|
|
#601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
tylko płaczę i ten potworny ból i żal...
|
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Mój były też zaraz po rozstaniu ze mną pojechał z ta flądrą w miejsce gdzie był kiedyś ze mną... jego znajomi raczej ze mną kontaktu nie będą utrzymywać tylko z nim i z nią.
Myślę że zawsze ktoś cierpi jak dochodzi do rozstania, chyba że była to wspólna i przemyślana decyzja. Trzeba się pogodzić z tym że on już ma inna, ją kocha, z nią chce być, z nią się spotyka, z nią wyjeżdża, kocha się i robi wszystko inne co kiedyś robił z nami, mimo iż to strasznie boli i nie pozwala żyć. Ja codziennie śledzę ich na Facebooku, wiem że tylko się tym sama zadręczam ale nie potrafię przestać jeszcze. Czuję się jak w jakimś letargu. Praktycznie nie pamiętam nic co robiłam przez te prawie dwa miesiące od zerwania poza tym że płakałam godzinami. Jak mam coś zrobić to robię to z automatu w nic się specjalnie nie angażuje. Nie mogę uwierzyć w to co się stało to dla mnie jak jakiś koszmar. Ciągle chyba liczę w głębi duszy na jakiś cud, że to sie wszystko jeszcze zmieni. Tylko czy gdyby naprawdę nastąpił to potrafiłabym mu wybaczyć? Dużo teraz rozmyślam o tym jak ja się czułam w tym związku. Doszłam do wniosku że jestem kobietą bluszczem :/ Nic dziwnego że uciekł w końcu prosto w ramiona innej. Czy gdybym wcześniej wiedziała to co dzisiaj to by uratowało nas? Nie wiem bo on też nie był ideałem, problemy z alkoholem, zero dojrzałości. Nic nie robić i się bawić taki był jego plan na życie. Teraz z tą 20 może dalej to kontynuować bo ona na razie żadnych planów nie ma. Jest mi przykro i smutno z powodu tego jak mnie potraktował ale kto wie może czeka mnie coś innego. Pewnie kiedyś zapomnę. Takie moje przemyślenia na noc
|
|
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-22 o 22:23 |
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę,że pierwszy miesiac po roztaniu ( a przynajmjiej po niekontaktowaniu się z exe to takie "pierwsze koty za płoty. Przynajmniej u mnie tak było. potem się już przyzwyczajasz do tego,że w weekendy nei widzisz ise z nim,czy że nie piszesz sms na dobranoc, zapominasz o takich malych rzeczach, z ktorych w sumie składa się związek.
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miało być lepiej prawie dwa miesiące... a ja dalej się męczę a on się dobrze bawi... pociesza mnie jedno twoje zdanie i widzę w tym sens ''że każde zło,które wyrządziło się drugiemu człowiekowi do nas wraca i to często ze zdwojoną siłą"coś w tym musi być w życiu za wszystko trzeba zapłacić a ja dużo już wycierpiałam...teraz musi być lepiej i u mnie i u Ciebie pewnie to nie ostatni taki stan u mnie jak dzisiaj, będą się pojawiały...potrzeba czasu na wszystko... |
|
|
|
|
#607 |
|
BAN stały
|
A mnie dzisiaj w pracy naszlo na przemyślenia,jak ten czas szybko leci.Do teraz mam kontakt z exem i czasmi pisze mu,ze tęsknię za tym co nas łączyło.Mina półtora roku od rozstania.I nie mogę uwierzyć,w to wszystko.Tylko mi sie nic nie udaje.Nie umiem ułożyć sobie z nikim innym nic mu sie poszczescilo.Dlaczego tak jest,ze wrażliwe dobre osoby dostają po tyłku?Lepiej być ta zła,niedobra i nie rozczulac sie nad innymi,a facetów zostawiać szybciej zanim oni to zrobią.Szkoda,ze tak nie umiem
![]() Półtora roku zlecialo mi na ciągłym balowaniu,romansach gdzie aż dwa razy sie zakochalam w nieodpowiednich facetach,i zaczyna mnie przerażac fakt,ze ja juz chyba nie zaufam nigdy nikomu bo nie umiem.Wszystko skończyło sie z exem,łez juz momentami brakuje.To co dzieje sie w okol mnie,zdrady,bicie,i to wszystko zło ze strony facetów mnie przeraża.Moze kobiety są nie lepsze,ale w wekszosci to oni rania tak mocno,bo to oni są silniejsi od nas.Zostawia nie ważne czy po 5,10 latach i za moment maja nowa a te wiele lat to dla nich bułka z masłem jak by ich nie było,bo potrafią wszystko na nowo ułożyć.Za to ja muszę czekać miesiącami,latami żeby poczuć wiez z jakimś facetem z którym mogłabym iść do łóżka i próbować coś tworzyć,gdzie tu logika ? Najgorsze jest to,ze ja juz nic nie planuje,co ma być to będzie.Moze złe podejście,ale kiedys tak jak myślałam z exem o wspólnym domu,ślubie tak juz teraz wiem,ze planowanie nic nie daje bo z tego nigdy nic nie wychodzi ... |
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Ty też kochana,dziękuję
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-22 o 23:56 |
||
|
|
|
#610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#611 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję,że im sąsiedzi zaleją to mieszkanie
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-23 o 00:03 |
||
|
|
|
#612 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potrzeba czasu ...a ten czas nam ucieka bo ja np. ciągle o nim myślę wiem,że go już nigdy nie zobaczę on tam ja tu zerowe szanse czasem zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego ale nie potrafię go znależć...nie będę miała dobrych wspomnień o mojej pierwszej miłości...,która zakończyła się wręcz tragicznie... może czeka ktoś tam na mnie i na was też...kto nas wyleczy?bo takie życie jak teraz to nie życie---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
?Lubie jesień kocham te powietrze...no i zaraz nauka pażdziernik znowu się zacznie a oni razem na uczelni i na tym samym profilu zdobyła to co chciała...wygrała ale ja też wygrałam nikt mnie już więcej nie okłamie ani nie wykorzysta bo przespać się z dziewczyną a na następny dzień powiedzieć jej,że się jej nie kocha i że to koniec to po prostu brak słów... tak się nie zachowuję dojrzała i odpowiedzialna osoba ...
Edytowane przez klaudia179654 Czas edycji: 2013-08-23 o 00:28 |
||
|
|
|
#613 |
|
histoire abracadabrante
|
Ja też się wzdrygam na myśl o nadchodzącej jesieni. Planuję nadrobić zaległości filmowe i książkowe, pewnie ugrzęznę w domu na dobre
|
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha dokładnie,wypadki się zdarzają,taki los,cóż poradzić... Brak słów na Twojego eks,zapewne tą dziewczynę potraktuje podobnie. Znajdziesz sobie kogoś wartościowego,tylko potrzeba na to czasu by uporać się z tym wszystkim. Ja już nawet nie czuję złości na mojego eks,to jest człowiek,który się zachłysnął i pogubił,zatraca się w swoich chorych marzeniach. Najgorsze jest to,że on sobie nawet nie zdaje chyba sprawy z tego co robi.Może za kilka lat wspomni mnie i pożałuje,że nigdy już nie będę przy nim,w końcu pieniądze i kariera nie przytulają w deszczowe dni. No ale cóż,jego wybór.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 |
|
Konto usunięte
|
Czemu nie mam ochoty na randki?
|
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez xkarolinax Czas edycji: 2013-09-24 o 12:08 |
|
|
|
#618 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Chyba, że otaczasz się drużyną koszykarską ![]() Dotychczas poznałam tylko dwóch facetów mierzących 1.90. Jeden z nich jest gejem. A na poważnie. Mam to samo. Tylko, że ja teraz nie mam nawet ochoty spotykać się z kimkolwiek. |
|
|
|
|
#619 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pewnie dlatego, że emocjonalnie ciągle jesteś P.
Jesteś też gotowa na to, że ktoś Ciebie skreśli za jedno przewinienie? Czemu koniecznie taki wysoki facet, 180 masz?
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez xkarolinax Czas edycji: 2013-09-24 o 12:08 |
|
|
|
#621 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#622 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jasne, ale bzykać się możesz z innymi, ale już zaangażować emocjonalnie w innego nie, bo wciąż siedzi w Tobie P. I będzie, bo nie zakończyłaś tej znajomości i nie idziesz do przodu.
Temu się nie dziw, że Ci źle że tamta u niego bywa, to normalne.
|
|
#623 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#624 |
|
Nie depcze krokusów
|
Karolina - jak ktoś Cię zauroczy, ujmie swoją osobowością i staraniem o Ciebie, to zapomnisz o 1,90m. Wiele dziewczyn skreślało randkowiczów z powodu wyglądu, to normalne podejście, jak się kogoś szuka zamiast dać się znaleźć.
|
|
#625 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#626 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#627 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No wiem, tylko strasznie żałuję, że Ty tylko się wygadujesz, ale nie czytasz nawet tego co sama piszesz, nie wyciągasz z tego żadnych wniosków, tylko brniesz w to samo. A jak widać, wbrew temu co chcesz o sobie sądzić i żeby o Tobie sądzono, wcale takim hardkorem emocjonalnym nie jesteś...też Cię boli.
|
|
#628 |
|
Konto usunięte
|
Tylko przyczyna tego bólu jest nieco inna, o wiele prostsza.
|
|
|
|
#629 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jeśli zdajesz sobie sprawę z przyczyny, to czemu nie chcesz się bólu pozbyć?
|
|
#630 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Zakochałam się i wzrost nie był problemem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

tylko płaczę i ten potworny ból i żal...

podziwiam i bardzo zazdroszczę
zasługujesz na świetnego faceta 
miało być lepiej prawie dwa miesiące... a ja dalej się męczę