|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Moderator
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest watek z wymienionymi słodyczami bez tego syfu :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676218 |
|
|
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
Do naszego dobrego, znanego Herbapolu zaczeli dodawać tych syropów Fruktozowych, nawet się nie kryją i na swojej stronie piszą, a miałam ich za taką dobrą firme, przekonana byłam o naturalności ich składników, a tu takie coś.
http://www.smacznaherbata.pl/herbapo...tamina-c-435ml |
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się bała mimo wszystko zostawić ją samą na więcej niż godzinę.
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
mam pytanie, jadłyście dorsza z biedry?? jakie opinie |
|
|
|
#1777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1778 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) czy cukierka z tym to nic się nie stanie, ale żeby jeść normalnie to co tam dają to never!Cytat:
A jeszcze niedawno Fanty i tp były bez... ciekawe czy w colach też się na to przerzucąCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sama będę robić soki a nie badziew kupowaćCytat:
![]() Cytat:
![]() Bleh...witamy w chemicznym świecie ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
ale coś mi padł ![]() EIT a czekoladki belgijskie są bez, ale w jednym takim batoniku jest 500 kcal to wolę już zwykłą tabliczkę
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2013-08-22 o 10:43 |
||||||||||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie to nie batonik, tylko mala czekolada i tak samo jem po kostce raz na jakis czas
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
od tego g-f to pewnie tez i cellulit sie robi
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam że przez ten wątek (a w sumie dzięki) biedronkowy zaczęłam zwracać uwagę na skład! :P i może jakiś wielkich efektów nie mam ale od lutego schudłam 5 kg uff :P I nie wiem.. czy to też tego skutek- ale paznokcie rosną mi zdrowe i tak szybko że czasami aż się wkurzam xD
Strasznie lubię soki porzeczkowe i ten z Melly nektar z czarnej porzeczki ma cukier zamiast syropu uff.. A co do soków do wody z Łowicza.. Są dwa rodziaje.. ten tani to jest syf.. tam np malina i inny smak to tylko aromat z tego co pamiętam :P ale jest Łowicz który ma pojemność chyba 250 ml i jest dość dorgi- kosztuje ok 7 zł tutaj np wersja aroniowa ale miałam malinową.. smakiem się różni bardzo- ale posiada kompleks witamin i naprawdę ma bardzo dobry skład (oprócz tego że normalny cukier w składzie jest) Nie pamiętam czy Łowicz czy inny sok bazuje na zagęszczonym soku z marchwii!:P Są też małe soczki owocowe, ale zapomniałam nazwy, jakiś tam ogród chyba.. nie posiadają ani cukru ani syropu g-f tyle że mała butelka kosztuje 2,99 (w kauflandzie np ;p) Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-08-22 o 11:11 |
|
|
|
#1782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż np ostatnio w sklepie ekologicznym mieli soki z brzozy niby zdrowe i drrogie a tam zaraz syrop od razu w składzie na poczatku najs![]() a co do wagi coś w tym jest ja po odrzuceniu syropu w ciągu 2-3 tyg 3 kilo mniej bez niczego
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Marianka to wiem czemu u mnie szczupłej sie pojawia
Ogolnie tyje nierównomiernie, brzuch, dupa i uda, i tam celullit sie robi , mimo, że tluszcz sie u mnie nie wylewa.A jadłam dużo slodyczy Na szczęście ostatnio mam na nie mniejsze łaknienie. Teraz będę czytać etykiety.Staram sie odzywiać zdrowo, unikam tluszczu i takie tam a tu slodycze i ich sklad mi szkodzą. Czlowiek sie uczy cale zycie.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-08-22 o 11:38 |
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie stad nawet u szczuplych dziewczyn te boczki sie robia
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole teraz szczupłe osoby, nawet mlode nastolatki mają cellulit. Kiedys mlodziez chyba nie miala takich problemów?
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do grzybów, jabłek, mniej soczystych mięsistych rzeczy to suszarka się nadaje. ja używam tylko do grzybów.
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to boczki widze, talie u mlodych dziewczyn sie czesto gdzies ukrywaja, a niby szczupla, a tu bach wylew taki
|
|
|
|
#1789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1790 |
|
Dossisława I
|
W Biedronce jest ogłoszenie, że trzeba zwracać wódkę żołądkową gorzką de lux 500 ml. Są podane numery parti. Chodzi o jej zamknięcie.
Kupiłam zupę jarzynową- mrożonkę, ale ze starą ceną
|
|
|
|
#1791 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...BLIN/130829972 Nie ma to jak wódka ze szkłem.
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj nie przeczytałem i mam nauczkę Wziąłem ciastka owsiane z Sante patrzę na pierwszym miejscu owies 63%, płatki owsiane pełnoziarniste, mąka owsiana pełnoziarnista , żadnej przennej myślę nie jest źle, dalej tłuszcz roślinny na szczęście nieutwardzony, cukier brązowy... to ja już od razu cały w skowronkach, myślę normalnie prawie idealne ciastka (gdyby tak jeszcze ksylitol zamiast cukru miały ), to biorę! W domu patrzę na skład jeszcze raz a tam co? syrop glukozowy ![]() Cytat:
W dodatku te wszystkie wody smakowe konserwanty mają! Po co płacić więcej za syrop, trochę aromatu i konserwanty, jak można do zwykłej mineralki wkroić cytrynę, wcisnąć trochę soku i posłodzić stewią, ksylitolem czy czym tak komu pasuje, nawet cukrem bo wtedy słodzi się samemu i miarę zna. |
||
|
|
|
#1794 |
|
Dossisława I
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42388500]Dokładnie chodzi o to
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...BLIN/130829972 Nie ma to jak wódka ze szkłem. [/QUOTE]Dokładnie o to mi chodziło. Zastanawiałam się czy jeszcze ktokolwiek będzie miał ta wódkę, czy już wszystko wypili, bo wiadomo, że to tylko 0.5 l. |
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam z koleżanką w ciąży na takich warsztatach dla mam i dzieci i tam Sante było jednym ze sponsorów - wszędzie były porozkładane te ciastka i mamy z tymi maluchami się na nie rzucały a tu taki skład do d...
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak ma, ze biore na szybko, niby nie ma w skladzie, a w domu jest
![]() a tluszcz roslinny mam nadzieje, ze tez jest okej, bo jak tak pisza to tez najtanszy czli palmowy dodaja a wlasnie juz ja tez niechcialm pisac, ze te wody przeciez sa na konserwantach
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jeszcze inaczej zrozumiałam, że zapach będzie bardziej intensywny znowu jak będą sobie pływać teraz jak wróce do domu pierwsze co to wpadne do łazienki i wleje wody do kuleczek
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
|
|
|
|
#1798 |
|
Raczkowanie
|
Macie jakieś nowe gazetki ???
U mnie była tylko alkoholowa a i tak zapomniałam wziąć w jednej biedronce pieluchy wymiecione że nawet kartonów pustych nie było, na szczęście w drugiej były i kupiłam a i wkońcu postawili u mnie piece , w oby dwóch biedronkach ciekawe tylko ile trzeba będzie czekać aż je podłączą
|
#1799 |
|
luckygirl
|
Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Taaaa ten syrop to zło... Wczoraj poprosiłam TZta, zeby mi kupil jogurt do pracy. Zawsze kupuje ten co trzeba, tj. activie naturalna, ale wczoraj nie zdazyl do B. czy gdziekolwiek i kupil pewnie na stacji (bo wracal z treningu) activie w buteleczce truskawka-kiwi. mniejsza juz o to, ze mam dosc owocowych jogurtow, ale co jest na drugim miejscu w skladzie?!! Syrop g-f
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1800 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() A to czemu tak, że zwykla cena była? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

:

wolę z czegoś całkowicie zrezygnować i odstawić na półkę jeżeli to widzę w składzie.
) czy cukierka z tym to nic się nie stanie, ale żeby jeść normalnie to co tam dają to never!

), to biorę! W domu patrzę na skład jeszcze raz a tam co? syrop glukozowy