Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 09:23   #3631
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

A mnie dziś tak strasznie brzuch boli W nocy obudziłam się z takim bólem i do teraz mnie trzyma. I to nie jest taki ból jak na okres, tylko bardziej jakby żołądek, ale to też nie wiem czy to to, bo cały mnie boli. Bardziej z góry i po bokach. I w sumie nie wiem co robić. Zjadłam śniadanie, wypiłam mięte ale zbytnio to nie pomogło.
Jeszcze w nocy miałam schize bo dziecko się nie ruszało, ale teraz na szczęście rusza się.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:24   #3632
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie znasz dnia ani godziny
Ale do soboty blisko
szczerze to czuję, że do września nie urodzę

Ladan i po co tyle nerwów Ty budyniu! widzisz, ułożyło się

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:24   #3633
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Natala jak wcześniej tak nie miałaś to raczej siusiu to nie było ale pełna kontrola
siusiu na pewno nie, bo czułam dokładnie skąd wypływa

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:26   #3634
ladanseuse14
Zakorzenienie

a zapomniałam dodać, że chyba oszaleję z godzinami brania leku, bo jedne biorę co 6 h czyli 6, 12, 18, 00, anty biorę 8 i 20 a osłona 9 i 21 mam już tyle budzików w telefonie, że masakra
Stary 2013-08-22, 09:27   #3635
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
dziewczyny ponawiam pytanie:
doradźcie mi czy iść prywatnie na usg? Ostatnie miałam ok 22tc...
No ale nie wiem czy jest sens, co oprócz wagi i tam mają zbadać? A iść tylko po to żeby sobie popatrzeć to też bez sensu bo niedługo se będę non stop patrzeć Co myślicie? tej wagi jestem bardzo ciekawa...
Widać, że bardzo chcesz iść na to usg więc ja bym poszła
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:28   #3636
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ladan, ale się nie złość że to napiszę, bo mi się to dziwne wydaje że już na tym etapie tak walczą o to aby powstrzymać to co naturalnie zaczyna się dziać? ja 2 tyg temu na wizycie a dokładnie 5 sierpnia dostałam pozwolenie na rodzenie i żebym magnez odstawiła i żebym się nie oszczędzała itd. a dopiero dzisiaj weszłam w ten okres kiedy się mówi, że ciąża donoszona. Moja koleżanka urodziła w 36tyg i nic się nie stało. bo to też chodzi o te leki, kroplówki, obciążenie dla organizmu itd.
Ja wiem, że Tobie chodzi też o remont i dlatego staram się zrozumieć że powstrzymujecie bo na pewno robiłabym to samo na Twoim miejscu, ale jak widać Julia już chce zobaczyć mamusię
ale nie dołuj się nie denerwuj, ja tak tylko sobie kminie czego lekarze tak to powstrzymują na siłę
Zgadzam sie z Tobą.Jak dzidzia jest spora i zdrowa nie ma sensu wg mnie na siłę powstrzymywać
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:29   #3637
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
kochana, jeśli wiesz jaki chcesz rozmiar to mogę Ci kupić i wysłać, bo u mnie ich sporo było
Natalko kochana jesteś
Ale to tylko i wyłącznie pod warunkiem jeśli Tobie nie sprawi to problemu- masz blisko Lidl/blisko pocztę. A chciałam kupić 85c .
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 09:30   #3638
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
mojej koleżance zaczęły się skurcze dokładnie w dzień donoszenia ciąży, lekarz zdecydował o zastrzyku rozkurczowym i rzekł, że jeśli nie pomoże, to zaczynają rodzić. Zastrzyk pomógł, urodziła syna 5 dni po planowanym terminie - cztery tygodnie później [COLOR="Silver"]
:
Może dziecko nie było jeszcze rozwinięte na tyle by było dobrze.Różnie to może być...
Stary 2013-08-22, 09:30   #3639
kaska87
Zakorzenienie

to ja Wam coś obrzydliwego napiszę ja jak chodzę siusiu to siusiam i wstrzymuję-przy okazji ćwiczę mięsnie kegla- bo jakby to były wody to raczej nie wstrzymam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:30   #3640
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Natalko kochana jesteś
Ale to tylko i wyłącznie pod warunkiem jeśli Tobie nie sprawi to problemu- masz blisko Lidl/blisko pocztę. A chciałam kupić 85c .
ok postaram sie - lidla i poczte mam blisko
ten fioletowy czy biały?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:31   #3641
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie zawsze odnosiłam wrażenie, że mało cubusów w PL jest, też zawsze miałam tam nie po drodze a tutaj mam 4 cubusy w mieście, już wszystko znam na pamięć

No ale nie wiem czy jest sens, co oprócz wagi i tam mają zbadać? A iść tylko po to żeby sobie popatrzeć to też bez sensu bo niedługo se będę non stop patrzeć Co myślicie? tej wagi jestem bardzo ciekawa...
ja bym poszła dla własnego spokoju.. w sumie waga dziecka tez jest wazna, czasem dzidźka przestaje rosnąć, czasem z przepływami moze byc cos nie tak, sprawdzają prace serduszka, ułozenie łożyska, ale bron boze nie mowie ze koniecznie musi się cos dziać.
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A mnie dziś tak strasznie brzuch boli W nocy obudziłam się z takim bólem i do teraz mnie trzyma. I to nie jest taki ból jak na okres, tylko bardziej jakby żołądek, ale to też nie wiem czy to to, bo cały mnie boli. Bardziej z góry i po bokach. I w sumie nie wiem co robić. Zjadłam śniadanie, wypiłam mięte ale zbytnio to nie pomogło.
Jeszcze w nocy miałam schize bo dziecko się nie ruszało, ale teraz na szczęście rusza się.
a moze to jelita? normalnie się wypróżniasz?
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 09:31   #3642
tassia
Zakorzenienie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

natala 4 misiace bez kawy?
ja nie wytrzymam
wspolczuje mojemu dziecku
bedzie musialo pic z cyca o smaku czosnku, chilli i z kofeina

ladan ekstra z tym mieszkaniem ale za to co teraz mieszkacie placicie czy to hakos przez opere dostaliscie?
a ta kolyska to chyba kosz mojzesza jest, nie?

nena nie wiem co ci powiedziec w kwestii usg
jak dla mnie wazne jest dosc zeby sprawdzic przeplywy, wage itp rzrczy w 3trymestrze
ale jak juz na dniach.planujesz rodzic to bez sensu
a oni ci nie zrobia w.ramach jakiejs wizyty przed porodowej?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:33   #3643
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Widać, że bardzo chcesz iść na to usg więc ja bym poszła
no chce dlatego szukam jakichś obiektywnych opinii, żebym nie wydała bezsensu 1tyś koron, drogie te widzenia są tutaj
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:34   #3644
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
ekhm byłam w lidlu choć miałam nie być, bo nawet nie wiem jakie mam te większe ubranka po Marysi no ale kupiłam bodziaki i dresik no i wracam do domu i czuje ze cos leci raz,drugi, trzeci... myśle sobie - pięknie ide do wc i faktycznie, wkładka przemoczona.... ale czysta, w sensie nie różowa czy zielona... myślicie że to mogło byćrochę wód? narazie spokój jest, ale jak się powtórzy to chyba się wybiorę do szpitala...
dodam że w nocy budziły mnie skurcze, ale żadnej regularności w nich nie było :/
Kurcze no myślę,że to właśnie wody mogą Ci się sączyć.
Tylko spokój a potem sru do szpitala
Stary 2013-08-22, 09:34   #3645
ladanseuse14
Zakorzenienie

http://www.pudelek.pl/artykul/58193/...dla_doroslych/
Stary 2013-08-22, 09:35   #3646
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
czyli takie coś jest potrzebne mimo kombinezonu do wózka, nie może być hm kocyk? i jeszcze na gondoli mam ten pokrowiec to chyba wystarczy?
Zależy jaka zima i jakie dziecko Ci się trafi.Ja używałam czasami i śpiworka i kombinezonu (nie miałam pokrowca na gondoli) jak było mniej niż te -5 stopni bo mała marzła

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
dokładnie
to moja druga ciąża,niby wszystko jest mi znane,ale i tak trzese portkami[COLOR="Silver"]
:
Ja sie wogóle nie czuję jak doswiadczona cięzarówka, wszystko jest inne niz było poprzednio.Te 2 ciąże to niebo a ziemia.
Stary 2013-08-22, 09:36   #3647
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
ok postaram sie - lidla i poczte mam blisko
ten fioletowy czy biały?
Biały Ale nie żebyś musiała gdzieś daleko jechać/iść bo wtedy to nie chcę
Stary 2013-08-22, 09:36   #3648
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

ponawiam.pytanie o zgage
nigdy w zyciu tego nie mialam
teraz.mnie tak.pali gardlo az do pluc
ale mozliwe zeby po wodzie z cytryna?

No tak, takie palenie w żołądku i przełyku.Może się nasilać po cytrynie.
Stary 2013-08-22, 09:37   #3649
ladanseuse14
Zakorzenienie

tassia ja cały czas mieszkam w mieszkaniu jakby operowym, za które normalnie płacę tylko byłam święcie przekonana, że umowę mam do końca sierpnia... tak więc na spokojnie zrobi się remont u nas i sądzę, że za miesiąc na spokojnie się będziemy przeprowadzać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 09:38   #3650
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
n

a nie lepiej pomyśleć o jakimś bardziej uniwerslanym dla różnych narodowości imieniu? nie wiecie, gdzie Was los rzuci....
No na pierwsze zostaje Jan. Mój chłop kombinuje jak koń pod górkę Ale na drugie chcielibyśmy coś bardziej wymyślnego.Pewnie zostanie i tak z jednym imieniem bo się nie dogadamy.Trzeciego dziecka to już chyba nie będziemy mieć bo bezimienne zostanie
Stary 2013-08-22, 09:41   #3651
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja bym poszła dla własnego spokoju.. w sumie waga dziecka tez jest wazna, czasem dzidźka przestaje rosnąć, czasem z przepływami moze byc cos nie tak, sprawdzają prace serduszka, ułozenie łożyska, ale bron boze nie mowie ze koniecznie musi się cos dziać.
[/COLOR]?
rozumiem cię, właśnie o to mi chodziło, co mogą sprawdzić na usg na tym etapie
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
nena nie wiem co ci powiedziec w kwestii usg
jak dla mnie wazne jest dosc zeby sprawdzic przeplywy, wage itp rzrczy w 3trymestrze
ale jak juz na dniach.planujesz rodzic to bez sensu
a oni ci nie zrobia w.ramach jakiejs wizyty przed porodowej?

No wiesz... ja nie wiem czy tak na dniach, w sumie termin mi przesunęli na 1 paźdź dopiero a to że ja czuję że będzie wcześniej to wiesz... Ja to sobie mogę a dziecko i tak swoje wykona
No właśnie to mnie skłania do tego USG, że tu nie ma czegoś takiego na wizycie przed porodem tutaj tylko połówkowe usg robią, raz na całą ciążę, a że od tamtej pory nie byłam w PL to dlatego mam ostatnie z 22tc

chyba się umówię na następny tydzień nie będę sobie potem pluła w brodę w razie czego, że mogłam iść
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:41   #3652
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym poszła dużo rzeczy mogą sprawdzić jeszcze.
Ja ze względu na początkowe problemy z ciążą potrzebuję oddziału neonatologii mimo, że teraz wszystko jest ok.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ja już w domu, nie mogłam się doszukać modemu (ja*any sierściuch )
powiem wam tylko tyle, że cierpię, nie mogę wogóle przebywać w pozycji stojącej, strasznie bolą mnie krzyże, gniecie mnie w kroku, bolą biodra i pachwiny, a jak wstane to Julcia mi tak naciska na łono, że masakra eh coś czuję, że długo to ja w domu nie zabalauję

nie miałam siły pisać z tel ale D. wiele spraw pozałatwiał jeśli chodzi o mieszkanko (podłącze do gazu, prądu, kominiarz itp itd) i był też w operze i okazało się, że mieszkanie mam DO KOŃCA ROKU! proszę o wpisanie to jako największy wątkowy budyń ciążowy, bo ja od dwóch miesięcy ryczę, że nie mam gdzie mieszkać, bo u nas remont nie skończony tak więc tylko pomyśleć jak w tej mojej kliteczce poprzestawiać żeby weszła kołyska. bo oczywiście łóżeczko kupiłam to większe 140x70, które ni ch.ja nie wejdzie tutaj... wczoraj przepatrzyłam oferty, moja mama zadzwoniła, załątwiła i dziś jedzie odebrać kołyskę za 70 zł więc tutaj jakoś wejdzie. teraz tylko popakować rzeczy zbędne na ten czas, co by ciuszki te najmniejsze pochować w szafeczkach a reszta pojedzie do M. ogólnie mama i M. jutro przyjeżdżają na sprzątanko, przemeblowywanko i ogólne przygotowania a, pokażę wam kołyskę 1: http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../11/3476081182 2: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_1 3: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_2

a no i dostałam antybiotyk do domu z osłoną, co by grzybka nie było
Ladan mnie też wszystko boli ale pomyśl, że jeszcze chwilka i zapomnisz o tym

Super z mieszkanie

No i kołyska śliczna zasiadłam przed kompem i chyba też poszukam, to przez Ciebie

Karloson trzymam mocno oby lekko i szybko poszło

Ktoś pytał o CHUSTY. Ja miałam nati baby tkaną. Nosiłam Zuzię zimą w niej. Zakładałam jej kombinezon i wiązałam sobie pod kurtką, a kurtkę zapinałam tak, że mała miała zakryte praktycznie nóżki tylko. A mi było ciepło od niej i od chusty

Teraz chusty nie chcę bo mnie szlag trafiał z wiązaniem, ale jak kto lubi. Ja potrzebuję coś na szybko założyć i nie motać się dlatego planuję zakup nosidełka ergonomicznego. Któraś z Was myślała o takim? Macie jakieś wybrane?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:43   #3653
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Chodzę jak kaleka, normalnie wstanie z łóżka do wc to jak wyczyn kaskaderski!

Ja tez mam taki problem ze wstaniem, bolą mnie wszystkie gnaty.
Wczoraj pisałam o kręcącym bólu w nodze, teraz mam go już w drugiej nodze i w pachwinach.
Wieczorem bolał mnie dół kręgosłupa i wzięłam ciepłą kąpiel, mam nadzieję, że nie zaszkodziłam tym...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 09:43   #3654
ladanseuse14
Zakorzenienie

gorgulek dziękuję, ja też jestem ZAKOCHANA w tej kołysce
Stary 2013-08-22, 09:45   #3655
rusałka_1
Zakorzenienie

Nie ma to jak uzależnienie od wizażu wlazłam jeszcze na chwilę a tu takie newsy!

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Chcialam tylko powiedziec ze po obchodzie zostalam poproszona na badanie i na samolocie ODESZLY MI WODY. Skurczy brak. Pani powiedziala ze w 10 h urodze. TZ jedzie z pracy. Leze pod KTG na patologi i jade na PORODOWKE wiec 3 mac kciuki. Licze na nie!! BOJE SIE.
wow!! mocne kciuki za szybki i bezbolesny poród

Cytat:
super kochana!!!!! trzymam mocno mocno kciuki

powiem wam tylko tyle, że cierpię, nie mogę wogóle przebywać w pozycji stojącej, strasznie bolą mnie krzyże, gniecie mnie w kroku, bolą biodra i pachwiny, a jak wstane to Julcia mi tak naciska na łono, że masakra eh coś czuję, że długo to ja w domu nie zabalauję

nie miałam siły pisać z tel ale D. wiele spraw pozałatwiał jeśli chodzi o mieszkanko (podłącze do gazu, prądu, kominiarz itp itd) i był też w operze i okazało się, że mieszkanie mam DO KOŃCA ROKU! proszę o wpisanie to jako największy wątkowy budyń ciążowy, bo ja od dwóch miesięcy ryczę, że nie mam gdzie mieszkać, bo u nas remont nie skończony tak więc tylko pomyśleć jak w tej mojej kliteczce poprzestawiać żeby weszła kołyska. bo oczywiście łóżeczko kupiłam to większe 140x70, które ni ch.ja nie wejdzie tutaj... wczoraj przepatrzyłam oferty, moja mama zadzwoniła, załątwiła i dziś jedzie odebrać kołyskę za 70 zł więc tutaj jakoś wejdzie. teraz tylko popakować rzeczy zbędne na ten czas, co by ciuszki te najmniejsze pochować w szafeczkach a reszta pojedzie do M. ogólnie mama i M. jutro przyjeżdżają na sprzątanko, przemeblowywanko i ogólne przygotowania a, pokażę wam kołyskę 1: http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../11/3476081182 2: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_1 3: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_2

super z tym mieszkaniem budyńku
piękna kołyska

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:46   #3656
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hejka.Ale mialam masakryczną noc.Spałam moze z max.1,5 godz...padam a zaraz musze sie do lekarza na Ktg szykowac...Koniec z popoludniowymi drzemkami bo one nic dobrego mi nie przynoszą.

Laryssko-piękne łózeczko ma Twoja Ola!
Makrela-dzis Twoj wielki dzien!Trzymam kciuki zeby mocno nie bolało i zeby wszystko poszlo gładko

U mnie na suwaczku 1 dzien do porodu...nadzieje ze urodze w terminie juz dawno straciłam..
już wkrótce urodzisz

Cytat:
Chcialam tylko powiedziec ze po obchodzie zostalam poproszona na badanie i na samolocie ODESZLY MI WODY. Skurczy brak. Pani powiedziala ze w 10 h urodze. TZ jedzie z pracy. Leze pod KTG na patologi i jade na PORODOWKE wiec 3 mac kciuki. Licze na nie!! BOJE SIE.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:47   #3657
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
jejciu a mój Adi się zrobił śpioch nieziemski...idzie spać przed 21 najpoźniej o 21:30 juz śpi ( zaczełam go klaść wczesniej bo z aniedługo szkola i żeby się przestawił) a ten i tak wstaje codziennie o 9 rano i do 10 leży w łóżku i nie da się ubrac bo on jest zmęczony Ja nie wiem jak go do przedszkola będę wysyłać???
Dzieci śpiochy to ja skądś znam.
Mi to na rękę dopóki do przedszkola nie chodzi, bo jak dziecko śpi to i ja dłużej pospię.Wkurzałoby mnie wstawanie o 5-6 rano

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 09:48   #3658
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:

bardzo mocne będzie dobrze
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:48   #3659
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Hej hej chwalimy sie Jasiowym lozeczkiem- wczoraj mezus poskladal narazie bez poscieli bo lozeczko smierdzi niessmowicie farba!!;/ wietrze pokoj na full od wczoraj i jak smierdzialo tak smierdzi dalej... Masakkra az mnie na bierze :/

No to teraz biore sie za nadrabianie przy mojej ince

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1377161313670.jpg (48,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1377161324998.jpg (72,1 KB, 35 załadowań)
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:49   #3660
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
super kochana!!!!! trzymam mocno mocno kciuki

Kołyska ŚLICZNA

Cytat:
no właśnie zawsze odnosiłam wrażenie, że mało cubusów w PL jest, też zawsze miałam tam nie po drodze a tutaj mam 4 cubusy w mieście, już wszystko znam na pamięć

Też mam 4, ale wszystkie daleko

Ja bym poszła, u nas jeszcze 28-32 tc się idzie na takie dokładne, z badaniem przepływów, wielkości, serducha itd. A ja planuję jeszcze jedno (też wielu lekarzy zaleca) po 36 tc (ja planuję na przełomie 37/38), chociaż w 32 tc byłam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to ja Wam coś obrzydliwego napiszę ja jak chodzę siusiu to siusiam i wstrzymuję-przy okazji ćwiczę mięsnie kegla- bo jakby to były wody to raczej nie wstrzymam

Kaśku, bo się infekcji nabawisz! Nie wolno tak To jedna z najczęstszych przyczyn zapalenia dróg moczowych.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości