|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Byłam dziś na szczepnieniu. Jak zobaczyłam tą strzykawkę to takie:
![]() Ale nawet mnie nie bolało. ![]() Ze mną będzie ciężko,m bo ja jestem skrajnym introwertykiem i ja się boję poznawania nowych osób. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Przecież to twoje ucho. A poza tym to tylko kolczyk. Można wyciągnąć i zarośnie. Więc nie wiem czemu mu to przeszkadza.A moja po porodzie przestała mieć bóle. Więc jak widać zależy niektórym przejdzie, niektórym nie.
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie |
|
|
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
Elsay
Przymuł u mnie w pracy dzisiaj, nie lubię aż takiego spokoju bo się rozleniwiam i już totalnie mi się nic nie chce... |
|
|
|
#2734 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to minmim 30 min będę ćwiczyć, pózniej zdam relacje ![]() Cytat:
"
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, fajny kotek dobrze, że ja się nie boję igieł ![]() moja bliska kumpela ma to samo ale jak już się z kimś zaprzyjaźni, to jest baaaaaaardzo otwarta
|
|
|
|
|
#2736 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Ja popijam kawkę. Wstałam niedawno. ![]() Pogoda paskudna. Z 17 stopni, nie ma Słońca, jest mokro i ponuro. Rzygam takim czymś ![]() Ja też ja też. Od wczoraj mnie troszkę kręgosłupik boli, miałam problemy z robieniem planka/i. [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42364371] Wiesz ostatnio na wieczór zjadłabym konia z kopytami, ale gdy wstaję rano nie jestem głodna. Także na pizzę tylko popatrzyłam (ale mam ochotę bo dawno jadłam, nie pogardziłabym kawałeczkiem mojej ulubionej hawajskiej )[/QUOTE] Ja jakiś czas temu wieczorem miałam ochotę na hot-doga z chipsami. I słowo daję, jakby mi ktoś coś takiego wtedy pod nos podstawił, zjadłabym. Ale następnego dnia po przebudzeniu ochota mnie przeszła. Także różnie bywa.
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
A w listopadzie na testy alergologiczne
|
#2738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tak, ale się wnerwiłam, bo wyczyściłam sobie baletki, i zapomniałam ich zdjąć z parapetu na noc i mi zamokły, deszcz mi tak je zlał ze masakra " brawo" !
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
wcinam wieśniaczka truskawkowego
mhmm pychotka![]() pada deszcz u mnie, więc z roweru nici
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
|
|
|
|
#2741 | |||||
|
Tajka
|
Cytat:
I są tak mało kaloryczne ! Dzisiaj właśnie na obiad będzie u mnie kalafior ! Wczoraj były brokuły ! W czwartek fasolka szparagowa ! Ach kocham ! Niestety...fasolki mi jednak nie można, tak jak ziemniaków. ![]() Skrobia cholerna ! ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
ja ja !---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Wstrzykiwał czy coś. I to puchło, jak była alergia. I w zależności od poziomu, taki duży bąbel wyskoczył, albo wcale. :P A za drugim razem miałam inaczej, ale to już zupełnie nie pamiętam, jak. I źle wtedy wyszło, bo niby miałam alergię na wszystko. A nie mam praktycznie na nic
|
|
#2742 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2743 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
Nawet raz zaakceptowali mój roczny wegetarianizm ![]() A tak to akceptują, że zdrowo się odżywiam, nie jadam pieczywa, ziemniaków itp. Mama kupuje mi zdrowe jedzenie, gotuje dla nas czasem oddzielnie coś bardziej dietetycznego. Tak już chyba od trzech lat ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Także dużo dziwnych, ale i dobrych potraw wpadło
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, chyba będę musiała odpuścić te strony, bo odkąd to napisałam (wczoraj o 15:00) przybyło mi 5 nowych stron
szalejecie! chyba lepiej będzie jak po prostu będę teraz na bieżąco to może powiedzcie mi czy przegapiłam coś ważnego? co tu się działo pod moją nieobecność? [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42352980]Mam lenia, potrzebuję kopa w tyłek by wreszcie poćwiczyć [/QUOTE]ja też ![]() wczoraj na noc pogrzeszyłam jeszcze... masakra, jestem przed @, ale to nie zwalnia mnie od myślenia o konsekwencjach czuję jakbym straciła sierpień.... Cytat:
![]() moja też ![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42364075]Czemu to tak? Ja swojego od dwóch dni katuję zdaniem, że mam potrzebę rozmnożenia [/QUOTE]łuhuhuuu ![]() Cytat:
![]() sama robiłaś?
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-21 o 12:39 |
|||
|
|
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
To mam nadzieje że Twoje adidaski są w lepszym stanie, bo moje baletki wygladają jakby przeszły II wojne swiatową
|
|
#2746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż zarabia najniższą krajową, ona nie pracuje. Wiadomo, że nie można przeginać też w drugą stronę aczkolwiek trzeba mieć mimo wszystko jakiś plan... Cytat:
