|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1261 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 288
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Hej, mo¿na do³aczyæ?
Jestem co prawda na innym w±tku od kwietnia, ale ma³o siê tam dzieje ![]() Mam 26 lat, odchudzaæ siê (a raczej zdrowiej od¿ywiaæ plu¶ æwiczyæ) zaczê³am w styczniu, moja waga obecnie jak w podpisie, a chcia³abym osi±gnaæ idealnie 58-56 kg. Moja sylwetka ju¿ wygl±da ca³kiem dobrze, ale przyda³oby siê j± troche wyrze¼biæ. Staram siê regularnie biegaæ(min. 3 razy w tygodniu miêdzy 6 a 10 km), 2 razy w tygodniu mam zajêcia z salsy, i staram siê æwiczyæ z Jillian troche, niestety nie moge siê zmusiæ do regularno¶ci. W grudniu biorê ¶lub ![]() To jak? Przyjmujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Odp: Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Prawda dziewczynki w kupie zawsze razniej Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Kasia5891 Czas edycji: 2013-08-22 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- dzieki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lady Ali zerknê³am na sukienki, i dziewczyny maj± racje, ta zielona ZDECYDOWANIE!!!! Wygl±dasz w niej jak laska, w tej drugiej jak ciotka laski :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Coffe hejo
![]() ale mnie babcia wkurza.... ![]() ![]()
![]() |
#1266 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() Jej dziewuszki jak ja wam zazdroszczê.... Wiêkszo¶æ no chyba ¿e wszystkie szykujecie siê na ¶lub i macie tak± motywacjê do schudniêcia... Ja ju¿ 6 lat po ¶lubie, m±¿ niby mnie kocha (bynajmniej tak mówi) ale czy mu siê jeszcze podobam któ¿ to wie.... Ostatnio brak mi motywacji do æwiczeñ, mo¿e dlatego, ¿e nigdy w siebie nie wierzê... I teraz te¿ uwa¿am ¿e przecie¿ i tak mi siê nie uda. Ale tak miêdzy nami to chcia³abym jeszcze kiedy¶ zmie¶ciæ siê w jak±¶ ¶liczn± kieckê ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzien dobry moje ¶liczne
![]() Zwa¿y³am siê dzi¶ niechc±cy ![]() ![]() Moje drogie ![]() ![]() ![]() I powiem Wam, ¿e by³o bardzo, bardzo mi³o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dietkowo dobrze, wczoraj wypi³am dwa mochito bezalkoholowe, a poza tym standardowo, capucinko, p³atki owsiane, jab³uszko, pier¶æ z kurczaka grillowana oraz ogórczki konserwowe i chyba tyle z wczorajszego menu ![]() Dzis jestem troszkê zabiegana, wiêc narazie ogarne³am capuciono, czeka na mnie jeszcze 250 gr borówek na rzecz tego odpu¶ci³am p³atki ![]() ![]() Postarma siê chocia¿ czê¶ciowo poodnosiæ, wybaczcie, wszystko czytam, ale nie do wszystkie mam czas siê opowiedzieæ ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Brawo ![]() ![]() Jak jeszcze æwiczy³am ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiêcej romantycznych spacerków i wiêcej tulenia... ale tym razem mo¿e w d³ugich spodniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |||
Raczkowanie
|
[QUOTE=Lady Ali;42378620]
![]() to która mam za³o¿yc Jasna sprawa, ¿e ta, ale musisz mieæ wysokie buciki, ¿eby ja "uweselniæ" i skoro sukienka jest taka bardziej na lu¼ie to nadrób fryzurk± i makija¿em ![]() A w³a¶nie przyjecha³ do nas do hotelu moj by³y ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Kochana, absolutnie nie æwicz tak pó¼no! Po pierwsze krew jest wtedy gêstsza bo organizm przestawia siê na tryb nocny i spowalnia, dlatego tez mo¿esz mieæ wra¿enie, ¿e szybciej siê mêczysz, po drugie mo¿esz mieæ problem z za¶niêciem poniewa¿ pobudzony organizm bêdzie siê buntowa³ przeciwko spoczynkowi. Najbardziej efektywne s± æwiczenia poranne, spróbuj siê tak zorganizowaæ, a nie do¶æ, ¿e dzieñ bêdziesz mia³a lepszy to efekt bêdzie widoczniejszy ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Te¿ Was rzoumiem dziewczynki, chcê byæ szczup³a dla tego bli¿ejnieokre¶lonego T¯-ta ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
I co skusi³a¶ siê ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1270 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dzieñ dobry moje panie
![]() neska piêknie wygl±dasz ![]() ![]() ali ja bym za³o¿y³a jasne buciki ![]() strongwomen g³owa do góry, nie ma co siê u¿alaæ nad sob± tylko do dzie³a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale nie ma co siê rozczulaæ nad sob± tylko wzi±æ los w swoje rêce i do dzie³a! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No w³a¶nie jestm za ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
W grudniu biorê ¶lub
![]() To jak? Przyjmujecie? ![]() Witaj ![]() Najgorsze co mo¿e spotkaæ w±tek to brak aktywno¶ci na nim ![]()
![]() |
#1274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1276 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
pocwiczylam dzisiaj tiffoczki ( jakby ktos to nagral to moj wystep mialby chyba milion wyswietlen na Yt :lol) mel b posladki i brzuch
![]() ![]() Strong- Nie dostalam kwiatow od Tz ![]() ![]() ![]() cardio- bedzie dopiero w weekend ![]() co do cwiczen to mozemy je umiescic na pierwszej stronie, jesli uwazacie ze na to zasluguja;-) ja poznalam Tz jak wazylam 68, teraz jestem chudsza ale przytylo mi sie 3 kg w porownaniu do zeszlego roku i wole dmuchac na zimne dlatego tu tez jestem ![]() ja Fb takze mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dzieñ dobry!
![]() Podczytujê Was trochê dziewczêta, na ile internet mi pozwala, ale w³a¶ciwie nie mam co pisaæ, ka¿dy dzieñ wygl±da tak samo. Wczoraj nie æwiczy³am i mia³am wyrzuty sumienia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1279 |
Raczkowanie
|
Witamy serdecznie
![]() Jej dziewuszki jak ja wam zazdroszczê.... Wiêkszo¶æ no chyba ¿e wszystkie szykujecie siê na ¶lub i macie tak± motywacjê do schudniêcia... Ja ju¿ 6 lat po ¶lubie, m±¿ niby mnie kocha (bynajmniej tak mówi) ale czy mu siê jeszcze podobam któ¿ to wie.... Ostatnio brak mi motywacji do æwiczeñ, mo¿e dlatego, ¿e nigdy w siebie nie wierzê... I teraz te¿ uwa¿am ¿e przecie¿ i tak mi siê nie uda. Ale tak miêdzy nami to chcia³abym jeszcze kiedy¶ zmie¶ciæ siê w jak±¶ ¶liczn± kieckê ![]() Ja siê s³onko nie szykujê ![]() ![]() ![]() Przestañ mysleæ ¼le o sobie bo to do niczego nie prowadzi, wszystko siedzi w g³owie, pozytywne myslenie to klucz do sukcesu, my¶l bezustannie co robisz kiedy ju¿ osi±gne³a¶ swoj± wymarzon± sylwetkê, mimo iz to przysz³o¶æ musisz my¶leæ jakby to siê ju¿dzia³o dzi¶, takie wizualizacje - afirmacje bardzo pomagaj± ![]() ![]() I na pewno Ci siê uda, kup sobie jak±¶ ¶liczn± kieckê ju¿ dzi¶, powie¶ i to bêdzie Twoja motywacja. Tylko nie jaki¶ skrajny rozmiar, ¿eby Ciê nie do³owa³ okre¶, ale je¶li np teraz nosisz L, kup sobie M itd, ![]()
![]() |
#1280 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mojego T¯ta siostrzenica tak siê w³asnie wychowa³a, rodzice próbowali wprowadzac jakie¶ zasady, a dziadkowie oczywi¶cie gwiazdkê z nieba i pozwalali wchodziæ na g³owê....fajnie jak tak jest na weekend, no ale oni razem mieszkaja...do tego ma³a codziennie po 8 godzin jak rodzice w pracy z dziadkami zostaje. Efekt teraz jest taki, ¿e jak s³yszy, ¿e nie to zaczyna wariowaæ, piszczeæ i wrzeszczeæ, bo wczesniej jak tak robi³a to przylatywa³a te¶ciowa i zabiera³a dziecko i dawa³a co tamta chcia³a...nauczy³a sie piêknie wymuszaæ! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
lenik, super ze randka sie udala
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Strong, dziadkowie wiedza najlepiej;-) kiedys moja mama wtracala sie do tego jak brat z bratowa wychowuja mala. Kiedys ich ponioslo i powiedzieli, ze miala swoje dzieci i je wychowala tak jak chciala to niech teraz im da wychowywac mala tak jak chca bo to ich dziecko a nie jej ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Ali, do sukienki ja bym.zalozyla nudziaki na obcasie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Coffe- nie wolno tak mowic " ooo juz za pozno zeby wygladac wow" ![]() ![]() Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2013-08-22 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przestañ mysleæ ¼le o sobie bo to do niczego nie prowadzi, wszystko siedzi w g³owie, pozytywne myslenie to klucz do sukcesu, my¶l bezustannie co robisz kiedy ju¿ osi±gne³a¶ swoj± wymarzon± sylwetkê, mimo iz to przysz³o¶æ musisz my¶leæ jakby to siê ju¿dzia³o dzi¶, takie wizualizacje - afirmacje bardzo pomagaj± ![]() ![]() I na pewno Ci siê uda, kup sobie jak±¶ ¶liczn± kieckê ju¿ dzi¶, powie¶ i to bêdzie Twoja motywacja. Tylko nie jaki¶ skrajny rozmiar, ¿eby Ciê nie do³owa³ okre¶, ale je¶li np teraz nosisz L, kup sobie M itd, ![]() ![]() ![]() Haha ja mam w szafie 3 pary za ma³ych spodni i sukienkê ![]()
![]() |
![]() |
#1284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Ali przy³±czam siê do zachwytów nad figur± i sukienk± !! Popieram dziewczyny co do tej sukienki!
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Pisa³y¶cie jeszcze, ¿e po treningu nie mo¿ecie pohamowaæ apetytu. Po æwiczeniach trzeba zje¶æ wêglowodany. Wiem, ¿e to dziwne, dopiero co spaliæ kcal i je¶æ wêgle, ale tak powiedzia³a mi pani dietetyk, wcze¶niej te¿ to wyczyta³am, ale nie chcia³am wierzyæ.
![]() |
#1286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Haha ja mam w szafie 3 pary za ma³ych spodni i sukienkê ![]() Katarzynko Twoja wypowied¼ by³a zapewne skierowana do mnie.... Oj ¿eby¶ Ty wiedzia³a ile¿ to ubrañ które s± na mnie za ma³e wynios³am na strych.... A tak bardzo bym chcia³a ¿eby wróci³y... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez malutka_ziutka Czas edycji: 2013-08-22 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Ziutko
Cytat:
![]() To jest moja metoda na wszystko, gdy w roku akademickim jestem zalatana, to nie my¶lê o tym, ¿e mam 5 egzaminów, 10 kolokwiów, ¿ycie prywatne, rodzinê, wymianki na wiza¿u, zakupy do zrobienia, obiad,....... itp itd. co prawda nie mam mê¿a i dziecka, ale te¿ siê nie nudzê ![]() Kiedy¶ jak próbowa³am ogarn±æ to ca³o¶ciowo, to- naprawdê- pop³aka³am siê! Ka¿dy dobrze prze¿yty dzieñ to sukces, a ka¿dy kolejny jest okazj± do naprawienia b³êdów z wczoraj. Nie my¶l "schud³am 1kg, ale jeszcze X przede mn±". Wa¿ne, ¿e JU¯ MASZ 1 ZA SOB¡. Ju¿ jest lepiej ni¿ wczoraj. Otwarcie siê przyznajê, ze nie lubiê sprz±taæ i ju¿. I wkurza mnie to my¶lenie, ¿e jak nie posprz±tam, to wszyscy pomy¶l±, ¿e jestem z³± gospodyni±, z³± matk±, z³± ¿on±, z³ym cz³owiekiem. SPRZ¡TANIE TO NIE WSZYSTKO, s± lepsze rzeczy do roboty ni¿ pocowanie, zw³aszcza jak w domu s± dzieci. Jak wchodzê do czyjego¶ domu i widzê, ze nie b³yszczy, to czujê ulgê, ¿e mieszkaj± to normalni ludzie ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Wiem, nie da siê tak powoedzieæ "uwierz w siebie" i Ty nagle zmienisz siê o 180 stopni. Ale ka¿dy ma³y sukces udowodni Ci, ¿e jednak mo¿na ![]() Najtrudniejsze wg mnie to nie przejmowaæ siê pora¿kami. A to siê rozpisa³am ![]()
![]() |
![]() |
#1288 | |||||
Zakorzenienie
|
Ali, co fajnego kupi³a¶?
Kasiu, widze ¿e trochê Ci siê humor poprawi³ ![]() ![]() Mistaken, co u Ciebie? Coffe, gratulujê zarêczyn i przysz³ego ¶lubu ![]() ZIutka, Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() seksi ¿ona ![]() Lenik, dobrze ¿e randka udana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Paulina, du¿o masz rozstêpów? Mi ca³y brzuch posieka³o w ci±¿y, ale ju¿ bledn±. Princes, ja te¿ nie dostaje kwiatów bo T¯ mówi ¿e to strata czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Katarzyna, Cytat:
Wpadaj do nas czê¶ciej ![]() Dziêkujê wszystkim za mi³e s³owa i zrozumienie w sprawie Kamila. ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Zjad³am pyszny dietetyczny obiadek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Strong mia³am na my¶li, ¿e mam odwrotnie ni¿ babcia
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat niby dotycz±ce biegania, ale my¶lê, ¿e mo¿na zastosowaæ: http://www.kobietkibiegaja.pl/dieta-...c-po-treningu/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.