Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 11:45   #3811
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jak wpisałaś tę wagę to mój budyń po pierwsze pomyślał,że już urodziłaś i Julcia waży 2400 Masakra ze mną...
już niedługo
Stary 2013-08-22, 11:46   #3812
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a nie macie tam w ikei opcji ze wybierasz sobie artykuly podchodzisz do lady i placisz i oni zbieraja to z magazynu i dowoza?

co do ellulitu to licze ze.moj to wodny i po porodzie sam zejdzie

a co do stanikow to swieta prawda
tez kiedys zawsze nosilam 80c a jak poszlam do dobrego sklepu to wyszlam z 65e
mimo wszystko najczesciej nosze 70d ale w sumie tak przegladam i roznie to bywa
kiedys czytalam wypowiedz jakiejs brafiterki ze ten brafitting w polsce to zadna filozofia bo wszystkie polki nosza za male miski i za duze obdwody
i standard to 75b i 80c a nijak to sie ma do rzeczywistosci

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana to co popchnęło Cię do tego,żeby kupić 85c?

Tez mam nadzieję,że to zniknie w większości,chociaż wiem,że bez ćwiczeń się nie obejdzie.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:47   #3813
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
kiedys czytalam wypowiedz jakiejs brafiterki ze ten brafitting w polsce to zadna filozofia bo wszystkie polki nosza za male miski i za duze obdwody
i standard to 75b i 80c a nijak to sie ma do rzeczywistosci

Tylko w większości sklepów rozmiary kończą się na D i mniej niż 75 nie znajdziesz :/
A D to od razu 80

Ja 70D kupowałam na all, bo nigdzie nie było, chyba, że właśnie za 300 zł.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:48   #3814
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Angielskie firmy wychodzą jakoś tak, ale to też zależy od modelu.
Ale już polskie firmy też zaczynają robić takie rozmiary, np. Samantha.
No i z Allesa do karmienia też dostaniesz,a one są jakoś od 60-100 zł chyba.
no trzeba zainwestować

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
równiuteńko
choć przyznam, że troszkę się martwię, że tylko 400 g.. no ale pewnie taka jej uroda
no trochę mało, ale taka jej uroda widocznie mój przykoksił 900 ciekawe ile w sobotę będzie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Często na grupounie do 100 zł jest brafiting z biustonoszem
A potem znając rozmiar możesz sama kupować

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:49   #3815
Madziuchna27
Zakorzenienie

Jestem jestem!

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Chcialam tylko powiedziec ze po obchodzie zostalam poproszona na badanie i na samolocie ODESZLY MI WODY. Skurczy brak. Pani powiedziala ze w 10 h urodze. TZ jedzie z pracy. Leze pod KTG na patologi i jade na PORODOWKE wiec 3 mac kciuki. Licze na nie!! BOJE SIE.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAa,

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
A czuję się tak hmm średniawo, ale już drugą noc z rzędu raczej bez większych problemów przespałam. Mała daje czadu pod wieczór i kopie mnie nóżkami po piczce , a tak jest ok. Nie kładę się w ogóle na prawym boku, bo nawet chwili na tej nerce nie mogę wyleżeć. No i trzeci dzień na sucharach jestem, mam jakąś awersję do jedzenia w ogóle Lekarz mówi, że to normalne, bo mała uciska mnie na żołądek.
Ach, te córy! Powiem Ci, że mojej znajomej córka skopała w czasie ciąży trzustkę i teraz musi być na lekach

Cytat:
A i w Lidlu dorwałam wszystko, co chciałam

Mam 4 bodziaki (fiolet+róż, ecru+róż), dresik (fioletowy) i sztruksy (fioletowe, spodziewałam się, że będą grubsze, ale na rajstopki będą git )
I dobrze, że 62-68 wzięłam, bo spore są
Ja w zasadzie też
Babka stała namyślała się nad dresikami granat i zielonymi i na nasze szczęście wybrała granat, więc ja zgarnęłam zielone
Wiecie, u nas nie dowieźli bluzek tylko body, ale potem jak pomyślałam, to body lepszy wybór