Cytat:
![]() Patrzyłam dziś na dietę dla chorych na niedoczynność tarczycy i gdybym jadła zgodnie z nią to bym chyba nic nie jadła...ziemniaków, kasz, ryżów, mąki nie wolno i nawet warzyw część odpada (kalafior, brokuł itp...).
|
|
#2747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
itp ! chcoiaż wiecie, u nas kupuje się tak zeby cała rodzina skorzystała na tym taki o to minus
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ja się boję wszelkich igieł i ostrych rzeczy więc panikuję trochę. Dziś aż po tym szczepieniu to żeby się odstresować loda sobie kupiłam. ![]() Cytat:
a mój tata strasznie narzeka na takie jedzenie, bo cytuję "A co ja królik jestem, żeby sałatę jeść"
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a i tak jestem "grubsza ''od siostry która je samo mięso ! a co do mięsa, to mogła bym życ bez niego ale z powodu , iż mam lat 17 to się rozwijam i organizm potrzebuje różnych zapotrzebowań, wiec, na razie z niego nie rezygnuje, wole sb ugotować piers kurczaka w przyprawie, i zjesc na kanapke na drugi dzien, niz jesc te chemiczne szynki i w ogólne, jesli sama sb nie ugotuje, zostaje mi jesc ( kotlety, białe mieso ociekające tłuszczem x.x itp ) kuchnia mojej babci domownicy przyzwyczaili sie ze tak jadam już w ich oczach królikiem pozostane
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Katiennn nie nie
kupilam w sklepie fajnie, że jesteś
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mu zaserwujemy zapiekankę makaronową lub warzywną/zupę krem/ryż z kurczakiem i sosem, to dosyć wybrzydza, bo twierdzi, że - cytuję - "jo takich papinek nie byda jodł" mój facet będzie MUSIAŁ polubić takie jedzenie |
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też odwlekałam. Teoretycznie to jako rocznik 95 powinnam się zaszczepić w tamtym roku. No ale, że mi babki powiedziały, ze skoro jestem z grudnia to mogę przyjść trochę później to tak w końcu minął prawie cały rok a ja ciągle odwlekałam. No ale, że zaczęłam przez tą alergię chodzić po lekarzach to się zaczęła pielęgniarka upowinać, że mam iść do szczepienia.
![]() Cytat:
) Jem domowe obiadki a wiadomo jakie one niekiedy bywają. No ale juz resztę jedzenia sobie sama robię zazwyczaj więc nei jest tak źle. Bez mięsa bym nie wytrzymała.
|
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I rosół w niedziele ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2755 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
Ja nie jadam skrobi - bo mi po niej źle. Nie jadam kasz- bo gluten Mąka tylko kukurydziana i ryżowa z dopiskiem "gluten-free". Nie jadam chleba - bo mąka. Wgl. mało co mogę jeść, bo mój brzuch reaguje na to wzdęciem, organizm zgagą i sennością. Ale sobie radzę i nie narzekam. Na szczęście ryż brązowy, dziki, jaśminowy mogę ![]() Dzisiaj na śniadanie 4 wafle ryżowe z twarogiem i dżemem truskawkowym (chyba się uzależniłam) i grapefruit 1/2 ![]() Cytat:
Bez tłuszczu na spokojnie można + jedna jest świetna, bo za parowar robi. I szybko się wszystko w nich robi. Jestem bardzo zadowolona. Także jajca sadzone i omlet to teraz moja specjalność
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a Wy pozwalacie sobie na coś słodkiego ?
Bo ja mam takie uczucie, jak zjem, żeby iść i zaraz to spalić ćwicząc ? Czy moża, jakiegoś batonika, wcisnąć w przekąskę zamiast owocu ?
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
są wieśniaki truskawkowe? serio? gdzie kupiłaś?
nooo już tęskniłam za Wami, życie bez wizażu nie ma sensu
|
#2758 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Łee nienawidzę rosołu. Z pięć lat już nie jadłam.
![]() Czyli unikasz tak samo jak ja. Piąteczka! ![]() Cytat:
Znaczy to jest tak. Jak raz na jakiś czas zjesz malutkie ciasteczko to się nic nie stanie, nawet jeśli tego dnia nie poćwiczysz. Byle nagle nie zrobił się z tego wielki kawał tortu czekoladowego co drugi dzień "bo czasem można"
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja sis wpakowała się w małżeństwo po chwili dziecko, a skończylo się rozwodem.. i to bardzo szybko potem mieszkała z dzieckiem sama jakiś rok/dwa, poznała faceta, spodziewają się dziecka w grudniu, kupili mieszkanie i teraz widzę, że jest szczęśliwa. U mnie zresztą jest fatum jakieś nad rodziną, bo 80% jest po rozwodzie i to młodziaki. Cytat:
Melduję 130 min treningu na hali, z czego 25 min siłowo-skocznościowy Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-21 o 13:23 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

)
Przecież to twoje ucho.

.
)

i mi zamokły, deszcz mi tak je zlał ze masakra 

a mój tata strasznie narzeka na takie jedzenie, bo cytuję "A co ja królik jestem, żeby sałatę jeść"