki
|
#3007 |
|
Copyraptor
|
Melduję się
|
|
|
|
#3008 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze w temacie gór - tutaj na stronie 27 są buty, możesz zerknąć? http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=JSl2P8 Czy one są w jakikolwiek sposób przystosowane do chodzenia po górach? W porównaniu ze zwykłymi butami, a nie profesjonalnymi za 300zł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To musiał nam się trafić wyjątkowo ciepły dzień Cytat:
Chciałam kiedyś kupić zamszową kopertówkę, ale chyba inną i tańszą.
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się upewnić, czy Wreck this Journal nadaje się dla każdego, czy typowo dla osób rysujących? Bo wtedy, kiedy o nim napisałaś po raz pierwszy i zainteresowałam się tematem, to nie wiem czemu i na jakiej podstawie, ale nabrałam przekonania, że raczej dla rysujących, natomiast jak teraz szukam informacji to wydaje mi się, że niekoniecznie
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3011 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wg opisu to cud technologii, nic tylko brać Ważne, że są wysokie i mają grubą podeszwę, lepsze to niż adidasy. Mnie by się nie chciało kupować markowych butów na wyjazdy dwa razy do roku. Te zapewne szybko przemokną, ale trudno.Skarpety wyglądają ciekawie.
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ostatnio tych wyjazdów jest więcej niż dwa razy do roku, ale póki co nie kupię porządnych butów. I tak sukcesem jest to, że na poważniejsze trasy zamieniłam adidasy na buty podobne do tych trekingowych, które miałam do chodzenia w zimie, no ale one w żaden sposób nie są przystosowane do chodzenia po górach
|
|
#3015 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42361312]Ja mam kopertówkę XXL i średnio zadowolona jestem. To znaczy moja jest jeszcze w miarę sztywna, ale koleżanka wzięła sobie tą zamszową i ona taka rozklapiucha jest
![]() W dodatku materiał łatwo się odbarwia, bo położyłam pasek i zostawiłam na 2 dni tak i teraz mam takie 2 pręgi, które brzydko wyglądają.[/QUOTE] Ale powiedzmy do takiego wizytowego użytkowania ujdzie? Wygląda estetycznie? Nie spodziewam się, że za takie pieniądze to będzie cud nie do zdarcia, ale właśnie zamszową potrzebuję. Jeszcze tańszą niż 8zł? Hmm, poszukam. |
|
|
|
#3016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie to tak
szwagier podchodzi do okienka graniczników a tam facet do niego wprost, żeby dał na kawę albo czekoladę, zapytał ile osób jest i chciał od każdego po 25hrywien Tam nie mają z tym żadnego problemu, każdy bierze ![]() Nie rozumiem jak sprzedawca się może tak zachowywać i strzelać fochami, kurcze no przecież masz prawo być niezadowolona z rezultatu reklamacji. Dobrze, że przyjęła.
|
#3018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
My tez bylismy w cieply dzien, ale im wyzej, tym bardziej wialo. Cytat:
![]() Dokladnie, brakowalo mi tez tego zainteresowania klientka. Musialam sama ja prosic... To juz nie to samo Intimo Zglaszamy to na fb? Moze to poskutkuje?Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3019 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Będę się czaić w lidlu na kurtki, spodnie i skarpetki, choć znając życie, zapomnę o promocji. Kijki wyglądają w porządku, choć muszą być ciężkie, a ich cena nie jest konkurencyjna. Nie polecam treków z decathlonu. Nie są warte swojej ceny, a przynajmniej parę lat temu nie różniły się niczym prócz wyglądu od butów z bazaru, od razu przemakały, szybko pękały. Uważam, że w góry lepiej kupić tańsze i wysokie buty niż droższe i niskie. Nie każdego stać na buty za 500 zł i nie każdy takich potrzebuje. Całe dzieciństwo chodziłam po górach w adidasach lub glanach, kupiłam dobre buty dla zwiększenia komfortu, nie czułam takiej presji. Wbrew pozorom ludzie nie giną z powodu złego obuwia. W zimie bym nie zakładała lidlowych butów, ale w lecie, przy rzadkich wypadach czemu nie? To nic strasznego, jak się czasem przemoknie do suchej nitki, a w razie wyhodowania grzyba łatwiej takie buty wyrzucić. Polecałabym jednak bardziej decathlon, bo mają lepszy system reklamacji w razie rozpadu związku buta z podeszwą.
|
|
|
#3020 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cóż z tego że przyjechałam rowerem jak z powrotem musiałam już na pl. bohaterów getta wskoczyć w tramwaj bo tak się rozpadało:/ Cytat:
Clean Mastera muszę ściągnąć. Zresztą na kompa też muszę coś takiego zainstalować, bo pewnie mam masę śmieci no i w końcu aplikację wizażową Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nie mam dużego doświadczenia w temacie, ale pamiętam moje 1sze super wrażenie w Intimo. Byłam jakiś czas temu w tym w Plazie i to był ciężki dramat. Pewnie gdyby nie marne bo marne, ale doświadczenie to pewnie bym się złapała na to co wciska mi ta panna. szkoda, bo w tym przypadku obsługa tak na prawdę robi robotę Granatowa polecała taki mały sklepik 2przystanki przed plazą (zabij mnie nie pamiętam adresu ani nazwy) i tam babeczka taka grubsza jest super a zadowolona jesteś z tej aplikacji? bo ja byłam zachwycona jakdojade.pl ale ostatnio mi zaczęła szwankować:/ i jak normalnie przez neta stronka mi działa to sama aplikacja nie:/ mogę korzystać tylko z zapamiętanych rozkładów Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42361312]Ja mam kopertówkę XXL i średnio zadowolona jestem. To znaczy moja jest jeszcze w miarę sztywna, ale koleżanka wzięła sobie tą zamszową i ona taka rozklapiucha jest ![]() W dodatku materiał łatwo się odbarwia, bo położyłam pasek i zostawiłam na 2 dni tak i teraz mam takie 2 pręgi, które brzydko wyglądają.[/QUOTE] ale już mi się ich odechciało...
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2013-08-21 o 11:39 |
||||||
|
|
|
#3021 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Orientujecie się, czy w KWC działa już zaczytywanie QR? Cytat:
Perfum nie opłaca się kupować zbiorowo, bo nic się na tym nie zyskuje, chyba że ktoś się bawi w odlewki. Ja już szukam czegoś na jesień Myślałam o Opium albo Samsarze (Mistrzyni, dobrze kojarzę, że Ty masz Samsarę?).U mnie w pracy korzystają z Transportoida, przerzucili się ludzie z jakdojade właśnie, ale nie wiem dokładnie czemu, bo dla mnie to zupełna nowość. Nie dość, że nie mam problemów z dojazdami, a mapę miasta mam w głowie, to jestem koszmarnie do tyłu z telefonami i wciąż mi nieswojo, gdy telefon ma tyle RAMu, co mój laptop.
|
|
|
#3022 |
|
Konto usunięte
|
mój telefon jest gupi bo nie umie pdf otwierać :/
|
|
|
|
#3023 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerka - eee... nikt już nie patrzy na buty, większość turystów jednak ma jakieś tam do wędrówek. Lina i czekan musi być
I getry zamiast spodni, oddychające koszulki. Mapę najlepiej potargać przed wyjściem, żeby na intensywnie użytkowaną wyglądała.
|
|
#3025 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
jak idziesz na takim terenie, że nawet dziecko da radę, to też trzeba liny i czekan?
|
|
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłaś link do takiej za 15, myślałam, że o nią chodzi
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3027 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mnie śmieszy szydzenie z niewyekwipowanych ludzi, zwłaszcza w mniejszych górach. Jaki sens ma kupowanie softshella dziecku jadącemu na szkolną wycieczkę? Co komu szkodzą szpilki na asfaltówce przez Dolinę Chochołowską? Dla mnie klapkarze i trampkarze to hardkorowcy, przecież w tym czuć każdy kamyczek na drodze, paluchy są poobijane o głazy... Szacun!
|
|
|
#3028 |
|
Copyraptor
|
Nie, wystarczy mi moje mistrzostwo w nakanapieleżeniu.
Zaakceptowano mi wątek z rysunkami w katalogu rękodzieła |
|
|
|
#3029 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Mój brat kupił zimą buty decathlona, sporo po śniegu, górach pochodził i nic mu nie przemaka, buty niezniszczone, wiec to moze kwestia modelu tudziez szczescia. |
|
|
|
|
#3030 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerka - gratuluję, ciekawe ile spłynie z tego zgłoszeń.
A ty nie taka nakanapieleżąca, bo jeszcze spodnamiotustrzelająca. Ineso - nie wiem, co tam teraz mają w ofercie. Wydaje mi się, że ich produkty są coraz lepsze, jestem szalenie zadowolona z najtańszej oddychającej koszulki Kalenji.
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Nowa "brafiterka" twierdziła, że biustonosz świetnie leży. Mnie wydawało się inaczej, pytam jej jeszcze raz, ona mówi, że ten leży super i nie ma co mierzyć innego. Ja jednak poprosiłam o większą miseczkę, bo według mnie była za mała i też biustonosz nie przylegał do mostka. I co? Oczywiście leżał duuuużo lepiej, ale nie przylegał jeszcze do mostka tak jak powinien, więc nie kupiłam 
Trafiłyście na nie? Miałam swoją ulubioną. Teraz muszę iść do konkurencji. 
Ja byłam jakoś tydzień po Mistrzyni i też żadne rękawiczki, żaden szalik. Ot, na górze tylko polar się przydał, bo wiało.

Zamiast czapki i rękawiczek wielu osobom wystarczy bluza z kapturem i długim rękawem. Zimno osłabia fizycznie i odbiera motywację, lepiej nieść tych parę gramów więcej niż żałować, że wyszło się z domu.