|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ex to mialas przejscia biedna
ale wszystko dobrze się skończyło i synio zdrowy ![]() Tak, elzam to ta hala z czerwonej cegły spróbuje skoczyć tam jutro i obadac wszystko, mieli w różnych "butikach", ale myślę, że cena będzie wyższa niż u tej dziewczyny, nie wiem o ile, ale oni zawsze maja trochę drożej. Podejmiemy jakąś decyzję jak tam pojadę i zobacze bo wczoraj tak tylko przeleciałam ![]() Nove nie dawaj jej fajek! Alez ona głupia siebie niech truje do woli, ale zeby dzidzie ja to mam wyrzuty sumienia jak zjem twistera z KFC, nie wyobrażam sobie palić fajek ani pić alko chociaż doktorka powiedziała mi, że szklaneczkę słabego piwka mogę raz wypic, nic sie nie stanie, ale wolę nie bym chyba umarła ze stresu ze dziecko pijane.Agatko o kurcze, trojaczki ja tak sie balam, ze nam sie trafia blizniaki i jak przyszlam do lekarza pierwszy raz to z lekarka bylysmy obie takie ciekawe, ze szybko szybko usg robic i patrzeć czy jest tylko jedno czy dwa i nam obu tak ulzylo, ze jedna fasolka ![]() A o matkach palących fajki tez mi ciocia opowiadala, ze to nawet i lozysko smierdzi po porodzie i jest takie brzydkie, fu ![]() A wiesz cos moze o komorkach macierzystych? Chcemy przy porodzie pobrac krew pepowinowa, ale jeszcze tez musimy sie wszystkiego dowiedziec. To sie chyba pozniej przechowuje tak jak wlasnie komorki jajowe czy nasienie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- A ta babka z rozbieznoscia 1 lipca a 1 sierpnia to jakie jaja u mnie jest z usg ze mam termin na 16 grudnia a z @ na 21go. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hej
![]() truskawkowa- dzieki za szeroką odpowiedz az taka panikara nie jestem, spróbuje kozieradki w weekend odstawiłam teraz tylko ujedrniacze o ktorych sie tylko naczytałam,że nie wolno (i tak nie działały:P) i tonik z kwasem salicylowym. Wcierke joanny z rzepą na bazie alkoholu uzywam i jest ok ![]() Można wiedziec co studiowałas? Kitka- - nie denerwuj sie, odpocznij kilka dni i bedzie ok ja w tym tyg. w którym Ty jesteś miałam juz załozone szwy podtrzymujące, brałam leki na podtrzymanie, a w 7miesiacu ciazy dostałam tez te zastrzyki na rozwiniecie płuc bo zaczęła juz sie akcja porodowa. Ale dostałam tez cos na "zatrzymanie" w zastrzyku i urodziłam po terminie- miałam wywoływany poród Dziewczyna zdrowa, silna, duża, kochana
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem jakbym wytrzymała całe 9 miesięcy leżenia, pewnie byłabym nie do zniesienia dla wszystkich w koło ![]() a gdzie Wy wszystkie jesteście, co robicie, chodźcie ze mną pogadać, bo się nudzę ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Godzinę czekam, a Was nadal nie ma. Wsiąkło blondyny
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-08-22 o 12:36 |
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na wyniki moich badań z odczynem Coombsa, na konflikt krwi i mnie nosi będą koło 16 i na obiad też czekam, pachnie mi tutaj ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- awwwwwwwwwwwwww ![]() http://allegro.pl/emu-australia-baby...442309983.html |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz bobasowi takie sprawic i to koniecznie ![]() Mnie Truskawkowa zaitrygowała i przekopuje neta za szczotka z jonizacja ![]()
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mnie ta szczota zainteresowała, moja koleżanka z roku taką ma i już wtedy mi się spodobała, ale zupełnie wyleciała mi z głowy
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tez, ale teraz pytanie, czy bardziej wole suszarke z jonizacja czy szczotke ![]() Z tego co widze suszarki sa tansze ![]() A na dokładkę nie mam butów na plaskim na zblizajaca sie wielkimi krokami jesień U mnie rano jest tak chlodno,że w bluzie do pracy smigam
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze zobaczę, bo się napalę na dziewuszkę a tam siusiak ![]() Szczotka dobra bo zawsze pod ręką sama w sumie nie wiem, mam suszarkę z jonizacją, właściwie miałam bo spaliłam ale raczej nie widziałam, żeby jakieś cuda robiła ![]() Ja jeszcze też jakieś buty będę musiała kupić, bo w tych sneakersach jak spadnie deszcz i będzie błoto to raczej zbyt długo nie pośmigam. A co z tymi air maxami? ja byłam w poniedziałek u siebie w sklepie Nike i była jedna para za 199 zł! Tanio bardzo jak na air maxy, tylko kolor mi nie pasował za bardzo - białe a znaczki pomarańczowe. Takie sobie. Inna wersja była kolorowo szara za 299 zł no i czarne. Sama nie wiem jakie bym chciała, podobno super wygodne. Może powiem siostrze TŻ, żeby mi z UK przywiozła, bo przylatuje w połowie września ale z drugiej strony po co mi adidasy na jesień/zimę a w przyszłym roku nie wiadomo czy będą takie na czasie
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez cale USG u mam w brzuchu miałam "niby" pitola, a tu siup dziewczyna ![]() Ale nie oszukujmy sie jakie usg było 27-28 lat temu Na jesien mam jeszce lity z tamtego roku,swoja droga chyba ze 2x mialam je na nogach i jeszcze bezowe koturny od których bola mnie całe nogi Na paskim do latania czegos potrzebuja ![]() Pewnie byłam tak ułozona,że pepowina była i ja wzieli za siusiaka ![]() Kiteczko tylko,że ty masz włosy gladkie i proste z natury wiec u Cibie słoneczko p[o szczotce czy siszarce z jonizacja może nie byc takiego WOW!!! Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale co ja tam wiem ![]()
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane
Obleciałam dzisiaj pięć Rossmannów, i dopiero w szóstym była ta maska Extreme z Loreala Ale ważne, że znalazłam. I w niektórych są już szafy z Eveline.Cytat:
Ja dzisiaj robię makaron z serem. Fajne takie emu dla dzieci ![]() A ból w brzuszku już nie wraca? |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Air maxy mam i bardzo sobie chwale, na moje biedne styrane nóżki jak ulał
![]() Tylko,że ja nie mam oryginalnych, a podróbki za 70 zł
|
|
|
|
#4245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
KITKA
ja tez widziałam zdjęcia na fejsie, fajna masz pomadke, jaka to? ![]() Komórki macierzyste to ciezki temat, placi się zdaje się 3 tys. I przehcowywane sa cale zycie. W razie choroby dziecka, białaczki, nowotworu-choroby krwi gdzie trzeba zrobić przeszczep.I szukany jest dawca z taki samym genotypem, a wiadomo że o to ciężko. Są rozne zdania na ten temat. Czy warto czy nie. Bo niekoniecznie przecież pomoze. Ja zdania nie mam takiego na pewno na jakąś opcje. A Wy chcecie, tak? |
|
|
|
#4248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkopałam go niedawno i teraz ciągle smaruję tzn tak słyszałam, że wycofane, nie rozglądałam się za nimi już w sklepieJa właściwie nie miałam zdania, ale TŻ coś mówi, że może warto ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() wegetarianki mnie dzisiaj nie polubią: mam bitki wołowe na obiad no ale ja czasem muszę czerwone mięso zjeść...
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-08-22 o 15:06 |
||
|
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Dostałam pracę w Klubie Malucha będę z takimi małymi dzieciaczkami pracować, mam nadzieję że dam sobie radę, bo to mega duża odpowiedzialność.... Wcześniej pracowałam z 3-5latkami a teraz będę mieć szkraby takie od 2 do 4latek. Kitka mi też takie Emu strasznie się podobają u małych dzieci ale jednak nie kupowałabym chyba różowych tylko zwykłe takie jak na tym foto ![]() z włosami dzisiaj znów podziałałam i znów mam ciemny blond ![]() Kylie ja też się dołaczam do grona poszukujących tych szczotek na all Już Tż-towi oświadczyłam, że chce taką w prezencie na naszą rocznice tylko nie znam się, której firmy najlepiej wybrać no i cena też żeby jakoś strasznie nie powalała :P może taką Remingtona? http://allegro.pl/szczotka-remington...466100886.html
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-22 o 17:39 |
|
|
|
#4250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pazurki dalam na bloga,dzis mi odwalilo i zrobilam od nowa bo tamte juz mi sie nie podobaly za duzo bialego, ja sie w bieli zle czuje ;/Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() daj znac jak pasuje a ja wam powiem ze dzis moje wlosy po tej odzywce extreme sa juz ok- nabraly gladkosci, wydaje sie jabym proste miala cale zycie, konce juz nie szczotkuja sie... wiec nie wiem, moze sie lekko przetluscily i juz im dobrze
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Maaatko nie nadąrzam za wami
![]() Kurcze a moje włosy to ostatnio tragedia. Puszą sie, suche są, od połowy długosci masakra ![]() Wogóle nie dostałam kasy z tego telemarketingu co pracowałam za lipiec I sie okazało że nie zostałam wpisana na liste obecności i tak jakby mnie w pracy nie było
|
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny Kochana a używałas może maski elseve total repair taka z czerwona nakretka? Jeśli tak to jaka to jest nawilzajaca? I jak u Ciebie się sprawowała
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wee o podobnych wlosach do moich uzywala i nie widzi roznic miedzy nia a extreme. ale chodzi ci ktora z loreala jest nawilzajaca? zadna. wszystkie maja proteiny- choc nie duzo, za to mniej silikow a wiecej zmiekczaczy ma wlasnei extreme i ta czerwono-biala. czyli sa proteinowo-nawilzajace, do tego wygladzaja i chronia silikonami w malej ilosci. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
czy same z siebie bo np za duzo protein dawalas albo slabe odzywki?
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze to po Londzie bo po ostatnim farbowaniu mi sie taka tragedia zrobiła. Wczesniej było znośnie, lekko sie pogarszało z czasem,a teraz tragedia ![]() No hamstwo... hamstwo, i teoretycznie to nic zrobic nie moge
|
|
|
|
|
#4255 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Umyłam włosy Clear'em, nałożyłam maska z Chantala i zobaczymy jak to bedzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zastanawiałam sie na szczotka z Brauna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...air-brush.html ale tez zastanawiam sie na suszarka ![]() Cytat:
![]() ale umyłam juz Clearem i zobaczymy ![]() Ja mam szlaban na wszystko co zwiazane z włosami i do włosów, bo na prawde przegiełam ![]() wiec prosze mnie tu nowymi odzywkami nie kusic ![]() ![]() Cytat:
Nie masz jak udowodnic,że w pracy jednak byłaś? Cytat:
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-08-22 o 19:24 |
|||||
|
|
|
#4256 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kylie współczuję Ci.Ja nie rozumiem co za lekarze Jak na NFZ to traktują pacjenta jakby niepotrzebnie im d*pę zawracał a jak im zapłacisz to już od razu skaczą przy Tobie.Mam nadzieję że z twoim kolanem będzie wszystko dobrzeBunny poczekam jak wyjdzie Kylie po tej alfie i popatrzę na efekty u Ciebie na blogu i wtedy się zdecyduję czy zostać przy kolestonie czy robić alfą ![]() Lavia gratuluję dostania pracy ![]() Czeko przykro mi.Kurde pracowałaś i nawet nie otrzymałaś za to kasy.Jak tak można postępować z ludzmi ![]() Laski a mi endo wypisała lek a właściwie taki suplement który pomaga ustabilizować hormony i jak zachodzę do aptek i mówię czy coś takiego dostanę to patrzą się na mnie jak na przybysza z kosmosu
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
A co są warte te szczotki z jonizacja?
BUNNY wypowiedz się:P to ja tez taka zechce:P CZEKO ale Cie załatwili...kurcze masakra jakas... ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
I na co on? |
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśle nad kolestonem, i nad ta pallete ale platynowym, bo mam bardzo jasne i chłodne włosy i przy tym chciałabym zostac, a Palette mi nigdy szczerze mowiac tak chłodnego czystego koloru jak ta londa nie dała ![]() Ale jak tak dalej pójdzie to włosy bede musiała obciac o wiele wiecej niz same koncówki. |
|
|
|
|
#4259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczełam brac ten lek (swoja droga kapsuły wielkosci małego palca )zobacze. Jak nie bedzie poprawy, to chromole tego paździerza na NFZ i zapłace za lepsza opieke medyczna, trudno w tym karju sie nie da inaczej. Czasem mylse,że lepiej by było wszystko sprywatyzowac, nikt by zadnych chorych skladek nie płacil, bo to po prostu strata pieniedzy, na bande nieudaczników Tylko co by zrobili znowu Ci najbiedniejsi?Ehhh źle sie dzieje w tym kraju i coraz bardziej rozumiem tych,którzy nie chca tu byc ![]() Słuchaj,a tego leku nie moze Ci ktos w innym miesie kupic i podesłać po prostu? skąd w ogole jestes? ![]() ![]() Widze,że bede dla Cibie królikiem doświadczalnym ![]() Sama nie moge sie doczekac jak ta Alfa mi wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Mi sie efekt po 318 bardzo podobał i otoczeniu tez. Natomiast mama z Tż zgodnie stwierdzili,że najładniej mi było w ciemnym brazie ![]() Może wymien odzywki na jakies mocniejsze nawilżacze |
|||
|
|
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko Niestety teraz rzeczywiście możesz mieć z tym problem, tak naprawdę nie masz chyba jak mu udowodnić, że byłaś w pracy poza tymi smsami. To przykre jak w naszym kraju wykorzystują mlodych ludzi... Mi np. nie chcą za dni próbne zapłacić
Bunny napisz mi też o tej szczotce jonizującej. i czy to prawda że jest lepsza niż suszarka jonizująca? opłaca się to kupować? I jeśli tak którą byś nam poleciła? Kylie pokaż foty w brązie !!! A z kolankiem chyba będziesz musiała iść prywatnie na to wychodzi.... ja też coraz bardziej nie widze sensu bycia w tym kraju niestety. z pracą do d***, służba zdrowia jeszcze gorsza a i widzę, że ludzie przez ten wyścig szczurów zrobili się dziwni...Eveline no na pewno dadzą popalić ale też nabiorę większego doświadczenia i w przyszłości może łatwiej będzie mi zajmować się swoim własnym Co to za lek? Na pewno gdzieś go dostaniesz - jak nie u siebie to w innych miastach.
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-22 o 20:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

ale wszystko dobrze się skończyło i synio zdrowy 
ja tak sie balam, ze nam sie trafia blizniaki i jak przyszlam do lekarza pierwszy raz to z lekarka bylysmy obie takie ciekawe, ze szybko szybko usg robic i patrzeć czy jest tylko jedno czy dwa 
az taka panikara nie jestem, spróbuje kozieradki w weekend 

ale raczej nie widziałam, żeby jakieś cuda robiła 

Ale ważne, że znalazłam. I w niektórych są już szafy z Eveline.