|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
wysokość dodatku zależy od garnizonu (tak przynajmniej mi powiedział TŻ). imię dla Juniora wstępnie wybrane - będzie po dziadku - Antoni (wiem, że dużo dzieci teraz ma tak na imię, ale nam to nie przeszkadza ) Queen jak kupisz to cudo to koniecznie się pochwal
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Raczkowanie
|
Rumba witaj
Karola mnie tez te szeregowe zdziwiły no ale skoro TŻ tak mówi to może coś wtym jest ![]() dorissek super imię bardzo mi się podoba ![]() love ja tez chciałąm mieć Antosie dopóki ciotka TŻa nie dała takiego imienia psu :/
|
#4624 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie bedzie napewno Lenka jak bedzie dziewczynka.
|
#4625 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Raczkowanie
|
My do Lenki jedziemy juz w środe
TŻ kuzynka tak dała swojej córeczce na imię ![]() Cytat:
a Hania to mi jedna starczy (moja teściowa ) i niech sie koleżanka tak z Kosmy nie śmieje bo sama chciałam takie imię dla mojego synka ale TŻ sie nie zgadza U mnie w przedszkolu był chłopiec o tym imieniu nie dość, że bardzo grzeczny to jeszcze taki sliczny )trzeba uwazac jakie imie daje sie dziecku bo mozna je niezle skrzywdzic. Mnie nie przekonuja te wszystkie Jesiki, Keviny itp
|
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
albo NiCole przez C najlepiej
okropieństwo, druga Ameryka bez obrazy.
|
|
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tez nie przzekonuja takie typowo amerykanskie imiona. tak jakby na sile ktos by chcial być" fajny" by cos poakazac . nie podoba mi sie to. tragedia dla dziecka to bruno tez moim zdaniem..jak dla psa.
Hania strasznie mi sie podoba tez myslam o tym jak bedzie druga dziewucha to moze i Hania.. piekne imie
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem szalona
![]() W nocy nie udało mi się zasnąć. Nie byłam zestresowana po prostu najpierw o Tż myślałam (pozytywnie),a potem zaczęłam : 1 przemeblowywać mieszkanie, w którym obecnie jestem 2 analizować czy auto, które mam na oku jest na pewno dobre 3 pisać magisterkę 4 zrobiłam trening biegowy ->dystans 15km 5 teraz siedzę na necie i chyba zaraz wezmę się za pranie. PS Pytałyście co to za autko, ja na forum publicznym wolę nie pisać. Już po hobby moich łatwo mnie skojarzyć, dodając Tż i moje miejsce pracy haha to auto będzie jak podpis.
|
|
#4632 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Ps. Ze tak spytam, co w koncu z ta ciaza? Wykluczylas juz ja ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Hej laski!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4634 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
nie chcesz do mnie wpaść i zrobić porządków Cytat:
Kogo ja widzę Witaj Opowiadaj co tam u Ciebie? jakieś zmiany itp? Czemu tak długo Cie u Nas nie było?
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Kogo ja widzę
Witaj Opowiadaj co tam u Ciebie? jakieś zmiany itp? Czemu tak długo Cie u Nas nie było? [/QUOTE]Nie było mnie bo miałam momenty kiedy trzymałam się dobrze s czasem miałam straszne załamanie, i nie pomagało mi to jak czytałam co pisalyscie ja jestem na praktykach codziennie rano przed 5 wstaje :p i poznałam kogoś w sumie przez głupi przypadekMiło że mnie ktoś pamięta jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4636 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() A świat jest mały. Dodatkowo o tym czym dokładnie zajmuje się Tż nie wie zbyt wiele osób z reala i nie chciałabym aby przez moje forumowe aktywności to się jednak rozniosło. Odnośnie ciąży: nie wykluczyłam/ nie potwierdziłam ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Hello! ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Mogłabym wpaść ![]() Skończyłam sprzątać przed chwilą i teraz czekam na telefon w sprawie autka!
|
|
|
#4637 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
ja jestem na praktykach codziennie rano przed 5 wstaje :p i poznałam kogoś w sumie przez głupi przypadekMiło że mnie ktoś pamięta jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] I jeszcze nie opowiadasz o tym? :P Dalej czekamy na relację ![]() Cytat:
|
|
#4638 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkie jesteśmy dziewczynami mężczyzn mundurowych (ogarniasz?), nie ważne czy jest to szeregowy z jednostki desantowej, czy porucznik z GROMU (ogarniasz?) i wszystkie jesteśmy dumne ze swoich tż i nie koniecznie każdy chciałby być taki jak Twój ekstra, super, najlepszy na świecie Marine. I nie jesteś "lepsza" i nie stawiaj siebie na piedestale. Nie napisałam nic co mogłoby urazić Twojego tż bo nawet go nie znam. Zauważ, że to Ty podważyłaś prawdziwość moich słów więc skomentowałam, że tylko przekazuje co zostało powiedziane przez jednego z żołnierzy USMC i kropka. Skomentowałaś? ok, ale mogłaś to zrobić w sposób grzeczny. Uraziło Cię co?, że Marine wolał przylecieć do Polski niż Afganistan? Każdy rozsądny człowiek by wolał Cytat:
Ja liczę kiedyś na drugą córeczkę i mam już wybrane imię :PCytat:
Co do psa to normalnie masakra Mój brat ma na imię Filip, a obok w klatce ratlerek mojego sąsiada tak samo Porażka totalna. Mnie się podoba bardzo imię Maksymilian, ale Max miał na imię pies mojego tż ![]() Cytat:
Lichelle - oczywiście, że pamiętamy
![]() Edytowane przez Karola82 Czas edycji: 2013-08-23 o 11:21 |
||||||
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Bywaja momenty załamania. To chyba nic dziwnego?
Ale poznałam kogoś może warto zaryzykować, jak narazie jest bardzo dobrze. Dawno nikt o mnie się tak nie starał. Już zapomniałam jak to jest, uczę się wszystkiego na nowo... 6 września idę z nim na wesele, nigdy w życiu nie byłam jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4640 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do imion moim zdaniem nadawanie zwierzakom imin ludzkich powinno byc zakazane o! Cytat:
standardowe pytania :P
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ode mnie starszy o 3 lata, obecnie od ponad roku pracuje w Norwegii, ale ogólnie jest z mojej miejscowości
zawsze go kojarzylam z widzenia, bo ja trenowalam lekkoatletyke a on chód z tym że on nawet miał 5 miejsce w Polsce poznałam go przez kolegów, zabrali mnie spontanicznie na sunrise bo mieli jedno wolne miejsce, i był akurat tam ON było widac że tak jak mnie zobaczył nie mógł oderwać ode mnie oczu, otwierał mi drzwi od samochodu i w ogole latal tak za mna ;P popilismy tak. W sumie upilismy się ;P i złamałam swoją zasadę i się pocalowalam z nim Ale nie żałuję ![]() Ogólnie miał jeszcze ze mną i moimi kolegami jechać nad morze bo brakowało nam jednej osoby. Wtedy go jeszcze nie znałam ;p Ale nie dali mu tyle wolnego. W ogóle dużo dużo opowiadać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Lichelle Czas edycji: 2013-08-23 o 13:10 |
|
|
|
#4642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślisz że masz niechcianych podczytywaczy? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, ale pędzicie
Lichelle witaj ponownie Fajnie, że zaczyna Ci się układać z kimś innym, trzymam kciuki Queen jesteś niesamowita Tżtowi udało się dostać przepustkę i jutro idziemy na wesele |
|
|
|
#4645 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja ciotce TŻa od dawna mówiłam,że bedzie Antosia i jak na złość psa sobie wzięła i tak nazwała ![]() Cytat:
a jak mu sie "praktyka" podoba?
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie jest potwornie zmęczony, bo dostał swoją drużynę i musi z nią latać od rana do nocy. Wstaje o 5, a wraca do pokoju o 22, kompletnie wypompowany. Średnio mu się podoba, bo przyszły jakieś chłopaczki, nie znają podstawowych zasad, a on strasznie takich ludzi nie lubi
Ale fakt, ambitny jest, więc nie ma tak, że robi na "odwal się", tylko ładnie wszystko przygotowuje, papiery wypełnia na bieżąco i ponoć młodzi strasznie się go boją |
|
|
|
#4648 |
|
Raczkowanie
|
Lichelle hej kochana! dawno cie nie było, a ostatnio wlasnie sie zastanawialam czy jeszcze kiedys zawitasz :P
vonka7 jakos nie umialam sie doczytac czy Queen juz wie cos wiecej ;o QueenBlair z drugiej strony rozumiem Twoja tajemniczość, każdy wolałby zostać anonimowy, szczególnie, że w końcu obowiązuje 'tajemnica wojskowa/zawodowa' ... Karola82 musialas mnie pomylic z inna mundurówką :P i nie denerwuj sie na Gonya_waw, warszawiakom sie wybacza ich 'wyzszosc' mariamarysienka widze ze ty tez nie nadążasz z czytaniem i odpowiadaniem :P zaniedługo to mi wsakacji braknie....gratuluje oczywiscie wspólnego wypadu na wesele mam nadzieje ze dobrze bedziecie sie bawic ! a mowiac o wakacjach... jeszcze tylko tydzien.... okropne
|
|
|
|
#4649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Da sobie chłopak rade zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Oj jak wakację sie skończą to dopiero wtedy poczuje zbliżający się ślub
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Swoją drogą czy jest on zróżnicowany jeśli chodzi o jednostkę?
wysokość dodatku zależy od garnizonu (tak przynajmniej mi powiedział TŻ).
) 

no ale skoro TŻ tak mówi to może coś wtym jest