|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
![]() nie ![]() ja mam podgrzewacz który jest niby tez streylizatorem, ale działa na zasadzie gotującej się wody więc jeden kit czy to robie tam czy w garnku ![]() w ogóle ja nie jestem za tym żeby np. butelki sterylizowac po każdym użyciu, ale to już moje teorie ja ogólnie jestem matka-wariatka wyrodna Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-08-23 o 13:12 |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- |
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Rozeznanie
|
Jejuuuu dziewczyny w końcu w końcu w końcu nadrobiłam
![]() Tydzień mi to zajęło ale się udało choć przyznam że parę stron tylko przeleciałam, no ale cały zeszły wątek i ten nadrobiony haha ![]() Mogę w końcu pisać bo inaczej bym nie umiała Ale akcja z budowniczką a po za tym jest mi przykro bo nie załapałam się na zdjęcia z sesji ktosiuli Ogólnie u nas ok A i myślę że od września się przeprowadzimy chociaż jeszcze umowy nie spisaliśmy ale koniec końców wyszło że jednak nam wynajmą, choć mieszkanko już jedną nogą prawie sprzedane było a i z tych smutniejszych wiadomości to ślubu nie będzie, nie damy rady musimy przełożyć, ale Tż obiecał że na przyszły rok to już kościelny będzie i wesele a tyle się przez to spłakałam że szok, ale już się z tym pogodziłam, dobra nie zanudzam
|
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
Apropo kapieli kotow
![]() http://kotyperskie.eu/?page_id=223 http://katzenpflege.files.wordpress....-w-kapieli.jpg Musze poszukac gdzies fotke Baksa, bo w kapieli wyglada przesmiesznie |
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
160 cm
Cytat:
![]() widocznie brzdąc jest tka ułożony że słabo go czujesz, ale najwazniejsza że ruchy są ![]() a ślub nie ucieknie, za rok na spokojnie wszystko przygotujecie i już |
|
|
|
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myslałam nad tym ale raczej sobie odpuszczam. W razie "W" mam podgrzewacz. Sylwia, nie denerwuj się ruchami małego... może jeszcze się rozkręci albo jest inaczej ułożony ![]() A co do ślubu; co się odwlecze to nie uciecze... My też chcieliśmy wziąć ślub w tym roku ale stwierdziliśmy że się nie wyrobimy i przekładamy go na 2014
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-08-23 o 13:43 |
|
|
|
|
#1300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja to jeszcze zawsze ma taką obrażoną minę
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Acelinko ja gotowałam przed pierwszym użyciem a potem może ze 3 razy butelki :P.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
znikam już
ogarne może troche łazienke a jak tylko przyedzie kurier to lece po Natalke imprezka na 17, trzeba się ogarnąć jakoś, natalke ogarnąć, pozabierac wszystkie rzeczy ![]() jutro jedziemy do parku dinozaurów, spotykamy się z koleżankami i dzieciaczkami z wątku kiedy Natalcie rodziłam faaaaajnie się tak spotykać my tez pewnie prędzje czy później zaczniemy się spotykać w takich grupkach :0 ja rybce nie odpuszcze bo mamy blisko trzymajcie się cieplutko
|
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1304 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za opinie, chociaż duża rozbieżność jest
Chyba kupię pierwszą, jeszcze podumam chwilę :PCytat:
Jak ten czas leci, jeszcze trochę i u nas się zacznie! Przecież trele zostało 5 tyg chyba!Cytat:
Margot fajnie, że u Was wszystko gra. Trzymam kciuki za przygotowania. Śliczne bodziaki! Cytat:
za wizytę! Oszczędzaj się i odpoczywać. Dobrze, że gotować możesz bo byście poumierali z głodu :PCytat:
Nie bijcie!Cytat:
![]() ![]() klask i:Tak czytam czytam "łobuziak jeden leży" i robię wielkie oczy... bo pomyślałam, że w dalszej części będzie napisane "a drugi..." no i tak rozkminiam...przecież Nemosek się spodziewa jednego dzieciątka... hmmm Cytat:
Cytat:
Dobrze, że sie udało odkręcić sprawę! A jaki kolor okien??????Cytat:
![]() No i dla Natalki spełnienia marzeń! Nie dziwię Ci, że się wzruszasz
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie że nie jestem sama jedna "wyrodna" ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() e tam, zostanie dla kolejnego dzieciątka ja tez miałam mnóstwo bodziaków dla Natalki, przynajmniej nie musiałam się stresować praniem non-stop
|
||
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nadrabianko i tydzieńDobrze że u Was w porządku. Z czasem będzie coraz więcej kopniaków ![]() Czyli przeprowadzka Was czeka tak jak nas we wrześniu Też by mi było przykro ale ale w przyszłym roku sobie zorganizujecie wszystko na spokojnie i z maluchem na ręku Pomyśl o tych fantastycznych zdjęciach w trójeczkę ![]() Cytat:
Ale gały!!! Mina bezcenna
|
||
|
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
acelinko super takie spotkanie, wszystkiego najlepszego dla Natalki, niestety czas zasuwa
|
#1310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() i 100 lat dla Natalci ! ![]() Ja raczej nie , jeżeli już to podgrzewacz do butelek Cytat:
Za niedługo pewnie da Ci popalić kopniaczkami Za tydzień
|
||
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarówno dzisiaj jak i jutro
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz ani się nie obejrzymy a będziemy rodzić ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ![]() Leceeee ! kurde to uzaleznienie od wizażu mnie kiedyś zgubi |
|
|
|
|
#1313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To brzmi jak abstrakcja ![]() Rzeczywiście to mogło tak zabrzmieć ![]() |
|
|
|
|
#1315 | |
|
Rozeznanie
|
ja nie bo się od początku tylko na cyc nastawiam.
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie. Uważam, że to zbędny wydatek. W razie czego sparzyć można pod wrzącą wodą. Sylwiaaa, z tym ślubem to może i lepiej - wszystko na spokojnie sobie przygotujecie a nie w ostatnich miesiącach ciąży a Ty będziesz latać za wszystkim. A ślub nie ucieknie Dobra, idę zrobić szybki obiad i pewnie to będzie już czas na wizytę.
|
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze że wgl czujesz ruchy.A jak Ci to nie będzie dawać spokoju to podpytaj jeszcze gina o to na następnej wizycie
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nemosku nawet nic mi nie mów o przeprowadzce my nic nie mamy (w sumie podobnie do was bo coś mi świta że też musicie sporo kupić ) dobrze że mnie mama poratuje, a to sztućcami a to kompletem garnków na początek będzie jak znalazł, gorzej z meblemi bo do salonu musimy wszysko kupić chyba że pokój będzie stał pusty a my tylko w jednym będziemy urzędować, ale to trochę bez sensu jak dla mnie Acelinka wszystkiego dobrego dla małej i udanej zabawy |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podeślij mi maila na pw to speszjal for ju pokażę Ci zdjęcia ![]() Nie zamartwiaj się ślubem bo ślub nie zając, nie ucieknie. Jakbyście mieli stawać na głowie, żeby go zorganizować to bezsensu. Na spokojnie w przyszłym roku sobie przysięgniecie miłość i będziesz szczęśliwa ![]() Ruchy już niedługo będą coraz mocniejsze!
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie
Cytat:
ale fajnie wygląda Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

ale chciałam w realu oglądnąć bo rogal ma aż 190 cm!
a po za tym jest mi przykro bo nie załapałam się na zdjęcia z sesji ktosiuli
a i z tych smutniejszych wiadomości to ślubu nie będzie, nie damy rady musimy przełożyć, ale Tż obiecał że na przyszły rok to już kościelny będzie i wesele
a tyle się przez to spłakałam że szok, ale już się z tym pogodziłam, dobra nie zanudzam 

Nie bijcie!
klask i: