|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
velika dziękuję za odp
co do top gaduł to przy założeniu że wątek ma 5000 postów a nasze samo 5 top gaduł wyciąga niemal 1.5 tysiąca postów to gdzie reszta skoro każda pisze że nas jest tak dużo? przypada po kilka postów na wątek widać bo nie ma fizycznie szans na więcej... |
|
|
|
#1832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Najbliżej mi będzie szukać na Śląsku chyba Co gorsza to samo mam z obrączkami-jest salon, który ma obrączki SWEPOL'u ale tylko tytan+żółte złoto i +srebro, a my chcemy z czerwonym A na podkarpaciu i sukienki i pewnie obrączki bym mogła spokojnie obejrzeć...Cytat:
Cytat:
Moi rodzice dzisiaj w końcu wrócili z wojaży i zaakceptowali pomysł na Bieszczady Mama się zreflektowała, że ma jeszcze rok na zbieranie kasy na wesele
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#1833 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się po kilkudniowej przerwie
strasznie szybkie tempo macie, niestety nie dam rady nadrobić - dużo pracy ![]() Cytat:
Chyba są - przynajmniej mam taką nadzieję bo chciałabym mieszany bukiet, z eustomami miedz innymi. Cytat:
|
||
|
|
|
#1834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1835 |
|
Erudycja
|
I watek PM 2014
TOP 5 watkowych gadul tasiulek 478 AnULka248 332 myha618 326 malutka155 324 misiadelko 252 TOP 5 wątkowych gaduł ![]() aszuelka 531 tasiulek 389misiadelko 348 exist_ 331 AnULka248 309 alloffkowa - 707 aszuelka - 560 myha618 - 421 _narzeczona_ - 418 exist_ - 326 ______________ Top5 gaduł: 1. KaEs 329 2. misiadelko 252 3. docik10 207 4. garfieldek 200 5. KaMilka4891 198 top gaduły : Dotka90 317 say-hello 264 misiadelko 257 misia880 216 Opiumalfa 188 tak pozwolilam sobie sprawdzic, wg mnie zawsze bylo kilka osob ktore sie wypowiadaly czesciej a sprawdzenie top gadul ze wszystkich wątków to potwierdza.
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że po innych rodzicach
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-08-22 o 20:38 |
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
mamy w domu taką mape świata stylizowaną (TZ dostał ją ode mnie na pierwsze wspólnie obchodzone jego urodziny) : http://www.arttravel.pl/pl/p/Swiat-m...elementow/3474
obciązona jest z góry i z dołu takimi orkąglymi drewnianymi belkami, zastanawiam sie, czy nie zawiesic jej na sali weselnej gdzies? np za zespołem (motyw żeglarski przypominam) co myslicie? |
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że wam nie przeszkadza przewijanie postów o wszystkim nie znaczy że innym użytkownikom też ma nie przeszkadzać. Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-08-22 o 20:40 |
|
|
|
|
#1839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
między innymi po to właśnie robimy cywilny w plenerze a nie w urzędzie btw, objechaliśmy dzisiaj parę lokali i chyba mamy wybrane miejsce i datę 7.06.14 jeszcze jutro to przedyskutujemy, ale raczej na 99% się zdecydujemy na te jedno konkretne, bo bardzo ładne miejsce i cena całkiem przyjaznai jest prawie wszystko to co chciałam, oprócz jednej rzeczy - wody, tzn marzył mi się ślub na tle jakiejś wody (jezioro, rzeka, etc) i wszystkie pozostałe miejsca wodę miały, a te jedno nie ma, ale za to ma sporo innych plusów, między innymi śliczną altankę, w której można zrobić plenerowy ślub Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-08-22 o 20:40 |
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239956 0]Twoim zdaniem nie wypada, moim zdaniem wypada jak najbardziej
między innymi po to właśnie robimy cywilny w plenerze a nie w urzędzie [/QUOTE] A można wiedzieć skąd taki pomysł? i że pies pójdzie z obrączkami? nie boisz się że ucieknie gdzieś albo połknie ?
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-08-22 o 20:44 |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw jesli mnie nie obchodzi jakas konwersacja , pomijam ją, i nie jęcze z tego powodu a ja nie siedze na wizazu 24h, nieraz jak przychodze tez mam sporo do nadrobienia, ale jeszcze nie narzekałam.
|
|
|
#1842 |
|
Erudycja
|
ok to w takim razie skoro ja mam wszystko juz zalatwione i nastepna rzecz przypada mi do zrobienia po nowym roku to juz mam sie nie wypowiadac do tego czasu? Bo w sumie nic nowego do wątku nie wniose
|
#1843 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
połknąć nie połknie, bo przecież nie będzie niósł w pyskustąd taki pomysł, że nasze psy należą do naszej rodziny, po prostu jedni wykorzystują do tego dzieci, a my psy, ta sama sytuacja
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Między mną a TŻtem jest niestety tylko ok. 10cm różnicy, nie chciałabym, żeby był za wysoki, ale jednak takie 180-185cm byłoby idealne...
Ale na ślubie na pewno nie będę wyższa od niego, choć nie będzie też wielkiej różnicy Cytat:
![]() karoolecka - super inspiracje, będzie świetny klimat! Moja fotograf robiła kiedyś sesję na zwykłych rowerach, panna młoda była ciut retro (krótka sukienka, choć wiem, że to nie warunek bycia retro ) wyszła fantastycznie http://jasnykadr.pl/?p=161Sunprince, a masz już załatwionego urzędnika? W Krakowie jest sporo problemów z organizacją ślubu w plenerze niestety... nie chcą iść na rękę. Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-08-22 o 20:48 |
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Widzę, że w gąszczu mniej lub bardziej ciekawych tematów przewinęła się dyskusja na temat tempa stworzonego jakby nie patrzeć przez niewielką grupę osób. Popieram te z Was które tym faktem nie są zadowolone. Uważam, że wątek jest o PM i jasne, że nie da się ograniczyć tylko tematów ślubnych, ale.. nosz relacjonowanie wszystkiego co się dzieje wokół osoby codziennie, a co za tym idzie nadrabianie tego później godzinami do przyjemnych nie należy. Ja na przykład (i z tego co widzę nie tylko ja) zaglądam na wątek wieczorem i to też nie zawsze i z przyjemnością bym o tym czy o tamtym wspomniała, ale raz, że nie bardzo jest jak się wbić, a dwa przebicie się przez tematy graniczy z cudem, a co za tym idzie zwyczajnie omijają mnie ważne kwestie (np. że ktoś kupił suknie), bo zwyczajnie ich w tym gąszczu nie zauważam. Finał jest taki, że olewam i idę, bo zwyczajnie nie mam na to mocy. Absolutnie (żeby nie było) nie mam nic do tego, że przybywają nowe osoby, jest na co raz więcej, ale na prawdę uważam, że 150 postów na osobę w ciągu trzech dni to jest zdecydowanie za dużo - większość pisze pewnie tyle na cały wątek. ![]() Obstawiam, że jak tak dalej pójdzie to zamiast wszystkie spędzać tu czas w miłej atmosferze, to część się zawinie, a później będzie jeszcze większe biadolenie, że one to mają swoje grono i nie bardzo chcą z innymi pisać.
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239976 9]nie, nie boję się, mam wychowane psy
połknąć nie połknie, bo przecież nie będzie niósł w pyskustąd taki pomysł, że nasze psy należą do naszej rodziny, po prostu jedni wykorzystują do tego dzieci, a my psy, ta sama sytuacja [/QUOTE]a jak pies poniesie obrączki? |
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239956 0]btw, objechaliśmy dzisiaj parę lokali i chyba mamy wybrane miejsce
i datę 7.06.14 jeszcze jutro to przedyskutujemy, ale raczej na 99% się zdecydujemy na te jedno konkretne, bo bardzo ładne miejsce i cena całkiem przyjaznai jest prawie wszystko to co chciałam, oprócz jednej rzeczy - wody, tzn marzył mi się ślub na tle jakiejś wody (jezioro, rzeka, etc) i wszystkie pozostałe miejsca wodę miały, a te jedno nie ma, ale za to ma sporo innych plusów, między innymi śliczną altankę, w której można zrobić plenerowy ślub[/QUOTE] Jaką salę wybraliście? Jestem też z Poznania, dlatego pytam ![]() ana909, bardzo ładny makijaż, kreski perfekcyjne! Chciałabym umieć takie robić ![]() misia880, ja będę mieć w bukiecie fioletowe eustomy. Tak się składa, że mój wymarzony bukiet wstawiłaś do tego posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1708 - bukiet nr 3. cornflower_girl, według mnie sala nr 1, bo ma więcej plusów ![]() Ja też jestem za ograniczeniem spamu. Mam aplikację na telefonie (ostatnio mi szwankuje, muli się, bateria w telefonie mi słabo trzyma,bo za długo siedzę na telefonie, a i tak nie dam rady nadrabiać!), w pracy niestety nie mogę korzystać z telefonu, tylko podczas przerwy. Rozumiem, że jest nas tu coraz więcej, ale ile można czytać o Ewce Chodakowskiej (przyznam, że te posty mnie chyba najbardziej irytują - nigdy się nie odchudzałam, nie mam zamiaru, nie interesuje mnie to) i jej skalpelach, o tym co jecie na obiad itd. Litości. Można od czasu do czasu zejść z tematu ślubu (według mnie zakładanie drugiego wątku jest bezsensu), ale nie, żeby pisać o tym na 5 stron.
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z annake, ijaa i exist! ostatnio ten wątek zamienił się w czat pomiędzy 3-4 PM'kami. Nie twierdzę, że mamy trzymać się tematów ściśle ślubnych, ale przecież to że zjadło się obiad można dopisać do innego postu, a nie tworzyć specjalnie osobne na: zaraz zrobię obiad, właśnie robię obiad i zjadłam obiad. To że zaczęłyście ćwiczyć - ok fajnie, że napisałyście, ale nie musicie tego pisać codziennie.
Zawsze z chęcią tu zaglądałam, ale ostatnio to się zmieniło. Nawet nie wiem czy ktoś mi coś odpisał bo nie jestem w stanie po całym dniu pracy nadrobić tylu stron. |
|
|
|
#1851 |
|
Erudycja
|
hmm takze tego... odezwe sie kiedys jak ktoras z dziewczyn napisze do mnie bezposrednio, bo najlblizszą slubna rzecz bede zalatwiac kolo lutego po nowym roku
wiec nie mam nic ciekawego do powiedzenia na dzien dzisiejszy. Tinyheart daj znac jak bedziesz miala ochote sie spotkac
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. tez jestes w top gadułach, czy jak ktos tam pisał, w top spamerkach ![]() ana909 - nie wymiekaj !
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje przy okazji jednej z was co dała link do wątki ze zdjęciami gorsetu |
|
|
|
|
#1854 |
|
Erudycja
|
nie wymiękam tylko nie chce spamować
a ze nic nowego narazie nie załatwiam bo wszystko mam to o czym mam gadac gratulowac nowych sukien nie, bo zrobi to oprocz mnie 20 innych osob, o kwiatkach nie bo juz pytalam, o inspiracjach nie bo nie robie, o fryzurach i makijazach nie bo juz bylo noo wszystko juz bylo. Co do odchudzania sie zgadzam, ja tez robie to tylko i wylacznie z powodu wesela, to samo cwiczenia, cwicze zeby byc szczuplą PMką
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że jestem. Tyle, że na ostatnim miejscu i postów mam bodajże ok. 150 o ile dobrze pamiętam, a nie ponad 2 razy tyle
![]() Jest klub odchudzających się - tam można o tym gadać ile się chce. Mi (i podejrzewam, że nie tylko mi) wychodzi bokiem czytanie - "idę robić skalpel", "ale mam zakwasy po Chodakowskiej" itd. To nie jest typowo ślubny temat, bo każda PMka się nie odchudza. A np. wódkę na wesele to raczej każda będzie kupować. Nie wiem czy jasno napisałam.
|
#1856 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo jasno i zgadzam się z Tobą już nie pierwszy raz
![]() Litości, ja już nie mogę czytać o skalpelach, killerach czy co wy tam jeszcze robicie :PP
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1858 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
chcecie ograniczyc spam to jakos ograniczcie ale nie da sie gadac tylko o slubach. i nie trzeba sie klocic![]() mi nie przeszkadza ze ktoras pisze duzo, ze obiad, ze odchudzanie i co robi. przeciez jezeli kogos to nie interesuje to mozna przejsc dalej ja nie nadrabiam 15stron tylko 2ostatnie i starczy.
|
||
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
dokładnie 6 września Nie miejcie mi za złe, jeśli kiedyś poruszę temat, który już był omawiany, ale gdybym zaczęła przeglądać wszystkie poprzednie części, to pewnie skończyłabym we wrześniu ... za rok Starałam się być na bieżąco przynajmniej w tej ostatniej części, ale szczerze mówiąc pogubiłam się wśród tylu poruszanych tematów...
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda się nie odchudza, ale dużo z nas cwiczy z chodakowska, mel b czy kims tam. sugerujecie, że jesli zrobi sie nowy offtopowy wątek to sie rozejdziemy, ale na fora fitnessowe jak połowa z nas przejdzie to nie ? bo to chyba bedzie to samo..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Najbliżej mi będzie szukać na Śląsku chyba
Co gorsza to samo mam z obrączkami-jest salon, który ma obrączki SWEPOL'u ale tylko tytan+żółte złoto i +srebro, a my chcemy z czerwonym
A na podkarpaciu i sukienki i pewnie obrączki bym mogła spokojnie obejrzeć...
Mama się zreflektowała, że ma jeszcze rok na zbieranie kasy na wesele
strasznie szybkie tempo macie, niestety nie dam rady nadrobić - dużo pracy

btw jesli mnie nie obchodzi jakas konwersacja , pomijam ją, i nie jęcze z tego powodu
a ja nie siedze na wizazu 24h, nieraz jak przychodze tez mam sporo do nadrobienia, ale jeszcze nie narzekałam.

Nasz ślub 16.08.2014

chcecie ograniczyc spam to jakos ograniczcie ale nie da sie gadac tylko o slubach. i nie trzeba sie klocic