|
|
#1621 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Moja mała z tych co nie mają alergii (odpukać)Moja z tych z większym apetytem: kaszka 150 ml obiadek - zwykle duży słoiczek deserek - mały słoiczek, albo owoc Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Daj znać jak tam te extra cienkie pieluchy się sprawują! Cytat:
Gratki za wszystkie zęby. Śliczne te Wasze dzieciaczki |
||||||||
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, i se siedź teraz...
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba tak samo jakbym ja Ciebie spytala jak nauczylas swoja pic z butli Moja po prostu nigdy butelki nie chciala a niekapek jakims cudem zaakceptowala ![]() Swoja droga tak mnie dzisiaj podczas karmienia ugryzla, ze myslalam, ze zemdleje ![]() Ewulka sliczna suknia Jestem pewna, ze bedziesz wygladac przepieknie marta dla Filipka za wage Spadam spac bo jutro pewnie znowu pobudka przed 7 Spokojnej nocki kochane
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, Pola nauczyła się pić z niekapka bardzo prosto - dałam jej do ręki i obserwowałam, co robi. Zaczęła się bawić i... pić. Do tej pory niekapek traktujemy jako zabawę, lubi sobie gryźć smoczek.
|
|
|
|
#1625 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do pieluszek to jak bede pewna, ze chce sprzedac to cykne fotki i dam znaka ![]() Cytat:
Cytat:
Chcialam zostawic komentarz, ale nie umiem, niestety nie mam bloga swojego, a anonimowo chyba sie nie da Cytat:
Cytat:
Cytat:
NIezle jest po 24, a ja dopiero skonczylam nadrabiac, znow pincet stron ... ale trzymam sie postanowienia i jestem na bierzaco ![]() ![]() ![]() Dziaisj przyjechali w odwiedziny do nas moja babcia z Kalisza z moja chrzesnica i jej rodzinka, zostaja do jutra ... w sumie 5 osob .., ale blana miala opiekunow ... tak ja wymeczyly dziewczynki, ze padla o 19 ... miala dzis tylko 1 drzemke 20 minutowa w ciagu dnia od 9 rano ... Jutro idziemy do zoo ... Buziaki moje kochane Gaduly
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, wpadłaś na imprezę?
![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#1628 |
|
Konto usunięte
|
Debrah a jak karmienie z ząbkiem? Lepiej?
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Szaja, czuwasz?
My od 00.50 latamy za mlodym po lozku. Takiego czegos po szczepieniu jeszcze nie mielismy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1630 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
do rana może nadrobię to naskrobię też co u nas. Od t. wyjechalismy, po mega kłótni i bez pożegnania. Wczoraj z tż i małym byliśmy w Cieszynie na wycieczce, dzisiaj zwiedzalismy zamki. Widziałam na fb koniec egzystencji szelek u Blaneczki - wspaniała wiadomość, chyba wszystkie tu na to czekałyśmy ![]() ![]() W ogóle to wypiłam dziś o 16 napój energetyczny, z ciekawości czy to w ogóle działa. No i zapewniam Was - działa ![]() Idę jeszcze trochę poczytać co tu się działo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
lady co sie dzieje?
szaja a Ciebie co o tej godzinie przynioslo? Bo, ze yellow w srodku nocy bywa, to juz sie przyzwyczailam |
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do mam dzieci bojacych sie odkurzacza: jak sobie radzicie ze sprzataniem? U mnie nie ma opcji, zeby tz zajal sie Yae w tym czasie...
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah blog jest rewelacyjny! Świetnie piszesz
Ewulka, ja swoja suknię kupilam w grudniu a slub byl w maju generalnie w salonach to maks 4 miesiace przed slubem |
|
|
|
#1634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
u nos noc kiepska, mlody dostawal cyca prawie co godz ![]() szzerze podziwiam te mamuski ktore karmia kp i nie spia w dzieciem w jednym lozku. szacun! Cytat:
cudna suknia, moj typ Cytat:
ja sie martwie juz z dobre 3 miesiace i doopka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() super te buciczki! kciuki za dzisiejszy telefon! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
hej
nie pisałam nic wczoraj bo nie umiałam was wieczorem po całym dniu nadrobić. Młody wieczorem ładnie usnal ale po godzinie obudził się z takim rykiem, znowu skończyło się na ibum, poźniej już było w miare ok tylko dzisiaj wstaliśmy godzine wcześniej niz zwykle zamiast o 7:30 to o 6:30.
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Lale, jestem nieprzytomna!!! Mlody o 00.50 wstal z pieknym i radosnym AAAAAA GHUUUUUUUUUU
i usnal dopiero o 3.15 takze umarlam. Malz tez.Ewulka, ze mnie kochana przykladu nie bierz, ja kupilam kiecke w lipcu (w kwietniu byl slub) a na 2,5tyg przed slubem......kupilam inna ![]() Moje dziecie juz pieknie czworakuje do przodu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Mamusie
Moja mloda szaleje od 6,10 wrzucam 2 fotki ze spioszkami, ale bym dostala baty ze pokazuje, na szczescie tz na forum nie zaglada ![]() Piszac to mloda sciagnela mi juz koszulke nocna do pasa i ja szarpie dalej czyzby chciala zebym w samych gaciach zostala ![]() Pstryniu tez podziwiam mamuski karmiace KP i odkladajace maluchy do lozeczka .. ja bym nie dala rady
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
a Wy co?!?! spać nie możecie ???
ja dziś miałam w nocy koszmary - śniło mi się że w ciążę zaszłąm :/ aż strach sie bać. @ zaklinam Cię - przychodź !!!! ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- a ja te śpiące z dziećmi, ja bym nie umiała zasnąć
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
Uzaleznienie jest silniejsze, nie potrafie bez was
![]() U nas nocka jak zwykle koszmarna, ale co tam dzisiaj jestem dobrej mysli- kiedys sie to zmieni ![]() Piekne filmiki, super zdjecia, ale co najwazniejsze ciesze sie ogromnie z wyswobodzenia Fewciowej Blaneczki Debrah gratuluje decyzji o blogu, uwielbiam Cie czytac, bede do Ciebie czesto zagladac. A tymczasem lece ogarniac ten moj weselny rozgardiasz, milego dnia dziewuszki
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wpadam na szybko i mam PYTANIE!!! wczoraj młody miał takie malutkie czerwone kropeczki na uszku i dwie na czole; a dzisiaj ma jeszcze kilka, ale tylko w okolicy główki ratunku
|
#1641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Laski karmiace KP ile z was jeszcze okresu nie dostalo ??? ja mialam 24 maja ostatni ![]() Wiecie ze o 6 bylo u nas 10 st .... troche zimno czyzby niedlugo przyjdzie czas na wyciagniecie cienszej kolderki
|
|
|
#1642 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
też tak uważam, ja bym sie wkurzylą jakby moje dzieci wykorzystano
|
#1644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
suuuuuuuuuper!!!!!wiesz co, jakos mam przeczucie ze dostaniesz kiedys jakas nagrode za tego bloga Cytat:
tak sie nie robi! |
|||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- dokłądnie z Wojtkiem spałąm tylko dwa razy na wakacjach ale to juz wiekszy był
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam. Ale jakos 3tyg temu byla owulka chyba
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Zasnela o 20,o 24 pobudka na smoczka i przytulenie do mamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Boje sie tylko, zebym pierwszego akurat na swoj slub nie dostala. |
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Obys mamuska duzo wigoru miala, zeby nadazyc ... W koncu to imie zobowiazuje Lasencje, a co robia wasze dzieci [po przebudzeniu, leza sobie, gadaja czy od razu wojuja ... Moja od godziny przeskakuje przez cale lozko i probuje wejsc na stol ... ja ja lapie za nogi i scigagam ja do siebie, a ona znow tam ... zrobilam tak moze ze 1000x ... myslicie ze sie poddala, a gdziez tam ... punkt honoru wejsc na stol A dostala wczoraj od babci poduche z lidla do raczkowania ... babcia troche sie zalamala jak zobaczyla ze mala zaczyna zasowac przy kanapie .. ale poducha fajna, dzis chwile walala w nia jak w bębenek i bedzie nam slozyc jsako podusia
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana. U nas nocka lepsza od poprzedniej. Zasnęła o 20, potem się obudziła o 2.45 i o 6.30. Teraz zasnęła, ale ciekawe na jak długo. Od paru dni budzi się z KRZYKIEM, strasznym płaczem
za każdym razem. Nie wiem co jej jest. Nigdy tak nie miała Zawsze jak się budziła to leżała spokojnie, coś sobie tam gadała,ale nigdy nie płakała... może uda mi się coś nadrobić
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Moja mała z tych co nie mają alergii (odpukać)
Moja z butelki nigdy pic nie chciala. Teraz sie czasem na mm z niekapka skusi 

Jestem pewna, ze bedziesz wygladac przepieknie
dla Filipka za wage
Spokojnej nocki kochane 
- nie ma jeszcze wyglądu, będzie się robił.

za każdym razem. Nie wiem co jej jest. Nigdy tak nie miała