|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Teraz moze byc juz tylko lepiej ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42403995]W zoo byłyśmy dzisiaj. Największa atrakcja:
https://www.youtube.com/watch?v=f8US...1TmASD5-ORa05w[/QUOTE] ![]() a Agu to chyba jest puzzlomaniaczka, co? ![]() Cytat:
a wiesz jakie bylo moje piersze skojarzenie? uciekajaca panna mloda ![]() Cytat:
waga-konkret!Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz na zainteresowania ma mało czasu ale nurkowanie, rower niestety na zakup takiego jak sobie marzy mnie nie stać oprócz tego filmy lubi fantastykę której ja nienawidzę Teraz jak to pisze widzę jak mało rzeczy robimy odkąd mały się urodził prawie nie mamy czasu na zainteresowania Cytat:
Ja jeszcze niet ale owulke chyba mam tak mi sie zdaje
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
idę na błota debrah Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1655 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
kąpiemy Darie koło 19.30. O 20.00 zasypia iiii mam wreszcie czas dla siebie.I dla męża Spokój,relax ![]() Cytat:
jak widzę kobietę w ciąży to tak jej zazdroszczeeeeee. Ale i współczuję....porodu ![]() Cytat:
ale śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiczna!!!!Mówisz?? hmm. Może masz rację ![]() Cytat:
abuuuuu
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Melduję się...i stwierdzam uzależnienie-pierwsze co po otwarciu oczu...telefon i wizaż
Mody właśnie się obudził...i kitlasi sie na łóżku gadając przy tym jak najęty... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dlatego obmyslamy z mezem nad jakims konkretnym zabezpieczeniem lozka ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Debrah - przeczytalam... ![]() super ze sie zdecydowalas |
|||
|
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tych dwoch lat, duzo par ustala 2 lata termin slubu po zareczynach tzn ja znam duzo. ;p Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja to musze wyciagnac niedlugo jakies leginsy ocieplane w takim razie
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
hej hej!
my juz po spacerze, zakupach, a teraz spimy i jemy ![]() pozaznaczałam wczoraj cytaty z wczoraj (czyli dziś to przedwczoraj ), pewnie wszystko już niekaktualne No nic, cofnę się do wczorajszego wieczora, może będę miała nowe 'złote myśli'a w ogóle jestesmy atrakcją osiedla, poranne spacery mamy w nosidle i wszyscy Nas zagadują, w sklepie, w parku, na ulicy. Muszę bardziej o siebie z rana dbać,co by wiochy Oli nie robić
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/58219/..._reality_show/
smacznego! ![]() niektorzy dla mamony zrobia wszystko jak widac
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
potówki to nie są
uczulenie - hmm, tylko na główce i uszkach? nie wiem trzydniówka - jak patrzę na zdjęcia w internecie, to mi to nie wygląda, bo to są takie kropeczki oddalone od siebie, nie są wypukłe, tylko tak, jakby go ktoś flamastrem czerwonym dotknął ![]() pogryzienie - chyba nie, wczoraj po nocy miał 3 takie kropeczki, a dzisiaj już 8; i jedna zaczyna się robić taka wypukła, jakby pryszczyk jakiś ![]() dzwonie do lekarza
|
#1662 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale sklepowe też już dawałamCytat:
Wszelkie gilgotki, potrząsanie włosami i smyranie, latanie samolotem, a kuku, idzie rak, idzie kominiarz, kizia-mizia, gramy w onse madonse, albo wpadła bomba, no i standardowo jakimiś miskami, grzechotkami J Cytat:
Poznikały ikonki z postów |
|||||||
|
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
też czytałąm o tym, ale podobno ma być najpierw gorączka i te plamki na tułowiu i dopiero potem się rozprzestrzeniają:confuse d: a u nas gorączki niet; nie mogę się dodzwonić do przychodni
![]() Filip na razie śpi, zobaczymy jak wstanie
|
#1665 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... u nas obie schowane teraz spimy pod powloczka, w zimniejsze dni ewentualnie kocyk powlekamy ... A tak wogole to powiem wam, ze mloda to tak mnie grzeje ... My zawsze spimy przytulone .. Mloda przewaznie spi na boczku tak, ze jej plecki przylegaja do mojego brzucha i klatki piersiowej Kiedys tak spalismy z TZ ... ale kiedy to bylo ![]() Cytat:
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- mam zmiar zrobic mezowi dobrze ![]() upieke mu golonke, bleeeeeee jadla ktoras? lubicie? |
|
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
nie grałaś nigdy w onse madonse??? U nas jest wersja zmodyfikowana, dostosowana do półroczniaka i wygląda mniej więcej tak
:http://www.youtube.com/watch?v=kqvBbUb11Tg trzyma rączki a ja w nie coraz szybciej uderzam śpiewając onse madonse, ma ubaw
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-08-23 o 09:05 |
|
|
|
#1668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde odkad pisalam o wjowaniu malej zdrzemala sie od do 8,35 i znow maszeruje przez lozko do stolu ... rece juz mi odmawiaja posluszenstwa bo ciagle ja odkladam na kraniec lozka ... Kurde ranki sa fajne, w koncu jestem na bierzaco ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1670 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i za wagę ![]() Cytat:
![]() współczuję nocy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witam się z rana nasza noc taka jak zwykle czyli jakieś 3-4 pobudki albo na smoczka albo na cycusia albo bo się przewrócił na brzuszek i się obudził. Dzisiaj znów przewrócił się na brzuszek i spał, nie wiem czy go przekręcać (bo wtedy go rozbudzam), czy zostawić? Ale czy nic mu się nie stanie? Wczoraj tż poporcjował królika i gołąbki, ja nie mogłam na to patrzeć
|
||||||
|
|
|
#1671 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ileeeeeeeeeeeee stron!!!! Nie możecie spać w nocy????
Cytat:
![]() Cytat:
Szelki nie były warte wspólnego zainteresowania Brawa dla Julaska!!! Jeszcze raz powiesz, że Mała jest w tyle, to zapodamy takiego kopa, że popamiętasz ![]() Cytat:
Kochana, mam nadzieję, że to ząbki i jej przejdzie szybko. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() absolutnie wypluj te słowa! ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
ellmi jak tylko na buzi to nie mam pojęcia co to może być
ale na pewno lekarz coś wymyśli
|
|
|
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak myslicie czy takiego pchacza moge jej kupic ... Szajus bo widze ze jestes ... wiecie jestem pewna ze by szla z tym ....
|
|
#1674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet mniej stresu kosztuje mnie wizyta u dentysty niż u fryzjeraMoja mama wczoraj, jak z nami posiedziała i zobaczyła jak Ola spędza dzień to tylko stwierdziła, że myślała iż tak to szaleją głównie chłopcy |
||
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to inse madonse tak w kolko? czy to ma dalej jakis "tekst"?
|
|
|
|
|
#1676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak to szłoCytat:
bleeeeeeeeeee, mój tata się tym zajada, TŻ też lubi, ale ja mam odruch wymiotny jak widzę; kiedyś tata miała na talerzu taką ze paskudną skórą i tam jeszcze włoski wystawały ![]() Cytat:
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
onse madonse flore oma de oma de, oma deo deo riki tiki, deo deo ... dalej nie pamietam
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalesniki bym zjadla ale nie, dzis robie ruskie(w końcu ) a jutro tztowi barszcz/żurek/zalewajke. Przez te rozmowy na wizazu juz nie wiem czym różnią się te zupy jade dzis z t. po prezent dla jej wnusia który ma 3 latka ![]() a Aska, nooo ja to zmarźluch najchętniej bym spała w takim kokonie zeby nigdzie nie ucieklo mi ciepełko ![]()
|
|
|
#1679 | ||
|
Zadomowienie
|
(Na przerwach w podstawówce sie w to grało, jak mozna nie znac![]() )Cytat:
Cytat:
Omade omade omadeo deo, Riki tiki deo deo riki tiki, One, two, three
|
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej. Udało mi się nadrobić, ale pędzicie strasznie. Zaznaczalam wielocytowanie ale mi wcieło gdzies, ale z tego co pamiętam.
FEWCIU Jak przeczytałam, ze pozbylyscie sie szelek to az mi sie łezka w oku zakrecila. Gratuluje teraz bedzie juz tylko lepiej Kochana oststnio zapomnialam Ci odp co do jogurtownicy. Ja mam najzwyklejsza z ciatronica Za 55 zł LADY A Pietraszko to jak z tego fotelika wyrósł. Pamietaj, ze nóżki moga wystawać, ale glowka nie. A wkladke wyjelas ? Dziewczyny majace problem z jedzeniem z butelki i piersiowe tez, moja Ola tez nie chce jeść. Z rannej butelki zostawiła 80 i jedzenie skonczyla z krzykiem i to od kilku dni tak. Mam książkę w ktorej jest napisane, ze jak dziecko zabkujace ssie to krew naplywa do spochnietych i bolacych dziasel i ponoc jest to niemiłosierny bol. Mialam jeszcze cos napisac, ale mała juz sie obudziła. Szykuje sie na dlugi dzien mloda sie wyspala, wiec w dzien beda moze dwie szalone dzemki po 15 min. Albo wcale. A od poniedzialku niania przychodzi. Oj ciezko mi to przyjąć do wiadomości. A co do wyboru to mam nadzieje ze dobra decyzję podjęliśmy. Moj rozbujnik juz luka co by tu zeskudowac. Ide ja przebrac i niech warjuje. Buziaki i gratki dla naszych wizazowych szkrabow Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Obys mamuska duzo wigoru miala, zeby nadazyc ... W koncu to imie zobowiazuje 

Cyba zęby mu dokuczają
za każdym razem. Nie wiem co jej jest. Nigdy tak nie miała
jak widzę kobietę w ciąży to tak jej zazdroszczeeeeee.
ale śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiczna!!!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)