Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 18:04   #1021
exist_
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Myha dobrze że najgorsze podejrzenia udało się wykluczyć! Mam nadzieję, że uda się szybko odkryć co jest przyczyną dolegliwości!
Stary 2013-08-21, 18:12   #1022
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
piękna !

no niektórzy tacy są. mój tż mówi, że u niego jak ksiądz chodzi po kolędzie to pierwsze co mówi ile dali na Kościół. a mój ksiądz nigdy nie nawiązał do pieniędzy, a jak mu sie juz daje po kolędzie to nie chce ich wziac, bynajmniej takie sprawia wrazenie. Jak byl u babci mojej kolezanki, i ona mu chciala dac pieniadze, to nie wzial, powiedzial ze jej sa bardziej potrzebne niz jemu. Bardzo fajny gosc Kazania ma krotkie, msza trwa gora 45 min
oo zazdroszcze! u nas kiedys byl taki Wikary ktory byl zupelnie normalny ale po paru latach przeniesli go

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
ja ledwo zostalam dopuszczona do bierzmowania za to, ze w tym czasie bylam gotka... ale poszla do bierzmowania bez problemu dziewczyna w ciazy (lat 15, niezamezna). Slub planujemy w kosciele niedaleko mojej dzialki, nie jest to ani moja ani jego parafia ale uwielbiam ten kosciol i mam z nim same dobre wspomnienia
a mnie nie dopuscil wcale i niedawno musialam latac po warszawie za bierzmowaniem. i tylko dlatego ze moi rodzice nie mieszkali razem wtedy.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:16   #1023
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Widzę że dużo z was ma już swoje sukienki. To ja teraz zadam wam głupie pytanie
Jak wygląda zakup sukienki?
Tzn, czy płaci się całość ceny, czy tylko zaliczkę? Czy sukienka ląduje u nas w domu? Czy jest trzymana dla nas w salonie?
Kiedy robią ostateczne poprawki itd itp
Będę dźwięczna za odpowiedzi

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:20   #1024
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Tzn, czy płaci się całość ceny, czy tylko zaliczkę? Czy sukienka ląduje u nas w domu? Czy jest trzymana dla nas w salonie?
a wiec...
Ja zaplacilam polowe, reszte doplace przy pierwszej miarze.
Sukienka czeka w pokrowcu w salonie.
Na pierwsze mierzenie z butami i sciagniecie miary mam sie zglosic kwiecien-maj (slub ostatni weekend czerwca)
Poprawki ostatnie podobno maja byc miesiac przed slubem ale to do ustalenia indywidualnie.
Stary 2013-08-21, 18:20   #1025
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupowałam w outlecie, więc nie wiem, czy takie zasady są wszędzie... Ja dzisiaj wpłaciłam zaliczkę, a w przyszłym tygodniu płacę resztę kwoty. Suknię mogę zabrać do domu, ale panie mogą ją też przechować w salonie - tak jest dla niej bezpieczniej Pani zapisała w notesie moje dane, telefon, datę ślubu. Na miesiąc przed mam przyjść na dopasowanie - wtedy suknia jest skracana i dopasowywana do sylwetki, a następnie czyszczona i odświeżana
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:24   #1026
anannke
Zakorzenienie

Nadrobiłam was

Teraz cytuję piąte przez dziesiąte

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Widziałam z tego miejsca suknię projektu Justina i powiem Wam że wyglądała jak oryginał.. Nie mówię o tym że z ceny 4,5 tys (oryginał w Karolinie) - koleżanka zapłaciła niecałe 2 tys w Byszycach.

Jeżeli chce ktoś zdjęcie to prześlę na emaila..
Ja bym chętnie zobaczyła tą suknię

Cytat:
Napisane przez fleurette Pokaż wiadomość
suknie temat rzeka planuje szyć u znajomej krawcowej, która szyje tylko suknie ślubne. Mi niestety podobają się prawie wszystkie, więc z wyborem będzie ciężko. jak na razie wiem, że z tyłu chcę mieć zamek a nie wiązanie i ma być na ramiączkach lub z zabudowaną górą
Dziewczyny na innych wątkach i znajome mówiły że warto sobie przemyśleć to czy suknię weźmie się na zamek czy sznurowaną. Generalnie mówiły że jak ktoś ma tendencje do wahań wagi to lepiej sznurowaną, moja znajoma miała na zamek i mimo że przymiarka ostatnia była 1.5 tyg przed weselem to przez ten czas i tak schudła jeszcze i suknia nie była już taka dopasowana i czuła że jej leci... Nie było to komfortowe

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
A do Dominikanów mozesz isc z nami To nie sa nauki tylko warsztaty 4 godzinne - przygotowujace do małzenstwa, kurs robią osobno. Prowadzi to malzenstwo które juz kilka os mi polecało, zapytaj TZta moze jednak sie da namówic. http://www.krakow.dominikanie.pl/kur...lzenskiej.html
My byliśmy na naukach u tej pary - było super, bardzo pozytywnie i nawet jak były osoby (głównie faceci) które przyszły i było widać że są tam bo muszą bo inaczej ślubu kościelnego nie dostaną to po niedługim czasie zmienili nastawienie, nie nudzili się i z zaangażowaniem słuchali dużo anegdotek, dużo śmiechu - nawet nie było czuć kiedy czas zleciał.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
uwaga !!!

chwalę się suknia!!!!!
Piękna Wyglądasz na prawdę super!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Dobra to zapraszam na PORADY PRAWNE VEL część. 1
Super post! na pewno się przyda kiedyś

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
W takim razie chyba i tak będę chciała się wybrać. W przyszłym tygodniu planuję 3 salony blisko mnie. Ten w Paniówkach chciałabym i jeszcze w Bielsku- Agnes.

A ile wcześniej się umawiałaś?
O ja też! Podobają mi się ich suknie i bardzo jestem ciekawa jak na żywo wyglądają

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Pięknie wyglądasz!

A ja dzisiaj całkowicie spontanicznie... kupiłam suknię!

Czyste szaleństwo Miałyśmy jechać z Mamą w ogóle jutro, ale spontanicznie wyszło, że jednak dziś. Pojechałyśmy głównie do USC i... pani powiedziała, że w przyszłym roku Dworek odpada, ale w Willi udzielają ślubu w każdą sobotę września! Zatkało mnie totalnie, zapomniałam się powołać na to pismo, co wczoraj dostałam... ale pani zapewniła, że 13 września (moja data) i 6 września (data Dotki) śluby w Willi są. Co za ulga! Poza tym jeszcze Dotka pójdzie się upewnić w tej sprawie w przyszłym tygodniu

A po USC wybrałyśmy się na Długą... tak tylko popatrzeć... nigdzie się nie umawiałam... I było tak:

1. Boston - salon sam w sobie średni, pani miła, ale bez szału. Dużo sukni po 1000zł salonowych, ale nic tyłka nie urwało. Mierzyłam 2 suknie, ale to nie było to.

2. Karolina, Długa 24 - Outlet - bardzo ładny salon, miła pani. Zmierzyłam 3 suknie i były naprawdę ładne w super cenach. A potem pani dała mi jeszcze jedną... z Sincerity, za 1590zł zamiast ponad 3500zł.... salonowa, nie komisowa... cudowna! Księżniczkowa, pięknie wykończona... do tego dołożyła mi różne bolerka, szarfy... poczułam, że to to, ale bałam się kupować 6-tą z przymierzanych sukni! Pani jednak mówiła, że z racji tego, że mają pojedyncze suknie w takich cenach to niestety ruletka - suknia może czekać 2 tygodnie, a może się sprzedać za 2h. Kiedyś jedna dziewczyna się o godzinę po swoją suknię spóźniła...No ale nic, wyszłam, czując, że wrócimy.

3. Pasaż Wenecki, Maja - ładne suknie, mierzyłam dwie, ale coś nie grało. Ceny ok. 2000-1500zł za wyprzedażowe. Mierzyłam jedną i opowiadałam o tej z Sincerity i pani mi tak uświadomiła: "No to przecież pani już wybrała suknię!". A ja wtedy pomyślałam, że chyba tak...

4. Byszyce - ...ale bałam się od razu kupować. Zadzwoniłąm więc do Byszyc i pojechałyśmy tam z mamą. Przemiła pani, salon na wielkim odludziu, ale suknie jednak piękne - nie było ani jednej kiczowatej. Zmierzyłam 3, w tym jedną syrenkę i jedną piękną priceskę... były piękne, ale wszystkie porównywałam do tej jednej... wyszłam stamtąd i od razu zadzwoniłam do Karoliny.

W tej sposób, kupiłam moją suknię po jednodniowych zakupach i odwiedzeniu 4 salonów. Cena powalająca, suknię w dodatku można oddać po ślubie w komis, przemiła pani... A ja wyglądam jak księżniczka Później wstawię zdjęcia!

Model widać w załączniku, ja do tego chcę koniecznie bolerko, bo wygląda jeszcze piękniej. I ewidentnie idę w czerwone dodatki i dekoracje, idealnie do tej sukni pasują, tak odrobinę vintage
Piękna! czekam na zdjęcia na tobie

Poza tym cieszę się że powróciły niektóre wizażanki do nas

Mam pytanie - czy jest tu jakaś miłośniczka stylu retro w wystroju? Mam do zbycia taki porcelanowy dekoracyjny dzbaneczek z talerzem i takimi malutkimi filiżankami - żal mi wywalić więc jakby któraś była zainteresowana przygarnięciem to proszę o wiadomość na priv

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-08-21 o 18:28
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:26   #1027
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

ja swoją odbiorę 3 tyg. przed ślubem, bo tak chciałam. Ma gorset, więc jak schudnę z kości na ości nic się z nią nie stanie zaliczkę płaci sie z reguły połowę ceny sukni, a resztę przy pierwszej przymiarce. Wszystko Ci objaśni pani z salonu w którym zakupisz ta jedyną

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:27   #1028
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ja strasznie dużo sukien przymierzyłam... ale musze Wam się przyznać, że często się wahham czy dobrego wyboru dokonałam. chociaż tylko w niej widziałam, że na osobach z którymi byłam zrobiłam wrażenie... a w innychh mmówili, że ładnie i to wszystko. Nie było tego czegoś

od zawsze niezdecydowana
ja też ja nawet nie mam jeszcze jakiegos takiego pomysłu ani koncepcji na cała imprezę weselna a Wy juz wiecie w jakich kolorach chcecie sale

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4237395 4]melduje sie od lekarza. odebralam wynik rezonansu glowy, nie ma zadnych niebezpiecznych zmian.
nie mowilam Wam nie chcialam nikogo straszyc. neurolog spodziewal sie guza[/QUOTE]

bardzo dobra wiadomosc!

Anesthesia sliczna sukienka, czekamy na foty Ciebie w niej

Ja po zastrzyku odczulającym najchętniej położyłabym sie już spac
ale poogladam jakies zaproszenia, a moze wystroje sali .. nie wiem jeszcze

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:30   #1029
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Mam pytanie - czy jest tu jakaś miłośniczka stylu retro w wystroju? Mam do zbycia taki porcelanowy dekoracyjny dzbaneczek z talerzem i takimi malutkimi filiżankami - żal mi wywalić więc jakby któraś była zainteresowana przygarnięciem to proszę o wiadomość na priv
A moge zdjecie zobaczyc???

Myha,
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:31   #1030
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Mój wczorajszy koszyczek w nowej odsłonie! I taki już zostanie, bo bardziej mi się podoba w czerwieni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0766.jpg (111,6 KB, 23 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-08-21, 18:33   #1031
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
O ja też! Podobają mi się ich suknie i bardzo jestem ciekawa jak na żywo wyglądają

ja mierzyłam suknię Agnes i suknie wyglądają przepięknie, ale nie na mnie standardzik wrzucę zdjęcie, bo mam

a tutaj na modelce: http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...16&tx=22&ty=29

w każdej tak nijak wyglądałam

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-08-21 o 22:19 Powód: zmiana informacji
Stary 2013-08-21, 18:34   #1032
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie było tak:
- wpłaciłam zaliczkę 500 zł (koszt sukni 1700 zł)
- suknia zostaje w salonie, odbieram ją na dwa tygodnie przed ślubem
- ostateczne poprawki będą miesiąc przed ślubem, gdyż babeczka krawcowa stwierdziła, że teraz nie ma sensu, bo mogę przytyć/schudnąć/zajść w ciążę i nie podziałały na nią moje argumenty, że utrzymuję stałą wagę od lat!!! i że nie zamierzam zachodzić w ciążę przed ślubem tak więc w maju będą dopasowywać, w połowie czerwca jeszcze ostateczna przymiarka no i odbiór kiecki do domu.
Stary 2013-08-21, 18:35   #1033
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
A moge zdjecie zobaczyc???

Myha,
Jasne - podeślę ci ale niestety dziś już mi się nie uda ale będę pamiętać o tobie

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:36   #1034
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
ja mierzyłam suknię Agnes i suknie wyglądają przepięknie, ale nie na mnie standardzik wrzucę zdjęcie, bo mam

Ah cuudna
Stary 2013-08-21, 18:36   #1035
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupowałam w outlecie, więc nie wiem, czy takie zasady są wszędzie... Ja dzisiaj wpłaciłam zaliczkę, a w przyszłym tygodniu płacę resztę kwoty. Suknię mogę zabrać do domu, ale panie mogą ją też przechować w salonie - tak jest dla niej bezpieczniej Pani zapisała w notesie moje dane, telefon, datę ślubu. Na miesiąc przed mam przyjść na dopasowanie - wtedy suknia jest skracana i dopasowywana do sylwetki, a następnie czyszczona i odświeżana
Czyli widzę, że nie tylko u mnie będzie dopasowywanie miesiąc przed ślubem. Już myślałam, że to tylko w moim salonie tak. To dobrze

A i zapomniałam napisać, spisywałam umowę w dwóch egzemplarzach, gdzie są wszystkie dane i info, że poza kiecką mam też do wypożyczenia bolerko i welon oraz że w cenie jest halka i biżuteria ślubna. W lutym jadę do salonu wybierać welon, bolerko i biżu, bo będzie nowa dostawa.
Stary 2013-08-21, 18:36   #1036
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Mój wczorajszy koszyczek w nowej odsłonie! I taki już zostanie, bo bardziej mi się podoba w czerwieni
Ładny zgapię od Ciebie i zrobię podobny bo mega mi się podoba
Stary 2013-08-21, 18:37   #1037
Anesthesia
Wtajemniczenie

No moja suknia niestety ma właśnie zamek + guziczki, nie sznurowanie, i to jej jedyna "wada'... ale ja nie mam wielkich tendencji do wahań wagi na szczęście i trzeba więcej niż miesiąc, żeby mi się wymiary zmieniły... Więc jestem dobrej myśli

Obiecane zdjęcia sukni na mnie Wybaczcie ilość

Do sukni na pewno będzie bolerko, najpewniej podobne do któregoś z tych dwóch, co wstawiłam, ale raczej łódeczka z rękawkiem niż zabudowane bez rękawka

Edit: Zdjęcia usunięte

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-08-21 o 23:21
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:50   #1038
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Pięknie wyglądasz!

Czyste szaleństwo Miałyśmy jechać z Mamą w ogóle jutro, ale spontanicznie wyszło, że jednak dziś. Pojechałyśmy głównie do USC i... pani powiedziała, że w przyszłym roku Dworek odpada, ale w Willi udzielają ślubu w każdą sobotę września! Zatkało mnie totalnie, zapomniałam się powołać na to pismo, co wczoraj dostałam... ale pani zapewniła, że 13 września (moja data) i 6 września (data Dotki) śluby w Willi są. Co za ulga! Poza tym jeszcze Dotka pójdzie się upewnić w tej sprawie w przyszłym tygodniu

A po USC wybrałyśmy się na Długą... tak tylko popatrzeć... nigdzie się nie umawiałam... I było tak:

1. Boston - salon sam w sobie średni, pani miła, ale bez szału. Dużo sukni po 1000zł salonowych, ale nic tyłka nie urwało. Mierzyłam 2 suknie, ale to nie było to.

2. Karolina, Długa 24 - Outlet - bardzo ładny salon, miła pani. Zmierzyłam 3 suknie i były naprawdę ładne w super cenach. A potem pani dała mi jeszcze jedną... z Sincerity, za 1590zł zamiast ponad 3500zł.... salonowa, nie komisowa... cudowna! Księżniczkowa, pięknie wykończona... do tego dołożyła mi różne bolerka, szarfy... poczułam, że to to, ale bałam się kupować 6-tą z przymierzanych sukni! Pani jednak mówiła, że z racji tego, że mają pojedyncze suknie w takich cenach to niestety ruletka - suknia może czekać 2 tygodnie, a może się sprzedać za 2h. Kiedyś jedna dziewczyna się o godzinę po swoją suknię spóźniła...No ale nic, wyszłam, czując, że wrócimy.

3. Pasaż Wenecki, Maja - ładne suknie, mierzyłam dwie, ale coś nie grało. Ceny ok. 2000-1500zł za wyprzedażowe. Mierzyłam jedną i opowiadałam o tej z Sincerity i pani mi tak uświadomiła: "No to przecież pani już wybrała suknię!". A ja wtedy pomyślałam, że chyba tak...

4. Byszyce - ...ale bałam się od razu kupować. Zadzwoniłąm więc do Byszyc i pojechałyśmy tam z mamą. Przemiła pani, salon na wielkim odludziu, ale suknie jednak piękne - nie było ani jednej kiczowatej. Zmierzyłam 3, w tym jedną syrenkę i jedną piękną priceskę... były piękne, ale wszystkie porównywałam do tej jednej... wyszłam stamtąd i od razu zadzwoniłam do Karoliny.

W tej sposób, kupiłam moją suknię po jednodniowych zakupach i odwiedzeniu 4 salonów. Cena powalająca, suknię w dodatku można oddać po ślubie w komis, przemiła pani... A ja wyglądam jak księżniczka Później wstawię zdjęcia!

Model widać w załączniku, ja do tego chcę koniecznie bolerko, bo wygląda jeszcze piękniej. I ewidentnie idę w czerwone dodatki i dekoracje, idealnie do tej sukni pasują, tak odrobinę vintage
aaaaaa!!! Gratulacje! SZalona!!!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
cude, witaj

Anesthesia, gratuluję zakupu sukni

Dziewczyny, mam dość... Ta praca mnie wykańcza! Codziennie muszę zostawać po godzinach, ile można! Nic z tego nie mam, bo mi za to nie płacą, ewentualnie mogę zamienić nadgodziny na dzień wolny. W dodatku czuje sie gorsza od koleżanki z pracy, bo ją rodzice wychwalają pod niebiosa. Dziś jedna matka powiedziała do córki (bo ta nie chciała iść do góry że mną, tylko się do mamy tuliła): "ta ciocia też jest fajna, a ciocia M. niedługo przyjdzie". Zrobiło mi sie bardzo głupio (poniekąd przykro), poczułam sie gorsza... Ta dziewczynka zawsze chętnie idzie na górę, nie wiem czemu dziś tak zareagowała...
w dodatku pracuje na umowę zlecenie, zarabiam śmieszną kasę... Chcę zmienić pracę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie przejmuj sie, napewno jestes swietną nauczycielką i dobrze wykonujesz swoją prace, dzieci to małe diobły i nikt nie wie co nimi kieruje. Jak sie czujesz niespełniona to jak najbardziej szukaj innej pracy, mam nadzieje ze szybko cos sie znajdzie;*

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4237395 4]melduje sie od lekarza. odebralam wynik rezonansu glowy, nie ma zadnych niebezpiecznych zmian.
nie mowilam Wam nie chcialam nikogo straszyc. neurolog spodziewal sie guza[/QUOTE]

az mnie ciary przeszly! Dobrze, ze wszystko ok!!

Cytat:

no co Ty chcesz, swietnie wyglądasz, welon jest bez sensu i psuje efekt, ale w kiecy slicznie

Cytat:
No moja suknia niestety ma właśnie zamek + guziczki, nie sznurowanie, i to jej jedyna "wada'... ale ja nie mam wielkich tendencji do wahań wagi na szczęście i trzeba więcej niż miesiąc, żeby mi się wymiary zmieniły... Więc jestem dobrej myśli

Do sukni na pewno będzie bolerko, najpewniej podobne do któregoś z tych dwóch, co wstawiłam, ale raczej łódeczka z rękawkiem niż zabudowane bez rękawka

OMG!!! faktycznie super!! Gratulacje!!

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:51   #1039
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

piekna suknia łódeczka z rękawkiem mi się podob! ja będę mieć komin-szal chyba tylko tak narzucony na ramiona

Ja żałuję, że moja suknia nie ma zdjęcia katalogowego

Stary 2013-08-21, 18:53   #1040
poznanianka1990
Zakorzenienie

Anesthesia, zawsze mi się takie bolerka w łódkę podobały Ale do mojej sukni (już mówię mojej, choć jeszcze jej nie kupiłam, ale najprawdopodobniej na nią się zdecyduję) nie pasuje żadne bolerko, bo ona ma koronkowe ramiączka i koronkowe plecy

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:54   #1041
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

dziekuje Dziewczyny kocham Was
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:56   #1042
Verunka
Zadomowienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4237553 6]dziekuje Dziewczyny kocham Was [/QUOTE]

a zrobisz nam sniadanie do łóżka?

Stary 2013-08-21, 18:59   #1043
KaEs
Wtajemniczenie

Mam jeszcze zdjęcie w justinie alexadrze

i w sumie tylko w tych 3 sukniach mam zdjęcia agnes, justin i moja

później pousuwam

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-08-21 o 22:19 Powód: zmiana informacji
Stary 2013-08-21, 19:01   #1044
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:

później pousuwam
Dziś właśnie moja mama ją zobaczyła na wystawie w salonie i chyba się w niej zakochała

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-08-21, 19:02   #1045
wioliix
Rozeznanie

misia suknia prześliczna i masz w niej genialną figure jak modelka chodźby na ciebie szyta gratuluje

A w jakim salonie kupiłaś jak mogę spytać;p?

Anesteshia gratulacje Twoja suknia prześliczna i ten tren
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:03   #1046
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś właśnie moja mama ją zobaczyła na wystawie w salonie i chyba się w niej zakochała
bo ona jest cudowna!!! w realu naprawdę robi wrażenie, no ale nie do każdej osoby pasuje na mnie leżała jak widać na zdjęciu, szału nie ma.

Stary 2013-08-21, 19:03   #1047
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

później pousuwam
ta nie bardzo, a poka swoją jeszcze

Słuchajcie w 1 poscie watku tam przy regulaminach i linkach do różnych waznych rzeczy jest cos takiego jak "suknie slubne pm2014" to chyba są jakies zbiory inspiracji sukienkowych... moze by to wywalic?? Bo ponizej mamy liste juz z naszymi sukienkami kupionymi i robi sie bajzel, co Wy na to??

Stary 2013-08-21, 19:05   #1048
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
bo ona jest cudowna!!! w realu naprawdę robi wrażenie, no ale nie do każdej osoby pasuje na mnie leżała jak widać na zdjęciu, szału nie ma.
Ja bym ją ciut skróciła i byłby szał!

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-08-21, 19:10   #1049
wioliix
Rozeznanie

http://www.dekoracjealex.pl/pl/strona-glowna,1.html

Kto to dodał bo tylko zapisałam wczoraj stronke jakie to piękne
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:11   #1050
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
ja biorę ja nic nie musiałąm robić ksiądz z parafii mojego Tż wszystko załatwił
Ja biorę ślub też w parafii TŻ, ale chyba ksiądz będzie ogarniał wszystko.

Cytat:
Pięknie wyglądasz!

Gratuluję, wyglądasz przepięknie!

Cytat:
Ale śliczny!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości