|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() mam tylko jakies w czarnych wlosach ale to juz kiedys dziewczynom do albumu wstawiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wibrowala jeszcze ![]() ale wiem ze te dobrych marek dzialaja... obawiam sie jednak ze to nei jest sprzet na cienkie, rzadkie wlosy bo klapna jak kilka dni nie myte. suszarka jonizujaca daje tyle, ze wygladza wlosy juz podczas suszenia, ale trzeba je przeczesywac dla lepszego efektu. ja wybralabym suszarke ![]()
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Tak z pamięci
![]() Kylie, współczuję wizyty u ortopedy ![]() ![]() Co do olejowania: nie wiem czy polecę Ci ten lniany. Szczerze go nienawidzę czasem , ma strasznie intensywny zapach i zmywa się go koszmarnie, czasem po 3 turach szamponem coś zostawało. Ma jednak wielką zaletę, jako jedyny daje wyraźny efekt na kilka tygodni. Włosy są wyraźnie bardziej elastyczne, a do tego dobrze znoszą proteiny. Mam wrażenie, że dzięki niemu nie mam zupełnie rozdwojonych włosów ani kropek (poza podrośnietą grzywką, ona zawsze będzie zniszczona, taki typ ![]() Lniany mogę polecić komuś, kto ma trochę cierpliwości i w razie czego pójdzie w spiętych włosach ![]() Jonizacja w szczotce moim zdaniem działa jak prostownica na włosach w miarę prostych/lekko falowanych, maksymalnie wygładza i nabłyszcza. Na moich nie było spektakularnego efektu, ale ja mam całkiem gładkie i proste włosy nawet po szamponie i lekkiej odżywce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eveline, o kozieradce pisałam jakoś wcześniej, kupuję w Dozie zmieloną, normalnie w aptekach i zielarskich też się dostanie, jest chyba też nawet w Ross jako przyprawa. Pytałaś o studia -skończyłam kosmetologię ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Btw. moja ulubiona blogerka ma szczotkę jonizującą i podobno ma po niej włosy gładkie jak szkło, wierzę na słowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BUNNY, TRUSKAWKOWA dziekuje Wam za opinie ![]() zostaje przy mojej obrotowej która sobie baaardzo chwale i zwykłej tangle teezer. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak mam go używac ? : > Jak byś mogła napisac jakos dokladniej bo ja jakoś na olejowaniu strasznie się nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam też jakiś czas temu Olivię, kupiłam na ogromnej przecenie w Polwellu http://lokikoki.pl/product-pol-2252-...ia-Garden.html Szczotka bardzo fajna, porządnie wykonana, ale niestety w swej naiwności wzięłam dużo za małą ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie czczę moją rossmannowską szczotę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
-radzę używać mało oleju, łyżka naprawdę wystarczy -porcję rozcieram w dłoniach i przejeżdżam byle jak po rozczesanych włosach, bardziej koncentruję się na końcach -biorę plastikową szczotkę Goody, którą lubię mniej niż ross i zwyczajnie przeczesuję włosy, olej rozprowadza się po całości. Może być też grzebień albo codzienna szczotka, tylko trzeba ją później umyć -włosy wyglądają na zwyczajnie przetłuszczone, nic nie ocieka olejem, spinam włosy w warkocza, francuza albo koczka, a po godzinie, dwóch myję, voila ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-08-22 o 20:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4269 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tobie chyba dobrze w miodowych.
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miesiąc to ja na pewno nie wytrzymam w tym kolorze ![]() pazurki świetne i jakie orginalne z tym zdobieniem ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Kylie
To Ty jesteś fanką Giuseppe? ![]()
#4273 | |||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Juz sama nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawet juz mi sie nie chce o tym myslec ![]() Kazdy specjalista ma chyba zryty gar i kropka, albo ma sie za nie wiadomo kogo, za Boga chyba ![]() Czlowiek czuje sie jak zbity pies jak ma tam pojsc, a jeszcze jak ma prosic o jakies skierowanie to masakra ![]() Eee to olej lniany nie dla mnie, ja nie lubie kilka razy myc wlosow,raz mi w zupelnosci wystarczy ![]() Poza tym moje wlosy chyba lubia Chantala ![]() Jak zawsze pom yciu miałam szope na glowie, tak teraz juz podczas smoistnego wysychania były zdyscyplinowane i zaero puchu na koncach ![]() ![]() ![]() Ale mnie nęcisz ta szczotka z jonizacja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musze babci taka sprawic, bo poki co zachwala TT ale jak spróbuje wiosła to mysle,że przynim zostanie ![]() Cytat:
![]() ale ja kocham ta: https://www.google.pl/search?q=giuse...ml%3B800%3B600 az zasliniłam sobie klawiature na sama mysl o niej ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-08-23 o 08:05 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kobitki
![]() Siedzę właśnie z farbą na głowie. ![]() Wiecie co, mój synio od września idzie poraz pierwszy do szkoły, a mianowicie do zerówki (w poprzednim roku nie dostał się do przedszkola), i mam wielkiego stresa już ![]() xXxKYLIExXx Jeszcze nie jadłam tej pizzy Giuseppe. Taka dobra? Bardzo czuć ten sos czosnkowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie na zapas ![]() na pewno bedzie wszystko dobrze i mały szybko sie zaklimatyzuje ![]() Pizza jest obłedna ![]() tego czosnku az tak nie czuc ale te małe pomidorki,ta chrupkosc spodu i mieciutkie w srodku,,, ajjajajaj juz mam smaka na nia, a ja dzisiaj miała zupe tajska z kurczakiem robic ![]() ![]() ![]() http://bebzol.com/pl/Kochanie-czas-u...sy.123722.html Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-08-23 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A maluję Alfaparfem 8.21 z 8.01. Mam nadzieję, że nie będzie płakał. Całe życie spędził przeważnie tylko ze mną. Mąż pracuje, moi rodzice i teście też. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Z tą obrotowa szczotka tak się smiesznie wyraziłam :P taka lokówko suszarka, Rowenta Brush Activ 1000. Coś takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ush-activ.html Mam już kilka lat i bardzo sobie chwalę. Na długie włosy może się nie nadać, ale na moje jest świetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak tak mysle to chyba muszę kupic nowy olej lniany bo on chyba w tej szafce stoi już sto lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O widzę, że temat pizzy ![]() ![]() Jakby je ściąć do talii w półokrąg, byłyby genialne. Nie rozumiem po co hodować takie włosy, chyba tylko po to, żeby się pochwalić fotką w internecie. Znalazłam to kiedyś buszując po włosowych kanałach, to polski konkurs na najdłuższy warkocz, laureatka dumna z siebie jakby co najmniej dokonała jakiegoś niesamowitego odkrycia naukowego http://www.youtube.com/watch?v=9KNeZu_SIQI http://www.youtube.com/watch?v=4wORl-id5_0 Dobra, jestem straszną hejterką ![]() Znałam tylko jedną dziewczynę z pięknymi długaśnymi włosami, miała bardzo gęste i w kolorze miodowego blondu (taki jej rósł, a nie rozjaśnił się od słońca), do tego ciepłą urodę. Teraz ma chyba nie dłuższe niż do pupy. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-08-23 o 09:07 |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra może jeszcze dziś go sobie nałoże na włosy na godzine ;D albo jutro i jak będzie efekt to super a jak nie to trudno. Gorzej chyba nie może być ^^ (po tym oleju :P ) A i zgadzam się odnosnie tych włosów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hej hej
![]() Idę myć włosy i nałożę na dłużej maske LeChera, zobaczę czy zadziała, bo jak trzymałam te ich 5 minut to klapa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Bylam dzisiaj w nowej szkole na spotkaniu organizacyjnym i okazalo sie ze do klasy bede chodzic z 2 kolezankami z poprzedniej szkoly ![]() ![]() Widze ze poruszacie temat pizzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide robic pomidorki z mozarella i jakims sosikiem bo glodna wrocilam z tego spotkania w szkole a smaka mi tylko narobilyscie mowiac o jedzeniu ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-23 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dalabys ten przepis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwariowałam trochę ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam o dzidzi, dla dziecka wszystko przecież ![]() a takie emuski moja miała na zeszłą zime, bo jeszcze nie chodziła, wiec tak o były ![]() ![]() ![]() Laski, ale jestem szczesliwa, TŻ wrocil wczoraj po miesiacu ![]() ![]() ![]() Już wiemy, że we wrzesniu znowu wyjezdza, jakos na 2 miesiace, potem w listopadzie na ponad miesiac.. a takie krotsze 3dniowki to norma ![]() ![]()
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To leć się szykować i cieszcie się sobą, póki możecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Właśnie siedzę z maseczką czekoladową na buźce ![]() Cytat:
Ja kocham sos czosnkowy więc pewnie by mi przypasowała ![]() ![]() co to za Chantal ? ![]() Cytat:
![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-23 o 11:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
No widzisz i super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4288 |
Wtajemniczenie
|
Lavia gratuluję pracy
![]() Bunny ładne ślubne pazurki, choć do mnie bardziej pierwsza wersja bardziej przemawiała ![]() Ale kusicie tymi pizzami, ja jak już jem to sama na razowym spodzie robię albo w pizzerii, ale tak chwalicie tę gusseppe, może kiedyś na tę czosnkową się skuszę...tylko nie wiem kiedy bo w niedziele w nocy nad morze wyjeżdżamy ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzis sie nie szykuje, dzis jest wielkie sprzątanie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fajna taka praca w klubie malucha, sama bym chciała ![]() A z moją cera cos ostatnio tragedia.. tzn. zawsze miałam problemy- rozszerzone pory, zaskorniki ktorych nigdy nie udlao mi sie wytępic, sporadyczne wypryski, ktore trudno się goją, do tego jest sucha jak wiór a wszystko mnie zapycha.. ![]() ![]() polecacie coś na zaskorniki? aha, bunny- fajne pazurki, ale ja bym wybrała 1 wersje, tyle, że ja mało szalona jestem w tych kwestiach.. ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2013-08-23 o 11:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i rob sie na bostwo ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() zaraz i ja ide sie pieknic... bo jestem w lesie poki co...a troche mi zejdzie...no i umyje dzis wlosy zeby jutro jak lew nei wygladac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.