Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 14:42   #2131
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja nie umiem chodzić na obcasach to po pierwsze, po drugie Tż jest ode mnie wyższy tylko jakieś 7cm, więc mam zamiar albo mieć płaskie buty, ale nie takie 'klapciochy' tylko z obcasem gdzieś 2cm albo jak znajdę ładne to gdzieś max 4cm wyższych i tak nie mogę bo sukienka będzie za krótka
te pierwsze są ładne, mają 2,5cm a te drugie niestety już 5,5 więc jednak za dużo ;/
co myślicie o tych pierwszych?
Podobają mi się, ładne

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Właśnie mi wczoraj TŻ powiedział, że niestety nie będziemy mogli swojego dzika mieć na weselu...Przyszły mąż kuzynki planował mieć troszkę swoich wyrobów na stole tj. kiełbasy itd (niedługo zostanie myśliwym) i niestety właściciel się nie godzi na to...wiec na naszego dzika, który miał być prezentem od mojego szwagra też pewnie się nie zgodzi ;(((((

A skąd zdjęcia tych ładnych bucików ?

Verunka wszystko będzie dobrze
Czasami właściciele się zgadzają, tylko musicie podpisać wtedy specjalne pismo, że bierzecie na siebie odpowiedzialność za to jedzenie i jak ktoś się zatruje to skarżą wtedy Was, a nie catering. Zawsze mnie tylko zastanawia, jak dowodzą, czy ktoś zatruł się rosołem czy tortem... :P
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja już po przymiarkach

Obeszłyśmy z 5 salonów z przyjaciółką, a ostatecznie wybrałam dwie sukienki.

Jedna, to SONATA z salonu Żannet, o ta:
http://www.salonkreacja.pl/strona/20...l#!prettyPhoto[myGallery]/6/

i tutaj powiem, że była to PIERWSZA sukienka, jaką w ogóle wybrałam do mierzenia (już dawno temu)

Oczywiście na przymiarkach był mały rozmiar, bo 38, więc na mnie ciasna i przy mierzeniu była niedopasowana + dekolt nie będzie prosty, tylko w serduszko.

A druga, to o dziwo... księżniczka

Tylko nie bardzo szeroka, a trochę węższa.
Wyglądałam na 20kg szczuplejszą Tylko, że nie można było zrobić fotki

Ale się teraz zastanawiam: babka w II salonie mnie MEGA ścisnęła (gorset sznurowany) i dlatego tak super wyglądałam.
Ale na wesele nie mogę się aż tak ścisnąć... Wiadomo, schudnę do wesela, bo to jeszcze rok, więc chciałabym tak z 10kg zrzucić.

Druga sukienka to LOLITA z salonu Karina, fotki w załączniku.
Robi mi świetną talię, a ukrywa biodra, czego w życiu bym się nie spodziewała.
Moja Lolita jest troszkę inna, bo bardziej zdobna niż ta (wersja ecru jest inna niż biała).
Na dole na jeszcze koronkę oraz na biuście ma dodatkowe aplikacje z kryształkami, które cudnie się mienią.

Na pewno muszę jeszcze zmierzyć obie z mamą no i jeszcze do Byszyc podjechać.
Super Byszyce zobacz koniecznie, ale gorset sznurowany robi cuda - jak mnie pani w Byszycach ścisnęła to wyglądałam na rozmiar 34 Dlatego ciuteńkę żałuję, że mój nie jest sznurowany...
Ależ jestem ciekawa jak w tej princessce wyglądasz Z opisu musi być piękna, nieco podobna do mojej. Ale co, wtedy doszywałabyś ramiączka czy jednak bez ramiączek?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 14:42   #2132
aniuska18032
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Dziewczyny mam pytanie. Mam już buty do ślubu - białe (bardziej ecru) z La Body ale chciałam kupić jeszcze jedne różowe (między innymi do sesji). Znalazłam takie http://www.zalando.pl/even-odd-czole...1.html?size=38
Co sądzicie ?
Mój kolor przewodni to ciemniejszy róż z pastelowym

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 14:43   #2133
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

ładne
Stary 2013-08-23, 14:50   #2134
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
te pierwsze są ładne, mają 2,5cm a te drugie niestety już 5,5 więc jednak za dużo ;/
co myślicie o tych pierwszych?
Jedne i drugie bardzo ładne, ale jeśli masz obawy że nie dasz w nich rady, to pierwsze są jak najbardziej ok

Cytat:
Właśnie mi wczoraj TŻ powiedział, że niestety nie będziemy mogli swojego dzika mieć na weselu...Przyszły mąż kuzynki planował mieć troszkę swoich wyrobów na stole tj. kiełbasy itd (niedługo zostanie myśliwym) i niestety właściciel się nie godzi na to...wiec na naszego dzika, który miał być prezentem od mojego szwagra też pewnie się nie zgodzi ;(((((
A czemu się nie godzi? Może chodzi to mięso niewiadomego pochodzenia? Na mojej sali jest możliwość zorganizowania wiejskiego stolu za opłatą, lub samemu pod warunkiem, że mięso będzie przebadane. Decydujemy się właśnie na tą opcję bo mamy znajomego masarza a badanie mięsa kosztuje 30 zł
Stary 2013-08-23, 14:52   #2135
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie. Mam już buty do ślubu - białe (bardziej ecru) z La Body ale chciałam kupić jeszcze jedne różowe (między innymi do sesji). Znalazłam takie http://www.zalando.pl/even-odd-czole...1.html?size=38
Co sądzicie ?
myślę, że powinny pasować te buciki tym bardziej, że chcesz je ubrać na sesję

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 14:52   #2136
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
hihihi
mnie osobiście te drugie bardziej podeszły , ale te pierwsze złe nie są szczególnie gdy chcesz niższe- myślę, że ok! sama bym w takich śmigała
no mi te drugie też się bardzo podobają, ale chyba jednak za wysokie
Cytat:
Ja już po przymiarkach

to może jednak ta księżniczka, jak tak ładnie Cię modeluje
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Podobają mi się, ładne

Cytat:
Co sądzicie ?
mi się nie podobają, nie lubię takich szpiców
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Jedne i drugie bardzo ładne, ale jeśli masz obawy że nie dasz w nich rady, to pierwsze są jak najbardziej ok
no mogę nie dać rady i przede wszystkim nie chcę być taka wysoka ;<

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 14:57   #2137
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
A czemu się nie godzi? Może chodzi to mięso niewiadomego pochodzenia? Na mojej sali jest możliwość zorganizowania wiejskiego stolu za opłatą, lub samemu pod warunkiem, że mięso będzie przebadane. Decydujemy się właśnie na tą opcję bo mamy znajomego masarza a badanie mięsa kosztuje 30 zł
Nie wiem. TŻ będzie jeszcze dzwonił. Ale on mu mówił (przyszły mąż kuzynki TŻ), że mięso będzie przebadane itd.

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
myślę, że powinny pasować te buciki tym bardziej, że chcesz je ubrać na sesję

Cytat:
mi się nie podobają, nie lubię takich szpiców
;<
No ten jest mocny, w moich La Boda jest bardziej delikatny. Ale np. w butach zaokrąglonymi noskami moja stopa zbyt dobrze nie wygląda :P

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-08-23, 14:58   #2138
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

hihihi

Ja zaryzykowałam wyższe w domu sobie pomykam by nabrać pewności w nóżkach
Stary 2013-08-23, 15:01   #2139
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po przymiarkach

i tutaj powiem, że była to PIERWSZA sukienka, jaką w ogóle wybrałam do mierzenia (już dawno temu)

Oczywiście na przymiarkach był mały rozmiar, bo 38, więc na mnie ciasna i przy mierzeniu była niedopasowana + dekolt nie będzie prosty, tylko w serduszko.

Ale się teraz zastanawiam: babka w II salonie mnie MEGA ścisnęła (gorset sznurowany) i dlatego tak super wyglądałam.
Ale na wesele nie mogę się aż tak ścisnąć... Wiadomo, schudnę do wesela, bo to jeszcze rok, więc chciałabym tak z 10kg zrzucić.

Moja Lolita jest troszkę inna, bo bardziej zdobna niż ta (wersja ecru jest inna niż biała).
Na dole na jeszcze koronkę oraz na biuście ma dodatkowe aplikacje z kryształkami, które cudnie się mienią.

I żałujesz że poszłaś sama z koleżanką bez tż? a mierzyłaś jakieś koronkowe suknie? jak cenowo wyglądają te co ci się spodobały?

Na innym wątku dziewczyny pisały właśnie że ze sznurowanym gorsetem jest to fajne że do kościoła/urzędu miały mocno zasznurowany na maksa a potem w toalecie im mamy pomogły i troszkę popuściły żeby komfortowo się czuć podczas zabawy i do jedzenia

a te buty jedne ze strony http://www.shoespie.com/product/10504941.html ale myślę że spokojnie w Polsce się takie upoluje przez niemal rok czasu

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-08-23 o 15:07
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:01   #2140
misia880
Zakorzenienie

ja będe miec wysokie obcasy Lubie i umiem się w nich bawić

podobają mi się o takie - z la boda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg me9veIT13.jpg (9,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yG1rbstiT.jpg (10,3 KB, 18 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:03   #2141
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

misia880

ładne klasyczne

anannke
w mojej sukience jest sznurowanie i guziczki w koronce, to bardzo komfortowe by sobie rozluźnić
Stary 2013-08-23, 15:04   #2142
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Ja już po przymiarkach

Głosuję za tą drugą Ściśnij się i pięknie wyglądaj- wyluzujesz się na poprawinach a tak serio zobacz jak wyglądasz w tej sukni jak cię zasznurują znośnie. Ogólnie mi się bardziej ta 2 podoba
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:07   #2143
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
I tutaj jest pies pogrzebany, że Wy, spamerki numer 1 nie zdajecie sobie z tego sprawy, że piszecie tyle postów.
Tak dla ścisłości:

"Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
  1. Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
  2. Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
  3. Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."
takze musisz zmienic dla nas okreslenie

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-23 o 15:10
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:08   #2144
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yellow Me Pokaż wiadomość
Justynkie cześć, widzę właśnie ze jest dużo wtedy ślubów
Ślub będzie kościelny w parafii Tż bo był tam wiele lat ministrantem
Witaj

Mój ślub też będzie w parafii TŻ, bo był tam jakieś 19 lat ministrantem , chociaż mój kościół jest naprzeciwko mojego bloku.

Verunka Wszystko będzie dobrze.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:11   #2145
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
No ten jest mocny, w moich La Boda jest bardziej delikatny. Ale np. w butach zaokrąglonymi noskami moja stopa zbyt dobrze nie wygląda :P
no to już Ty musisz się czuć w nich dobrze
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
hihihi
Ja zaryzykowałam wyższe w domu sobie pomykam by nabrać pewności w nóżkach
mam buty nawet na 9cm obcasie, ale na słupku i są mega wygodne ale na ślubie nie chcę być wyższa ani równa z Tżtem i taaaaka wielka i tak mam 176cm wzrostu

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:13   #2146
misia880
Zakorzenienie

Dziewczyny - po co sie "zabijać" ???

Dodaja myśle, że Twój komentarz sprawił dziewczyna dużo przykrości. Ja na ich miejsciu poczułabym sie nie chciana wręcz wyrzucona z forum.
Rozumiem, że pisanie o wszystkim tutaj jest męczące w nadrabianiu... ale nie uważam, że dziewczyny pisały posty w stylu " " więc nie naskakujmy na siebie.

Doszliśmy do porozumienia - tutaj tematy ślubne ! strikte ślubne- co załatwione, co załatwiamy itp. jakies pytania.
Założyłam klub i każdy kto ma ochote może tam dołączyć (wystaczy PW do mnie) i tak będziemy pisać o wszystkim i oniczym - ktoś będzie miał ochote pogadac napisze tam.

Dość już kłótni - mamy cieszyć się ślubem a nie kłócić się o posty i wyznaczać sobie limity tego ile kto może mówić.

Szanujmy się nawzajem bo z wątku szczęśliwych Panien Młodych robi się nam wątek kłócących się starych opryskliwych żon.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:17   #2147
tinyheart
Rozeznanie

Misiu bardzo ladnie podsumowalas chyba to jak mysle, ze sie czujemy. Ani ja ani ana909 czy czekolada nie jestesmy tutaj dlugo i czasami mam wrazenie, ze bardziej przeszkadza to, ze dolaczylysmy niz to, ze sie udzielamy. Bylo wiele dobrych pomyslow jak ulatwic czytanie, starsze uzytkowniczki sie do nich nie zawsze stosuja. My staralysmy sie a mimo wszystko ja w miare mozliwosci udzielac na watku. Kilka z nas dzis rano nic nie pisala i nadal malo pisze bo boimy sie kolejnych pretensji ... a jednak mimo, ze my podobno nr1 spamerki nie piszemy, tocza sie tematy poboczne bo samym slubem zyc sie nie da...

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-23 o 15:18
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:22   #2148
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Ani ja ani ana909 czy czekolada nie jestesmy tutaj dlugo i czasami mam wrazenie, ze bardziej przeszkadza to, ze dolaczylysmy niz to, ze sie udzielamy.
Nikomu nie przeszkadza to że dołączyłyście. Chodzi o pisanie dużej liczby postów dziennie. Po 2-3 dniowej nieobecności do nadrobienia jest kilkadziesiąt stron co jest mało realne. Nie każda ma możliwość wchodzić kilka razy dziennie. Wracając po paru dniach ciężko wbić się w wątek bo zwykle toczy się jakaś dyskusja a jak są wrzucane posty z jakimś pytaniem to zostają pominięte.
Dodam że te dyskusje toczą się głównie między 2-3 PMkami i to są przeważnie te same dziewczyny.
Nikt nikomu nie zabrania pisania ale "spamem" nazwałyśmy POTOCZNIE te dialogi które nabijają posty.

Zrozumcie też te z dziewczyn które pracują bez dostępu do internetu a po powrocie do domu nie spędzają pół wieczoru na forum.

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-08-23 o 15:24
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:24   #2149
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Głosuję za tą drugą Ściśnij się i pięknie wyglądaj- wyluzujesz się na poprawinach a tak serio zobacz jak wyglądasz w tej sukni jak cię zasznurują znośnie. Ogólnie mi się bardziej ta 2 podoba
Nie robimy poprawin
Ale fakt, można mocno na ślub zawiązać, a potem popuścić
Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dotka Super dzieki za relacje! Madrze pomyslalas z sznurowaniem, mnie babeczka tez mocno zapinala i dopinala w jednej sukni wrecz nie moglam normalnie oddychac
Ja ledwo oddychałam, ale mi to nie przeszkadzało. Problem by był jakbym miała usiąść/zbierać grosiki itd.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
I żałujesz że poszłaś sama z koleżanką bez tż? a mierzyłaś jakieś koronkowe suknie? jak cenowo wyglądają te co ci się spodobały?
Na innym wątku dziewczyny pisały właśnie że ze sznurowanym gorsetem jest to fajne że do kościoła/urzędu miały mocno zasznurowany na maksa a potem w toalecie im mamy pomogły i troszkę popuściły żeby komfortowo się czuć podczas zabawy i do jedzeniau
Dobry pomysł z tym sznurowaniem!
Co do cen: Sonata 2490
Lolita: 2890.
Nie żałuję, oddzieliłyśmy ziarna od plew, a na kolejną przymiarkę pójdę już z mamą, a co z TŻtem, to zobaczymy
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Dotka
super, że przymiarki udane Mówisz, że z szerokimi biodrami w księżniczce da rade? Może jest dla mnie nadzieja
Zależy w jakich...
Musisz mierzyć. inną księżniczkę mierzyłam i źle wyglądałam
A tutaj super, bo ta talia jest dłuuuga.
Cytat:
to może jednak ta księżniczka, jak tak ładnie Cię modeluje <
Chyba tak się to skończy

Cytat:
Znalazłam takie http://www.zalando.pl/even-odd-czole...1.html?size=38
Co sądzicie ?
Niezbyt mi się podobają

Anesthesia - do Byszyc pojade, żeby zobaczyć co i jak
I tak, w Lolicie chcę ramiączka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:27   #2150
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nikomu nie przeszkadza to że dołączyłyście. Chodzi o pisanie dużej liczby postów dziennie. Po 2-3 dniowej nieobecności do nadrobienia jest kilkadziesiąt stron co jest mało realne. Nie każda ma możliwość wchodzić kilka razy dziennie. Wracając po paru dniach ciężko wbić się w wątek bo zwykle toczy się jakaś dyskusja a jak są wrzucane posty z jakimś pytaniem to zostają pominięte.

Zrozumcie też te z dziewczyn które pracują bez dostępu do internetu a po powrocie do domu nie spędzają pół wieczoru na forum.
Ale ja rozumiem, ze nie kazdy ma czas i ochote siedziec przed kompem caly dzien, dlatego teraz sie udzielam w klubie i juz. Nie mniej jednak ja odebralam to troche jako atak do nas nowych, poniewaz nadal wiele starszych uzytkowniczek pisze dluuugie cytaty tylko po to, zeby napisac, ze cos jest ladne. Byla mowa o wycinaniu elementow wypowiedzi do ktorych sie nie odnosimy albo po prostu pisanie nicka i odpowiedzi.

Mam wrazenie, ze tematy slubne sa tu walkowane w ta i z powrotem wiele tematow omawiane byl juz z 5-6 razy i to tylko od kad tu jestem, moze niech powstanie w pierwszym poscie regulamin, niech kazda z nas podepnie post z prezentacja tzn. kolorem przewdnim, sala, itp. I niech zapanuje tu porzadek. Tylko niech zasady beda takie same dla wszystkich

You're all I ever wanted

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-23 o 15:28
Stary 2013-08-23, 15:30   #2151
justynkie
Wtajemniczenie

Cudowne bolerka:
http://www.whitefashion.pl/index.php?k1,dzianiny

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

tinyheart dokładnie o to proszę od wczoraj.

Zauważyłam że niektóre z nas po 10 razy wrzucają zdjęcia swoich sal czy inspiracji. Po co skoro wszystko może być na początku

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:30   #2152
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja będe miec wysokie obcasy Lubie i umiem się w nich bawić

podobają mi się o takie - z la boda
Bardzo ładne Sama bym coś takiego brała, ale wolę jednak niższe, żeby przetrwać całą noc i być niższą od TŻ
Cytat:
Ja ledwo oddychałam, ale mi to nie przeszkadzało. Problem by był jakbym miała usiąść/zbierać grosiki itd.
(...)
Ja w mojej mam podobny problem - oddycham na luzie, ale jak się schyliłam założyć but (w ogóle suknia jest tak duża na dole, że naprawdę ciężko trafić stopą w pantofelek ), to coś się "zgięło" i musiałam potem poprawiać. Ale taka chyba uroda gorsetów, trzeba opracować taktykę
A ramiączka takie najprostsze, czy jakieś koronkowe?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:34   #2153
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Cudowne bolerka:
http://www.whitefashion.pl/index.php?k1,dzianiny

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

tinyheart dokładnie o to proszę od wczoraj.

Zauważyłam że niektóre z nas po 10 razy wrzucają zdjęcia swoich sal czy inspiracji. Po co skoro wszystko może być na początku
Fajne ale ja bym sie bala, ze wcinaja sie tak jakby pod pachy. Wiem, ze powinny byc miekkie itp.. ale i tak bym sie tego obawiala.. Plus, ze np. ja mam mega laskotki i gdyby mi sie pod pacha ruszylo dostalabym ataku smiechu

I ciesze sie, ze sie zgadzamy zaraz sama zrobie post z inspiracjami, i moze wspolnie wymyslmy regulamin, zeby zapanowal tu porzadek i wszystkim bylo milo

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-23, 15:39   #2154
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam skierowanie do szpitala albo peknieta torbiel albo peknieta ciąża pozamaciczna... Mam pełno krwi w brzuchu musze czekać na Tżta i pojedziemy do szpitala gdzie pracuje moja mama. Co prawda to jakies 50km stąd ale tam wszystkich mama zna. Mega się przestraszylam, a najlepsze jest to ze przyjechalam na lajcie autobusem a babka mi teraz mówi ze mam się nigdzie sama nie ruszać
Trzymajcie kciuki żeby to nie była ciąża i żeby się samo wszystko wchlonelo bez zabiegu!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o kurcze kochana! trzymam kciuki będzie dobrze, nie martw się
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:43   #2155
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Verunka trzymaj się

Maglena według mnie do waszej sali lepiej będzie pasował fiolet niż fuksja/amarant

aniuska niezbyt mi się te buty podobają, ale ja nie lubię szpiców i takiej mocno lakierowanej skóry.

Dotka mi bardziej księżniczka się podoba

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:44   #2156
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Ad rem, mój C. też nie umie tańczyć, chciałabym iść z nim na kurs, ale nie wiem czy będzie na to kasa... Może sama go naucze.

Piosenki na pierwszy taniec mam wybrane dwie (nie wiem którą ostatecznie wybierzemy): jorrgus - w szczęściu lub czerwone gitary - wezmę Cię że sobą.

Kasia1201, my w cenie sali mamy dekoracje ściany za nami takimi światełkami.

Yellow me, witaj

Verunka, o matko! Trzymam kciuki, by wszystko sie dobrze skończyło

Dotka90, zdjęć na telefonie niestety nie widzę Byłaś w Kreacji w Świebodzinie? Ja byłam w tym salonie w Poznaniu. Fajne ceny i bardzo miła obsługa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 16:07   #2157
Dotka90
Zakorzenienie

Anesthesia - a nie wiem jeszcze
Ale raczej nie koronkowe, bo suknia jest naprawdę zdobna i to już by było za dużo..

Verunka - teraz doczytałam! Rany, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!!!

Poznanianka, nie nie, w Krakowie

Little zosh - kurczę, serduchem też jestem przy Lolicie.
Hmmm, czyżbym już wybrała?
Choć nie ukrywam, że chciałam tańszą sukienkę..

misia880 - jak nie lubię butów typowo ślubnych, tak te co pokazałaś są ładne
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 16:09   #2158
Yellow Me
Rozeznanie

Cytat:
i chyba będę celować właśnie w takie, o takiej wysokości nie płaskie, ale nie wysokie
może to co powiem będzie nie kobiece ale chcę buty przede wszystkim wygodne - niskie i ze skóry, a wygląd mniej mnie interesuje - mam w nich wytrzymać całą noc a katować moich stóp nie lubię. Także ja też będę brała takie.
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
z ta suknia to tak jak ja z tym ze chce juz na pewno grudzien styczen zamowic.
a masz na oku jakas makijazystke, albo fryzjera?
Fryzjerkę mam jedną próbować z rodziny szwagra i zobaczymy a makijażystki nawet nie zaczęłam szukać i przeraża mnie jej szukanie w tym warszawskim gąszczu.
Cytat:
Co sądzicie ?
buty ładne, natomiast ja się zastanawiam czy nie spadają ze stopy takie wycięte, nigdy takich nie miałam.
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witaj
Mój ślub też będzie w parafii TŻ, bo był tam jakieś 19 lat ministrantem , chociaż mój kościół jest naprzeciwko mojego bloku.
no to mój podobnie 20 lat
Dotka90 mi się podoba księżniczka a jak dobrze leży to jeszcze lepiej. Ja sama będę szukać czegoś między księżniczką a literą A (no i z ramiączkami bo mam papajowate piersi )
Stary 2013-08-23, 16:12   #2159
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy w jakich...
Musisz mierzyć. inną księżniczkę mierzyłam i źle wyglądałam
A tutaj super, bo ta talia jest dłuuuga.

To daj znać co i jak w Byszycach

Ja sama po przymiarkach jestem zdania że w księżniczkach mi najlepiej - ale nie w każdej.
Gorset + sznurowanie = mega talia
A dół księżniczki chowa biodra.
Chociaż, jak gorset ma złą długość to robi niestety taką półkę jeszcze przed biodrami - trzeba na to zwrócić uwagę. Ale generalnie - dla mnie są księżniczki i litera A. Tylko... w A nie ma tego efektu, nie ma wow, nie świecą mi się oczy na to jak wyglądam
Stary 2013-08-23, 16:20   #2160
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yellow Me Pokaż wiadomość

buty ładne, natomiast ja się zastanawiam czy nie spadają ze stopy takie wycięte, nigdy takich nie miałam.
Wiesz co nie wiem bo nigdy takich nie miałam

Fotografia Anna Kolebuk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości