|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2016
Cytat:
Ja leczę zęby u studentów stomatologii i bardzo sobie chwalę. Za kanałowe z 3 kanałami zapłaciłam uwaga.... 30 zł Robiłam później zdjęcie i kanały naprawdę dobrze wypełnione. Praktycznie już mam wszystkie zęby poleczone.Jutro wyjeżdżam z Tż na weekend
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ teraz wydał 1000zł na samochód.. A i jeszcze zbiera na wymarzony samochód, więc raczej na wesele nie zbiera, natomiast! Jakiś czas temu byliśmy w MCDonald'sie i teraz była taka akcja ze szklankami, że się je dostaje jesli się kupi jakis zestaw (mogłam coś pokręcić, bo my byliśmy w nim nie po szklanki a po jedzonko ) no i jego mama się ucieszyła, że przyniósł szklanki a TŻ wyskoczył z tekstem, że zbiera sobie do swojego mieszkania ![]() udanego weekendu
|
|
|
#963 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
8000zł,
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tworzymy idealnego związku bo sami też nie jesteśmy idealni. Żyjemy po swojemu ale najważniejsze, że do przodu i jesteśmy szczęśliwi ![]() Nie wyobrażam sobie życia z nikim innym. Nikt mnie tak jak on nie potrafi zdenerwować ale i nikt inny nie daje mi tyle ciepła, czułości, miłości i takiego poczucia bezpieczeństwa... Cytat:
Zaczęłaś już wielkie odliczanie? ![]() My już nie mamy roku akademickiego Ja obroniłam się w czerwcu, tż obroni się we wrześniu- o ile dobrze pójdzie Tak więc nasz związek na odległość trwać będzie teraz cały rok ![]() Bawcie się dobrze Ja dziś z wpisem iście blogowym bo nie dość, że weekend miałam intensywny to jeszcze wczoraj morderczy dzień ![]() Byliśmy z tatą odwiedzić mojego brata na pielgrzymkowym noclegu; zawieść mu jedzenie i zabrać trochę niepotrzebnych rzeczy. W drodze powrotnej zaliczyliśmy postój na szczerym polu (wina gps ), zgubienie przez tatę telefonu (na szczęście znalazł), zająca- samobójcę i mandat za przekroczenie prędkości Jak wyjechaliśmy o 8 rano, tak wróciliśmy o 1:30 w nocy. Tak zmęczona i zestresowana nie byłam już dawno. Idę to odsypiać dalej Dobrej nocy Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2013-08-22 o 23:52 |
||
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Odp: Panny Młode 2016
Witajcie, dziewczyny
![]() Pozwolicie, że przyłączę się do Was jako przyszła PMka 2016. Będę miała z kim się dzielić entuzjazmem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#967 |
|
Konto usunięte
|
Pozarlismy się wczoraj ostro z Tz. Do tego stopnia że mu pierścionek oddalam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2016
Cytat:
padłam z rana ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240561 0]Pozarlismy się wczoraj ostro z Tz. Do tego stopnia że mu pierścionek oddalam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] o kurcze.. to niedobrze. Za kilka dni wróci do normy pewnie, oby
|
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
Jest bardzo słabo. Chciałabym żeby się ułożyło jakoś ale obawiam trochę.
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
a można wiedzieć o co ?
Czy raczej nie chcesz o tym mówić?
|
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
Zaczęło się od tego że musiałam mu 10 raz powtazac to samo bo nie słuchał. Skończyło się na tym że powiedziałam mu wprost że mam go za duże dziecko i nie ufam mu zupełnie w kwestii finansow. Że nie umie oszczędzać że jak dostanie większą kasę to jej nie odkłada tylko wydaje wszystko a potem ma problem za ci żyć. Że w ten sposób ją np nie będę mogła sobie nigdy pozwolić na maciezynski bo będę się bała czy będziemy mieli co jeść. I że jemu jest tak fajnie nie patrzeć na przyszłość. To mi wypomnial pierścionek chociażby
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240576 0]Zaczęło się od tego że musiałam mu 10 raz powtazac to samo bo nie słuchał. Skończyło się na tym że powiedziałam mu wprost że mam go za duże dziecko i nie ufam mu zupełnie w kwestii finansow. Że nie umie oszczędzać że jak dostanie większą kasę to jej nie odkłada tylko wydaje wszystko a potem ma problem za ci żyć. Że w ten sposób ją np nie będę mogła sobie nigdy pozwolić na maciezynski bo będę się bała czy będziemy mieli co jeść. I że jemu jest tak fajnie nie patrzeć na przyszłość. To mi wypomnial pierścionek chociażby
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Przegioł. No to poważnie. Facet to facet.. dla Niego jest albo czarne albo białe. Po prostu musi stać się przedsiębiorczy, może zaproponuj za jakiś czas mu osobne konto, aby mógł wpłacać oszczędności albo coś - tylko jak już się pogodzicie
|
|
#973 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2016
Cytat:
Ją płacze i rozkminiam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W DE są masakrycznie drodzy dentyści
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2016
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240580 6]On nawet teraz nie za specjalnie chce gadać.
Ją płacze i rozkminiam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] nie ma co płakać, sama zobaczysz jak sam zrozumie (facet po czasie rozumie dopiero). Także głowa do góry, pierś do przodu, musisz mu pokazać, że silna jesteś, skoro nie umie zadbać o Waszą przyszłość, to może te słowa dadzą mu coś do zrozumienia... Weźmie się w garść, tylko daj mu czas! Ja sama zauważyłam, że musze mówić wprost bo nie rozumie sugestii, do tegomstopnia, że miesiąc temu zapytałam się, czy pamięta co chciałam na urodziny ![]() Chciałam szczotkę z włosia dzika, a tak samej mi wydaj na to kasę to nie po drodze mi, a moze się wysili i zamówi... Dostałam pierścionek na święta BN - obrączkę na serdeczny palec (wygląda jak tradycyjna obrączka, bo nie ma kamyczka) i wczoraj albo był taki dzień ale no po prostu mi zjerzdzał z palca ni i przyznaję, że specjalnie marudziłam, że muszę zmniejszyć do TŻta. Ale powiedział, że UWAGA UWAGA! Wymieni się na drugi ![]() Wczoraj mnie zaskoczył, że nawet o tym myśli. Za miesiąc mam urodziny, ale mam nadzieję, że nie dostanę go na urodziny... Chociaż nie będę wybredna
|
|
#976 |
|
Konto usunięte
|
Niby wiem że będzie dobrze ale to już którąś tak poważna kłótnia.
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
My wydaliśmy właśnie 1500.. ale euro na samochód właśnie PS.Napisałam Ci wszystko na fb bo jakoś się złapać nie możemy
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240586 8]Niby wiem że będzie dobrze ale to już którąś tak poważna kłótnia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Myha nie pierwsza i nie ostatnia, a pewnie za kilkanaście lat będzie jak u mojej babci, nie mają się o co kłócić to wymyśla babcia, że za długo spał ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240561 0]Pozarlismy się wczoraj ostro z Tz. Do tego stopnia że mu pierścionek oddalam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja wczoraj swojemu oddałam... obrączkę. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240580 6]On nawet teraz nie za specjalnie chce gadać. Ją płacze i rozkminiam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Mój tż też zawsze nie chce gadać chwile po kłótni... ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- PS. Dzień dobry!
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna... Czemu oddałas obrączkę?? Dziewczyny to faceci, tylko faceci... zrozumieją po czasie.
|
|
|
#981 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240576 0]Zaczęło się od tego że musiałam mu 10 raz powtazac to samo bo nie słuchał. Skończyło się na tym że powiedziałam mu wprost że mam go za duże dziecko i nie ufam mu zupełnie w kwestii finansow. Że nie umie oszczędzać że jak dostanie większą kasę to jej nie odkłada tylko wydaje wszystko a potem ma problem za ci żyć. Że w ten sposób ją np nie będę mogła sobie nigdy pozwolić na maciezynski bo będę się bała czy będziemy mieli co jeść. I że jemu jest tak fajnie nie patrzeć na przyszłość. To mi wypomnial pierścionek chociażby Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Oj myha Ja Ci powiem,że z moim się o podobne rzeczy ostatnio kłóciłam,głownie o to "duże dziecko".Dużo płaczu,dużo niesmaku,ale chyba zrozumiał.Więc może trochę odpusć,niech on się postara? Cytat:
No i trzymam kciuki za pierścioneczek Kurde,o wiele lepiej się planuje wesele z pierścionkiem na palcu ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240586 8]Niby wiem że będzie dobrze ale to już którąś tak poważna kłótnia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Kłótni będzie jeszcze miliard ![]() Witam z rana dziewczyny ! Nas dzisiiaj czekają poważne zakupy,na 3 dni,bo tu w niedzielę sklepy są pozamykane.Nie mam totalnie pomysłu na obiad,tym bardziej,że tż dał mi delikatnie do zrozumienia,że za dobre rzeczy mu gotuje,przez co on tyje Macie pomysł na jakieś dietetyczne jedzonko? Z mięsem mielonym albo rybą albo krewetkami? (bo na kurczaka mnie nie stać niestety )
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-08-23 o 10:38 |
||
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240561 0]Pozarlismy się wczoraj ostro z Tz. Do tego stopnia że mu pierścionek oddalam
[/QUOTE] Eeeej, Dziewczyny, co jest? Kłótnia będzie jeszcze niejedna to wpisane w związek! Przemyślą, skruszeją i przeproszą - innej opcji nie ma ![]() Cytat:
Oby, oby ![]() Hi, soleil_noir Już zapierścionkowana czy oczekująca? ![]() U mnie c.d. remontu i malowanie ścian. za 54h zobaczę TŻ-a! |
|
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesień idzie, teraz dużo pada, więc nastrohje nie są za fajne, także pogoda tez wpływa na jakość naszych relacji z partnerem ![]() ale jestem mądra ![]() No właśnie dużo czytałam o tej szczotce i mógłby mi ją podarować aczkolwiek słyszałam też o tej TT, ale chyba wolę z włosia dzika, masz taką ?? ![]() i nie dziękuję... zobaczymy co wymysli na urodziny ![]() o kurcze, ale ma wspaniałą kobiete "za dobre" obiadki ma ![]() a może zapiekanka z mięskiem mielonym i makaronem, sos śmietanowy, zamiennik jogurt? ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() no wiem :P wielkie odliczanie
![]() "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna." Paulo Coelho Edytowane przez stokrotenka18 Czas edycji: 2013-08-23 o 10:54 |
||
|
|
|
#984 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ale zapiekanka brzmi nieźle,muszę coś poszukać.Moze coś z brokułami zrobię i pieczarkami Mam szczotkę z włosów dzika,kupiłam kiedyś,była promocja chyba 70 % w super pharmie. Strasznie sobie chwalę,potrafi nawet z tragicznego dnia włosowego coś wykrzesać
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz coś więcej o sobie, o Was ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240561 0]Pozarlismy się wczoraj ostro z Tz. Do tego stopnia że mu pierścionek oddalam [/QUOTE] ![]() No co U nas zawsze się tak mówi na zwierzęta, które wtargną nagle na jezdnię [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240576 0]Zaczęło się od tego że musiałam mu 10 raz powtazac to samo bo nie słuchał. Skończyło się na tym że powiedziałam mu wprost że mam go za duże dziecko i nie ufam mu zupełnie w kwestii finansow. Że nie umie oszczędzać że jak dostanie większą kasę to jej nie odkłada tylko wydaje wszystko a potem ma problem za ci żyć. Że w ten sposób ją np nie będę mogła sobie nigdy pozwolić na maciezynski bo będę się bała czy będziemy mieli co jeść. I że jemu jest tak fajnie nie patrzeć na przyszłość. To mi wypomnial pierścionek chociażby [/QUOTE] Może faktycznie ma okres, że myśli jak dziecko... Przyszłość ma w planach ale póki co to ,,kiedyś" jest dla niego abstrakcją. I jak dziecko- wydaje pieniążki na swoje zabawki ![]() Przejdzie mu ale wypomnienie pierścionka- chamstwo ![]() Cytat:
Oby się zbyt długo nie namyślał
|
||
|
|
|
#987 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za miłe powitanie
Już odpowiadam - mam 20 lat, z TŻ jestem prawie 2 lata, studiuję romanistykę i zawsze chciałam być młodą żonką Zaręczyliśmy się pod koniec kwietnia, także noszę pierścionek jakieś 4 miesiące. Chcemy wziąć kameralny cywilny w czerwcu 2016 z przyjęciem w restauracji ![]() Mieszkamy razem od kilku miesięcy, dorobiliśmy się nawet kota i czterech szczurków Nie wiem co jeszcze mogę napisać, nie chcę Was zanudzić, więc póki co to wszystko o mnie. myha na pewno wszystko będzie dobrze. wychodzę z założenia, że o takich rzeczach należy najwięcej rozmawiać właśnie w okresie przed ślubem, ustalić kompromisy i wspólną 'politykę' na przyszłość, żeby po ślubie uniknąć podobnych kłótni. Ja wiem, że łatwo napisać, a jak będzie potem w rzeczywistości, to już inna sprawa, ale ja ten okres narzeczeństwa traktuję właśnie jako taki wzmożony okres pracy nad związkiem. O i piszę do Was z telefonu, także za błędy w formatowaniu czy cytatach przepraszam ![]() Lecę teraz z TŻ na rynek po paprykę, bo mam straaaszną ochotę na leczo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
soleil, jesteś jedną z nielicznych z pierścionkiem w tym gronie
|
|
|
|
#989 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

Robiłam później zdjęcie i kanały naprawdę dobrze wypełnione. Praktycznie już mam wszystkie zęby poleczone.

) no i jego mama się ucieszyła, że przyniósł szklanki a TŻ wyskoczył z tekstem, że zbiera sobie do swojego mieszkania 
04.06.2016

ale to chyba znaczy, że będą do tego czasu
Zaczęłaś już wielkie odliczanie?