|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pola i brrrrrrr jak zimno
piję gorącą herbatę ![]() Właśnie myślimy z dziewczynami jechać jutro do Rzeszowa na imprezę.
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
o proszę
cieszę się, że jesteś taka zadowolona Cytat:
hahha Cytat:
dlatego chyba zaraz się rozgrzeję ćwiczonkami ![]() jedź, jedź dobra biba nie jest zła
|
||
|
|
|
#2824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja po maturze jadę do Mielna, podobno miasto jednej wielkiej imprezy Pojechałabym teraz ale kasy już napewno nie skombinuję żeby przejechać całą polske i na imprezy mieć Szkoda że mieszkam po przeciwległej stronie Polski ![]() Jak liczycie kalorie to np. pomidora/ogórka itd. liczycie ? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Znowu mi mało kalorii wyszło
|
|||
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzieś kiedyś wyczytałam, że warzyw w ogóle nie powinno się dodawać do tych obliczeń ![]() Dobra wróciłam od TŻ-ta, brzuch trochę mniej boli, głodna się robię (a zawsze biegam na głodzie, bo inaczej jest mi po chwili niedobrze). CZAS RUSZYĆ DUPĘ, idę biegać.
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Melduje ze wykonałam 10 min rozgrzewki + 20 min cardio z Mel B
spoconaaa jestem xd moze jak będe wykonywać je systematycznie to będzie dobrze wpadłam na pomysl, żeby w tygodniu 2 razy zrobić trening jak dzis, a w sobote ćwiczenia na pupe i biust ![]() ![]() Dzisiejszy dzień : IŚ : 2 połówki bułki białej + małso :/ + twaróg + pomidor + szypiorek i herbata IIŚ : Jabłko O: 50 g ryżu białego, + kalafior+ marchew+ brokuły gotowane na parze ( jeden paseczek czekolady milki ) P: 2 wafle ryżowe z dżemem około 30 min cardio z Mel B K : 2 kanapki chleba "wieloziarnistego" + bez masła + z plasterkiem ser żółtego + 2 plasterkami wędliny + pomidorem i szypiorkiem ( na 30 sekund do mikrofalówki ) I co Wy na to ? Dziewczyny, Wy spożywacie coś po treningu ? Jeśli np; robicie to przed porą kolcji ? :O czy iść spać bez niej ?
Edytowane przez e_Aga_ Czas edycji: 2013-08-21 o 20:55 |
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie pora kolacji jest zawsze PO treningu.
+ zaliczyłam kolejny dzień T25 |
|
|
|
#2829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() prosimy o więcej szczegółów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
Hejjjjj chudzinki !!!
Jakieś 3 godzinki temu wróciłam. w drodze powrotnej zahaczyliśmy o ikee i 4 stówki poooszły . Niby nic specjalnego jakieś szklanki, pościel, lampa...N wyjeździe trzymałam się dzielnie, miałam jeden dzień słabości i wleciały chipsy, kamyki, ciastka itp. Na wadze -1,7 kg Wiedziałam, że będzie nadrabiania, ale 30 stron ????? ![]() dziesiejsze menu: I owsianka z jabłkiem II makaron ze szpinakiem, pomidorem, piersią z kurczaczka, suszonymi grzybkami III pasek gorzkiej czeko IV omlet z jogurtem greckim i malinami Razem 1137 kcal Ćwiczenia 30 min pedałowania (postanawiam poprawę, jutro będzie więcej A tak z innej beczki, laski, jaki podkład polecacie, potrzebuję matujący i lekko kryjący ![]() nonessential wracając jeszcze do włosów , ja dyfuzora używałam z zimnym nawiewem, ALE zanim ja swoje kręćki wysuszyłam to ho, ho i jeszcze trochę. Poza tym u mnie lepszy efekt jest jak wysychają same. Nakładam odżywkę b/s, kropelkę żelu i wsio ![]() traxx jak tam Twoja kondycja?? I tak szalejesz z ćwiczeniami yyhhhyyy, jasneeee, ZAWSZE łapie mega doła Sikorka i jak Tówj wypad nad morze?? Pogoda była całkiem niezła, więc chyba dobrze się bawiłaś ? ![]() kasia złożenie rolety? gratki! podziwiam, ja się wczoraj męczyłam, żeby głupie pudełko z ikei złożyć ![]() Choco nie ma nic gorszego niż @ nad morzem, współczuje . Yea pisałaś coś o placku twarogowym, co tooo ?? ![]() anulciak a co ja czytam, że 2 kg przytyłaś?? Mam nadzieję, że już Ci spadło Jak synek?Pipson ![]() agulaaa co Ty gadasz, nie jadłaś cista od Wielkanocy??? Szacun!! Ja przy Tobie mogę się schować, ale chyba każdy by wymiękł przy wypiekach mojej cioteczki Pianistę miałam w swojej pracy ustnej na maturze . Oglądałaś Chłopca w pasiastej piżamie,Bękarty wojny? Jak mi się coś przypomni, dam znaćanns pomysł z segregatorem fajny, ale mi nie chciałoby się w to bawić . Raz zrobiłam sobie rubryczki w zeszycie B/T/W/BŁ kcal, ćw. woda itp. z 2 miesięcznym wyprzedzeniem, wytrzymałam 1.5 tyg. zapisywania i zeszyt poszedł w kąt ![]() Właśnie się dowiedziałam, że jutro wyjeżdżam na 3 dni, znowu brak dostępu do neta... Nie wiem kiedy nadrobię resztę A Wy się trzymajcie ładnie, ćwiczcie duuuużo !!
|
|
#2831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Zjadłam zupę i poszłam spać
![]() Ja zawsze miałam na żywca, ale teraz mam znieczulenie w cenie więc korzystam dlatego zamykam oczy bo bym się pos.rała chyba ale potem elegancko, nic mnie nie boli mogę i dwie godziny siedzieć na fotelu pełen czilałt ![]() Cytat:
pewnie wszystko jest okej ![]() To udanego wieczorku ![]() Cytat:
Cytat:
Nooo no ale cieszę się, że już koniec Cytat:
fajny ten skecz A coś więcej? ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-21 o 21:00 |
||||
|
|
|
#2832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ale by było zdziwnienie dookoła. Cytat:
Cytat:
Aż sobie chyba policzę ile kcal dziś zjadłam. Tak z ciekawości. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2833 | |
|
Rozeznanie
|
Ehhh a jakoś do dupy dzisiaj ogólnie, poza tym mam przerwę tabletkową i wtedy mi zawsze organizm świruje
na szczęście ostatni dzień. I jeszcze jutro siostra moja przyjeżdża, więc przez kilka dni będę miała obiadki u babci, jedzenie na mieście, poza tym ona ma spory problem z otyłością i nie chcę się przy niej odchudzać, bo się skończy docinkami, że jestem wysuszona itd. ![]() Sukces, że nie zjadłam całej paczki aż mi się niedobrze zrobiło. I później 2h intensywnego sprzątania, więc co nieco się spaliło ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę się wszystkim chwaliła, że Cię znam i chodziła na mecze żeby kibicować takie tam marzenia ![]() no to super! też muszę ogarnąć moją ekipę, żeby pojechać do Rybnika na imprezę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczenia ![]() ja zazwyczaj ćwiczę wieczorem (tak jak teraz) i potem jem ostatni posiłek (aktualnie wcinam twaróg z cynamonem) Cytat:
za kolejny dzień
|
||||
|
|
|
#2835 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzonka!; )wyspecjalizowałam się w roletach,a wczoraj założyłam moskitierę ![]() znów nas opuszczasz? będziesz miała co nadrabiać![]() Cytat:
o której Ty pójdziesz spać? he he,jak to czytałam to myślałam,że będzie:" i właśnie kończę pić piwo/wino"
|
||
|
|
|
#2836 | |||
|
Zakorzenienie
|
haha, no racja!