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Aaa byłam w Lidlu dziś. Mnie te body nie urzekły, miałam wrażenie, że są takie cienkie i prześwitujące i nie wzięłam ich. Dresików szaro-zielonych nie było. Wzięłam tylko spodenki z supermanem i termometr. O biustonoszach zapomniałam, później podjadę
Ja właśnie też je mam i troszkę jestem zawiedziona, bo są strasznie wąskie w pasie Wzięłam rozm. 62-68. Jak u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Ja po wizycie..Lekarka powiedziała ze całkiem mozliwe jest, ze jeszcze z tydzien pochodze..Jestem pozamykana,na KtG zadnych skurczy...nie powiem podłamało mnie to troche..nawet troche bardzo..
Dzidzia ogolnie duza.Lekarka powiedziała zeby szykowac wieksze ciuszki..Na chwile obecna wazy 3600..To duzo?Dostałam tez ochrzan za swoją wage zresztą nalezalo mi sie..
Według mnie to waga w sam raz

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
WTF!!!! Byłam w nim zakochana swego czasu Oczywiście za czasów Prison Break, nawet ostatnio odkurzyłam całą serię

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:50   #3816
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna, malusia będzie
Ciekawe, jak Elenka Już 3 tygodnie od USG
no, malusia.. pewnie z 3 kg
Stary 2013-08-22, 11:51   #3817
87czarna
Zakorzenienie

tassia pewnie jest,ale bez sensu mi płacic dodatkowo za przywóz,skoro tam będę..
No nic,poczekam do przyszłego tygodnia.
Jeszcze rozmawiałam przed chwilą z Mamą i ona chce szybciej przyjechać,zeby mi pomóc w ogarnianiu.
Wymyśliła podróż autobusem,ale nie wiem czy to dobry pomysł...?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

ladan szybciej ją wypchniesz :P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 11:52   #3818
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez daohar Pokaż wiadomość
ja sie smarowałam kolagenem naturalnym i szczerze polecam bo sie te rozstepy leczą ale przystępna cena to to nie jest później planuje zaatakować je kwasami, ale to już zdaje sie po karmieniu
oooo dobra wiadomosc
ta moja kolezanka dzis byla na.konsultacji w sprawie laseru na brzuch i niestey lipa
dopiero po skonczonym karmieniu
a zeby byl dobry efekt trzeba to zrobic do 3 miesiecy od pojawienia sie rozstepow potem efekt bedzie maly

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Wiecie, że ja nie mam rozstępów?Nie wiem czego mnie ta przyjemność ominęła, ale tak się zastanawiam i przed ciążami używałam długo dość silnym preparatów antycellulit.

mnie tez ominela a dziwne bo moja mama cala jest w rozstepach i genetycznie napewno powinnam je miec
ale jeszcze 4tygodnie wiec zdaza wyskoczyc

Cytat:
Kochana to co popchnęło Cię do tego,żeby kupić 85c?

Tez mam nadzieję,że to zniknie w większości,chociaż wiem,że bez ćwiczeń się nie obejdzie.

hehe bo to karmniki
a tak powaznie to teraz te moje staniki mnie pod cyckami cisna bo przytylam

poza tym strasznie mi sie podobaly i kupilam
pewnie bede psioczec

Cytat:
Tylko w większości sklepów rozmiary kończą się na D i mniej niż 75 nie znajdziesz :/
A D to od razu 80

Ja 70D kupowałam na all, bo nigdzie nie było, chyba, że właśnie za 300 zł.
w factory jest taki polski sklep dalia
wszystkie babki sa po kursach brafittingu
ceny od 50zl i nie placi sie za ich pomoc
polecam

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:52   #3819
butterfly20
Zakorzenienie

Ladan ale wy drobni jesteście (nie to co my, koksy) więc chill out (i ja to mówię? )

