|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
Jeśli znalazłaś w wodzie syrop g-f to znaczy, że kupowałaś napój. Był owocek na opakowaniu
|
|
|
|
|
#1832 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
"Jesli kupujesz". Nie, nie kupuję ![]() Jakbyś dokładnie czytała forum to byś zauważyła u góry mój wpis, w którym jest janso napisane co sądze o takiej wodzie ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Całkiem niedawno nawet o rybach była
|
||
|
|
|
#1833 |
|
Konto usunięte
|
Tydzień temu wołowina w promocji 10,99 za 500g. Filetów z kurczaka nie kupuję, wolę królika, szału promocyjnego nie ma, zresztą w ogóle teraz królika nie ma. Z ryb kiedyś było pyszne barramundi, już nie ma. Bywają najlepsze ryby czyli okonie morskie (labraks), dorady (jutro idę). Z mrożonych wyprzedają miecznika od wiosny.
|
|
|
|
#1834 |
|
Moderator
|
Ta wołowina to ma stała taką cenę
![]() Trudno żebyśmy stałym asortymentem się zachwycały
|
|
|
|
#1835 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Niemniej jednak, to stała oferta. Kiedy zajdziesz to będzie. A wątek działa bardziej na zasadzie ogadywania nowo wchodzacych gazetek oraz polecania co dobrego a czego unikać ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- No i wypatrywania nowości oczywiście To też dlatego tu się "zachwycają" dziewczyny tym, co si,ę pojawia Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-08-22 o 14:45 |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej o tym iz twierdzisz,ze o niczym innym sie tu nie rozmawia jak o produktach z badziewiem w skladzie to Ci udowadniam,ze jednak rozmawia sie o innych i podalam Ci przyklady a to,ze Ty nie lubisz filetow to juz inny temat
|
|
#1838 |
|
Moderator
|
Ja osobiście promocja na królika się np nie zachwycę, bo mam milion razy bardziej pewnego z domowej hodowli
A może takioch osób jak ja tu jest więcej, też się nie zachcwycą To samo pewnie może się tyczyć promocji na wiele innych produktów
|
|
|
|
#1839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam, że akurat Ciebie cytuję. |
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam z innego zrodla wiec po co mi ten z biedrony
|
|
#1841 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Dyskusje tu toczące się dotycza aktualnie wchodzących gazetek, po prostu ![]() Proponuję może wpadać na wątek o sklepach ze zdrową zywnością? Bo tu wątek o produktach dostepnych w B.---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
A może nie? nie wiem
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-08-22 o 14:58 |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
syropu g-f nie ma w Pryncypałkach cappuccino, ale w moich ukochanych Monti jest syrop glukozowy
ograniczę je do minimum
|
|
|
|
#1844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rzecz w tym, że filety z kurczaka na hormonach kupisz w każdym sklepie. W Biedronce pojawiają się rewelacyjne produkty, które nie są dostępne wszędzie-kindziuk, kumpiak, królik, wołowina w dobrej cenie świetnej jakości. Wiosną naprawdę regularnie czytałam to forum i nie pisano o serach z winiarskich gazetek. Żeby mnie dobrze zrozumiano: nie przeszkadza mi to, ale ta nagonka i tropienie na akurat tym forum syropu g-f rozbawiło mnie. |
|
|
|
|
#1845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moniko masz rację ale ten wątek nie służy korygowaniu przyzwyczajeń żywieniowych innych ludzi, ot tak sobie rozmawiamy i jak to w rozmowie bywa zahacza się o różne tematy, w tym składy, ale tylko zahacza, a nie próbuje wciskać ludziom swojego sposobu życia. Z jakiegoś powodu produkują wciąż te chipsy i batony, tak jak produkują wódkę i papierosy, i raczej to się nie zmieni. Co do wody to mam obecnie dekadę jabłkowo-miętową, słodzona słodzikami jakby kogoś interesowało Właśnie, ciekawe, czy jakieś mrożonki jeszcze dotrwały do tej pory, czy wszyscy na zupki chińskie się rzuciili..(teraz i tak nikt się nie przyzna po takiej dyskusji do zakupu zupek )---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1846 |
|
Moderator
|
Ja tam pisałam o serze z gazetki z winami.
To trza czytać i pomijać to, co człowieka nie interesuje.. Ja tak robię i pomimo, że wątek jest pełen dyskusji o produktach, których nie jadam, to zupełnie mi to nie przeszkadza. |
|
|
|
#1847 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=alamirka;42392455]W porządku
![]() Dyskusje tu toczące się dotycza aktualnie wchodzących gazetek, po prostu ![]() Proponuję może wpadać na wątek o sklepach ze zdrową zywnością? Bo tu wątek o produktach dostepnych w B.[COLOR="Silver"]No to oczekuję dyskusji o winach z Nowego Świata Ale jest to ciekawe ze względów socjologicznych. Rzecz w tym, że w B. Polak ma masę dobrych produktów, a wybiera te najpodlejsze wcale nie ze względu na cenę tylko dlatego, że jest uzależniony od poprawiaczy smaku i słodyczy. Pozdrawiam, przepraszam Cię, bo akurat byłaś online i Ciebie cytowałam.
|
|
|
|
#1848 |
|
Moderator
|
Ja się wybieram po mrożonkę, ale dopiero koło 17 i się zastanawuiam czy będzie po co
|
|
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
Wołowinę i królika również.
|
#1850 | |
|
Moderator
|
[QUOTE=monikam;42392940]
Cytat:
![]() No ja o winie nie podyskutuję, bo nie spozywam alko. Ale ktoś na pewno poruszy temt, bo dziś się gazetka zaczęła
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bo wydawało mi się że to lezy w Twoich zainteresowaniach, ale skoro biedronka tez leży, to prosz, to wątek i dla Ciebie
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tropienia syropu bez wspominania o innych śmieciach to masz rację. Może dlatego, że do niedawna niewiele w ogóle o tym syropie ludzi cokolwiek wiedziało, a o tłuszczach utwardzanych i konserwantach już tak..
|
|
|
|
#1855 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=alamirka;42392983]W takich gazetkach bywają świetne sery. W tej jest tylko cheddar, o którym ktoś wspomniał na tym forum, ale w tygodniach portugalskich są znakomite i w większym wyborze.
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam gazetki i odkopałam jakiś starszy post
u mnie za to jest klimatyzacja i jest tak podkręcona, że za każdym razem wracam ze sklepu niczym sopel lodu
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy tu moze pisac o czym chce oczywiscie poki ktos zyczliwy tego nie zglosi jak to wczesniej bywalo gdybym sie tak miala ciagle dziwic i odzywac za kazdym razem gdy ktos pisze o czyms czego nie lubie albo ma zly sklad to o matko
|
|
#1859 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jak cały Boży dzień trwają ochy i achy nad ciastkami i cukierkami na wagę, a i tak bywało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

zjem je raz na miesiąc, zyję
zatem w nich szukam lepszego składu 

ograniczę je do minimum
)