Cytat:
za duży spadek na wadze ![]() i za ćwiczenia! ![]() udanego wyjazdu! haha, no niektóre słowa mogą być zagadką ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
za nie zjedzenie całej paczki + sprzątanko ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- dziś melduję: Mel B – 5 min rozgrzewka mój pierwszy trening siłowy z hantlami 1kg – 45 min Mel B – 5 min rozciągania a teraz wcinam twaróg z cynamonem, mniam! ![]() jak się chodzi spać między 24, a 1, to można teraz jeść
|
|||
|
|
|
#2837 | ||
|
Tajka
|
Ale sie obzarlam !
Rodzie przywiezli Figi Melony Jakis smieszny owoc nie wiem jak sie nazywa Oliwki Jakies cos z pistacjami Aaaale zjadlam duuuzo masakra masakra masakra ! Cala dieta poszla sie...
|
|
#2838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przycinanie trawy i gałęzi![]() za ćwiczonka!smacznego! |
|
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój wujek powiedział, że z moimi parametrami mogę się załapać do kadry województwa, ale w piłce ręcznej ![]() ja znam kilka dziewczyn z podkarpacia, które już sa teraz w kadrze ale juniorskiej, a zapewne beda za niedługo już w seniorskiej, bo bardzo uzdolnione aaa i znam większość drużyny męskiej kadetów i juniorów resovii rzeszów, ktorzy Mistrzostwo Świata zdobyli![]() Cytat:
![]() ![]() ja oglądam Legię, ale grają taką padlinę, że |
||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
melduję 8min legs i 15 minut ćwiczeń z Ewką na pośladki
zmusiłam się, a tak mi się nie chciało
|
|
#2841 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
ale Ty się przynajmniej zdrowych rzeczy obżarłaś...Co sądzicie o diecie 5:2? 5 dni w tygodniu je się normalnie, a 2 pości i je 500kcal. No i to podobno zdrowe jest... może to by dla mnie było jakieś wyjście? yh, cholercia. |
|
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do góry, jutro już będzie okej ![]() Cytat:
![]() dzięki!
|
||
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Post+i+d%C5...ia/video/74904 tu jest jakiś podobno super wypas filmik warty obejrzenia, mam to z wątku na wizażu o tej diecie, obejrzałabym ale chyba powinnam iść wcześniej spać :/
|
|
|
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wujek się nie zna ![]() ooo, no to faktycznie masz się czym chwalić ja mam tylko znajomą, która była w X-factor i doszła z zespołem do finału (The Chance) także no.. ![]() a z Resovii to już w ogóle szaaaaał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2845 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pomimo niechęci!---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
a która to koleżanka?albo zaraz pobawię się w detektywa znowu![]() Monika Marcol?
Edytowane przez kasia77177 Czas edycji: 2013-08-21 o 22:03 |
||
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja wiem. Jedzeinie 500kcal dziennie nie wydaje mi się zdrowe. Nawet jeżeli miałyby to być tylko dwa dni w tygodniu.
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
hej Atram
mało kalorii Ci wpadło
|
|
#2849 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale było pyszne. Ale teraz mi do gardła podchodzi. Ok. Uznajmy to za jeden dzień w miesiącu, kiedy pozwolę sobie na grzechy. ![]() Chyba z 1000 dodatkowych kcal
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre z Was szpiegi ![]() tak, to ona ![]() wydaje się taką spokojną i grzeczną dziewczyną, ale jak zakurzy i popije na imprezie, to olaboga ![]() zawsze w szkole śpiewała na różne okazje i na naszym zakończeniu roku też aż dreszcze miałam, jak śpiewała z takim chłopakiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

musze ochlonac...
dlatego chyba zaraz się rozgrzeję ćwiczonkami 

Ja przy Tobie mogę się schować, ale chyba każdy by wymiękł przy wypiekach mojej cioteczki
dlatego zamykam oczy bo bym się pos.rała chyba
mogę i dwie godziny siedzieć na fotelu
pewnie wszystko jest okej
a najchętniej to pożarłabym całą czekoladę... 
ale Ty się przynajmniej zdrowych rzeczy obżarłaś...
dzięki!