Ok zwijam się stąd, potem pewnie ogarniemy z małżem dom, bo na pewno nie zrobił tego według moich wymagań

Do potem!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:53   #3820
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
matalon twierdzi,ze z naszym szczęściem to jeszcze się okaże,że coś będzie nie teges i nie dostaniemy tego domu-choc niby go mamy...
Dla mnie to głupie gadanie,bo przecież nie ściemniał podawając zarobki i miejsce pracy...
2.09 mamy dostac klucze,to bede jechac 2 dni przed na zakupy, gdzie prawda jest taka,ze będę miała multum roboty w domu... wrrrrrr
i jeszze to poskładać

Cytat:
A co do wątków, to byłoby jeszcze gorzej, mogłoby się okazać, że jest ich 30, 40 albo i 60 w końcu! Wtedy byś wątków długo szukała
ale jakby ktoś dodał nowe zdjęcia to od razu widać, wątek się podświetla na samej górze no i jednak tak łątwiej znaleźć niż przekopywać po kilkanaście stron

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
zastanawiam si enad tym bio oilem ale moze jest jeszcze innego w przystepnej cenie?
jak się zdecydujesz na biooil, to na allegro, nie wiem czy gdzie indziej też jest butelka 200ml, zdeycodwanie bardziej się opłąca niż ta malizna 60
Cytat:
Dziubie a czy masz dobrą miskę?Bo jak ja nosiłam nieprawidłową rozmiarówkę i miseczkę C to ledwo mi zakrywała sutki
To jest tak,że im większa miska tym też większy obwód, ale mimo wszystko najważniejsze,żeby był ścisły i żebyś nie dała rady za dużo go odciągnąć od ciałka. Biust ma się trzymać na obwodzie, a nie na szeleczkach.

Także porównaj-przed uświadomieniem miałam 75c, a po- 65f. I to 65f było ścisłe na dole, zakrywało ładnie biust i potrzymywało co trzeba-nawet gdybym zdjęła szeleczki.
Moja mama miała 85d, zaciągnęłam ją do dobrego sklepu i wyszła ze stanikiem 75g,a do tego nawet kupiła strój kąpielowy i była mega zadowolona. I biust poszedł sam z siebie w górę
Wystarczy zainwestować w dobry biustonosz- a takie możesz kupić nawet za 100 zl lub mniej-niż mieć kilka złych.

To tak w ramach uświadamiania populacji

miska, nei wiem, nic mi nie wsytaje, ale dobra, po ciąży się w końcu przejdę do brafiterki

Cytat:
a tutaj zestawienie

- 22 tc: 420g (około 37 centyli)
- 26 tc: 760g, kość udowa 4,3 cm (około 45 centyli)
- 30 tc: 1226g (około 40 centyli)
- 33 tc: 2009g (około 46 centyli)

- 36 tc: 2409g (około 43 centyli)
wow, ale różnica
ciekawe ile teraz to moje pisklę ma

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tylko moja hebrajska natura jakoś tak mnie hamuje
boshe
Stary 2013-08-22, 11:54   #3821
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
tassia pewnie jest,ale bez sensu mi płacic dodatkowo za przywóz,skoro tam będę..
No nic,poczekam do przyszłego tygodnia.
Jeszcze rozmawiałam przed chwilą z Mamą i ona chce szybciej przyjechać,zeby mi pomóc w ogarnianiu.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

a dacie rade sami kanape przewiezc?

kurcze autobus to mordega ale pomocy nie odmawiaj! !!

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 11:55   #3822
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
no trochę mało, ale taka jej uroda widocznie mój przykoksił 900 ciekawe ile w sobotę będzie
ja się nie martwię, bo gin mi mówi, że wszystko z nią w jak najlepszym porządku i tylko to dla mnie się liczy
Stary 2013-08-22, 11:56   #3823
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow!!!Karolson!!A to Ci niespodzianka!!!Trzymam kciuki aby wszystko poszlo gladko
To czyli mozliwe ze dzis bedziemy miec dwa dzieciaczki na forum-super

Ja po wizycie..Lekarka powiedziała ze całkiem mozliwe jest, ze jeszcze z tydzien pochodze..Jestem pozamykana,na KtG zadnych skurczy...nie powiem podłamało mnie to troche..nawet troche bardzo..
Dzidzia ogolnie duza.Lekarka powiedziała zeby szykowac wieksze ciuszki..Na chwile obecna wazy 3600..To duzo?Dostałam tez ochrzan za swoją wage zresztą nalezalo mi sie..
U mnie też dziś na wizycie nic ciekawego...niby mam jeszcze 2 tyg do TP, ale miałam nadzieję, że coś się zacznie dziać. Choć gin mówi, że to o niczym nie świadczy, wody mogą odejść niespodziewanie i żebym była w gotowości. Mam nadzieję, że ten fenek nie zatkał mnie tak, że przenoszę ciążę następna wizyta - 6tyg po porodzie. W poniedziałek jadę na pierwsze KTG.

Karolson - trzymam kciuki i po cichu Ci zazdroszczę...
Stary 2013-08-22, 11:57   #3824
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
na to liczę

Cytat:
Ladan ale wy drobni jesteście (nie to co my, koksy) więc chill out (i ja to mówię? )
ja się serio nie martwię słodzizna malizna będzie
Stary 2013-08-22, 11:58   #3825
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajne te trampki, były inne kolory dla dziewczyn?
może jakieś ogólnie inne modele były butków, ale kolorów tego modelu innych nie było

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Chcialam tylko powiedziec ze po obchodzie zostalam poproszona na badanie i na samolocie ODESZLY MI WODY. Skurczy brak. Pani powiedziala ze w 10 h urodze. TZ jedzie z pracy. Leze pod KTG na patologi i jade na PORODOWKE wiec 3 mac kciuki. Licze na nie!! BOJE SIE.
czyli pewnie wieczorkiem dzidzia już będzie na świecie ale super trzymam kciuki

Cytat:
ja już w domu, nie mogłam się doszukać modemu (ja*any sierściuch )
powiem wam tylko tyle, że cierpię, nie mogę wogóle przebywać w pozycji stojącej, strasznie bolą mnie krzyże, gniecie mnie w kroku, bolą biodra i pachwiny, a jak wstane to Julcia mi tak naciska na łono, że masakra eh coś czuję, że długo to ja w domu nie zabalauję

nie miałam siły pisać z tel ale D. wiele spraw pozałatwiał jeśli chodzi o mieszkanko (podłącze do gazu, prądu, kominiarz itp itd) i był też w operze i okazało się, że mieszkanie mam DO KOŃCA ROKU! proszę o wpisanie to jako największy wątkowy budyń ciążowy, bo ja od dwóch miesięcy ryczę, że nie mam gdzie mieszkać, bo u nas remont nie skończony tak więc tylko pomyśleć jak w tej mojej kliteczce poprzestawiać żeby weszła kołyska. bo oczywiście łóżeczko kupiłam to większe 140x70, które ni ch.ja nie wejdzie tutaj... wczoraj przepatrzyłam oferty, moja mama zadzwoniła, załątwiła i dziś jedzie odebrać kołyskę za 70 zł więc tutaj jakoś wejdzie. teraz tylko popakować rzeczy zbędne na ten czas, co by ciuszki te najmniejsze pochować w szafeczkach a reszta pojedzie do M. ogólnie mama i M. jutro przyjeżdżają na sprzątanko, przemeblowywanko i ogólne przygotowania a, pokażę wam kołyskę 1: http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../11/3476081182 2: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_1 3: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_2

a no i dostałam antybiotyk do domu z osłoną, co by grzybka nie było
super naprawdę świetne wieści oby tak dalej. I ta kołyska cudo naprawdę, kolorki idealne!

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Hej hej chwalimy sie Jasiowym lozeczkiem- wczoraj mezus poskladal narazie bez poscieli bo lozeczko smierdzi niessmowicie farba!!;/ wietrze pokoj na full od wczoraj i jak smierdzialo tak smierdzi dalej... Masakkra az mnie na bierze :/

No to teraz biore sie za nadrabianie przy mojej ince

piękne to łóżeczko

Cytat:
lekarka to niech się w dupke ugryzie! co to za komentarze ile kto przytył itd. wiadomo że ludzie są różni i inaczej tyją/chudną, a nie wyobrażam sobie w ciąży się odchudzać więc spokojnie wszystko jest ok, i dzidzia też ma wagę ok, czyli przez tydzień nawet 200g może przytyć, więc dziecko 3800 to nie dużo naprawdę średniaczek

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
a dałaś 2,5 czy 3 szklanki mąki??? bo tam na poczatku dziewczyny podaly ci 2,5 a potem laryssa dopisała 3.... ciasto pewnie bylo za żadkie i dlatego opadły ale to nie przeszkadza Smacznego
ale ale, ja nic nie zmieniałam w tym przepisie ja go skopiowałam jako post Twój i taki mam zapisany i taki wkleiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 11:59   #3826
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Wymyśliła podróż autobusem,ale nie wiem czy to dobry pomysł...
Na pewno mniej wygodnie i dłużej. A cena dużo lepsza?

Cytat:
w factory jest taki polski sklep dalia
wszystkie babki sa po kursach brafittingu
ceny od 50zl i nie placi sie za ich pomoc
polecam
Ale tym w Ursusie?
Bo ja mam koło siebie teraz Factory
Może skorzystam, jak skończę karmić, bo będę nowych potrzebować

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
ale jakby ktoś dodał nowe zdjęcia to od razu widać, wątek się podświetla na samej górze no i jednak tak łątwiej znaleźć niż przekopywać po kilkanaście stron
No zdjęcia tak, ale już np. numerów telefonu nie znajdziesz przy 40 wątkach ze zdjęciami

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-22, 12:00   #3827
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny właśnie nogi sobie ogoliłam. Chryste ile mnie to wysiłku i akrobacji kosztowało.
Stary 2013-08-22, 12:01   #3828
ladanseuse14
Zakorzenienie

to dziecko chyba mi chce przez brzuch wyjść
Stary 2013-08-22, 12:02   #3829
kaska87
Zakorzenienie

nie mogłam się powstrzymać i zaatakowałam szklaneczkę pepsuni ale niech tylko do Mika doleci to mnie tak skopie, że tego pożałuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 12:02   #3830
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Położna na sr mówiła, ze to absolutnie nie ma żadnego znaczenia (podczas gdy na prezentacji w Power Poincie w tle, za jej plecami, było wyszczególnione, że wpływa to na pojawienie się chorób grzybiczych u dziecka. W każdym razie babka mówiła, że to nieistotne.

Parę dni później oglądałam "Klinikę krępujących dolegliwości" na TLC i był odcinek o dolegliwościach ciężarnych. Pokazano zdjęcia noworodków, które urodziły się naturalnie a matki miały choroby typu grzybica, chlamydia itd. Maluchy miały porażające objawy Od grzybicy pleśniawki w buzi, od chlamydii tak zaropiałe (?) oczka, że w ogóle nie mogły ich otworzyć. Mówiono, że pleśniawki w buzi dziecka (od grzybicy pochwy) mogą łatwo przeleźć na sutki podczas karmienia piersią - i wtedy zaczyna się cyrk.

Także nie wiem do końca jakby to wyszło w praktyce w konkretnych przypadkach. Warto na pewno zawalczyć żeby na sam koniec zaleczyć infekcje.
Widzisz, u nas w SR tym razem nie położna, ale któryś z lekarzy mówił: mama ma grzybicę, nie przestaje karmić piersią; mama jest przeziębiona, nie przestaje karmić piersią Myślę, że i tak na bieżąco trzeba się konsultować ze specjalistą w takich sprawach.

Cytat:
tylko moja hebrajska natura jakoś tak mnie hamuje bo ja staniki kupuję łądne, ale takie za 50-60zł bo i tak nie widać, a taki z dopasowaniem pewnie z 200zł albo lepiej, nie?
Kaśka, ale teksty! Wspaniałe!
Ja staniki też kupuję za taką kasę A noszę 75 E lub F. W ogóle praktycznie przy moim bloku jest sklep firmowy naszej b-stockiej firmy (a przypominam, że Białystok to zagłębie bieliźniarskie ) i kurde jeszcze ani razu w nim nie byłam, a wiem, że tam są tańsze staniki niż np. w sklepach w centrum.
Jak byłam grubsza to se fundnęłam strój kąpielowy w takim specjalnym sklepie z big biustonoszami z Anglii. Kurde, jak on mi się nie podoba, a kosztował ponad 300 zł W ciąży w nim jeżdżę na plażę, ale rok temu jak schudłam to musiałam kupić nowy.

Stary 2013-08-22, 12:04   #3831
Natala84
Zakorzenienie

ok, ja się zbieram do szpitala skurcze są, pojawił się śluz z krwią.

postaram się odezwać

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 12:05   #3832
matallewar
Zakorzenienie

Macie jakieś jeszcze propozycje tytułów do nowego wątku?
Bo idę Edę kłaść i potem pewnie już sondę założę

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

postaram się odezwać

3 dzieciaczki nam się rodzą

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-22, 12:06   #3833
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli mam cieszy się dobrym zdrowiem to czemu nie

Ladan,sex

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
U mnie też dziś na wizycie nic ciekawego...niby mam jeszcze 2 tyg do TP, ale miałam nadzieję, że coś się zacznie dziać. Choć gin mówi, że to o niczym nie świadczy, wody mogą odejść niespodziewanie i żebym była w gotowości. Mam nadzieję, że ten fenek nie zatkał mnie tak, że przenoszę ciążę następna wizyta - 6tyg po porodzie. W poniedziałek jadę na pierwsze KTG.

Karolson - trzymam kciuki i po cichu Ci zazdroszczę...
szkoda
Stary 2013-08-22, 12:07   #3834
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:

postaram się odezwać

Stary 2013-08-22, 12:07   #3835
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

postaram się odezwać

Stary 2013-08-22, 12:08   #3836
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:

postaram się odezwać
superowo trzymam kciuki i jak tylko będziesz mogła to daj znać!

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Ladan,sex
że co że niby mam się seksić?
Stary 2013-08-22, 12:10   #3837
daohar
Raczkowanie

Cytat:

postaram się odezwać

Ślub 17.11.2012
Zuzia

tydzień:
16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40
daohar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 12:11   #3838
kaska87
Zakorzenienie

mój małż się chyba zlękł dzwonie i mu mówię, że 2 dziewczyny z moim terminem rodzą, a on że po co ja to czytam i się stresuję taaaaa sam się zesrał pewnie trudno musi się jeszcze raz wykąpać bo spod prysznica dopiero wyszedł

Stary 2013-08-22, 12:11   #3839
Madziuchna27
Zakorzenienie

Nadrobiłam to mogę się pochwalić
UWAGA UWAGA Kupiliśmy dziś fotelik Po moich ostatnich przejściach, jestem mega szczęśliwa Mąż wprawdzie dał się namówić tylko/albo na Maxi Cosi Citi, ale lepsze to niż to g.... które dostaliśmy Zapłaciliśmy 357 zł.

Ps. No i jeszcze w Lidlu kupiłam to, co chciałam, więc w ogóle fest

Stary 2013-08-22, 12:12   #3840
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
No zdjęcia tak, ale już np. numerów telefonu nie znajdziesz przy 40 wątkach ze zdjęciami
cały czas piszę tylko o zdjęciach, reszty nie chciałam zmieniać

Cytat:
że co że niby mam się seksić?
a nie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości