Urządzenia wielofunkcyjne do włosów

Rowenta Suszarko - lokówka Brush Activ

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 20 marca 2020 o 18:31
    Zakręcony wow
    Tą lokosuszarkę dostałam w prezencie od Męża i z początku byłam bardzo zła na niego, no bo co on to kupił takie drogie, samo sie kręci przecież ja nawet nie będę używać tej funkcji.... I co? Myliłam się! Ta lokosuszarka to jakiś hit hitów w tej dziedzinie. Mam włosy do ramion i przy pierwszym wypróbowaniu, nie ogarnęłam i wciągnęła mi włosy aż po samą skórę głowy, także ostrożnie drogie dziewczyny :) ale potem to już wiedziałam jak używać żeby nie powtórzyć tego samego błędu. Generalnie ma ona w sobie wszystko to co wymagam czyli dwie prędkości suszenia bądź moce jak kto woli no i zimny nawiew. Lokosuszarkę bardzo łatwo sie obsługuje zmiana szczotek też. W wyposażeniu mamy dwie jedna duża druga nieco mniejsza, ja zazwyczaj używam tej największej. Wypełnione są miękkim wlosiem, na początku również dziwnie używało mi się, ponieważ dotychczasowe lokosuszarki miały plastikowe grzebyczki, ale z czasem przeprosiłam się z tymi włosiastymi :) Myślę, że lokosuszarka nadaje się do wszystkich długości włosów, ale jeśli chcemy używać z trybem samo kręcenia to chyba max włosy do ramion. Generalnie bardzo polecam, jedem z niej bardzo zadowolona, jest solidnie wykonana więc jakoś idzie w parze z ceną i już mnie ona nie dziwi :)
    Zalety:
    • wykonanie
    • wyposażenie
    • tryby
    • dodatkowo samo kręcenie
    Wady:
    • początkowa przygoda z tą lokosuszarką
    djona
    3 czerwca 2019 o 13:49
    Nigdy więcej
    Dostałam w prezencie w grudniu 2017 roku. W czerwcu 2018 r. zauważyłam przeżedzaące się włosy na przodzie i połamane. Zaczęła się walka o włosy które zawsze były zdrowe i długie. Pierw były drogie szampony, odżywki mi maski. Po tem lekarze, leki i witaminy. Nic nie pamagalo. Teraz wiem, że tą suszarko lokówka można dać w prezencie tylko wrogowi
    Zalety:
    Wady:
    • Niszczy włosy!!!
  • 12 kwietnia 2019 o 14:57
    Nie wyobrażam sobie bez niej życia
    Pierwszą wersję kupiłam mamie na prezent. Oczywiście też z niej korzystałam. Moja mama ma włosy półdługie , ja krótki bob. Obie polubiłyśmy to cudo. Więc kupiłam sobie i siostrze Włosy są miękkie i ułożone w 5 min. Polecam każdemu kto chce zaoszczędzić czas i mieć piękne włosy. Szczotka jest dość ciężka więc trzeba nauczyć się nią operować. Ale nie jest to problemowe. W zestawie są dwie wielkości nakładek. Nadaje się do każdej długości włosów.
    Zalety:
    • suszy , układa, nadaje się do każdej długości wlosów, wytrzmała
  • 16 marca 2019 o 13:14
    Wygodna stylizacja.
    Mam półdługie, z natury proste włosy. Po umyciu zawsze muszę je wystylizować, w przeciwnym razie są przyklapnięte i niesforne. Suszarka Rowenta jest do tego idealna. Zastępuje 2 przedmioty: suszarkę i szczotkę, a poza tym zdecydowanie wygodniejsza w użyciu. Do dyspozycji są 2 szczotki. Ja korzystam tylko z grubszej, cieńsza wplątuje się we włosy. Nasadki kręcą się w jedną bądź w drugą stronę, szybciej lub wolniej, można je też unieruchomić. Początkowo przysparzało mi to trochę kłopotu, ale szybko nabrałam wprawy. Włosy suszę zarówno gdy są wilgotne, jak i suche - np. drugiego dnia, gdy chcę poprawić fryzurę. Zastosowanie grubszej szczotki unosi je u nasady na długo, a końcówki są ładnie wygładzone. Fryzura wygląda jak po wyjściu od fryzjera.
    Zalety:
    • Szczotka jest praktyczna, ładnie układa włosy nie niszcząc ich.
    Wady:
    • To już moja 3 suszarko - lokówka Brush Activ. Niestety, każda z czasem przepalała się. Stąd w ogólniej ocenie 1 gwiazdka mniej.
  • 2 sierpnia 2018 o 20:46
    polecam
    Suszarko-lokówkę dostałam od chłopaka na Boże Narodzenie. Jestem z niej bardzo zadowolona. Początkowo może stanowić problem, ponieważ aby dobrze wymodelować swoje włosy należy mieć już jakąś wprawę, jednak z czasem tą suszarką można pięknie wystylizować swoje włosy... Podkręcić, pofalować czy wyprostować. Polecam.