Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 21:36   #1861
ana909
Erudycja

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
nie widzę powodów dla obrażania się... po to tu są różne osoby żeby też radzić sobie wzajemnie. Masz różne doświadczenia możesz podzielić się swoją wiedzą jak ktoś ma pytanie. Wszystko by było ok jakby jeszcze pytania ślubne i tematy weselne nie były pomijane. A tu nie pierwszy raz jest że pytania takie zostają bez odpowiedzi albo wypowiedzą się 2 osoby a reszta pisze o wszystkim tylko nie odp na pytania mimo że coś by mogła powiedzieć przykładowo moje o to jak jest zbudowana suknia ślubna czy ma sztywny gorset czy nie a przecież mierzyłyście już suknie...

Dziękuje przy okazji jednej z was co dała link do wątki ze zdjęciami gorsetu
a kto se obraza? i JA Ci odpowiedzialam
Stary 2013-08-22, 21:38   #1862
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ale jesteś.
każda się nie odchudza, ale dużo z nas cwiczy z chodakowska, mel b czy kims tam. sugerujecie, że jesli zrobi sie nowy offtopowy wątek to sie rozejdziemy, ale na fora fitnessowe jak połowa z nas przejdzie to nie ? bo to chyba bedzie to samo..
no to się rozejdziemy - życie
ktoś musiał być na 5 miejscu, tym razem padło na Poznaniankę, co nie oznacza, że jest top spamerką. Jest różnica między 150 postami a ich zwielokrotnioną ilością.
Stary 2013-08-22, 21:39   #1863
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
tu nie pierwszy raz jest że pytania takie zostają bez odpowiedzi albo wypowiedzą się 2 osoby a reszta pisze o wszystkim tylko nie odp na pytania mimo że coś by mogła powiedzieć przykładowo moje o to jak jest zbudowana suknia ślubna czy ma sztywny gorset czy nie a przecież mierzyłyście już suknie...

Dziękuje przy okazji jednej z was co dała link do wątki ze zdjęciami gorsetu
zgadzam sie, gadka szmatka o pierdołach, a ja wrzuciłam juz dzisiaj dwa posty z inspiracjami i prosbą o radę i nic... spoko nie chce spamowac i wrzucac tego drugi raz, jest mi tz przykro, ze zostają takie rzeczy bez echa, bo wygląda to conajmniej tak jakbym miała mega wsiowe pomysły i nikomu sie nie podobały :/
a przeciez po to ten wątek jest zeby sobie w KONKRETNYM temacie ślubnym doradzic...

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:42   #1864
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
nie wymiękam tylko nie chce spamować a ze nic nowego narazie nie załatwiam bo wszystko mam to o czym mam gadac gratulowac nowych sukien nie, bo zrobi to oprocz mnie 20 innych osob, o kwiatkach nie bo juz pytalam, o inspiracjach nie bo nie robie, o fryzurach i makijazach nie bo juz bylo noo wszystko juz bylo. Co do odchudzania sie zgadzam, ja tez robie to tylko i wylacznie z powodu wesela, to samo cwiczenia, cwicze zeby byc szczuplą PMką
nie no co Ty, nie doradzalaś mi jeszcze makijazu slubnego to mi doradź teraz mam ciemna oprawe oczu, karnacje taka sredniawa, bardziej ciemna niz jasna. jak sie pomalowac do slubu ? Bo sie zastanawialam ostatnio i nie wiem.. chyba cień nie w kolorze ? suknie chce meic snieznobiałą

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 21:45   #1865
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
ale jesteś.
każda się nie odchudza, ale dużo z nas cwiczy z chodakowska, mel b czy kims tam. sugerujecie, że jesli zrobi sie nowy offtopowy wątek to sie rozejdziemy, ale na fora fitnessowe jak połowa z nas przejdzie to nie ? bo to chyba bedzie to samo..
No to się tak stanie i? w wątku dietowym będziecie się wspierać radzić chwalić i jak już wam się tu nie będzie chciało ślubnie pisać to szkoda. Ciekawe jakby dla was było czytanie zamiast o dietach żywieniu i ćwiczeniach to porady o wakacjach wyjazdach kolorach ścian kupowaniu alkoholu sukni itd.. Spójrzcie z drugiej strony

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
zgadzam sie, gadka szmatka o pierdołach, a ja wrzuciłam juz dzisiaj dwa posty z inspiracjami i prosbą o radę i nic... spoko nie chce spamowac i wrzucac tego drugi raz, jest mi tz przykro, ze zostają takie rzeczy bez echa, bo wygląda to conajmniej tak jakbym miała mega wsiowe pomysły i nikomu sie nie podobały :/
a przeciez po to ten wątek jest zeby sobie w KONKRETNYM temacie ślubnym doradzic...
Widzisz z tego wszystkiego zapomniałam ci odpisać! Mnie się pomysły podobają te inicjały fajne a te litery nad stołem to mnie się bardziej podobają nie takie płaskie na kartkach tylko takie 3d wycięte ze styropianiu na sznureczku umocowane czy coś w ten deseń a z tą mapą to nie wiem czy jest sens.. niby jakoś się łączy ale mnie by się nie chciało aż tak..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:45   #1866
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
wg mnie jesli kazdy mowilby TYLKO o weselu, to w kółko wałkowane byłyby te same tematy, az do znudzenia. czasem fajnie jest dla odmiany pośmiać się z czegos innego, opowieści czy przygód innych uzytkowniczek
Staram się zaglądać do Was przynajmniej raz dziennie, czasmi jak mi się nie uda to raz na kilka dni i powiem szczerze, że z chęcią wypowiedziałabym sie ale poprostu nie mam jak nadrobić postów a jak już nadrobie mija sporo czasu i zainteresują mnie różne tematy to musiałabym napisać kilkanaście postów a najzyczajniej w świecie nie mam już czasu.

Jest tak, że wertuje strony, dziewczyny piszą, że ktoś ma super suknie itp. zanim cofne te kilkanaście stron przeczytam posty i trafie wkońcu na ten z suknią to tam już jej nie ma, została wystawiona na jakiś czas a przekopanie się do tego postu zajęło mi trochę i już niestety nie miałam okazji zobaczyć. Kurcze a po tylu pozytywnych postach mam taką chęć zobaczenia :P:

No ale tak jak wyżej cytuję inną użytkowniczkę jakbyśmy rozmawiały o jednym i tym samym to mogłoby stać się to nudne...
niestety wszystkim się nie dogodzi :P:
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:45   #1867
poznanianka1990
Zakorzenienie

czekooczekolada, z ciekawości sprawdziłam - byłam na 5 miejscu z ilością 165, a na 6 miejscu say-hello z ilością 163. I co będziemy się tak licytować? Nie nabijałam specjalnie postów, bo nawet mnie na wykańczaniu wątku nie było, bo akurat byłam w pracy. Witałam się w nowym wątku i to chyba na 5 stronie dopiero. Więc zejdź ze mnie.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:45   #1868
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
piękna jaka to farba? w ogole jestes sliczna

ej dziewczyny przestancie chcecie ograniczyc spam to jakos ograniczcie ale nie da sie gadac tylko o slubach. i nie trzeba sie klocic
mi nie przeszkadza ze ktoras pisze duzo, ze obiad, ze odchudzanie i co robi. przeciez jezeli kogos to nie interesuje to mozna przejsc dalej ja nie nadrabiam 15stron tylko 2ostatnie i starczy.
tez nie nadrabiam, tylko kilka ostatnich i przewijam
kolor to 6RC z Matrixa, z dodatkiem czerwonego kontrastu Sr-rc. Przed slubem walne sobie kontrast mocniejszy Sr-r Kiedy blakanie wlosy robią się po prostu rude, potem wpadaja w braz, przynajmniej tak maja moje naturalnie ciemnoblond.

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Witam Ja również ślubuję w 2014r dokładnie 6 września Wraz z narzeczonym planujemy wesele na ok 100-110 osób. Mamy już salę, orkiestrę, zamówione obrączki i ..... dużo pomysłów na resztę (jestem z okolic Tarnowa)

Nie miejcie mi za złe, jeśli kiedyś poruszę temat, który już był omawiany, ale gdybym zaczęła przeglądać wszystkie poprzednie części, to pewnie skończyłabym we wrześniu ... za rok
Starałam się być na bieżąco przynajmniej w tej ostatniej części, ale szczerze mówiąc pogubiłam się wśród tylu poruszanych tematów...
Tarnów, moje rodzinne okolice Tematy musza sie powtarzac bo wciaz dolączaja nowe osoby.

edit: Kolor to czerwono-rudy ciemny blond, od skrotu RC red cooper

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-22 o 21:50
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:46   #1869
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że tylko ja mam takie odczucia po wejściu na wątek, ale co się będę wychylać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:47   #1870
nasturcja1308
Rozeznanie

ana909 bardzo ładnie wyszedł Ci ten makijaż. Pasuje do Ciebie. Przy okazji zapytam, jaką farbę używasz i jaki to kolor? EDIT: okej, już widzę, że odpisałaś wyżej

justynkie pomysł z zestawieniem co kto ma załatwione bardzo mi się podoba.

myha618 wątek offtopowy również jest dobrym pomysłem wg mnie

karoolecka świetny pomysł z wąsami i okularkami ja myślałam, żeby do tańca wpleść swinga albo twista, ale nie wiem czy damy radę sami nauczyć się kroków

magdalenka_w_86 u Sowy zapłacę jakieś 60zł/kg, sporo, ale trort jest przepyszny. Do wyboru mają dużo smaków - oprócz tradycyjnych mają też pralinowy czy ciasteczkowy. Dekoracja jest w cenie, chyba, że ktoś chce wg swojego pomysłu, wtedy cena to chyba 75/kg

Verunka mapa świata powieszona na sali to fajna myśl

Czekooczekolada czy mogę prosić o dopisanie do kalendarza ślubnego? chyba jestem już z Wami ponad miesiąc. 26.04. Dziękuję

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2013-08-22 o 21:52
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:49   #1871
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
mamy w domu taką mape świata stylizowaną (TZ dostał ją ode mnie na pierwsze wspólnie obchodzone jego urodziny) : http://www.arttravel.pl/pl/p/Swiat-m...elementow/3474

obciązona jest z góry i z dołu takimi orkąglymi drewnianymi belkami, zastanawiam sie, czy nie zawiesic jej na sali weselnej gdzies? np za zespołem (motyw żeglarski przypominam) co myslicie?
Ja bym się bała, że się zniszczy. I to by pasowało to mocno wystylizowanej sali, według mnie
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:53   #1872
ana909
Erudycja

Cytat:
nie no co Ty, nie doradzalaś mi jeszcze makijazu slubnego to mi doradź teraz mam ciemna oprawe oczu, karnacje taka sredniawa, bardziej ciemna niz jasna. jak sie pomalowac do slubu ? Bo sie zastanawialam ostatnio i nie wiem.. chyba cień nie w kolorze ? suknie chce meic snieznobiałą
pokaz mi swoja twarz to Ci odpowiem
Stary 2013-08-22, 21:54   #1873
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja bym się bała, że się zniszczy. I to by pasowało to mocno wystylizowanej sali, według mnie
a ja bym wstawiła ! fajny pomysł od razu mam skojarzenie z morzem, piratami i ukrytym skarbem - nie wiem czemu

ja bym chciała ustawić gdzieś w ramkach małe mapki gdzie się poznaliśmy, zaczęliśmy być razem, zaręczyliśmy itp ale boje się, że będzie tego za wiele na ślubie i wyjdzie kicz
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:57   #1874
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
a ja bym wstawiła ! fajny pomysł od razu mam skojarzenie z morzem, piratami i ukrytym skarbem - nie wiem czemu

ja bym chciała ustawić gdzieś w ramkach małe mapki gdzie się poznaliśmy, zaczęliśmy być razem, zaręczyliśmy itp ale boje się, że będzie tego za wiele na ślubie i wyjdzie kicz
Moim zdaniem takie rzeczy sa slodkie, niestety zalezy od gosci jak zostanie to odebrane, ale slub bierzecie dla siebie a nie dla nich i moim zdaniem tez wystroj ma podobac sie przedewszystkim Wam. A co z tego, ze ciotka Helena uzna, ze ona by wolala bez ramek... My bedziemy mieli np. podziekowania dla rodzicow jako taka prezentacje z zdjeciami od malego do teraz, niby kicz ale jednak slodki kicz

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:58   #1875
czekooczekolada
Zakorzenienie

poznanianka1990
sorry, nie siedzę na Tobie.
jak widzę, że ktoś coś pisze, chociaz nie zawsze jest to zwiazane ze slubem, to staram sie odpisywac, szczegolnie jak mi leży temat. Rozmawiam,wdaje sie w dyskusje, to chyba normalne ze naliczają posty...

I nie zamierzam więcej ciągnąć tego tematu, bo kazda z nas i tak ma swoje zdanie i nic sobie nie narzucimy ani nie zmienimy myslenia .

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 21:58   #1876
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
kolor to 6RC z Matrixa, z dodatkiem czerwonego kontrastu Sr-rc. Przed slubem walne sobie kontrast mocniejszy Sr-r Kiedy blakanie wlosy robią się po prostu rude, potem wpadaja w braz, przynajmniej tak maja moje naturalnie ciemnoblond.
dzięki bardzo za odpowiedź!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:59   #1877
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz Ci wysle na Pw, bo moja twarz jest nieslubna, a zeby nie bylo ze post offtopowy, jeden wydatek mniej - siostra pozycza mi zestaw przystrojenia auta, wiec nie musze kupowac

🤍

Stary 2013-08-22, 22:03   #1878
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Mam tak samo... Wrzucam coś od siebie a tu bez echa...

Cytat:

Tarnów, moje rodzinne okolice Tematy musza sie powtarzac bo wciaz dolączaja nowe osoby.

Widzę że sporo nas z tarnowa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:05   #1879
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Moim zdaniem takie rzeczy sa slodkie, niestety zalezy od gosci jak zostanie to odebrane, ale slub bierzecie dla siebie a nie dla nich i moim zdaniem tez wystroj ma podobac sie przedewszystkim Wam. A co z tego, ze ciotka Helena uzna, ze ona by wolala bez ramek... My bedziemy mieli np. podziekowania dla rodzicow jako taka prezentacje z zdjeciami od malego do teraz, niby kicz ale jednak slodki kicz

ja też bardzo chciałam taką prezentację ! niestety mój Tż ma bardzo mało zdjęć z dzieciństwa (szczególnie z rodzicami) ja np. mam mnóstwo.. no ale mogłoby to źle wyglądać.. sama nie wiem.. zdecydowaliśmy się na nagrywanie filmiku dla rodziców, nie takie zwykłe podziękowania tylko coś w stylu "kilka dni z naszego życia- czyli jak to dobrze, że Was mamy" i na nagraniu będą ujęcia 'ukrytą kamerą' podczas których rodzice wyciągają nas z opresji lub my sami to robimy, ale dzięki temu co nauczyli nas rodzice i na koniec podziękowania myślę, że nikt takich jeszcze nie miał (na pewno nie u mnie w rodzinie) i spodoba się rodzicom (reszcie rodziny nie musi)
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:08   #1880
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
ja sie wczesniej tez nie odchudzalam, a teraz tak ze względu na ŚLUB więc jest to rzecz slubna jak dla mnie
PS. tez jestes w top gadułach, czy jak ktos tam pisał, w top spamerkach

ana909 - nie wymiekaj !
No tylko jakbyś nie zauważyła Poznanianka zakładała poprzednią część wątku. Więc nic dziwnego że ma dużo postów. Chociaż w porównaniu do Twoich postów, to ona ledwo co tu naskrobała.

Cytat:
I watek PM 2014

TOP 5 watkowych gadul

tasiulek 478

AnULka248 332

myha618 326

malutka155 324

misiadelko 252

TOP 5 wątkowych gaduł

aszuelka 531
tasiulek 389
misiadelko 348
exist_ 331
AnULka248 309

alloffkowa - 707
aszuelka - 560
myha618 - 421
_narzeczona_ - 418
exist_ - 326

1. KaEs 329
2. misiadelko 252
3. docik10 207
4. garfieldek 200
5. KaMilka4891 198

top gaduły :
Dotka90 317
say-hello 264
misiadelko 257
misia880 216
Opiumalfa 188

tak pozwolilam sobie sprawdzic, wg mnie zawsze bylo kilka osob ktore sie wypowiadaly czesciej a sprawdzenie top gadul ze wszystkich wątków to potwierdza.
Zupełnie nie rozumiem Twojej idei. Po co przytaczasz pierwsze części wątku? Wtedy było aktywnych około 15-tu dziewczyn więc nic dziwnego w tym że skoro liczba dziewczyn jest mniejsza, liczba postów do nich przypisanych jest większa. Matematyka.

Cytat:
ale nigdzie nie jest napisane, że nie można o innych rzeczach rozmawiać btw jesli mnie nie obchodzi jakas konwersacja , pomijam ją, i nie jęcze z tego powodu a ja nie siedze na wizazu 24h, nieraz jak przychodze tez mam sporo do nadrobienia, ale jeszcze nie narzekałam.
Tak, tylko pomijanie 20 stron jest bezsensowne. Ciężko wtedy znaleźć posty, w których dziewczyny piszą i proszą faktycznie o poradę, albo jakieś informacje.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:13   #1881
cude
Zadomowienie

Cytat:
Czy jesteś wizażystką?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:14   #1882
czekooczekolada
Zakorzenienie

przeczytaj sobie wczesniejszy post bo nie zamierzam tego komentować w zwiazku z zakonczona dla mnie konwersacja na ten temat. Amen.

🤍

Stary 2013-08-22, 22:14   #1883
kasia1201
Rozeznanie

Moje drogie czy któraś z was decyduje się może na takie przypinki zamiast tradycyjnych kotylionów (plusem jest to że mogą zostać jako pamiątka wesela, minusem, że są droższe) http://allegro.pl/przypinki-kotylion...422683275.html
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:17   #1884
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Moje drogie czy któraś z was decyduje się może na takie przypinki zamiast tradycyjnych kotylionów (plusem jest to że mogą zostać jako pamiątka wesela, minusem, że są droższe) http://allegro.pl/przypinki-kotylion...422683275.html
ja nie chce, ale mam maszynke do robienia takich, wiec jakby któraś bardzo chciala, to moze mogłybysmy sie jakos dogadac co do ceny

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:19   #1885
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
ja sie zdecydowałam na takie http://allegro.pl/kotyliony-przypink...447298684.html , tylko jeszcze z tz nie namyslilismy się jaki kolor bo w sumie to juz nie wiem jaki wybrac pod kolor mojej sali , najpierw myslalam ze bezowy, potem ze pastelowy, a teraz mysle o fiolecie ( do tego winietki na alkohol fioletowe) no ale nie wiem

🤍

Stary 2013-08-22, 22:19   #1886
KaEs
Wtajemniczenie

Kobitki mamy KLUB O ODCHUDZANIU, wystarczy napisać do Iiji o dołączenie tam mozna dzielić się swoimi efektami i różnymi innymi duperelami zachęcam

ale spędziłam fajny wieczór z Moim Menem

Cytat:
spoko nie chce spamowac i wrzucac tego drugi raz, jest mi tz przykro, ze zostają takie rzeczy bez echa, bo wygląda to conajmniej tak jakbym miała mega wsiowe pomysły i nikomu sie nie podobały :/
.
nie widziałam i nie bede nadrabiac, ale Twoje pomysły nie są wsiowe zdolniacha jesteś i pomysły mas zgenialne, o!

Cytat:
I watek PM 2014

1. KaEs 329
]
no ale że co? sesje na uczelni miałam, więc sama rozumiesz od jutro spamu nie będzie, bo zacznie się harówa koniec wolnego :

Cytat:
cwicze zeby byc szczuplą PMką
Ty się lepiej zastanów! Szczupłe PM wcale nie wyglądają "apetycznie"

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:19   #1887
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

Zupełnie nie rozumiem Twojej idei. Po co przytaczasz pierwsze części wątku? Wtedy było aktywnych około 15-tu dziewczyn więc nic dziwnego w tym że skoro liczba dziewczyn jest mniejsza, liczba postów do nich przypisanych jest większa. Matematyka.
takie ze nie przytoczylam tylko 1 wątku tylko co iles tam łącznie chyba z 13 czy 14. I tam tez byly osoby piszące wiecej niż inne. To tez jest czysta matematyka ze jak Ty przykladowo jestes na wizazu tylko wieczorami albo raz na kilka dni to piszesz mniej, niż ja kiedy mam dostep do netu w pracy przez dobre kilka godzin i w domu to samo. Ale jak mnie nie ma to mnie nie ma i nie placze ze nie mam jak nadrobic.
Stary 2013-08-22, 22:21   #1888
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
takie ze nie przytoczylam tylko 1 wątku tylko co iles tam łącznie chyba z 13 czy 14. I tam tez byly osoby piszące wiecej niż inne. To tez jest czysta matematyka ze jak Ty przykladowo jestes na wizazu tylko wieczorami albo raz na kilka dni to piszesz mniej, niż ja kiedy mam dostep do netu w pracy przez dobre kilka godzin i w domu to samo. Ale jak mnie nie ma to mnie nie ma i nie placze ze nie mam jak nadrobic.
Nie jestem na wizażu tylko wieczorami, mam dostęp do internetu przez cały dzień. Ale widocznie nie mam takich zapędów do spamowania jak inni...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:23   #1889
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Nie jestem na wizażu tylko wieczorami, mam dostęp do internetu przez cały dzień. Ale widocznie nie mam takich zapędów do spamowania jak inni...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:23   #1890
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
[COLOR="Red"][B][SIZE="4"]

Ty się lepiej zastanów! Szczupłe PM wcale nie wyglądają "apetycznie"
odezwała sie ! ta z idealną figurą
zrobimy zamiane? moge Ci oddac , tu i ówdzie

🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości