|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
nancy mi też się nazwa podoba |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dziewczyny Antonio ostro stęka..może dziś coś wysteka...trzymajcie kciuki...ostatnio pomogło
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik pstryczek dzięki
neti zakopiańskie kapciuszki schowaj trzymam kciuki za Antonia
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
NETI, bo wizazowe kciuki mają moc
![]() NANCY, no cholibka, bo wy dopiero zaczynacie miesną przygodę, hmmm, to tak niewiele na początek ![]() hmmm, jak taki mąż zgodny do szoferowania to zapraszam do siebie, znaczy do rodziców moich, następnym razem SILVER- tulam mocno, Darusie ucałowac prosze PSTRYNIU, przyjdzie Kubusieowy czas i Cię zadziwi jak pięknie usiądzie dzis na obaid u mnie krupniczek kaszowo-ziemniaczany i placki ziemniaczane a młdoemu pomidorową ugotuje ehhh, jak sie zbliza koniec wakacji to i pogoda juz nie taka..... dzis u nas piździawa neisamowita, zimny ten wiatr na dodatek, do 9 utrzymywała sie mgła nie z tej ziemi.... i noce zimne.. ehhhhhh skoro prosby nie działają na Was to ja bede błagac- nie szalejcie tak jak wczoraj, plissssss
|
|
|
|
#1356 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
zrobiłam już nalot na biedronę po dady, bo promocja pampersów w realu mnie nie powaliła, więc bez pieluch byśmy zostali; teraz kawka na szybko, bo bąbel pewnie się zaraz obudzi ![]() Cytat:
![]() a kaszki zjada mi rano ze 180ml wody, podaję łyżeczką; ale coś mi się wydaje, że zacznę robić więcej, bo jak skończy, to jakiś taki niedoejdzony mi się wydaje; obiadku zjada 3/4 szklanki z małej nutelli , a deserków to ten duży słoiczek spokojnie, ale teraz daję mu normalne owoce, więc np. całego banana wciagnie, całe jabłko, brzoskwinię...Cytat:
Oskar jest twardy gość, dobrze będzie u mnie żadna nie byłą refundowana, tylko wzwCytat:
i brawa za "mamę"
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Oto to to...zakopiaňskie...
![]() P.s. Wtedy kupa była tygodniowa...teraz 4dniowa..może będzie bez takiego rozrzutu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściskam !Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle piękne zdjęcie dodałaś na fb ! i to jak Gabi i Lili na siebie patrzą Kurcze dziewczyny mamy problem ! otóż moja Hania ostatnio mleko jadła o 2 w nocy.... potem budziła się o 4 i 6 i nie chciała nic ! no to o 8 zrobiłam jej kaszkę, zjadła ale bez szału potem o 10 przed spaniem znów chciałam dać jej mleko to odchyla głowe w tył i płacze jak tylko widzi butelkę ! A ona je tylko zupki i kaszki, i to np mały słoiczek jak zje na raz to jest sukces. Ona bardzo ładnie je ale szybko nudzi jej się jedzenie i zaczyna ją interesować wszystko w koło tylko nie obiadek/kaszka. I co teraz jak ona odrzuci mleko?
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
już szaleją...
![]() Julka rozwala mój system i rozpierdziela wszystkie puzzle, chyba, chce żebym jej na nowo kolory pozmieniała pakuje ją zaraz w dyliżans i walimy do lidla po sztruksy i bodziaki ![]() z dadowej promocji nie skorzystam, bo u nas się dady nie sprawdzają niestety
|
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do jedzenia to u nas podobnie Juz nawet lyzeczki samoloty zakupilam troche pomogly tylko teraz tym bardziej chce jesc sama i tez problem
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
My już po zakupach, biedronka i lidla - zaliczone
![]() Teraz zjemy zupke a na 13 do t. na obiad ![]() Wieczorem was po nadrabiam ale pewnie będzie 132154454435 stron.
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
KUPA!!
wasze kciuki mają moc....i to jaką![]() lecimy na dworek póki nie pada...do potem ![]() P.s. kapciuszki nietknięte...wszytsko w pampie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o maj gad, co za blondiiiiiii w klubie
![]() ![]() Cytat:
o mamuniu jak pięknie ![]() ja miałam taki do zapisywania hasełek, jakie czasem nauczyciele rzucali i potem na studniówce robiliśmy im konkurs - zgadywanie, który z nich to powiedziałCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- no to wiadomość dnia
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1369 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to nadrabiam
Cytat:
![]() To tak nagle wyskoczyło. Do Bokeh napisałam dopiero o 14 ![]() Cytat:
Dopiero jestem na 42 stronie
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-22 o 11:29 |
||
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Halo!
My po mega spacerze, mlody padl przy fontannach i spiocha bidulinek a za chwile trza bedzie budzic na kuju kuju :'(Bylam, ogladalam z Pietraszkiem Lire, jeszuszmaria, zakochalam sie, wtopilam, juz malzowi powiedzialam, zeby mi prezentu na urodziny nie kupowal bo chce WOZEK ale juz po ptokach bo kupil jak zawsze na ostatnia chwile kupuje tak w tym roku sie wylamal![]() I ogladalam foteliki 9-18/25 i pierona roemer 9-18 to jest TO ale kuwa 800zl przymierzalam do 9-25 jakiejs polskiej firmy bez atestow ale kurde srednio mi to wygladalo ma ktoras na zbyciu 1700zl??? Przygarne Zbieramy sie na szczepienie bidulinek dalej spi, nie wie, co go czeka jak ja kocham tego mojego szkrabeczka kochanego ![]() Przeczytalam ale bede cytowac w domu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę i wyje - na wirtualnej polsce opublikowali zdjęcia z Syrii i pokazane są taie małe niewinne ciałka, Boże jaka straszna tragedia, serce mi pęka i tulę do siebie mojego synka
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Neti super!
Pstryczkowa pięknaś ![]() Bokeh spokojnie może nie głodna, albo zabki dają w kość Podpinam pod pytanie elllmi - jak tą pomidorówkę dla dziecia? ![]() Dziewczyny od trójkołowców głównie co myslicie http://allegro.pl/hauck-roadster-3-t...tml#tabsAnchor ??? Ja szoku doznałam. Wczoraj powiedziałam tylko że mam już dość i trzeba to naprawić a ja oczekuję szacunku do siebie i dziecka i z moim szacunkiem te z się spotka wtedy. Poza tym że jestem zmęczona bo wszystko na mojej głowie. . . . .. . . . W nocy ani złego słowa nie usłyszałam. Rano przejął dziecia. Uspał. USPAŁ! a tylko JA to potrafię! On go obok siebie i zasnął! I pospałam jeszcze ze 40 minut a on czaił czy się budzi |
|
|
|
#1373 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam sie z rana, no juz moze nie takiego rana i lecim z nadrabianiem
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Widoki przepiekne ... Ajjjjj rozmarzyłam sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cala no niestety pieluchy wielo jakos u mnie nie bardzo, a nawet nie doszly te od Miki jeszcze do mnie ... 2 razy jak zalozylam mala miala straszne odgniotki na pachwilnkach i w pasie, a roznie je regulowalam ... No napalilam sie niepotrzebnie ... Mysle nad tym czy nie sprzedac ich, bo uzyte byly doslownie 2 x ...
|
|
|
#1374 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej proponowałam mińsk, bo to chyba po środku dla mnie, dla Ciebie, Charlizz i Fewci ![]() Cytat:
Cytat:
WOW!! ale cudnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może ja bym się skusiła
|
|||||||
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1376 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że więcej nie naprodukowałyście!!!:pała :
![]() Uwaga , będzie spam ![]() Cytat:
Mimo to mam nadzieję, że to tylko zmiana nazwy ![]() Cytat:
i pułapek nie umiem nastawiać, stąd wizyty sąsiada ![]() u mnie też Cytat:
![]() Cytat:
Miałam już kiedyś pytać - jak siostra ??? Już jest na tym stażu?? Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny faktycznie miały w nosie zdjęcia Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Lady a kiedy masz ur?:d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze zwczajnie nie jest glodna. a samopoczucie jak? Cytat:
powoli powoli i wszystko wroci do normy --------- Kubulencjusz zjadl cale duze rizotto z krolikiem az musialam wygrzebywac resztki z kubeczka ![]() ewidentnie podszedl mu ten krolik. dobrze ze zrobilam duzy zapas tych sloiczkow ![]() a teraz spiocha
|
||
|
|
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

dawno tak źle nie było. Wieczorem zasnęła ładnie o 20.00, potem obudziła się o 00.30 i .... po spaniu. Zasnęła dopiero o 5.30... :/ PADAM ze zmęczenia. Od tej 5.30 spała do 7 i teraz tak marudzi że już tracę cierpliwość

Oskar jest twardy gość, dobrze będzie

Wlasnie pije mocna kawe
w ogóle piękne zdjęcie dodałaś na fb ! i to jak Gabi i Lili na siebie patrzą 

klask i: