Panny Młode 2016 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 13:41   #931
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Panny Młode 2016

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4236867 4]Też niby mam przepisane proszki obkurczajace naczynia krwionośne żeby ograniczyć ukrwienie jakiś tam obszarów bólu ale po roku brania przestały działać a większej dawki nie mogłam brać bo bym udaru dostała

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

będzie dobrze

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:29   #932
JustTheOne
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2016

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ustaliliśmy wczoraj konkretną datę: 25.06.2016, mimo,że zaręczyn nie było ale to chyba znaczy, że będą do tego czasu
Ej,też myślałam o tej dacie! Miał być maj,ale chyba jednak nie będę na tyle odważna, żeby zaryzykować brak "r". Trza dmuchać na zimne!

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4236787 9]Od 6 lat mam migreny ale ostatnio doszły bóle kregoslua więc lekarz się zaniepokoił

[/QUOTE]

Na pewno wszystko będzie dobrze

U mnie szaro i zimno. Jakoś tak czuć jesienią. I dochodzę do wniosku, że wcale mi to nie przeszkadza, bo uwielbiam kocyk, herbatki i książki/filmy.

Szukam jakiejś ładnej sali w okolicy i nic a nic nie przychodzi mi do głowy. Chciałabym uniknąć weselnego kiczu z gołąbkami, obrączkami i białymi płachtami na tle PM. No i cenowo nie może być jakoś tragicznie. Ah, noclegi też by się przydały.

Z moimi wymaganiami to nigdy nic nie znajdę
[Kojarzycie coś fajnego w okolicach Olsztyna/Ostródy/Iławy czy gdzieś?]
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 15:56   #933
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
a ja mam wrażenie że jak się widzę codziennie z TŻ to zaczyna mnie drażnić
My mieszkamy razem ponad rok i często organizujemy sobie coś osobno- ja wychodzę z koleżankami, on siedzi z Małą i na odwrót- do tego jego praca- inaczej byśmy pewnie się pozabijali

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez JustTheOne Pokaż wiadomość
Dziękuję, kryzys chwilowo mi przeszedł potym jak zjadłam tabliczkę czekolady. Sama. W całości.

i przez Ciebie przypomniałam sobie, że mam czekoladę w szafce

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj mija 10 dzień bycia z TŻ non-stop i zaliczyliśmy tylko dwie kłótnie. Jedną o jego papieroski,a drugą przez jego kuzyna
Ja z tż często się sprzeczamy ale o MOJE papieroski

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4236604 3]Rezonans glowy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Będzie dobrze, daj znać co i jak

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
.

Szukam jakiejś ładnej sali w okolicy i nic a nic nie przychodzi mi do głowy. Chciałabym uniknąć weselnego kiczu z gołąbkami, obrączkami i białymi płachtami na tle PM. No i cenowo nie może być jakoś tragicznie. Ah, noclegi też by się przydały.

Z moimi wymaganiami to nigdy nic nie znajdę
[Kojarzycie coś fajnego w okolicach Olsztyna/Ostródy/Iławy czy gdzieś?]
Co do Olsztyna mogę pomóc

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
dziewczyny, ustaliliśmy wczoraj konkretną datę: 25.06.2016, mimo,że zaręczyn nie było ale to chyba znaczy, że będą do tego czasu

My musimy się wyrobić do 30.07.2016!

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

NADROBIŁAM WAS!

2014:
- szlifuję język niemiecki- 1,5h dziennie
- udoskonalam pupę i brzuch
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
- jestem perfekcyjną mamą i żoną
felice_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:32   #934
JustTheOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez felice_ Pokaż wiadomość

Co do Olsztyna mogę pomóc

My musimy się wyrobić do 30.07.2016!

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------
NADROBIŁAM WAS!
To poproszę o jakiś krótki przewodnik czym warto się zainteresować, bo ja to nie mam pojęcia jak się za to zabrać

A cóż dzieje się 30.07?
Stary 2013-08-21, 17:35   #935
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
To poproszę o jakiś krótki przewodnik czym warto się zainteresować, bo ja to nie mam pojęcia jak się za to zabrać

A cóż dzieje się 30.07?
cywilny wzięliśmy 30.07 więc kościelny chcę w tej samej dacie
Koleżanka mi zaraz podeśle to Ci podam

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-21, 17:40   #936
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

wrocilam rezonas czysty, nie ma nic niebezpiecznego wiec szukamy dalej
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:44   #937
felice_
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4237412 7]wrocilam rezonas czysty, nie ma nic niebezpiecznego wiec szukamy dalej [/QUOTE]

to dobrze

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-21, 17:47   #938
JustTheOne
Zadomowienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4237412 7]wrocilam rezonas czysty, nie ma nic niebezpiecznego wiec szukamy dalej [/QUOTE]

Aż chciałoby się dodać: a nie mówiłyśmy? A tak serio to bardzo się cieszę, oby dalej też nic większego nie wyszło

Cytat:
cywilny wzięliśmy 30.07 więc kościelny chcę w tej samej dacie
Koleżanka mi zaraz podeśle to Ci podam
Idealnie by się złożyło!

TŻ właśnie do mnie zadzwonił z wiadomością, że kupił mi bilet na ndz do Waw. Ja do pt będę miała wolne, jemu godziny też się idealnie układają. Także jadę Ale mi uczynił niespodziankę!
Stary 2013-08-21, 20:10   #939
Karolllka7
Zakorzenienie

Wróciłam Teraz będę nadrabiać i odpowiadać
Stary 2013-08-21, 20:13   #940
viva91
na przekór do celu

Cytat:
zaraz sobie coś wymyślę
Gdzie szukacie inspiracji?
Polecam http://pozytywneinspiracjeslubne.blogspot.com/ Po prawej są tagi, zestawienia kolorów, kwiatów, fryzur, winietek, motywów - kopalnia pomysłów
Cytat:
Właściwie to dużego pola do popisu nie mam: jestem raczej z tych drobnokościstych i krótkich (mam niecałe 160 cm wzrostu). W princessce wyglądałabym conajmniej śmiesznie
Princesski są właśnie polecane niskim i drobnym osobom, ponieważ powiększają sylwetkę

Sorki, że się wcinam w wątek, ale równo rok temu dołączałam do swojego, więc byłam na tym samym etapie co wy, podczytuję teraz okoliczne wątki PM, życzę udanych przygotowań
Stary 2013-08-21, 20:49   #941
Karolllka7
Zakorzenienie

Pierwsza tura odpowiedzi

Cytat:
ja też mam 164 i moim marzeniem od dziecka była długa balowa suknia jak z bajki Disneja (?)
Ja też mam dokładnie 164 cm, ale suknie podobają mi się różne, różniaste, najczęściej takie, które nie pasują do mojej figury
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Ja to chyba ogólnie jestem jakaś taka dziwna i nieromantyczna, bo nie mam potrzeby ciągłego bycia z tżtem
Wiadomo, czasem fajnie z nim zasypiać i budzić się razem. Ale tak to lubię spać w wyciągniętych koszulkach (przy nim bym się odważyła ) i nie chce mi się golić codziennie nóg
Ja też tak mam. Nie potrafię się "uwiesić" na facecie. Muszę mieć trochę własnej przestrzeni, bo zaraz czuję, że się duszę. Dosłownie. Nienawidzę być ściśnięta, nienawidzę się mega mocno przytulać (inna sprawa, że nieodpowiednie złapanie mnie np. za ramię powoduje mega siniaki na dlugie tygodnie). Lubię taki normalny związek, a nie ciągłe przytulanie, mizianie, całowanie, uwieszenie się. Musi być czas na złapanie oddechu i rozmowy. Taka dziwna jestem jakaś Za to mój Tż to przylepa, czasem się wkurzam, bo ja chcę poleżeć w spokoju obok niego, przy nim, twarzą w twarz a ten już mnie zaczepia, rusza, co mnie czasem wkurza, szczególnie jak jest gorąco (nienawidzę upałów)
Ja nie golę codziennie nóg. Golę co jakieś 3 dni, a jak nie ogolę to też się nic nie dzieje.

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dla mnie gorszy jest wyciągnięty dres niż koszulka w nocy A w dresie teraz chodzę non stop,chociaż to nie są typowe dresy,bo mam zawsze spodnie dresowe,ale dosyć ładne i kobiece i ciasną bluzeczkę na górę,wiec chyba nie może narzekać Ciezko oczekiwać żebym chodziła po domu na szpilach
Nie wiem, co Wy macie z tymi wyciągniętymi dresami. Nigdy, nikogo w takim dresie nie widziałam Ja chodzę najczęściej po domu w takich dresowych rybaczkach, takich sportowych ze ściągaczem i bokserka.

Cytat:
Nie gotujesz? Nie wiesz co tracisz Uwielbiam gotowanie

A ja myślałam,że to ja jestem taka "strict" w tych kwestiach,bo nigdy nie załatwię się przy TŻ,nie ogolę przy nim nóg,a nie daj boże pach,nie pokażę mu,że mam jakiekolwiek owłosienie,nie mówiąc o bekaniu czy innych odgłosach
Za to wszelkie ciuchowe rzeczy mnie nie ruszają,choćby dlatego,że na codzien staram się ubierać zawsze jakoś tak "Zgodnie z trendami" albo elegancko, szpilki też są mi bardzo przyjazne (teraz nie,bo cieżko po górzystym mieście w szpilkach popylać,ale we Wrocławiu praktycznie non stop na obcasach jestem) wiec w domu potrzebuję luzu.Od razu zmywam makijaż,rozplatam fryzurę i wkładam dresa i kapciochy z kłapouchem
Też kocham gotować

Ja również nigdy nie załatwię się przy Tż, z goleniem nóg myślę, że nie będę miała problemów, nie obrzydza mnie to, nie przeraża. Pachy w sumie tak samo, aczkolwiek nie widzę powodu dla którego miałabym to przy nim robić. On też przy mnie czasem się goli (twarz). Z reguły nie bekam przy nikim, ale jak mi się wymknie czy jemu to nie ma tragedii, szczególnie po posiłku, jesteśmy tylko ludźmi Co do innych odgłosów to no, nie chciałabym, ale jak się zdarzy to trudno, byle nie cały czas
Uwielbiam chodzić w szpilkach i też raczej elegancko się noszę, ale nie w domu

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Ja włosy myję codziennie, nie da rady inaczej Od biedy by uszło ale nieświeżo źle się czuje i wolę umyć.
Ja myję co drugi dzień, a tęsknie za czasami, gdy myłam 2 razy w tygodniu
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4234322 4]
co do pokazywania sie Tz w dresach, ja u niego laze w koszulkach, widzial mnie juz z nieogolonymi nogami itp. ale mysle, ze moze my jestesmy jacys dzwni bo dla mnie to nie jest jakas tragedia dla niego tez nie.[/QUOTE]
Dla mnie to też nie jest tragedia

Cytat:
no i nie wspomnę że na imprezę ubieram się tak jak lubi TŻ - już się przyzwyczaiłam szczerze mówiąc.
Ostatnio koleżanka przyszła, której dość dawno nie widziałam, patrzy jak się szykuję na imprezę a ona wyskakuje z tekstem, czy zawsze sie tak ubieram (w kontekscie że ładnie ), a ja po prostu już wiem, co mam założyć i jakie TŻ ma wymagania, on dla mnie też się stara ubierać wg moich wskazówek
No i nie wspomnę, że gdy tylko się z Nim widzę staram się mieć rozpuszczone włosy, bo takie lubi, a mi wygodniej w kucyku, bądź w takim pospolitym "fioku" na środku głowy
Pogrubione- to mnie trochę przeraziło szczerze mówiąc. Nie wyobrażam sobie ubierać się, czesać tak jak chce Tż. Owszem raz na jakiś czas można ulec sugestii, ale ma dłuższą metę to dla mnie trochę takie "zatracanie" siebie. Ale to moje zdanie, po prostu mam inny pogląd na takie sprawy, więc się nie gniewaj

Cytat:
Czyli rozumiem, że glut do pasa, telepie się z zimna w gorączce ale lecimy ogolić nogi ?
Ja nie lecę. Tż tego ode mnie "nie wymaga", źle by było gdyby "wymagał". Zresztą jak jestem chora nie dochodzi do sytuacji, w której widzi moje gołe nogi. Zresztą jak się człowiek goli regularnie to nie ma chaszczy niewiadomo jakich tylko milimetrowe włoski (a przynajmniej ja tak mam).
Cytat:
Ja tak A jak nie daję rady,to przynajmniej zakładam rajstopy i na to jakieś legginsy,żeby nie miał szans się dobrac do moich nóg
Jak dla mnie trochę przesadzona reakcja Prawie jak kombinezon pancerny

Edytowane przez Karolllka7
Czas edycji: 2013-08-21 o 20:50
Karolllka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 20:53   #942
JustTheOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Polecam http://pozytywneinspiracjeslubne.blogspot.com/ Po prawej są tagi, zestawienia kolorów, kwiatów, fryzur, winietek, motywów - kopalnia pomysłów

Princesski są właśnie polecane niskim i drobnym osobom, ponieważ powiększają sylwetkę

Sorki, że się wcinam w wątek, ale równo rok temu dołączałam do swojego, więc byłam na tym samym etapie co wy, podczytuję teraz okoliczne wątki PM, życzę udanych przygotowań
Ja właśnie gdzieś wyczytałam, że przy moich gabarytach w niej zginę. Zobaczymy kiedyś na przymiarkach, na pewno sobie nie odmówię spróbowania

Fajnie, że wpadłaś, zostań na dłużej
Stary 2013-08-21, 20:54   #943
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
A zakupy że udane nie pisałam z sarkazmem,w życiu nie myślałam,że mogę się tak cieszyć z własnej szczotki do kibla Plakat już powiesiłam a pościel powlekłam
Nie pierzesz pościeli przed pierwszym użyciem??
Fajnie, że zakupy Ci się udały
Cytat:
Cześć

Mogę tutaj do was dołączyć? Co prawda nie mam pewności jeszcze czy będę PM 2016 czy 2017, bo jeszcze do końca z Tż nie zdecydowaliśmy (głównie ze względu na finanse, z którymi u nas kruchutko;/), ale tak sobie pomyślałam, że może poczytam i popatrzę jak się przygotowujecie i będę miała już jako takie pojęcie co i jak a w międzyczasie pewnie zapadnie decyzja co do roku ślubu
Witaj

Cytat:
stokrotenka18 o, to jesteśmy dwie takie rozdarte pomiędzy 16 a 17 [COLOR="Silver"]
Ja również jestem rozdarta
Stary 2013-08-21, 20:55   #944
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ja właśnie gdzieś wyczytałam, że przy moich gabarytach w niej zginę. Zobaczymy kiedyś na przymiarkach, na pewno sobie nie odmówię spróbowania

Fajnie, że wpadłaś, zostań na dłużej
W dobrze dopasowanej nie zginiesz

Będę was cicho podczytywać w wolnym czasie, o ile będę go miała, bo moje PM 2015 potrafią nieźle nadrukować postów
Stary 2013-08-21, 20:58   #945
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:

Łączę się w bólu życia w związku na odległość...
Ja również w roku akademickim jestem w związku na odległość
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4236279 1]ja Tz jestem zmeczona na ogol wtedy kiedy mam duzo na glowie, padam na twarz a ten jeszcze wymaga uwagi. a ja np wolalabym zwinac sie i isc spac[/QUOTE]
Mam podobnie czasami.

Uff skończyłam Was nadrabiać, teraz jestem na bieżąco Teraz Wy będziecie nadrabiać moje posty
Stary 2013-08-21, 21:03   #946
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Pogrubione- to mnie trochę przeraziło szczerze mówiąc. Nie wyobrażam sobie ubierać się, czesać tak jak chce Tż. Owszem raz na jakiś czas można ulec sugestii, ale ma dłuższą metę to dla mnie trochę takie "zatracanie" siebie. Ale to moje zdanie, po prostu mam inny pogląd na takie sprawy, więc się nie gniewaj
Po prostu lubię się ubierać dla Niego

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2013-08-21, 21:23   #947
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu lubię się ubierać dla Niego
Jeśli Tobie z tym wygodnie to nic mi do tego, aczkolwiek ja bym tak nie mogła
Stary 2013-08-21, 21:26   #948
felice_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

dziękujemy

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-21, 21:36   #949
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli Tobie z tym wygodnie to nic mi do tego, aczkolwiek ja bym tak nie mogła
To jest kompomis
Nie zdarza mi się to za często

Paulo Coelho
Stary 2013-08-21, 21:46   #950
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
To jest kompomis
Nie zdarza mi się to za często
A co jest z jego strony kompromisem ?
Stary 2013-08-21, 21:54   #951
felice_
Zakorzenienie

w końcu mam czas zjeść
od 7 godzin

Stokrotenka nie mam jak Ci odp na fb- widzę, że piszesz ale wiadomości mi się nie chcą otwierać:/

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-21, 22:05   #952
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
A co jest z jego strony kompromisem ?
kiedyś mu powiedziałam że bardzo pasują mu swetry, zrezygnował z bluz - stał się po prostu mężczyzną
no i niecierpi rurek, ale też je odświętnie założy dla mnie. Także kompromis jest

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
w końcu mam czas zjeść
od 7 godzin

Stokrotenka nie mam jak Ci odp na fb- widzę, że piszesz ale wiadomości mi się nie chcą otwierać:/
7 godzin

Felice no widze własnie że na wizazu odpisujesz, po prostu jesteś hakerem
to spróbujemy jutro

Paulo Coelho
Stary 2013-08-21, 22:24   #953
felice_
Zakorzenienie

Dobranoc Wam
Znikam do Mel B i czekam na TŻa

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-22, 10:29   #954
Arya90
Zakorzenienie

Cześć

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:31   #955
lolusl
Japońska rzepa

Dzień dobry Piekę chlebek dzisiaj
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:28   #956
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Odp: Panny Młode 2016

Dzien dobry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:32   #957
felice_
Zakorzenienie

dobry

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-22, 12:29   #958
Karolllka7
Zakorzenienie

Hej
Stary 2013-08-22, 12:31   #959
felice_
Zakorzenienie

zaraz na zakupyyy!

2014:
- zapuszczam włosy
- dbam o paznokcie
- robię rozsąsne zakupy
Stary 2013-08-22, 14:45   #960
JustTheOne
Zadomowienie

Witam się i ja
Co za dzień. Tata zaczął remont łazienki, więc jest rozpierducha jak nie wiem. Nie cierpię takich przedsięwzięć!

Do tego dzwonił TŻ, żeby pochwalić się, że wrócił od dentysty i zostawił tam 400zł, za czyszczenia, piaskowania, zdjęcie i inne. Najgorszy w tym wszystkim jest fakt, że to dopiero początek leczenia. A zająć się trzeba 7(!!) zębami, w tym 2-3 kanałowo. I jak tu zbierać na wesele?

Z tego wszystkiego to chyba i ja wybiorę się na kontrolę, żeby nie doprowadzić do takich zaniedbań.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości