Krakowianki po raz XXIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 13:02   #3031
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

A, to u mnie się inne otworzyły.
Stary 2013-08-21, 13:04   #3032
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Cholerka - gratuluję, ciekawe ile spłynie z tego zgłoszeń.

A ty nie taka nakanapieleżąca, bo jeszcze spodnamiotustrzelająca.

Ineso - nie wiem, co tam teraz mają w ofercie. Wydaje mi się, że ich produkty są coraz lepsze, jestem szalenie zadowolona z najtańszej oddychającej koszulki Kalenji.
No tak, ale niestety nie mam do tego specjalnych butów, więc się nie liczy

Zobaczymy, czy jakiekolwiek
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:09   #3033
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - ale masz specjalne modyfikacje kości, jesteś x-manką!
Stary 2013-08-21, 13:19   #3034
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Cholerka - ale masz specjalne modyfikacje kości, jesteś x-manką!
I w dodatku chodzę teraz na naświetlania, będę dodatkowo świecić w ciemności

Wczoraj byłam na rehabilitacji właśnie (zresztą zaraz wychodzę na kolejną), i o ile naświetlanie laserkami/lampami przebiegło bezproblemowo, to rehabilitant rozłożył ręce bo stwierdził, że on jest w szoku, że ja mam taki zakres ruchów po TAKIM wypadku, i że to jest w ogóle niewiarygodne. I on nie wie, co on ma ze mną robić, bo wyprost mam prawie maksymalny, pronacja/supinacja perfekcyjna, tylko nad zgięciem ewentualnie możemy popracować trochę.
Stary 2013-08-21, 13:42   #3035
Malla
Nie depcze krokusów

Zrehabilituj się i zacznij stękać i jęczeć, bo Ci zabiegi wycofają
Stary 2013-08-21, 13:48   #3036
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Myślałam o Opium albo Samsarze (Mistrzyni, dobrze kojarzę, że Ty masz Samsarę?).
Tak używam tego zapachu od 10 lat. Moja druga skóra
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:00   #3037
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Zrehabilituj się i zacznij stękać i jęczeć, bo Ci zabiegi wycofają
Ale ja niezbyt chce chodzic na te zabiegi, jakos srednio wierze w uzdrawiajaca moc laserow i pol magnetycznych a cwiczen nie maja ze mna jakich robic, bo sie sama zrehabilitowalam swietnie, chociaz wszyscy na mnie krzyczeli, ze na pewno za wczesnie i mam sie oszczedzac )
Stary 2013-08-21, 14:03   #3038
OneMoreDress
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

A często jest właśnie odwrotnie, tak samo jak z jazdą na nartach - ktoś ma kasę i kupuje super-hiper wyposażenie już na początek, a nie wie co i jak
Jak widze kogos z super nowym sprzetem, bez jednej ryski to staram sie ich unikac na stoku-sa to zazwyczaj poczatkujacy, ktorzy sa sporym zagrozeniem

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
To był link do zestawu 3 szt tych po 7zl. Cena promocyjna, dlatego pytałam o chętne do rozbiorki.

Mój brat kupił zimą buty decathlona, sporo po śniegu, górach pochodził i nic mu nie przemaka, buty niezniszczone, wiec to moze kwestia modelu tudziez szczescia.
Ja bym byla chetna na taka torebke

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-21, 14:08   #3039
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - szczerze, to również nie wierzę w lasery i magnesy. Interesuje mnie tylko rehabilitacja ruchowa.

Mistrzyni - i gdzie kupujesz? W necie niezły rozrzut cenowy.
Stary 2013-08-21, 14:11   #3040
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Cholerka - szczerze, to również nie wierzę w lasery i magnesy. Interesuje mnie tylko rehabilitacja ruchowa.

Mistrzyni - i gdzie kupujesz? W necie niezły rozrzut cenowy.
No wlasnie, a niezbyt maja mi co zaoferowac bo jestem taka super i sprawna, yeah
Stary 2013-08-21, 14:16   #3041
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Mnie śmieszy szydzenie z niewyekwipowanych ludzi, zwłaszcza w mniejszych górach. Jaki sens ma kupowanie softshella dziecku jadącemu na szkolną wycieczkę? Co komu szkodzą szpilki na asfaltówce przez Dolinę Chochołowską?

Dla mnie klapkarze i trampkarze to hardkorowcy, przecież w tym czuć każdy kamyczek na drodze, paluchy są poobijane o głazy... Szacun! Ja chodzę w porządnych butach i z kijkami z lenistwa i wygody. Biorę zawsze płaszcz przeciwdeszczowy, żeby nie mieć pudla na głowie, gdy się rozpada. Zabieram spory zapas napojów, by nie pić ze strumyka, do którego ktoś wyżej nasikał. Doczepiam kubeczek do plecaka, bo herbata w schronisku jest za droga. Wygodnicka jestem.
trudno się z tym nie zgodzić jest wiele tras które można przejść w byle jakich butach, dżinsach i bluzie. ale z wieloma rzeczami jest po prostu wygodniej ja wybrałam się w trampkach na Górę Chojnik w Karkonoszach, bo nie wiedziałam danego dnia, że będę tam włazić. dało się, bo to ledwie 30-40 minut, ale czułam każdy korzeń i kamyk i strasznie mnie to frustrowało bo jestem przyzwyczajona do grubej trekkingowej podeszwy.

byłam w Lidlu i zabrałam tą ulotkę żeby jej się lepiej przyjrzeć. jak mi się uda to na pewno zaopatrzę się w skarpetki, zwróciłam też uwagę na spodnie.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:18   #3042
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
A całość asortementu jest przeceniona, pędzle też?
Nie widziałam pędzli w ogóle.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
eeee to a nie promocja. tzn. inaczej- liczyłam na więcej na perfumy. Noszę się z zamiarem kupienia jakiegoś zapachu, ale nawet z 30% zniżką wątpię żeby było taniej niż w necie
Dla mnie to też żadna promocja. Zrobiliby tak jak Marionaud, to bym wzięła urlop NŻ i chyba nigdy bym stamtąd nie wyszła Też liczyłam na perfumy a z tym -30% wychodzą ceny jak na necie/niewiele większe, nic ciekawego.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2013-08-21 o 14:19
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:29   #3043
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
1. Pewnego dnia wrócisz tym rowerem do domu, nic straconego

2. Mogę wpaść i posprzątać Ci kompa.

3. U mnie w pracy korzystają z Transportoida, przerzucili się ludzie z jakdojade właśnie, ale nie wiem dokładnie czemu, bo dla mnie to zupełna nowość. Nie dość, że nie mam problemów z dojazdami, a mapę miasta mam w głowie, to jestem koszmarnie do tyłu z telefonami i wciąż mi nieswojo, gdy telefon ma tyle RAMu, co mój laptop.
1. na szczęście już nie raz mi się to udało

2. zapisane, zanotowane i skorzystam, bo ostatnio mi komp strasznie muli. ja się w ogóle na tym nie znam więc potrzebuję sprzątania, czyszczenia, moze instalowania jakiśdodatków czy aktualizacji cholera wie co. wczoraj coś mi krzyczał antywirus, poklikałam, popstrykałam ale czy to to co chciał to nie wiem w każdym razie przestał krzyczeć

3. sprawdzę sobie ją, moze okaże się lepsza.

Cytat:
Dla mnie klapkarze i trampkarze to hardkorowcy, przecież w tym czuć każdy kamyczek na drodze, paluchy są poobijane o głazy... Szacun! Ja chodzę w porządnych butach i z kijkami z lenistwa i wygody. Biorę zawsze płaszcz przeciwdeszczowy, żeby nie mieć pudla na głowie, gdy się rozpada. Zabieram spory zapas napojów, by nie pić ze strumyka, do którego ktoś wyżej nasikał. Doczepiam kubeczek do plecaka, bo herbata w schronisku jest za droga. Wygodnicka jestem.
dziękuję
nie ma się czym chwalić, ale w trampkach przeszłam szlak ok. 20 (30?)km, dotarłam na szczyt Lodowej Przełęczy i zeszłam dłuższą trasą a więc się da że to był mój 1szy raz na takim szlaku, w takich górach to nie wiedziałam co mnie czeka (pewnie wymiękłabym u stóp góry) i żadnych specjalnych gadżetów do chodzenia nie mam. ani butów ani oddychających koszulek czy getrów. dało się choć nogi n****dzielały jak jasny gwint

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Zaakceptowano mi wątek z rysunkami w katalogu rękodzieła

Cytat:
To był link do zestawu 3 szt tych po 7zl. Cena promocyjna, dlatego pytałam o chętne do rozbiorki.
hmmmm to za 7zł można by wziąć z racji że takich torebek nie nosi się zbyt często to może trochę wytrzyma
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:35   #3044
Ineso
Matka Smoka

Odp: Krakowianki po raz XXIII

OMD i gg - otworze zamowienie na te kopertowki, ale na poczatku wrzesnia, bo przypomnialam sobie ze jestem bankrut

Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:47   #3045
OneMoreDress
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
OMD i gg - otworze zamowienie na te kopertowki, ale na poczatku wrzesnia, bo przypomnialam sobie ze jestem bankrut

Ok

Stary 2013-08-21, 14:55   #3046
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
wczoraj coś mi krzyczał antywirus, poklikałam, popstrykałam ale czy to to co chciał to nie wiem w każdym razie przestał krzyczeć
Powinny być 2 przyciski: różowy i sraczkowaty. Po wybraniu różowego wszystko powinno się robić z domyślnymi ustawieniami, bez zbędnego krzyku.

Też chcę na Lodową Ile czasu Wam zajęła cała wycieczka?
Stary 2013-08-21, 14:58   #3047
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Reklamowałam już dwa staniki z tych, które widziałaś i ostatnio, jak miałam odbierać drugi to nie przyjęłam go bo uważałam, że stanik nie jest odpowiednio naprawiony. Pani z wielkim fochem zabrała go ponownie do reklamacji a jej mina - bezcenna.
A co się zepsuło, jeśli można spytać? I co źle naprawili?
Cytat:

nie mam dużego doświadczenia w temacie, ale pamiętam moje 1sze super wrażenie w Intimo. Byłam jakiś czas temu w tym w Plazie i to był ciężki dramat. Pewnie gdyby nie marne bo marne, ale doświadczenie to pewnie bym się złapała na to co wciska mi ta panna.
szkoda, bo w tym przypadku obsługa tak na prawdę robi robotę

Granatowa polecała taki mały sklepik 2przystanki przed plazą (zabij mnie nie pamiętam adresu ani nazwy) i tam babeczka taka grubsza jest super
http://www.adore.pl/ ?
Cytat:
Mapę najlepiej potargać przed wyjściem, żeby na intensywnie użytkowaną wyglądała.
Przypomniało mi się, jak sobie w gimnazjum kupiłam deskorolkę i kolega mi ją ocierał o schody, żeby zedrzeć nadruk od spodu, "żeby było, że robisz tricki". Teraz mam w piwnicy pozdzieraną deskorolkę, którą mogłabym sprzedać kilka lat temu jako "użyta 3 razy, wygląda jak nowa"
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Zrobiliby tak jak Marionaud, to bym wzięła urlop NŻ i chyba nigdy bym stamtąd nie wyszła

Ah, jak widziałam kobiety kłębiące się przy jakichś Diorach to przypomniały mi się nasze łowy

Dziewczyny, zawiadamiam, że w nowej kolekcji Stradivariusa są normalne bokserki! Nie za długie, niezbyt opięte, takie w sam raz

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 15:27   #3048
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że lepiej odłożyć. Buty z lidla mogą się rozkleić i przemoknąć po pierwszym deszczu, a na markowe masz gwarancję nie tyle producenta, co technologii. Ile goretexów miałam, z tylu byłam przez długi czas zadowolona. Buty lidlowe mają jakiś no-name-tex, nie wiadomo, czy nie będzie odparzał stóp i pielęgnował smrodku. Są lekkie, więc nie ufam amortyzacji podeszwy.

Będę się czaić w lidlu na kurtki, spodnie i skarpetki, choć znając życie, zapomnę o promocji. Kijki wyglądają w porządku, choć muszą być ciężkie, a ich cena nie jest konkurencyjna.

Nie polecam treków z decathlonu. Nie są warte swojej ceny, a przynajmniej parę lat temu nie różniły się niczym prócz wyglądu od butów z bazaru, od razu przemakały, szybko pękały.

Uważam, że w góry lepiej kupić tańsze i wysokie buty niż droższe i niskie. Nie każdego stać na buty za 500 zł i nie każdy takich potrzebuje. Całe dzieciństwo chodziłam po górach w adidasach lub glanach, kupiłam dobre buty dla zwiększenia komfortu, nie czułam takiej presji. Wbrew pozorom ludzie nie giną z powodu złego obuwia.

W zimie bym nie zakładała lidlowych butów, ale w lecie, przy rzadkich wypadach czemu nie? To nic strasznego, jak się czasem przemoknie do suchej nitki, a w razie wyhodowania grzyba łatwiej takie buty wyrzucić. Polecałabym jednak bardziej decathlon, bo mają lepszy system reklamacji w razie rozpadu związku buta z podeszwą.
Dzięki
To jednak odłożę sobie na porządniejsze W tym roku byłam tylko 2 razy, ale dopiero zaczynamy i z racji tego, że robiły mi się bąble, to musieliśmy robić dłuższe przerwy. Bardzo spodobało mi się chodzenie po górach, więc w przyszłym roku na pewno będziemy jeździć częściej, a mam też nadzieję, że kiedyś odważę się na trasę po łańcuchach

Cytat:
nie mam dużego doświadczenia w temacie, ale pamiętam moje 1sze super wrażenie w Intimo. Byłam jakiś czas temu w tym w Plazie i to był ciężki dramat. Pewnie gdyby nie marne bo marne, ale doświadczenie to pewnie bym się złapała na to co wciska mi ta panna.
szkoda, bo w tym przypadku obsługa tak na prawdę robi robotę

Granatowa polecała taki mały sklepik 2przystanki przed plazą (zabij mnie nie pamiętam adresu ani nazwy) i tam babeczka taka grubsza jest super

a zadowolona jesteś z tej aplikacji? bo ja byłam zachwycona jakdojade.pl ale ostatnio mi zaczęła szwankować:/ i jak normalnie przez neta stronka mi działa to sama aplikacja nie:/ mogę korzystać tylko z zapamiętanych rozkładów
I właśnie dlatego będą od nich odchodzić klienci...

Muszę się tam wybrać. A dobre są w brafitingu?

Bardzo Używam jej od ponad dwóch lat. Nie wyobrażam sobie bez niej poruszania się po mieście. Aktualizacje rozkładów jazdy są na bieżąco, NIGDY się nie zdarzyło, żeby były inne niż na stronie mpk. Można wyszukiwać połączenia, sprawdzać wszystkie odjazdy z danego przystanku...

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Tak używam tego zapachu od 10 lat. Moja druga skóra
Opowiadaj co u Ciebie Jak Motywacja?

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
O ja, muszę tam jechać jutro. Dzięki Ci

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 15:27   #3049
Ineso
Matka Smoka

A w nowej kolekcji Oysho są pizamy kremowe w kobaltowe motyle
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 15:54   #3050
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Przypomniało mi się, jak sobie w gimnazjum kupiłam deskorolkę i kolega mi ją ocierał o schody, żeby zedrzeć nadruk od spodu, "żeby było, że robisz tricki". Teraz mam w piwnicy pozdzieraną deskorolkę, którą mogłabym sprzedać kilka lat temu jako "użyta 3 razy, wygląda jak nowa"

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
To jednak odłożę sobie na porządniejsze W tym roku byłam tylko 2 razy, ale dopiero zaczynamy i z racji tego, że robiły mi się bąble, to musieliśmy robić dłuższe przerwy. Bardzo spodobało mi się chodzenie po górach, więc w przyszłym roku na pewno będziemy jeździć częściej, a mam też nadzieję, że kiedyś odważę się na trasę po łańcuchach
Proponuję łańcuchy... za tydzień albo dwa.

Skoro robią Ci się bąble, to musowo musisz zmienić buty. Skarpety też się przydadzą, choć sama ich zmiana nie wyeliminuje problemu, najważniejsza są buty. Ostatnio poszłam z koleżanką w upał w góry, wzięła zamiast wielkich butów obuwie dobrej firmy do kostki, z vibramem i zmasakrowały jej stopy. Prawdopodobnie wina braku goreteksu, uprażyła się.
Cytat:
Bardzo Używam jej od ponad dwóch lat. Nie wyobrażam sobie bez niej poruszania się po mieście. Aktualizacje rozkładów jazdy są na bieżąco, NIGDY się nie zdarzyło, żeby były inne niż na stronie mpk. Można wyszukiwać połączenia, sprawdzać wszystkie odjazdy z danego przystanku...
A wyszukiwanie połączeń nie jest opcją płatną? Pamiętam, że coś jest płatne, ale nacieszyłam się telefonem zaledwie 24h...
Stary 2013-08-21, 15:57   #3051
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

ok, tyle że mnie do 9.09 nie ma

Cytat:
Powinny być 2 przyciski: różowy i sraczkowaty. Po wybraniu różowego wszystko powinno się robić z domyślnymi ustawieniami, bez zbędnego krzyku.

Też chcę na Lodową Ile czasu Wam zajęła cała wycieczka?
nie miałam żadnego z nich wszystko jest szaro-czerwone
ale spoko nie tłumacz- zapraszam do siebie

duuuużo za długo. to nie była wspinaczka na czas tylko spacer(tiaaa) rozmowy, podziwianie widoków, sporo przerw na zdjęcia, jedzenie itp. wyszliśmy ze Smokowca (o ile dobrze pamiętam) i wróciliśmy gdzieś tam po drugiej stronie Tatr i zajęło nam to łącznie z dojazdem autobusem spod parkingu na początek szlaku jakieś 12h.

Cytat:
tak!

Cytat:

I właśnie dlatego będą od nich odchodzić klienci...

Muszę się tam wybrać. A dobre są w brafitingu?

jak dla mnie babki są ok chociaż ja nie mam dużego doświadczenia. niech się inne dziewczyny wypowiedzą.
Ale ja się czułam dobrze- babka nie była obojętna ale też nie była nachalna, nie próbowała mi nic wcisnąć i sporo mi podpowiedziała jeżeli chodzi o dopasowanie.

już ją ściągnęłam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 15:59   #3052
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ale ja niezbyt chce chodzic na te zabiegi, jakos srednio wierze w uzdrawiajaca moc laserow i pol magnetycznych a cwiczen nie maja ze mna jakich robic, bo sie sama zrehabilitowalam swietnie, chociaz wszyscy na mnie krzyczeli, ze na pewno za wczesnie i mam sie oszczedzac )
Jak to? A te wszystkie cząstki alfa, które uderzają w Twoje kości? Myślisz, że to nie ma znaczenia? I fotony?

Cytat:
Nie wiem jak to jest w tej aplikacji, ale jakdojadę ma codziennie aktualizowane rozkłady przez MPK (koło północy) - odkąd to wiem, to już mnie aktualność rozkładów nie powala . Straciła cały urok .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 16:06   #3053
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Jak to? A te wszystkie cząstki alfa, które uderzają w Twoje kości? Myślisz, że to nie ma znaczenia? I fotony?
Za cholerę nie czuję się lepiej, gdy pukają mnie fotony

A Ty jakie masz jeszcze aplikacje?
Stary 2013-08-21, 16:15   #3054
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty jakie masz jeszcze aplikacje?
To pytanie o aplikacjach do mnie? Bo ja nie mam androida nawet . I wolałabym nie mieć, ale to będzie ciężkie .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 16:20   #3055
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
1. Proponuję łańcuchy... za tydzień albo dwa.

2. Skoro robią Ci się bąble, to musowo musisz zmienić buty. Skarpety też się przydadzą, choć sama ich zmiana nie wyeliminuje problemu, najważniejsza są buty. Ostatnio poszłam z koleżanką w upał w góry, wzięła zamiast wielkich butów obuwie dobrej firmy do kostki, z vibramem i zmasakrowały jej stopy. Prawdopodobnie wina braku goreteksu, uprażyła się.

3. A wyszukiwanie połączeń nie jest opcją płatną? Pamiętam, że coś jest płatne, ale nacieszyłam się telefonem zaledwie 24h...
1. Za tydzień mnie nie ma, a za dwa już mam plany i nie zdążę odłożyć na buty

2. Dobra, dobra. Wymienię Ale mam teraz tyle wydatków

3. Wyszukiwanie według ulic tak, ale według przystanków nie.

Cytat:
jak dla mnie babki są ok chociaż ja nie mam dużego doświadczenia. niech się inne dziewczyny wypowiedzą.
Ale ja się czułam dobrze- babka nie była obojętna ale też nie była nachalna, nie próbowała mi nic wcisnąć i sporo mi podpowiedziała jeżeli chodzi o dopasowanie.
No to super, wybiorę się tam. A kupiłaś coś?

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to jest w tej aplikacji, ale jakdojadę ma codziennie aktualizowane rozkłady przez MPK (koło północy) - odkąd to wiem, to już mnie aktualność rozkładów nie powala . Straciła cały urok .
Z jakdojade korzystam tylko po to, żeby znaleźć połączenie, gdy nie wiem jak gdzieś dojechać. Wiele razy zacięłam się na ich rozkładach jazdy (jeszcze gdy nie miałam androida i korzystałam na kompie) i uraza została, ale nie wiem jak jest teraz.

Stary 2013-08-21, 16:59   #3056
kasiencja
Pani Buka

Malla - a jeśli buty górskie są ok do wchodzenia, ale przy schodzeniu bolą palce, to znaczy że nadal są za małe czy przydadzą się jakieś lepsze skarpetki właśnie, czy wkładki? bo słyszałam różne teorie

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:45   #3057
Malla
Nie depcze krokusów

Za małe, za duże, źle wyprofilowane... zbyt wystające paznokcie powody mogą być różne.
Stary 2013-08-21, 19:18   #3058
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dziewczyny, co polecacie z kosmetyków z DM? Alverde? Balea? P2? Możliwe, że będę mieć okazje być w DM, więc robię listę. Na razie jest na niej 14 produktów, ale może coś jeszcze dopiszę
Balea- odżywki, żele pod prysznic, peeling do twarzy, peelingujący żel pod prysznic
Alverde- pianka oczyszczająca do twarzy, odżywka z amarantem, odżywka z hibiskusem, kamuflaż pod oczy (jaki kolor? )
P2- lakiery

Używałyście podkreślonych? Jaką macie opinię? Co jeszcze polecicie?

P.S. Jeśli któraś z Was ma jakąś pilną potrzebę to mogę spróbować kupić Niestety nie mogę otworzyć wielkiego zamówienia, bo nie wiem czy na pewno będę w DM i czy będziemy mieć miejsce w bagażniku. Nie wiem też czy ceny będą podobne jak w Niemczech.

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2013-08-21 o 19:20
Stary 2013-08-21, 19:25   #3059
nicRu
maszyna, nie człowiek

I czy nie będzie kartki, że można kupić jednorazowo 10 produktów :P
(news z jakiegoś bloga)
Stary 2013-08-21, 19:35   #3060
WrednaMyszka
Zakorzenienie

No chyba sobie żartujesz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości