Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 20:29   #601
klaudia179654
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Nie rozumiem tej dziewczyny,nie mogłabym się zadawać z kolesiem,który tak potraktował inną. I teraz zadowolony idzie z nią do swojej rodzinki,żenada. Dla mnie to też jest niewiarygodne,że dla facetów to wszystko jest takie proste,tak łatwo im przychodzi zapominanie i odkochiwanie się. Musisz to jakoś znieść,włącz sobie jakąś komedię i staraj się o tym nie myśleć,chociaż zdaję sobie sprawę,że to strasznie boli.
Wiesz o co chodzi ona podejrzewam,że wiedziała o moim istnieniu domyślała się,że kogoś tu ma dla tego takie głupie sms-y "pamiętaj,że jesteś mój"możesz mi to jakoś wyjaśnić czy się mylę? zabrał ją na wakacje w nasze miejsce! wszyscy znajomi jego ją lubią ze mną zero kontaktu i jak to powiedzieli "ona nigdy do Ciebie nie pasowała i ,że wiedzieli,że to się tak skończy"tylko płaczę i ten potworny ból i żal...
klaudia179654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:13   #602
Betii_
Raczkowanie

Mój były też zaraz po rozstaniu ze mną pojechał z ta flądrą w miejsce gdzie był kiedyś ze mną... jego znajomi raczej ze mną kontaktu nie będą utrzymywać tylko z nim i z nią.
Myślę że zawsze ktoś cierpi jak dochodzi do rozstania, chyba że była to wspólna i przemyślana decyzja.
Trzeba się pogodzić z tym że on już ma inna, ją kocha, z nią chce być, z nią się spotyka, z nią wyjeżdża, kocha się i robi wszystko inne co kiedyś robił z nami, mimo iż to strasznie boli i nie pozwala żyć.
Ja codziennie śledzę ich na Facebooku, wiem że tylko się tym sama zadręczam ale nie potrafię przestać jeszcze.
Czuję się jak w jakimś letargu. Praktycznie nie pamiętam nic co robiłam przez te prawie dwa miesiące od zerwania poza tym że płakałam godzinami. Jak mam coś zrobić to robię to z automatu w nic się specjalnie nie angażuje. Nie mogę uwierzyć w to co się stało to dla mnie jak jakiś koszmar.
Ciągle chyba liczę w głębi duszy na jakiś cud, że to sie wszystko jeszcze zmieni. Tylko czy gdyby naprawdę nastąpił to potrafiłabym mu wybaczyć?
Dużo teraz rozmyślam o tym jak ja się czułam w tym związku. Doszłam do wniosku że jestem kobietą bluszczem :/ Nic dziwnego że uciekł w końcu prosto w ramiona innej. Czy gdybym wcześniej wiedziała to co dzisiaj to by uratowało nas? Nie wiem bo on też nie był ideałem, problemy z alkoholem, zero dojrzałości. Nic nie robić i się bawić taki był jego plan na życie. Teraz z tą 20 może dalej to kontynuować bo ona na razie żadnych planów nie ma.
Jest mi przykro i smutno z powodu tego jak mnie potraktował ale kto wie może czeka mnie coś innego. Pewnie kiedyś zapomnę.

Takie moje przemyślenia na noc
Betii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:21   #603
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudia179654 Pokaż wiadomość
Wiesz o co chodzi ona podejrzewam,że wiedziała o moim istnieniu domyślała się,że kogoś tu ma dla tego takie głupie sms-y "pamiętaj,że jesteś mój"możesz mi to jakoś wyjaśnić czy się mylę? zabrał ją na wakacje w nasze miejsce! wszyscy znajomi jego ją lubią ze mną zero kontaktu i jak to powiedzieli "ona nigdy do Ciebie nie pasowała i ,że wiedzieli,że to się tak skończy"tylko płaczę i ten potworny ból i żal...
Nie myśl o nim,oni nie są warci nawet tego by być w naszych myślach. Każda z nas znajdzie jeszcze kogoś ,dla kogo to my będziemy najpiękniejsze i najlepsze,zobaczysz Ja mimo wszystko wierzę w miłość,jeszcze będziemy się śmiały same z siebie,że rozpaczałyśmy za osobami,które miały nas za nic i nawet nie było im przykro,że nie ma nas już w ich życiu.
Książki przeczytane od 07.2014: 40

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-08-22 o 22:23
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:19   #604
justysiaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Już się nie boję. Zdrowieję.
podziwiam i bardzo zazdroszczę zasługujesz na świetnego faceta
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:32   #605
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam dzisiaj jakiś dziwny nastrój. Robiłam porządki w folderach ze zdjęciami,pokasowałam wszystkie wspólne,żeby nigdy przypadkiem na nie nie wpaść i nie rozkleić się. Zszokował mnie folder "Do wywołania",który założyłam na początku lipca,były tam zdjęcia,które robiliśmy sobie w czerwcu. Wtedy kupił mi też ramkę,którą postawiłam koło łóżka i która czekała na wywołanie zdjęć. Kilka dni później On zniknął z mojego życia na zawsze. Żadnego zdjęcia w ramce nie będzie.

To takie absurdalne i śmieszne,życie kopie nas tak dobitnie w tyłek w najmniej oczekiwanym momencie. Pod koniec czerwca,gdy czekaliśmy wspólnie na wyniki mojej matury,tuliliśmy się i całowaliśmy nawet przez myśl mi nie przeszło,że za 2 tygodnie dostanę najgorszego smsa w moim życiu o treści "Nie obchodzisz mnie już". Wtedy dowiedziałam się,że może istnieć taki potworny ból,który aż spala całe ciało. Gdy po najcięższym roku w życiu i wielu trudnych wyborach czujesz,że wreszcie osiągasz spokój,że teraz już wszystko będzie dobrze,nagle okazuje się,że to, co do tej pory tak bardzo bolało było tylko żałosnym małym uszczypnięciem w porównaniu do tego,co dane jest czuć teraz.

Minęło ponad 5 tygodni od rozstania,już nie płaczę,nie zadręczam się,nie myślę tak często,staram się zobaczyć w tym jakiś sens,wierzyć,że oddane komuś 4,5 roku życia miało cel. Czy miało mi to pokazać,że nie wolno nigdy nikomu zaufać,bo jak to zrobić,gdy osoba,którą kochasz najmocniej jak potrafisz gardzi tym i ma za nic twój ból? Jeżeli tak,to misja zakończona sukcesem.

Na początku nie wierzyłam,że czas leczy rany,teraz wiem już,że rzeczywiście tak jest. Nie ma już żalu i tej okropnej guli w gardle,która nie pozwalała oddychać,zostają tylko gorzkie refleksje i pytanie,czy cokolwiek w życiu można zaplanować,skoro wszystko szlag trafia tak niespodziewanie.

Nie płakałam pisząc to,nie płakałam upychając prezenty od niego na samo dno szafy,na które od dnia rozstania bałam się nawet spojrzeć. Już się nie boję. Zdrowieję.

myślę,że pierwszy miesiac po roztaniu ( a przynajmjiej po niekontaktowaniu się z exe to takie "pierwsze koty za płoty. Przynajmniej u mnie tak było. potem się już przyzwyczajasz do tego,że w weekendy nei widzisz ise z nim,czy że nie piszesz sms na dobranoc, zapominasz o takich malych rzeczach, z ktorych w sumie składa się związek.

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:34   #606
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Nie myśl o nim,oni nie są warci nawet tego by być w naszych myślach. Każda z nas znajdzie jeszcze kogoś ,dla kogo to my będziemy najpiękniejsze i najlepsze,zobaczysz Ja mimo wszystko wierzę w miłość,jeszcze będziemy się śmiały same z siebie,że rozpaczałyśmy za osobami,które miały nas za nic i nawet nie było im przykro,że nie ma nas już w ich życiu.
Wiem o tym ale mnie to tak boli,że mnie tak potraktował a ja mu tak ufałam... i kochałam jak można grać na dwa fronty? jest bd.perfidny bardzo...miało być lepiej prawie dwa miesiące... a ja dalej się męczę a on się dobrze bawi... pociesza mnie jedno twoje zdanie i widzę w tym sens ''że każde zło,które wyrządziło się drugiemu człowiekowi do nas wraca i to często ze zdwojoną siłą"coś w tym musi byćw życiu za wszystko trzeba zapłacić a ja dużo już wycierpiałam...teraz musi być lepiej i u mnie i u Ciebie pewnie to nie ostatni taki stan u mnie jak dzisiaj, będą się pojawiały...potrzeba czasu na wszystko...
Stary 2013-08-22, 23:45   #607
Onnaa88
BAN stały

A mnie dzisiaj w pracy naszlo na przemyślenia,jak ten czas szybko leci.Do teraz mam kontakt z exem i czasmi pisze mu,ze tęsknię za tym co nas łączyło.Mina półtora roku od rozstania.I nie mogę uwierzyć,w to wszystko.Tylko mi sie nic nie udaje.Nie umiem ułożyć sobie z nikim innym nic mu sie poszczescilo.Dlaczego tak jest,ze wrażliwe dobre osoby dostają po tyłku?Lepiej być ta zła,niedobra i nie rozczulac sie nad innymi,a facetów zostawiać szybciej zanim oni to zrobią.Szkoda,ze tak nie umiem
Półtora roku zlecialo mi na ciągłym balowaniu,romansach gdzie aż dwa razy sie zakochalam w nieodpowiednich facetach,i zaczyna mnie przerażac fakt,ze ja juz chyba nie zaufam nigdy nikomu bo nie umiem.Wszystko skończyło sie z exem,łez juz momentami brakuje.To co dzieje sie w okol mnie,zdrady,bicie,i to wszystko zło ze strony facetów mnie przeraża.Moze kobiety są nie lepsze,ale w wekszosci to oni rania tak mocno,bo to oni są silniejsi od nas.Zostawia nie ważne czy po 5,10 latach i za moment maja nowa a te wiele lat to dla nich bułka z masłem jak by ich nie było,bo potrafią wszystko na nowo ułożyć.Za to ja muszę czekać miesiącami,latami żeby poczuć wiez z jakimś facetem z którym mogłabym iść do łóżka i próbować coś tworzyć,gdzie tu logika ? Najgorsze jest to,ze ja juz nic nie planuje,co ma być to będzie.Moze złe podejście,ale kiedys tak jak myślałam z exem o wspólnym domu,ślubie tak juz teraz wiem,ze planowanie nic nie daje bo z tego nigdy nic nie wychodzi ...
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:45   #608
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Wiem o tym ale mnie to tak boli,że mnie tak potraktował a ja mu tak ufałam... i kochałam jak można grać na dwa fronty? jest bd.perfidny bardzo...miało być lepiej prawie dwa miesiące... a ja dalej się męczę a on się dobrze bawi... pociesza mnie jedno twoje zdanie i widzę w tym sens ''że każde zło,które wyrządziło się drugiemu człowiekowi do nas wraca i to często ze zdwojoną siłą"coś w tym musi byćw życiu za wszystko trzeba zapłacić a ja dużo już wycierpiałam...teraz musi być lepiej i u mnie i u Ciebie pewnie to nie ostatni taki stan u mnie jak dzisiaj, będą się pojawiały...potrzeba czasu na wszystko...
Pytanie tylko ile jeszcze tego czasu. Jak pomyślę, że jeszcze z pół roku tak się będę szarpać to się nieciekawie robi

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:57   #609
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość

myślę,że pierwszy miesiac po roztaniu ( a przynajmjiej po niekontaktowaniu się z exe to takie "pierwsze koty za płoty. Przynajmniej u mnie tak było. potem się już przyzwyczajasz do tego,że w weekendy nei widzisz ise z nim,czy że nie piszesz sms na dobranoc, zapominasz o takich malych rzeczach, z ktorych w sumie składa się związek.
Mam nadzieję Pogodziłam się już z brakiem tych wszystkim małych rzeczy,które wywoływały uśmiech. Ciężko mi się pogodzić jedynie z tym,że do samego końca mnie oszukiwał,od miesięcy żył można powiedzieć podwójnym życiem a ze mnie robił idiotkę. Słuchał jak mówiłam,że tak bardzo cieszę się,że jest przy mnie,pozwalał mi wierzyć w to wszystko,a pewnie przez cały ten czas myślał jak się mnie najszybciej pozbyć,bo bardzo zawadzałam w jego nowym światowym życiu. Smutne.

Cytat:
Mój ex też grał na dwa fronty,z tym,że nie była to dziewczyna a prowadzenie życia o którym nie miałam pojęcia. Wszystko wychodziło przypadkiem, jak widać nie byłam godna,żeby dowiedzieć się,że chodzi na imprezki po domach koleżanek, pracuje,planuje zakup mieszkania,czy dwa lata studiów w Niemczech Najśmieszniejsze jest to,że on nic złego w ukrywaniu tego wszystkiego nie widział i pewnie nadal nie widzi. Przecież po 4 latach z kimś nie musisz się dzielić z nim takimi rzeczami,lepiej robić ze wszystkiego wielką tajemnicę...żenada. Układał sobie przyszłość,w której mnie nie widział będąc ze mną.Uwierz,że oni za to jeszcze odpokutują.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
podziwiam i bardzo zazdroszczę zasługujesz na świetnego faceta
Ty też kochana,dziękuję

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:56
Stary 2013-08-22, 23:58   #610
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Mam nadzieję Pogodziłam się już z brakiem tych wszystkim małych rzeczy,które wywoływały uśmiech. Ciężko mi się pogodzić jedynie z tym,że do samego końca mnie oszukiwał,od miesięcy żył można powiedzieć podwójnym życiem a ze mnie robił idiotkę. Słuchał jak mówiłam,że tak bardzo cieszę się,że jest przy mnie,pozwalał mi wierzyć w to wszystko,a pewnie przez cały ten czas myślał jak się mnie najszybciej pozbyć,bo bardzo zawadzałam w jego nowym światowym życiu. Smutne.

Mój ex też grał na dwa fronty,z tym,że nie była to dziewczyna a prowadzenie życia o którym nie miałam pojęcia. Wszystko wychodziło przypadkiem, jak widać nie byłam godna,żeby dowiedzieć się,że chodzi na imprezki po domach koleżanek, pracuje,planuje zakup mieszkania,czy dwa lata studiów w Niemczech Najśmieszniejsze jest to,że on nic złego w ukrywaniu tego wszystkiego nie widział i pewnie nadal nie widzi. Uwierz,że oni za to jeszcze odpokutują.
Eh a mój eks planuje mieszkanie z nią nawet mieszkanie wybrała... a ten twój były to też niezłe ziółko...i to bardzo niezłe ...to jest to jak odbija niektórym na studiach...
Stary 2013-08-23, 00:00   #611
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Pytanie tylko ile jeszcze tego czasu. Jak pomyślę, że jeszcze z pół roku tak się będę szarpać to się nieciekawie robi
Bohaterki w "Seksie w wielkim mieście" stwierdziły,że po rozstaniu cierpi się przez połowę czasu,który spędziło się z facetem. Czyli przede mną ponad dwa lata,ciekawe

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Eh a mój eks planuje mieszkanie z nią nawet mieszkanie wybrała... a ten twój były to też niezłe ziółko...i to bardzo niezłe ...to jest to jak odbija niektórym na studiach...
To jest już inna osoba,pozbawiona hamulców i uczuć. Niedługo jesień,nasza ulubiona pora roku,pewnie już inna będzie go przytulała grzejąc się pod kocem.
Mam nadzieję,że im sąsiedzi zaleją to mieszkanie

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-08-23 o 00:03
Stary 2013-08-23, 00:21   #612
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Sama chciałabym wiedzieć...i wtedy powiedziałabym Ci z przyjemnością i wszystkim dziewczyną potrzeba czasu ...a ten czas nam ucieka bo ja np. ciągle o nim myślę wiem,że go już nigdy nie zobaczę on tam ja tu zerowe szanse czasem zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego ale nie potrafię go znależć...nie będę miała dobrych wspomnień o mojej pierwszej miłości...,która zakończyła się wręcz tragicznie... może czeka ktoś tam na mnie i na was też...kto nas wyleczy?bo takie życie jak teraz to nie życieNie mam z nim żadnego kontaktu żadnego i jest to mój mały sukces bo ani nie piszę ani nie dzwonię ani nie dostałam głupiego sms-a z przeprosinami po takim czasie i się nie doczekam i tego nie wybaczę nigdy nawet za 20 lat.. mam taki charakter jestem bardzo pamiętliwa bardzo a to nie jest zbyt dobra cecha charakteru

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Bohaterki w "Seksie w wielkim mieście" stwierdziły,że po rozstaniu cierpi się przez połowę czasu,który spędziło się z facetem. Czyli przede mną ponad dwa lata,ciekawe

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

To jest już inna osoba,pozbawiona hamulców i uczuć. Niedługo jesień,nasza ulubiona pora roku,pewnie już inna będzie go przytulała grzejąc się pod kocem.
Mam nadzieję,że im sąsiedzi zaleją to mieszkanie
I za to Cię uwielbiamwiem,że się wprowadzą bo on za szybko wszystko chce mieć...a wypadki chodzą po ludziach więc kto wie może jakaś mała powódz...?Lubie jesień kocham te powietrze...no i zaraz nauka pażdziernik znowu się zacznie a oni razem na uczelni i na tym samym profiluzdobyła to co chciała...wygrała ale ja też wygrałam nikt mnie już więcej nie okłamie ani nie wykorzysta bo przespać się z dziewczyną a na następny dzień powiedzieć jej,że się jej nie kocha i że to koniec to po prostu brak słów...tak się nie zachowuję dojrzała i odpowiedzialna osoba ...

Edytowane przez klaudia179654
Czas edycji: 2013-08-23 o 00:28
Stary 2013-08-23, 00:33   #613
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Ja też się wzdrygam na myśl o nadchodzącej jesieni. Planuję nadrobić zaległości filmowe i książkowe, pewnie ugrzęznę w domu na dobre
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 00:39   #614
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Sama chciałabym wiedzieć...i wtedy powiedziałabym Ci z przyjemnością i wszystkim dziewczyną potrzeba czasu ...a ten czas nam ucieka bo ja np. ciągle o nim myślę wiem,że go już nigdy nie zobaczę on tam ja tu zerowe szanse czasem zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego ale nie potrafię go znależć...nie będę miała dobrych wspomnień o mojej pierwszej miłości...,która zakończyła się wręcz tragicznie... może czeka ktoś tam na mnie i na was też...kto nas wyleczy?bo takie życie jak teraz to nie życieNie mam z nim żadnego kontaktu żadnego i jest to mój mały sukces bo ani nie piszę ani nie dzwonię ani nie dostałam głupiego sms-a z przeprosinami po takim czasie i się nie doczekam i tego nie wybaczę nigdy nawet za 20 lat.. mam taki charakter jestem bardzo pamiętliwa bardzo a to nie jest zbyt dobra cecha charakteru

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

I za to Cię uwielbiamwiem,że się wprowadzą bo on za szybko wszystko chce mieć...a wypadki chodzą po ludziach więc kto wie może jakaś mała powódz...?Lubie jesień kocham te powietrze...no i zaraz nauka pażdziernik znowu się zacznie a oni razem na uczelni i na tym samym profiluzdobyła to co chciała...wygrała ale ja też wygrałam nikt mnie już więcej nie okłamie ani nie wykorzysta bo przespać się z dziewczyną a na następny dzień powiedzieć jej,że się jej nie kocha i że to koniec to po prostu brak słów...trochę się rozgadałam.

hahaha dokładnie,wypadki się zdarzają,taki los,cóż poradzić...

Brak słów na Twojego eks,zapewne tą dziewczynę potraktuje podobnie. Znajdziesz sobie kogoś wartościowego,tylko potrzeba na to czasu by uporać się z tym wszystkim.

Ja już nawet nie czuję złości na mojego eks,to jest człowiek,który się zachłysnął i pogubił,zatraca się w swoich chorych marzeniach. Najgorsze jest to,że on sobie nawet nie zdaje chyba sprawy z tego co robi.Może za kilka lat wspomni mnie i pożałuje,że nigdy już nie będę przy nim,w końcu pieniądze i kariera nie przytulają w deszczowe dni. No ale cóż,jego wybór.
Stary 2013-08-23, 00:57   #615
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
[/B]
hahaha dokładnie,wypadki się zdarzają,taki los,cóż poradzić...

Brak słów na Twojego eks,zapewne tą dziewczynę potraktuje podobnie. Znajdziesz sobie kogoś wartościowego,tylko potrzeba na to czasu by uporać się z tym wszystkim.

Ja już nawet nie czuję złości na mojego eks,to jest człowiek,który się zachłysnął i pogubił,zatraca się w swoich chorych marzeniach. Najgorsze jest to,że on sobie nawet nie zdaje chyba sprawy z tego co robi.Może za kilka lat wspomni mnie i pożałuje,że nigdy już nie będę przy nim,w końcu pieniądze i kariera nie przytulają w deszczowe dni. No ale cóż,jego wybór.
Wiesz co ja tez powoli,powoli gubię tą złość ale w sumie powinnam go nienawidzić ale nie potrafię ale czuję trochę wstręt spał z tamtą i ze mną żałosny facet (dzieciak) może kiedyś pożałuję twój i mój...
Stary 2013-08-23, 09:22   #616
201607040946
Konto usunięte

Czemu nie mam ochoty na randki?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:44   #617
xkarolinax
Raczkowanie

.

Edytowane przez xkarolinax
Czas edycji: 2013-09-24 o 12:08
xkarolinax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:21   #618
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez xkarolinax Pokaż wiadomość
Powiem Wam szczerze, że strasznie sie boję, że nikogo sobie nie znajdę. Mialam straszny problem z zaufaniem facetom. Aż trafił się taki któremu " dobrze z oczu było patrzeć". Okazał sie draniem. Trudno. Rozumiem. Tak miało być. Ale teraz jestem przerażona. Ze nie zaufam, że nikt nie sprosta moim wymogom. Obiecałam sobie że nie będzie już "półśrodków". W sumie jestem gotowa przekreślić faceta za jedno przewinienie. Zasługuje na wspanialego faceta. I odrzucam, wszystkich którzy nie sprostają moim wymogom. Jakim? Po pierwsze wzrost.. z 1.90 by się przydało, po drugie studia obowiązkowo, po trzecie mieszkanie (nie z mamusią). I chyba tym sposobem skreśliłam wszystkich facetów którzy ostatnio chcieli się ze mną umówić. A nawet szczerze nie znam nawet nikogo kim mogłabym sie zainteresować. Boję się że może 'za wysokie progi" dla mnie? I boję się że nie jestem dość ładna i dośc fajna...
Ze wzrostem może być ciężko Chyba, że otaczasz się drużyną koszykarską
Dotychczas poznałam tylko dwóch facetów mierzących 1.90. Jeden z nich jest gejem.

A na poważnie. Mam to samo. Tylko, że ja teraz nie mam nawet ochoty spotykać się z kimkolwiek.
Stary 2013-08-23, 11:50   #619
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Czemu nie mam ochoty na randki?
Pewnie dlatego, że emocjonalnie ciągle jesteś P.

Cytat:
Napisane przez xkarolinax Pokaż wiadomość
W sumie jestem gotowa przekreślić faceta za jedno przewinienie.
Jesteś też gotowa na to, że ktoś Ciebie skreśli za jedno przewinienie?

Czemu koniecznie taki wysoki facet, 180 masz?
Stary 2013-08-23, 11:51   #620
xkarolinax
Raczkowanie

.

Edytowane przez xkarolinax
Czas edycji: 2013-09-24 o 12:08
xkarolinax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:55   #621
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Pewnie dlatego, że emocjonalnie ciągle jesteś P.
A szkoda bo nie tylko emocjonalnie.
Stary 2013-08-23, 11:58   #622
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A szkoda bo nie tylko emocjonalnie.
Jasne, ale bzykać się możesz z innymi, ale już zaangażować emocjonalnie w innego nie, bo wciąż siedzi w Tobie P. I będzie, bo nie zakończyłaś tej znajomości i nie idziesz do przodu.
Temu się nie dziw, że Ci źle że tamta u niego bywa, to normalne.
Stary 2013-08-23, 12:05   #623
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, ale bzykać się możesz z innymi, ale już zaangażować emocjonalnie w innego nie, bo wciąż siedzi w Tobie P. I będzie, bo nie zakończyłaś tej znajomości i nie idziesz do przodu.
Temu się nie dziw, że Ci źle że tamta u niego bywa, to normalne.
wiem.
Stary 2013-08-23, 12:05   #624
Malla
Nie depcze krokusów

Karolina - jak ktoś Cię zauroczy, ujmie swoją osobowością i staraniem o Ciebie, to zapomnisz o 1,90m. Wiele dziewczyn skreślało randkowiczów z powodu wyglądu, to normalne podejście, jak się kogoś szuka zamiast dać się znaleźć.
Stary 2013-08-23, 12:08   #625
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
wiem.
No chyba nie wiesz, skoro się tu dziwisz
Stary 2013-08-23, 12:09   #626
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
No chyba nie wiesz, skoro się tu dziwisz
Bo muszę się wygadać
Stary 2013-08-23, 12:11   #627
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Bo muszę się wygadać
No wiem, tylko strasznie żałuję, że Ty tylko się wygadujesz, ale nie czytasz nawet tego co sama piszesz, nie wyciągasz z tego żadnych wniosków, tylko brniesz w to samo. A jak widać, wbrew temu co chcesz o sobie sądzić i żeby o Tobie sądzono, wcale takim hardkorem emocjonalnym nie jesteś...też Cię boli.
Stary 2013-08-23, 12:17   #628
201607040946
Konto usunięte

Tylko przyczyna tego bólu jest nieco inna, o wiele prostsza.
Stary 2013-08-23, 12:23   #629
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tylko przyczyna tego bólu jest nieco inna, o wiele prostsza.
Jeśli zdajesz sobie sprawę z przyczyny, to czemu nie chcesz się bólu pozbyć?
Stary 2013-08-23, 12:33   #630
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Karolina - jak ktoś Cię zauroczy, ujmie swoją osobowością i staraniem o Ciebie, to zapomnisz o 1,90m. Wiele dziewczyn skreślało randkowiczów z powodu wyglądu, to normalne podejście, jak się kogoś szuka zamiast dać się znaleźć.
To prawda. Mnie też się marzy chłop 1,90 m, tymczasem eks miał 1,80 m w kapeluszu i co? I nic Zakochałam się i wzrost nie był problemem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości